Εχασα την πιστη μου στο ανθρώπινο είδος.. - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast
Results 151 to 165 of 172
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Δεν έχει νόημα όμως αυτό που μου λες γιατί θα μπορούσε κάλλιστα να το μοιράσει με πμ σε 250 άτομα οπότε το ίδιο δεν είναι;...
    οχι δεν θα μπορουσε.
    τα μελη που δεν συμμετειχαν εστω και λιγο στο φορουμ, δεν μπορουν να στελνουν πμ.

Banned
    ...μεσα επεσες! 99,9%...αφαιρω την παντοφλα... τις σιχαινομαι τις παντοφλες. τωρα πως γινετε μια δυναμικη γυναικα να αρρωσταινει απο καταθλιψη? ειναι απλο... δεν απετυχαν μονο οι αντρες της ζωης της..απετυχε και η ιδια..και η καταθλιψη ειναι η παντοφλα της...οποτε... σιγα τον δυναμισμο.. εχεις ακουσει την φραση τσαμπα μαγκας??... ΙΔΟΥ!!

Banned
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ...μεσα επεσες! 99,9%...αφαιρω την παντοφλα... τις σιχαινομαι τις παντοφλες. τωρα πως γινετε μια δυναμικη γυναικα να αρρωσταινει απο καταθλιψη? ειναι απλο... δεν απετυχαν μονο οι αντρες της ζωης της..απετυχε και η ιδια..και η καταθλιψη ειναι η παντοφλα της...οποτε... σιγα τον δυναμισμο.. εχεις ακουσει την φραση τσαμπα μαγκας??... ΙΔΟΥ!!
    Πόσο χρονών είσαι; Κάνεις λες και είσαι 60 χρονών... Πόσο είσαι;

Senior Member
    Θα σου πω αλλά δεν ξέρω αν θα το πιάσεις. Εαν πετύχαινα στη ζωή μου μια δυναμική γυναίκα θα ήμουν ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος στη γη. Γιατί; Γιατί έμμεσα η δυναμικότητα αυτή μετατρέπεται σε υποταγή. Και φυσικά θα πεταχτούν κάποιοι και θα πούνε τι λες ρε μεγάλε θα τρως παντόφλα και κουτάλα. Και τους λέω λοιπόν ότι τη παντόφλα τη τρως γιατί εκείνη έχει δώσει όλο της το είναι και αναμένει να το δώσω και εγώ. Μόλις το δώσω η σχέση αυτή ανεβαίνει 10 επίπεδα παραπάνω από τη σχέση που έχει συνάψει ένα νορμάλ ζευγάρι, που το τρώει η βαρεμάρα και η ανία. Στοιχεία όμως που με μία δυναμική γυναίκα δεν θα συναντήσουμε ποτέ στη σχέση μας. Άρα για τη Ρέα υπάρχει μία ατυχία, ότι έχει να κάνει με παιδάκια που δεν μπορούν να αντιληφθούν το που θέλει να φτάσει τη δική της ζωή και τη ζωή του άνδρα της. Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι πίσω από έναν επιτυχημένο άνδρα βρίσκεται μία γυναίκα. Αυτή η γυναίκα δεν είναι συνηθισμένη γυναίκα, δεν μπορεί μια συνηθισμένη γυναίκα να ωθήσει έναν άνδρα στην επιτυχία. Θέλει κάποια που να έχει πυγμή και πυγμή έχουν οι δυναμικές. Οπότε Ρέα αν έχεις κάτι από όλα αυτά, πράγμα δύσκολο γιατί οι περισσότεροι άνδρες έχουν συνηθίσει τη στοργή της μαμάς, πρέπει να είναι από τους πιο ευτυχισμένους σε περίπτωση που είστε καιρό.... το θέμα είναι πως δεν νομίζω να έχεις κάτι για αρκετό καιρό, γιατί δεν μπορούν να αντιληφθούν τη λογική....
    μπραααααβο!ο λεγκαλιζε εγκρινει τα λεγομενα σου
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Banned
    Ακριβώς. 1 δυναμική γυναίκα δε θα χρειαστεί ποτέ να χρησιμοποιήσει παντόφλα ως μέσο πειθούς ή επιβολής. Δε ζορίζει καταστάσεις γιατί δε θέλει να τη ζορίζουν κιόλας. Εάν ο άλλος θέλει κ μπορεί καλώς, αλλιώς έχει χαιρετήσει. Παντόφλα χρησιμοποιούν όσες δεν έχουν άλλο τρόπο επιβολής, δεν έχουν επιχειρήματα, ή βρίσκουν ως μοναδικό τρόπο επιβεβαίωσης του εαυτού τους να "κοπανάνε" κάποιον πιο αδύναμο κ πιο ανασφαλή από αυτές.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    μπραααααβο!ο λεγκαλιζε εγκρινει τα λεγομενα σου
    χαχαχα πάλι τεκνον βρουτε??? .....

Senior Member
    χαχαχα πάλι τεκνον βρουτε??? .....
    βασικα συμφωνω με καποιες προτασεις που εγραψε και οχι ολο το κειμενο απλος βαριομουν να το διαγραψω
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

Senior Member
    ΕΓΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΟΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΟΥ
    ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΟΠΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΠΑΝΤΟΦΛΑΚΗΔΕΣ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΜΑΤΑ ΟΡΕΞΗ
    ΚΑΙ ΖΩΗ ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ ΑΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΟΧΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΔΥΟ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Καλά δηλαδή εσείς σκαλώσατε με τις παντόφλες; Δηλαδή εκεί είναι το ζητούμενο; έλεος!

Senior Member
    ΝΑΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΓΤ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΙ ΟΙ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΚΑΠΩΣ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΡΘΕΙ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Εγω παντως θα προτιμουσα να μου πεταει μια παντοφλα σε τακτα διαστηματα , παρα να με πρηζει , να γκρινιαζει , να μουρμουραει και να μην βαζει γλωσσα μεσα της .
    Τις παντοφλες με τον καιρο , με καλα ανακλαστικα , μαθαινεις να τις αποφευγεις , τα αλλα ομως ?

Banned
    Πόσο χρονών είσαι; Κάνεις λες και είσαι 60 χρονών... Πόσο είσαι;
    35... αλλα η καταθλιψη προσθετει ετη όπως θα χεις καταλάβει και εσυ...εχω υπάρξει και 100...αρα το 60 ειναι μια βελτιωση...

Banned
    Καλά δηλαδή εσείς σκαλώσατε με τις παντόφλες; Δηλαδή εκεί είναι το ζητούμενο; έλεος!
    χαχχαχαχα... α ετσι ειμαστε εδω πιανουμε ενα θεμα που μας αρεσει και το πάμε...και ας μην κολλαει... και ας πάει αλλου... οπως σε μια παρεα... το θεμα ειναι να υπάρχει θεμα ...να μπορουμε να ανασανουμε λίγο, να ξεχαστουμε.. θα δεις...ειναι κανονικο παρεακι ..θα σου αρεσει ...

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εγω παντως θα προτιμουσα να μου πεταει μια παντοφλα σε τακτα διαστηματα , παρα να με πρηζει , να γκρινιαζει , να μουρμουραει και να μην βαζει γλωσσα μεσα της .
    Τις παντοφλες με τον καιρο , με καλα ανακλαστικα , μαθαινεις να τις αποφευγεις , τα αλλα ομως ?
    οκ εσενα σε βολευει που εχεις κανει πολεμικες τεχνες και με μια κινηση η παντοφλα γυρναει πίσω και την βρίσκει στο δοξα πατρι...εεε δεν παιζεις δικαια τωρα!!!

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    βασικα συμφωνω με καποιες προτασεις που εγραψε και οχι ολο το κειμενο απλος βαριομουν να το διαγραψω
    χαχαχαχαχα... ελα πες την αληθεια ...τωρα μολις ξυπνησες ετσι?

Page 11 of 12 FirstFirst ... 9101112 LastLast