τι σας ανησυχει ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 58
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sevaki119 View Post
    Macgyver έχεις δίκαιο δεν βοηθάει πουθενά αλλά για μένα όπως σου έχω ξανά πει είναι στον άνθρωπο μερικοί όπως εσύ καταφερνουν να την αντιμετωπισουν και να μην νοιάζονται πλέον ενώ άλλοι δεν μπορούν και ζουν με αυτην....όπως εγώ...το θέμα είναι πως την χρησιμοποιείς αν είναι να σε φοβηζει σε βλάπτει αν είναι να σε βοηθάει να κάνεις νέα πράγματα και περισσότερα τότε έχει καλή οψη η ανησυχία για μένα!!
    Ειναι και στον ανθρωπο , σεβακι , αλλα ειναι και θεμα εξασκησης του μυαλου .

Senior Member
    Ανησυχώ για όλα! Από τι θα φάμε μέχρι γιατί δεν έβρεξε σήμερα. Δηλ. η ζωή μου είναι μια διαρκή ανησυχία. Τώρα που είμαι και μάνα η ανησυχία μου είναι στο μέγιστο βαθμό!

Banned
    Όσο περισσότερο μελετώ αυτό το φόρουμ τόσο περισσότερο διαπιστώνω προβληματάκια.... Τώρα ανακάλυψα ότι πάσχω και από ΙΔΨ άλλο και τούτο πάλι.... Να ανησυχώ;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Depressed_soul View Post
    Όσο περισσότερο μελετώ αυτό το φόρουμ τόσο περισσότερο διαπιστώνω προβληματάκια.... Τώρα ανακάλυψα ότι πάσχω και από ΙΔΨ άλλο και τούτο πάλι.... Να ανησυχώ;
    Καλά τώρα κι εσύ οποίος και να διαβάσει θα πει τα έχω όλα . Απέφευγε να κάνεις διάγνωση στον εαυτό σου. Εγώ μόνο σχιζοφρενή δεν με έχω βγαλει! Όλοι οι άνθρωποι έχουν λίγο απ όλα απλά δεν ενοχλούνται όλοι από αυτά γτ δεν τα έχουν σε μεγάλο βαθμό .

Banned
    Quote Originally Posted by Cicada View Post
    Καλά τώρα κι εσύ οποίος και να διαβάσει θα πει τα έχω όλα . Απέφευγε να κάνεις διάγνωση στον εαυτό σου. Εγώ μόνο σχιζοφρενή δεν με έχω βγαλει! Όλοι οι άνθρωποι έχουν λίγο απ όλα απλά δεν ενοχλούνται όλοι από αυτά γτ δεν τα έχουν σε μεγάλο βαθμό .
    Αυτό λέω και εγώ γενικά... Πως αν ανοίξω το DSM, στο τέλος θα πάω στο Δαφνί μόνος μου και θα τους πω, παιδιά βάλτε με σε απομόνωση γιατί είμαι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο. Απλώς διάβαζα απόψεις μελών και έλεγα Α! το έχω και εγώ αυτό, ωπ και αυτό έχω! Άστο δεν συνεχίζω το διάβασμα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Cicada View Post

Σε αυτο εχεις δικιο . Επειδη ειμαι ανετος με τους αλλους , οταν λεω οτι εχω καταθλιψη , στο κουλ , μου λενε , κιεγω , κι εγω εχω !!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Σε αυτο εχεις δικιο . Επειδη ειμαι ανετος με τους αλλους , οταν λεω οτι εχω καταθλιψη , στο κουλ , μου λενε , κιεγω , κι εγω εχω !!!!
    Kαλά οι περισσότεροι την μελαγχολία κ την θλίψη την ονομάζουν κατάθλιψη που οπωσδήποτε δεν έχει καμιά σχέση με την κλινική της μορφή όπου υπολειτουργείς σαν άτομο και όλες οι σκέψεις μπορεί να είναι μαύρες..!!Το θετικό είναι πως με αυτόν τον τρόπο το στίγμα είναι μικρότερο γιατί όλοι λίγο πολύ συμπάσχουν και ας μη έχουν κλινική κατάθλιψη.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Banned
    Quote Originally Posted by serios View Post
    Kαλά οι περισσότεροι την μελαγχολία κ την θλίψη την ονομάζουν κατάθλιψη που οπωσδήποτε δεν έχει καμιά σχέση με την κλινική της μορφή όπου υπολειτουργείς σαν άτομο και όλες οι σκέψεις μπορεί να είναι μαύρες..!!Το θετικό είναι πως με αυτόν τον τρόπο το στίγμα είναι μικρότερο γιατί όλοι λίγο πολύ συμπάσχουν και ας μη έχουν κλινική κατάθλιψη.
    μπα ετσι οπως εχουν γινει τα πράγματα,πολιτικο-οικονομικο-κοινωνικα δεν το αποκλύω η καταθλιψη να γινει πανδημία... αν ολα πάνε οπως φοβόμαστε οτι θα πάνε, αυξησεις τιμων και αλλες μαζικες απολύσεις και αλλες μειωσεις μισθων και συνταξεων..τα αντικαταθλιπτικα θα ξεπερασουν σε πωλήσεις ακομα και το ντεπον.

Senior Member
    Μπα , εγω συμφωνω με τον serios , αμα κατι δεν τους αει καλα , που σε κανεναν δεν πανε ολα καλα , το βαφτιζουν ' καταθλιψη ' , τοχω διαπιστωσει επανειλημμενως , ιδιως σε γυναικες , ισως οι αντρες να ντρεπονται να το πουν .

Αλλα οτι το 2020 , η κλινικη καταθλιψη που λεει η ρεα , θα ειναι η πρωτη ασθενεια στον κοσμο , συμφωνα με τον Παγκ. Οργ. Υγειας ( τωρα ειναι η 2η ) , και δεν φταιει η κριση , κανεις δεν ξερει τι φταιει , γιατι παρατηρειται και κτθλψη σε φτωχες χωρες πλεον . Ισως να φταιει η ακτινοβολια που μας περινβαλλει , απο λογιων λογιων ηλεκτρονικες συσκευες , ρανταρ , δορυφορους , τηλεφωνα .κλμ. Εχω διαβασει οτι σε σχεση με 50 χρονια πριν , η ακτινοβολια εχει αυξηθει 1 εκατομ. φορες , αφου τα stealth , τα αορατα αεροπλανα , ειναι ορατα πλεον στα ρανταρ , σαν ασπρες κουκιδες μεσα σενα ωκεανο ακτινοβολιων !!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ναι και αυτό με νευριάζει μερικές φορές. Μακάρι να μην μάθουν ποτέ τι πραγματικά είναι η κατάθλιψη όλοι αυτοί που λένε α ξέρω τα χω περάσει κι εγώ . Μερικοί λένε ότι πέρασαν και χειροτερα από μένα αλλά τα κατάφεραν μόνοι τους γτ είναι δυνατοί (ενώ εγώ αδυναμη ας πουμε). Που πας βρε καραμητρο που αν σου χτυπήσει την πορτα η καταθλιψαρα θα κάνεις κακά σου πάνω σου. Εδώ χαλάσαμε όλα μας τα λεφτά σε ψυχιατρους κ φαρμακα και ακόμα τρώμε μπανάνα. 10 ξυλιες σε ξένο κωλο λέει οι μαμά μου δεν πονάνε. Αυτα

Senior Member
    Εγω θελω να εχω ανησυχιες .... καλες ομως και οχι υπερβολικες. Δεν θελω να λιμνασω σε μια ατελειωτη ρουτινα. Θελω να εχω ανησυχιες ως επι τον πλειστων δημιουργικες , θελω να κυνηγω πραγματα , να βελτιωνομαι, να αντιμετωπιζω καταστασεις σε πεδια μαχων που εχω επιλεξει κλπ.

Φυσικα δεν τα προγραμματιζεις αυτα. Μια μεγαλη ανησυχια τωρα ειναι το οικονομικο με την κριση , για αλλους λιγοτερο , για αλλους περισσοτερο. Δεν ειναι ενα πεδιο που το επιλεξαμε και ειναι λιαν εκνευριστικο να παλευεις για το νοικι, για φαγητο , για ελευθερο χρονο με τις απανθρωπες συνθηκες εργασιας οπως τεινουν να γινουν , με την ανεργια και την αβεβαιοτητα.

Θελω να ανησυχω για ωραια πραγματα. Θελω να ανησυχω για το πως θα δημιουργησω κατι ωραιο, απλα πραγματα οπως μια ιστοσελιδα. Θελω να ανησυχω για το αν αρεσω στο κοριτσι που γνωρισα χθες και χιλια - δυο που μας κανουν αυτο που ειμαστε εν τελει.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by keep_walking View Post
    Εγω θελω να εχω ανησυχιες .... καλες ομως και οχι υπερβολικες. Δεν θελω να λιμνασω σε μια ατελειωτη ρουτινα. Θελω να εχω ανησυχιες ως επι τον πλειστων δημιουργικες , θελω να κυνηγω πραγματα , να βελτιωνομαι, να αντιμετωπιζω καταστασεις σε πεδια μαχων που εχω επιλεξει κλπ

Θελω να ανησυχω για ωραια πραγματα. Θελω να ανησυχω για το πως θα δημιουργησω κατι ωραιο, απλα πραγματα οπως μια ιστοσελιδα. Θελω να ανησυχω για το αν αρεσω στο κοριτσι που γνωρισα χθες και χιλια - δυο που μας κανουν αυτο που ειμαστε εν τελει.
    Αγαπητε Κηπ , αυτα ειναι ενδιαφεροντα , οχι ανησυχιες . Το να εισαι ανησυχο πνευμα , ειναι φυσικα καλο . Εγω αναφερομαι σε ανησυχια , η οποια μονο αναστατωση σου φερνει , και τιποτα καλο .

Senior Member
    ειχα για αρκετα χρονια ανησυχια οτι εχω hiv αλλα σημερα εκανα το τεστ και βγηκε αρνητικο!! παιδια μην το αμελειτε!

http://athcheckpoint.gr/ ενας γρηγορος τροπος για να μαθετε χωρις να περιμενετε! καθε δευτερα στην αθηνας απεναντι απο την βαρβακειο αγορα ειναι ενα κεντρο απο το checkpoint και δεχεται χωρις ραντεβου! απο τις 10 μεχρι τις 4 το μεσημερι!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Banned
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ειχα για αρκετα χρονια ανησυχια οτι εχω hiv αλλα σημερα εκανα το τεστ και βγηκε αρνητικο!! παιδια μην το αμελειτε!

http://athcheckpoint.gr/ ενας γρηγορος τροπος για να μαθετε χωρις να περιμενετε! καθε δευτερα στην αθηνας απεναντι απο την βαρβακειο αγορα ειναι ενα κεντρο απο το checkpoint και δεχεται χωρις ραντεβου! απο τις 10 μεχρι τις 4 το μεσημερι!
    Ναι αυτό το τσεκάρω κ εγώ, πού κ πού πρέπει να τα κοιτάμε αυτά. Βέβαια ενώ υποτίθεται ότι μετά το 1 μήνα δείχνει, στην πραγματικότητα χρειάζονται τουλ. 3-4 μήνες για στοιχειωδώς αξιόπιστο αποτέλεσμα. Στην πραγματικότητα πλήρης εικόνα υπάρχει στο 6μηνο, αλλά ποιός αντέχει να περιμένει ως τότε, εάν (μακριά από μας) υπάρχει κ πραγματικός λόγος ανησυχίας?

Senior Member
    Εγώ πάλι ανησυχώ για τα πάντα. Και έχω αισιόδοξες ροπές (για τους άλλους). Και με βλέπουν ως σούπερ αισιόδοξο (άλλο πάλι αυτό). Είμαι ο μίστερ άγχος!
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast