Results 16 to 30 of 38
Thread: αγχος για το αγχος!
-
20-09-2015, 20:14 #16
ωραιοτατα δηλ περνω μισο το βραδυ!!! χθες που τον πηρα τηλ μου ειπε οσο λιγοτερα τοσο καλυτερα κ υπεθεσα οτι κ στο 0 αν παω δεν πειραζει!!!! οσο για το αρθρο με προβληματισαν ο διαβητης οι καρδιοπαθειες κλπ κ θυμαμαι περσυ τον εαυτο μου να εχω 3-4 φορες κατι σαν ταχυπαλμια για 1-2 δευτερολεπτα ! δεν μου πηγε το μυαλο ποτε σε κατι τετοιο νομιζα ολοι το παθαινουν ..βλεπω τωρα στα σιπραλεξ καπου στο φυλλο οδηγιων αν το παθετε αυτο λεει να το αναφερετε στο γιατρο!!!! εχεις τετοια?
- 20-09-2015, 20:24 #17
Οχι , την μονη παρενεργεια που κανουν τα αντικαταθλ. ειναι το ρεμερον , ανοιγει τρομερα την ορεξη , τα αλλα μονο σεξουαλικη δυσλειτουργια μου φερνουν , μην κοιτας το συνοδευτικο χαρτακι , γιατι εστω κι ενας στους 100 να παρουσιασει μια παρενεργεια , ειναι υποχρεωμενοι απο τον νομο να την γραψουν . Οι ταχυπαλμιες ειναι αγχος/εκνευρισμος . Ουτε τετοιες εχω . Δλδ καμμια παρενεργεια , το σιπραλεξ δε , το πηρα και δεν ειχε κανενα αποτελεσμα , ειναι να βρεις ποιο σου ' παει ' και αυτο μονο με δοκιμες το βρισκεις . Μετα απο πολλες δοκιμες , κατεληξα στο σεροξατ , ειναι και για το αγχος , αλλα επειδη μου προκαλει πληρη ανικανοτητα σεξουαλ. παιρνω τωρα εφεξορ , ειναι καλο , αλλα αμα μπω σε λεπτομερειες , δεν θα καταλαβεις τιποτα . !!!
Για το ζαναξ , καλα το καταλαβες , αμα μπορεις να το μηδενισεις , χωρις παρατραγουδα , καντο , αλλιως , οπως ειπα .
20-09-2015, 20:32 #18
πηρα το μισο κ θα το κανω ετσι σιγα σιγα! δεν εχω δοκιμασει αλλα αντικαταθλιπτικα ευτυχως μου εστρωσαν την προηγουμενη φορα τα σιπραλεξ με τη μια! δεν νομιζω οτι θα τα ξανακοψω μολις με πιασουν! φοβαμαι να ξαναπερασω τα ιδια! οσο για τη σεξουαλικη ανικανοτητα που λες με τα σιπραλεξ ειχα παρατηρησει 4 χρονια που τα επερνα πως το τελευταιο διαστημα αργουσα να τελειωσω! αλλα σκεφτομαι αφου εχω μπει σε αυτον τον χορο κ δεν γινεται αλλιως τωρα θα χορεψω!!
20-09-2015, 20:36 #19
Τυχερη εισαι που πετυχες με την πρωτη το σωστο φαρμακο . Το σιπραλεξ , αμα σου παει , συνεχισε το , αλλα δεν χρειαζεταινα το παιρνεις εις τους αιωνας των αιωνων !!! 4 χρονια ειναι ηδη πολλα , και αμα θες να το κοψεις , παλι θελειαργα ,αλλα σε συννενοηση με τον γιατρο σου .
20-09-2015, 20:44 #20
ετσι ειχα σκεφτει κι εγω πως 4 χρονια ειναι πολλα! κ ενιωθα παρα πολυ καλα και ειπα το κοβω! βεβαια το εκοψα σε 15 μερες (τοτε δεν ειχα ρωτησει γιατρο) δεν ξερω αν χρειαζομαουν παραπανω διαστημα αλλα για 3-4 μηνες ημουν καλα! ειχα δηλαδη κ λογο να αγχοθω αλλα ουτε σε κριση πανικου οδηγηθηκα ουτε τιποτα! κ ξαφνικα ενα ωραιο πρωι μου ξεκινησε το αγχος σε βαθμο να μην το ελεγχω! κ ειμαι φοβιτσιαρα οσο δεν παει! ειχα βαρος στο στηθος επι μια εβδομαδα ολοκληρη κ μετα ηρθαν κ τα υπολοιπα που φανταζομαι γνωριζεις!!! τωρα ειπα θα κανω και ψυχοθεραπεια !!! ποσα χρονια περνεις αντκαταθληπτικα? για να μου λες οτι τα εχεις δοκιμασει ολα πρεπει να παει χρονια αυτη η ιστορια!
20-09-2015, 20:51 #21
Αμα κοψεις 4ετων χρηση αντκθλκων , μπορει το στερητικο να παρουσιαστει σε 1 , 2, 3, 4 μηνες , αναλογως τον οργανισμο . Καλυτερη η ψυχοθεραπεια , κανεις δεν εγινε ποτε καλα με χαπια , αντε να σου δωσουν ενα 30%-50% , απλως συγκαλυπτουν το προβλημα , δεν το λυνουν , η ψυχοθεραπεια μπορει να το λυσει , αλλα αντε να βρεις τον καταλληλο ψυχοθεραπευτη , δυσκολο . Η ιστορια αντι/κα η δικη μου , χρονολογειται απο το 2004 .
20-09-2015, 21:05 #22
αα εχεις χρονια!!! σκεφτεσαι ποτε να τα κοψεις? ή δεν μπορεις χωρις? γιατι ομως σου χρειαζοντε ακομη τοσα ζαναξ? συγνωμη αν ρωταω πολλα αν γινομαι αδιακριτη αφησε το!!
νομιζω μου συγκαλυψαν το προβλημα στο 90% τοσο καλα ημουν 4 χρονια! αλλα ειμαι αρρωστοφοβικη πρεπει να το λυσω πιθανοτατα να ειναι η ριζα του κακου!!!
20-09-2015, 21:29 #23
Αμα εισαι αρρωστοφοβικη , επιβαρυνεις την κατασταση σου . Δεν εισαι αδιακριτη , απλως επεσα το 2004 σενα γιατρο , ασχετος εγω τοτςε , και με το καλημερα μουγραψε ζαναξ, μετα δεν με πιαναν τα 2 , μουγραφε3 , μετα 4 , δλδ με εθισε στα ζαναξ ο ' γιατρος ΄, ειχα φτασει για 4 χρονια να παιρνω 10mg !!! οταν αλλασξα γιατρο , γιατι συνταξιοδοτηθηκε ο παλιος , φρικαρε ο τωρινος γιατρος που πηγαινω απο το 2010 με την ποσοτητα , και ταχω κατεβασει στα 7 , με προοπτικη να τα μηδενισω , δεν μου χρειαζονται , αλλα προσοχη , το ζαναξ κατατασσεται στα ναρκωτικα , ακρως εθιστικο , βλεπω ντοκυμαντερ με ντηλερς , και λενε εχω κοκα , ηρωηινη , κλπκλπ. και ΖΑΝΑΞ ,επισης σε ντοκυμαντεργια φυλακισμενους, τα ζαναξ στις φυλακες Αμερικης εχουν την τιμητικη τους . Ειναι το εξελιγμενο valium .
20-09-2015, 21:38 #24
ναι το εχω καταλαβει αυτο! κ επειδη καποτε εκανα τις αταξιες μου γιαυτο τα φοβαμαι κ προσπαθουσα να τα κοψω οσο μπορω το σηντομοτερο !!!
φοβερος γιατρος!! ευχομαι να απαλλαγεις σιγα σιγα κ να μην τα εχεις αναγκη
20-09-2015, 22:07 #25
Καλα κανεις , να τα κοψεις , παντα με την συμβουλη του γιτρου σου , ευχαριστω για τις ευχες !!
20-09-2015, 23:28 #26
Αυτό με το άγχος για το άγχος το έχω κι εγώ. Πολλές φορές να φανταστείς, βλέπω κάτι αστείο, γελάω και μετά θυμάμαι πως θα αγχωθώ και τσουπ αγχώνομαι που θα αγχωθώ. :S
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
21-09-2015, 01:11 #27
Φάση έχουμε γατε μου !!! Εσυ το Λίνκ πάνω το είδες; Όχι για τα τροχαία που γράφει!!!! Για τα αλλά "ωραία" που γράφει πιο κάτω!!
21-09-2015, 01:33 #28
βιταμίνη Β , βαλσαμόχορτο, εσπεριδοειδή και τα δημητριακά ολικής άλεσης, φυστικια αιγινης αν θες δοκιμασε τα αλλα πρωτα ρωτα τον ψυχολογο σου. Εδω μεσα νομιζω ειμαι ο μονος που κανει την χαρουμενη και γαματη θεραπεια
γαλα με μελι, κοκα κολα, σοκολατα, χυμους. καφεδες και βαλεριανα.
Οσο ειχα αγχωδη διαταραχη το εψαχνα υπερβολικα και εμπαινα στο τρυπακι να κανω καποια τεστ πανικου που βρηκα στο ιντερνέτ. το ειπα στο ψυχολογο μου και ειπε οτι ολα ειναι βλακειες και να μη το ψαχνω, μη μπαινεις στον κοπο να διαβασεις πραγματα διαφορα θεματα στο ιντερνετ, καποια ειναι εντελως παραλογα προσωπικη μου αποψη.
21-09-2015, 03:25 #29
Phatox καλό μου παιδί ένα δίκιο το έχεις εκεί όμως που γράφεις για την κόκα κολα το σκοτώνεις!!! Προσεχεις τόσο κ μου πίνεις κόκα κολα ; Λοιπόν σε μερικά άτομα όσο κ να προσέχουν αν δεν πάρουν θεραπεία δεν γίνεται τίποτα! Το έχω δοκιμάσει κ με υγιεινή διατροφή κ χωρίς κολα κολα κ καφέδες! Επίσης γυμναστική 3-4 φορές την εβδομάδα! Περίπατο το σκύλο καθημερινά! Καλά κανείς κ προσεχείς μέχρι ένα βαθμό προσέχω κι εγώ αλλά η καλή μου διαταραχουλα το θέλει μάλλον το χάπι της! Αν είναι να υποφέρω θα τα πάρω κ θα ευχαριστήσω κ το θεό κ όποιον τα ανακάλυψε που μπορώ να συνεχίσω τη ζωή μου!!!μακαρο να μπορούσα να το παλέψω χωρίς αλλά δεν το αντέχω!!! Επίσης δοκίμασε κ ιπποφαές πολλά τα οφέλη του στον οργανισμό!
21-09-2015, 11:08 #30
ετσι όπως το χω καταλάβει εγω το πραγμα, νομιζω οτι το μονο που μπορουμε εν τελη να κάνουμε, είναι να αφομειώσουμε την "ζημεια" μας μεσα στην προσωπικοτητα μας και να ξαναμάθουμε το παιχνίδι της ζωής απο την αρχη, με αλλους κανονες και αλλες προτεραιότητες!
αποδεχομαστε αυτα που δεν μπορουμε να αλλαξουμε, αποδεχομαστε τον πόνο, τον φόβο και ολα τα συναφη, σαν μερος της πραγματικοτητας μας, δεν υπάρχει αλλος τροπος να βρουμε γαληνη μεσα σε όλο αυτο!
ετσι κραταμε το αγχος, και διωχνουμε το αγχος για το αγχος...