Results 46 to 60 of 127
-
11-10-2015, 13:30 #46
Δεν σας έβαλα όλο το πόρισμα που τα γράφει αναλυτικά.Έβαλα το συμπέρασμα!3 εστίες λέει μετωποκροταφικά,3 άλλες αριστερά στον μετωπιαίο λοβό κτλ...
Και στο τέλος επαναλαμβάνει πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προυπήρχαν λόγω της διαφοράς του μηχανήματος.Άλλο 1.5 Tesla κι άλλο 3 Tesla.
Εντωμεταξύ νιώθω συνεχώς μυικές συπάσεις και όπως καταλαβαίνετε...τα έχω ρίξει όλα στην ΣΚΠ.
Και λίγο τρέμουλο στα χέρια από καιρό το έχω ρίξει εκεί...
2 πράγματα με σώζουν μέχρι τώρα.
1)Οι αλλοιώσεις έχουν ΜΗ ειδικά χαρακτηριστικά.
2)Δεν προσλαμβάνουν οι αλλοιώσεις σκιαγραφικό.
2)Μπορεί να προυπήρχαν από το 2008 αλλά λόγω του νέου μηχανήματος των 3 Tesla να μην φαίνονταν,όπως λέει η ίδια η ακτινοδιαγνώστρια.
Ρε πούστη μου από το 2009 αναφέρονται ολιγάριθμες εστίες,τι στο καλό?Δεν θα είχε εκδηλωθεί κλινικά η νόσος?
Με απλές μυικές συσπάσεις την βγάζω καθαρή?Kαι με λίγο τρόμο κίνησης?
Θα πάρω αύριο τον νευρολόγο να κλείσω ραντεβού.Εντωμεταξύ βλέπω να καθυστερώ γιατί έχει τρομερή δουλειά.Ελπίζω να μου κλείσει γρήγορα ραντεβού.
Πάντως φοβάμαι παιδιά..Ειλικρινά...Πάντως τα νευρολογικά Tests στα οποία αυτουποβάλλομαι τα περνάω...
Το 2004,11 χρόνια πριν, θυμάμαι πως επί 10 μέρες είχα μια δυσαισθησία στην πατούσα μου την αριστερή,σαν να περπατούσε κάτι...Κλασική ΣΚΠ δηλαδή...
Και άλλα διάφορα με συσπάσεις...Το παρελθόν μου φαίνεται πως με σώζει...
Αλλά πολλές εστίες στην μαγνητική ρε παιδιά...Γαμώ τα 3 Τesla μου...
Σε λίγο όταν ξεχνάω κάτι,θα το αποδίδω στις εστίες..Και γενικά ότι συμβαίνει,θα το αποδίδω εκεί...
Λίγο θέλω και θα κάνω οσφυονωτιαία παρακέντηση για λήψη και ανάλυση εγκεφαλονωτιαίου υγρού...Μόνο έτσι είναι κατά 95% σίγουρος κάποιος...
Λόγω της μυικής μου δύναμης που την τεστάρισε και ο ξάδερφος που είναι BodyBuilderάς,πλέον η ALS φθίνει σε πιθανότητες και όγκος εγκεφαλικός ΔΕΝ υπάρχει 100% λόγω της MRI.
Αν περάσουν άκομα 6 μήνες και δεν παρατηρηθείι μυική αδυναμία,θα είμαι και 100% σίγουρος για αρνητική ALS.
Πλέον έμεινε μόνο η ΣΚΠ.Τουλάχιστον γλιτώσαμε τις άλλες 2 σοβαρότερες παθήσεις που μέσα σε 2-3 χρόνια σε σκοτώνουν.
Η Μάχη με την ΣΚΠ ξεκινάει!Θα ηχογραφήσω τον γιατρό με το κινητό για να μην ξεχάσω τα λόγια του όταν θα μου λέει την τελική του εκτίμηση.
Θα την ανεβάσω για λίγες μέρες και εδώ για να μου πείτε και εσείς πως το βλέπετε.
Άγχος....
Fleur ΕΓΩ έχω λυσσάξει και όχι εσύ!!!Μια χαρά είσαι και θα είσαι!
Στο υπογράφω 100%,δεν έχεις Λύσσα!Ο χρόνος που περνάει είναι με το μέρος σου!
ΥΓ:Fleur την μαγνητική την χθεσινή,στο Ιατρόπολις την έκανα!Χαλάνδρι!3Tesla!Eλάχιστα κέντρα έχουν 3 Tesla Τομογράφο.Αλλά η προηγούμενη το 2008 στο ίδιο κέντρο είχε γίνει στο 1.5 Tesla!
Έκανα βλακεία που δεν τους πήγα την μαγνητική του 2009 που έχω ποστάρει και είναι από άλλο κέντρο και που κάνει σαφείς αναφορά σε ολιγάριθμες εστίες.Αν τους την είχα πάει ίσως να μην έβρισκαν αξιόλογες μεταβολές με την χθεσινή και να ηρεμούσα.Θα δούμε τι θα πας πει ο νευρολόγος τώρα...!
- 11-10-2015, 13:42 #47
δηλαδη αυτο που λεσ εσυ τωρα για να καταλαβω ειναι οτι ειχεσ αλσ
και την ξεπερασεσ και τωρα εχεισ σκπ;για να καταλαβω γτ θα με τρελανεται εσεισ εδω μεσαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
11-10-2015, 13:49 #48
Elis στην αρxή φοβήθηκα για ALS.
Aλλά ακολούθως με έπιασε πονοκέφαλος για 10 σερί μέρες και φοβήθηκα μήπως είναι όγκος εγκεφάλου.Ο Πονοκέφαλος είναι σύνηθες στους όγκους και εγώ ως υποχονδριακός φοβήθηκα...
Και έκανα Μαγνητική.Όγκος δεν υπάρχει λοιπόν.Επίσης δεν φαίνεται να χάνω μυική δύναμη εδώ και 3 μήνες που με έχει ξαναπιάσει η τρέλα μου.Άρα και η ALS μοιάζει λιγότερο πιθανή.
Και επειδή βρήκε εστίες στην MRI φοβάμαι μήπως έχω ΣΚΠ.
Τουλάχιστον αν έχω ΣΚΠ,να έχω την καλοήθη μορφή της (15% πιθανότητα)!Θέε μου βοήθα!
Αλλά για να μην μπερδευόμαστε εδώ το Forum είναι ψυχολογίας και ψυχιατρικής.
Μη προσπαθείτε να βρείτε την απόλυτη λογική σε υποχονδριακούς και ψυχιατρικούς ασθενείς όπως εγώ,η Fleur και άλλοι!
Ακόμα και 0,1% να είναι η πιθανότητα έχω ΣΚΠ,είναι ικανό να με φρικάρει.
Fleur καλή μας τύχη!!!Για σένα την θεωρώ 100% σίγουρη την μη διάγνωση Λύσσας!Πρόσεξες τι είπα??Δεν είπα ούτε 99,9% αλλά 100% .... στεγνά!
11-10-2015, 14:01 #49
Σταυρο , οχι οτι μου πεφτει λογος , αλλα εχε υπ οψη , οτι η καθε MRI που κανεις , βομβαρδιζεις τον εγκεφαλο σου με ισχυροτατη μαγνητικη ακτινοβολια , που μονο κακο σου κανει .
11-10-2015, 14:26 #50
Σημερινη επισκεψη σε εφημερευον. Βλεπετε ξύπνησα με μυρμηγκιασμα στο χερι, ειδικα στο δαχτυλο που ειχα δαγκωθει/γρατζουνιστεί είπα να περιμενω δυο ωρες αλλα τα ιδια...πηγα μια και δυο στον ευαγγελισμο, παθολογος οκ , νευρολογος δεν βρηκε κατι, φυσικα και τωρα πριν λιγο που γυρισα δεν εχει περασει αλλα παει προς το αλλο δαχτυλο. η νευρολογος είπε οτι πιθανο να ειναι ορθοπαιδικο παρα νευρολογικο προβλημα καθως επιδεινωνεται με καποιες κινησεις. κατανοείτε οτι ειμαι φρικαρισμενη φυσικα.
Σταύρο, ηρεμησε και ακου τι θα σου πει αυριο ο νευρολογος. δεν νομιζω να ειναι τιποτα απο ολα αυτα που λες. μπορει αυτα να υπαρχουν χρονια.
11-10-2015, 14:27 #51
Σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε αλλα ξερετε ποσο δυσκολα ξεκολλανε οι εμμονες απο το μυαλο....
11-10-2015, 14:33 #52
Σας ευχαριστω για το κουραγιο που μου δινετε αλλα ξερετε ποσο δυσκολα ξεκολλανε οι εμμονες απο το μυαλο....
11-10-2015, 14:34 #53
ενταξει το εγραψα δυο φορες απο εκει να καταλαβετε...
11-10-2015, 19:49 #54
Macgyver
Δεν έχω κάνει ποτέ μου αξονική.Οι μαγνητικές θεωρούνται ακίνδυνες.'Έτσι λένε οι περισσότεροι γιατροί!Αν όχι όλοι!Τις αξονικές να αποφεύγεις!
Έχω διαβάσει άπειρες έρευνες.Οι αξονικές έχουν την επιβλαβη ακτινοβολία.Ακόμα και για τα κινητά,οι μελέτες είναι αντικρουόμενες για το αν ευθύνονται για πρόκληση καρκίνων.
Φαντάσου πως οι αθλητές ποδοσφαίρου,μπάσκετ εξετάζονται αποκλειστικά με μαγνητικές τομογραφίες.Λόγω των αθλητικών κακώσεων υποβάλλονται κατά μέσο όρο σε 2 μαγνητικές τον χρόνο.
Φαντάσου πως σε μια αθλητική διαδρομή 18 ετών,ξεπερνούν σίγουρα τις 30 μαγνητικές...
Fleur πως είσαι τώρα?
11-10-2015, 19:53 #55
Ενταξει , Σταυρο , δεν επιμενω , ουτως η αλλως , θα την κανεις την μαγνητικη .
11-10-2015, 20:45 #56
Macgyver την έκανα πριν μέρες και την πόσταρα χθες...
Εξαρτάται από τον γιατρό τώρα τι θα μου πει....
Ας ελπίσω να μην έχω κάτι κακό..Φοβάμαι πάντως...
Πάω για καφεδάκι με ένα φιλαράκι τώρα να ξεσκάσω...
Και μετά μου λένε γκόμενα σου χρειάζεται..Ναι ναι απαντάω...Να συζητάμε όλη μέρα για την ΣΚΠ....
11-10-2015, 20:58 #57
Πριν φύγω για καφέ!Βρήκα και κάτι ευχάριστο!Πάμε γερά ρε,δεν υποκύπτουμε!!!
Μεταφράζω:Oι βλάβες στην ΣΚΠ θα πρέπει να εντοπίζονται:
1)Περικοιλιακά.
2)Να είναι πάνω από 5 χιλιοστά.Εμένα η μεγαλύτερη είναι 6 βέβαια.Αλλά είναι μόνο μία.(Προς το παρόν).
3)Οπίσθιο κρανιακό βόθρο.(Υποσκηνίδιες)
http://s30.postimg.org/wvf01t5g1/image.jpg
Εμένα δεν εμφανίζονται ούτε περικοιλιακά,ούτε στον οπίσθιο κρανιακό βόθρο.
Είναι στον μετωπιαίο,βρεγματικό και κροταφικό λοβό!
Πω ρε που μπλέξαμε!Το βλέπω,σε κανά 6μηνο θα το πάρω το πτυχίο του νευρολόγου...!
Γι'αυτό προφανώς αναφέρεται η διαγνώστρια λέγοντας μη ειδικές ή άτυπες...
11-10-2015, 21:06 #58
Περαστικά Σταύρο. Ελπίζω να σου πει πως δεν είναι τίποτα και να ησυχάσεις. ;)
Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.
13-10-2015, 01:04 #59
Παδιά όλα καλά!Πριν κανά 3ωρο γύρισα από νευρολόγο!
Κάθησε ο άνθρωπος και μου έδειχνε μία μία τις εστίες για να μου αποδείξει πως και στην μαγνητική του 2009 προυπήρχαν!Απίστευτος!Ακολ ούθως μου έκανε και κλινική εξέταση.
Δεν έχει σχέση με σκλήρυση κατά πλάκας μου είπε,οι βλάβες της ΣΚΠ είναι διαφορετικές και σε άλλες θέσεις !Ο μικρός τρόμος που έχω είναι από αγχώδη διαταραχή όπως και οι μυικές συσπάσεις!
Δεν δέχτηκε ούτε να κάνω νέα επαναληπτική μαγνητική στο μέλλον...!
Οι εστίες αυτές είναι μικροαγγειακής αιτιολογίας και κάποιοι άνθρωποι τις έχουν χωρίς να σημαίνει απαραιτήτως κάτι κακό.Δεν είναι εστίες απομυελίνωσης δηλαδή όπως συμβαίνει στην ΣΚΠ!
Πάρτε ένα μικρό απόσπασμα ΕΔΩ από αυτά που μου έλεγε!Spy καταστάσεις!
Fleur έχουμε κανά νέο?
13-10-2015, 04:41 #60
fleur κρουσματα λύσσας στην αθήνα δεν υπάρχουν εδώ και πολλές δεκαετίες, επίσης η γάτα που λες δεν είχε καθόλου συμπεριφορά λύσσας. Το εμβόλιο της λύσσας είναι υποχρεωτικό να γίνεται σε όλα τα κατοικίδια κι αυτός είναι ο λόγος που έχει εξαφανιστεί, οι κτηνίατροι που δεν το κάνουν προφανώς και παρανομούν μιας και είναι το πρώτο που ζητείται να έχει στο βιβλιάριο το κατοικίδιο ότι κι αν πρόκειται να κάνεις μαζί του. Αυτό που έπρεπε να κάνεις ίσως αφού είναι αντιτενικό ορο, αλλά αυτό έπρεπε να έχει γίνει όταν σε γρατζωνησε ο γάτος. Καλό θα ήταν πάντως όσοι χτυπάμε εύκολα να κάνουμε το αντιτενικό εμβόλιο. Εγώ την περίοδο που είχα τις κρίσεις πανικού, πολλές τις εμφάνιζα με αφορμή κάποιο κόψιμο ή κάποιο χτύπημα που είχα, βέβαια ποτε δεν πήγα να κάνω ορό... μετά απο κάποιο διαστημα όμως πήγα για το εμβόλιο.
Να πηδιέστε σαν τους σκύλους ξέρετε, να αγαπάτε σαν αυτούς ούτε λόγος.