άσχημο πρωι - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 326
    Quote Originally Posted by Fleur View Post
    Σταύρο έχεις δίκιο. γιατι και ο ψυχιατρος χθες μου είπε ότι ίσως χρειαστεί μεγαλυτερη δοση. εμενα την πρωτη φορά με το εναμισυ δηλαδη με 30mg ήμουν οκ. το 40 μου ειχε κατσει πολυ βεβαια θα δειξει τωρα. μιλαμε χθες (ακομα και τωρα που σου γραφω) δεν ξερω αν ειναι παρανυχιδα ή τσιμπημα ή αλλεργια απο κάτι είναι κατι σαν σπυρακι που με τρωει ακριβως πανω απο το νύχι σε ΑΛΛο δαχτυλο οχι σαυτο που δαγκωθηκα (για να καταλαβεις οχι στον αντιχειρα αλλα στον δεικτη) αλλα ο πανικος πανικος.
    σε ευχαριστώ πολύ πολύ και πιθανο θα γινει αυτο που είπες γιατι δεν βλεπω προκοπη αν και κλεινω 3η εβδομαδα...
    99.9% δεν ειναι τιποτα αλλα καταλαβαινω απολυτα τον πανικο σου..
    Εγω παλι 4.30 ξυπνησα..ψιλοκαταφερα να κοιμηθω παλι αλλα οχι πολλα πραγματα..τελως παντων μια καινουργια μερα σημερα..ολα θα παμε καλα..

Καλημερα!!!

Banned
    ανδρεα σημερα είναι η μερα μας!!!.. υπέροχη βροχα!!..ελπίζω να μην χρειαζεται να βγητε απο το σπίτι σας και να το απολαυσετε...αλιως υπομονη..οι δρομοι σημερα θα ναι γεματοι!!

Senior Member
    Χαμός σήμερα!Τρομερή Bora Bora!

Senior Member
    θέλω να πάω γυμναστήριο.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    καλημερα fleur .. το σπυρακι βρίσκεται πίσω απο το νυχι ή στα πετσακια γυρω απο το νυχι?
    βρίσκεται εκεί που αρχιζει το δερμα πίσω απο το νύχι όχι γυρω είναι κόκκινο και δεν ποναει μαλλον με τρωει

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    99.9% δεν ειναι τιποτα αλλα καταλαβαινω απολυτα τον πανικο σου..
    Εγω παλι 4.30 ξυπνησα..ψιλοκαταφερα να κοιμηθω παλι αλλα οχι πολλα πραγματα..τελως παντων μια καινουργια μερα σημερα..ολα θα παμε καλα..

Καλημερα!!!
    Καλημέρα Ανδρεα μου ναι πιθανον να μην ειναι τιποτα, προς το παρον βαζω λιγο τζελ αλοης και περιμενω αλλα καταλαβαίνεις...

Senior Member
    ανδρεα σημερα είναι η μερα μας!!!.. υπέροχη βροχα!!..ελπίζω να μην χρειαζεται να βγητε απο το σπίτι σας και να το απολαυσετε...αλιως υπομονη..οι δρομοι σημερα θα ναι γεματοι!!
    εμείς βγήκαμε απο το σπίτι μας και εχουμε γινει παπια

εμείς βγήκαμε απο το σπίτι μας και εχουμε γινει παπια
    Fleur ηθελα να σε ρωτησω..αυτη η εμμονη νε την λυσσα πως σου ηρθε?

Banned
    Quote Originally Posted by STAVROS View Post
    Χαμός σήμερα!Τρομερή Bora Bora!
    χαχαχα bora bora ειναι θα περασει...

Senior Member
    Δεν ξέρω για εσάς, εμένα με επηρεάζει αρνητικά ο καιρός αυτός. Η μουντίλα αυτή μου τη δίνει.
    Όσο κι αν κανείς προσέχει όσο κι αν το κυνηγά, πάντα πάντα θα `ναι αργά δεύτερη ζωή δεν έχει.

Banned
    βρίσκεται εκεί που αρχιζει το δερμα πίσω απο το νύχι όχι γυρω είναι κόκκινο και δεν ποναει μαλλον με τρωει
    αν πονουσε μπορει να ηταν καποια μικρη σκλήθρα, αλλα αφου σε τρωει ειναι παρανυχίδα που εμεινε στο δερμα.. θα περασει οσο μεγαλώνει και αλλαζεις μανικιουριστα λιγο μπενταντιν μπορεις να βάλεις το βραδυ πριν ξαπλώσεις και λογικα μεχρι αυριο θα σου χει φυγει! παπακι σημερα ειναι για χουχουλιασμα και αγκαλίτσες στον καναπέ ..οπότε μολις σχολάσεις... ξερεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas7 View Post
    Fleur ηθελα να σε ρωτησω..αυτη η εμμονη νε την λυσσα πως σου ηρθε?
    εγω ασχολουμαι χροοοοονια με τα αδεσποτα. ειδικα γατια. τα περιθαλπτω, τα στειρωνω, τα εμβολιαζω τα δινω για υιοθεσιες. εχω και δυο. μια μερα ηρθε ενας γατος αρρωστος ο ταλαιπωρος με μυξα πολλη, σαλια αδυνατο χαλια. δεν μπορουσε να μυρισει ουτε να φαει, οποτε επειδη ήταν και φιλικος, λεω "δεν τον μαντρωνω στο κλουβι να τον παω στον κτηνιατρο" ελα ομως που ειχε πολυ δυναμη και πανω στο καλο μου ξεφυγε. εκει με γρατζουνισε (νομιζω ή δαγκωσε ελαφρα) και μετα μου πες ενας φιλος "λυσσαξες πια με τα γατια" και μου κολλησε. εψαξα γκουγκλ και καταλαβαινεις... αυτα τα ολιγα

Senior Member
    αν πονουσε μπορει να ηταν καποια μικρη σκλήθρα, αλλα αφου σε τρωει ειναι παρανυχίδα που εμεινε στο δερμα.. θα περασει οσο μεγαλώνει και αλλαζεις μανικιουριστα λιγο μπενταντιν μπορεις να βάλεις το βραδυ πριν ξαπλώσεις και λογικα μεχρι αυριο θα σου χει φυγει! παπακι σημερα ειναι για χουχουλιασμα και αγκαλίτσες στον καναπέ ..οπότε μολις σχολάσεις... ξερεις
    μα δεν κανω ουτε καν μανικιουρ μωρε..ουτε πειραζω τα νυχια μου...ετσι στα καλα καθουμενα;; επισης δεν φαινεται καπου πληγιτσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Γάτος View Post
    Δεν ξέρω για εσάς, εμένα με επηρεάζει αρνητικά ο καιρός αυτός. Η μουντίλα αυτή μου τη δίνει.
    και μενα πολύ

εγω ασχολουμαι χροοοοονια με τα αδεσποτα. ειδικα γατια. τα περιθαλπτω, τα στειρωνω, τα εμβολιαζω τα δινω για υιοθεσιες. εχω και δυο. μια μερα ηρθε ενας γατος αρρωστος ο ταλαιπωρος με μυξα πολλη, σαλια αδυνατο χαλια. δεν μπορουσε να μυρισει ουτε να φαει, οποτε επειδη ήταν και φιλικος, λεω "δεν τον μαντρωνω στο κλουβι να τον παω στον κτηνιατρο" ελα ομως που ειχε πολυ δυναμη και πανω στο καλο μου ξεφυγε. εκει με γρατζουνισε (νομιζω ή δαγκωσε ελαφρα) και μετα μου πες ενας φιλος "λυσσαξες πια με τα γατια" και μου κολλησε. εψαξα γκουγκλ και καταλαβαινεις... αυτα τα ολιγα
    Σε καταλαβαινω...θα περασει με τον καιρο..εγω φαντασου μια φορα ειχα λιγο πονοκοιλο..και πως εκανα στην τηλεοραση ζαπινγκ βλεπω ενα να μιλαει για καρκινο του εντερου..απο εκει και περα καταλαβαινεις..

Page 8 of 22 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast