Results 76 to 90 of 150
Thread: Σοβαρό πρόβλημα
-
08-11-2015, 21:59 #76
μην παρεις/παρετε βιαστικες αποφασεις... δωσε χρονο στην γυναικα σου.... θα συνελθει
φαντασου να ησουν εσυ στην θεση της.. ψυχικα ασθενης και να σου παιρναν και το μωρο!! είναι πολύ σκληρο
είναι δυσκολη κατασταση γιατι και αν ακομα γυρισει σπιτι μπορει καποια μερα να την ψάχνεις στην δραμα!
δεν ευτυχησα να κανω οικογενεια δεν ξερω πως είναι να χεις παιδι και να το αποχωριζεσαι... αλλα ισως θα ταν καλυτερα να πεισεις με το καλο χωρις εκβιασμούς για λιγο καιρο να παει δραμα μονη της να βρει τον ευατο της...
και μετα βλεπωντας και κανωντας
- 08-11-2015, 22:21 #77
Ας παει μονη της στην Δραμα να ηρεμησει, δεν εχω θεμα...Οχι ομωδ με το μωρο, οχι δεν θεωρω οτι ειναι ακαταλληλη να τους φροντισει αλλα αν φυγει το μωρο απο μενα κ με πανε για διαζυγιο δυσκολα θα το παρω πισω...Το ξερω απο νομικης πλευρας, εχει σχεση με την δουλεια μου και τα ξερω καλα αυτα τα πραγματα.
08-11-2015, 22:31 #78
Το ενα σεναριο ειναι λοιπον να βρεθει για ενα χρονικο διαστημα σεε περιβαλλον θαλπωρης και να πηγαινο ερχεσαι εσυ για να βλεπει το παιδι. Αν νιωσει οτι της το "πηρες" θα καταρρευσει περισσοτερο. Για εμενα θα ηταν καλυτερο να εμενε η μητερα της μαζι σας για ενα χρονικο διαστημα (μπορει να μην την αντεχεις και να ειναι δυσκολος χαρακτηρας) αλλά για να σταθει η συζυγος σου και να μην χρειαστει να διαχωριστειτε καποιος βοηθα. Καθε αλλαγη στην ζωη ενος ανθρωπου που βιωνει κυριως ψυχωση τοσο δραστικη τον ισοπεδωνει. Συμφωνω με οσα εγραψε ο/η noumac
"Make sure your worst enemy isn't you"
08-11-2015, 22:38 #79
αυτή η μάνα δεν το χει γενικά με την λογική!.. Γιαννούλη πρέπει να τα συζητησεις όλα αυτα με τον γιατρό της και εκεινος θα σε συμβουλέψει τι θα πρέπει να κάνεις... αν δεν βγαλεις άκρη απο εκει ..διαπραγματευσου το μαζί της... να μείνει 15-20 μερες μαζί σου με την φαρμακευτική αγωγή και και ψυχοθεραπεια και αν δεν νιώσει καλύτερα ας φύγει... δεν μπορεις να την κρατάς με το ζόρι ετσι κ αλλιώς.. και αν δεν κυνδινεύει το παιδι λόγω της καταστασης της δεν μπορεις να κανεις τίποτα...
08-11-2015, 22:45 #80
Το εχω πει να μεινει μαζι μας απο την πρωτη στιγμη, την εχω παρακαλεσει αλλα δεν μπορει λεει γιατι εχει δουλειες...τι αλλο να κανω για μα μεινει μαζι μας, εχω πει στην γυναικα μου μεινε λιγο μαζι μας κ 15 δεκεμβριου ανεβαινουμε για χριστουγεννα μαζι, δεν συμφωνει, θελει την τριτη να ανεβει...Το ξερω οτι δεν μπορω να την κρατησω με το ζορι, ομως με το μωρο τι γινεται;Δεν ειμαι διατεθειμενος να χασω και την γυναικα μου και το μωρο μας...και εγω να ζω 600 χλμ μακρια και απο τους δυο...Ειμαι πατερας του και εχω και εγω δικαιωματα.
08-11-2015, 22:49 #81
κατι ασχετο ειχες πει ότι την ειχες ηχογραφησει... καλυτερα να σβησεις το αρχειο και μην το ξανααναφερεις... αν αγριεψουν τα πραγματα μπορει να βρεθεις σε δυσκολη θεση.. ειχα παραστει σε ένα δικαστηριο για παρανομη ηχογραφηση (χωρις την συγκαταθεση δηλ. του αλλου) και ο τυπος εφαγε 1 χρονο φυλακη χωρις αναστολη
08-11-2015, 23:01 #82
08-11-2015, 23:16 #83
Λυπηρο... πραξε με βαση και την δικη σου υγεια στη τελικη. Και οτι ειπε και η Ρεα ειναι πολυ σωστο.
"Make sure your worst enemy isn't you"
09-11-2015, 00:11 #84
Καλησπέρα. Θα πρέπει να σε διαβεβαιώσει ο γιατρός οτι το παιδί δεν κινδυνεύει μαζί της. Εγώ στη θέση σου αυτό θα φοβόμουν περισσότερο. Δεν θα το άφηνα το παιδί μόνο του μαζί της. Αν έχει χάσει εντελώς τα λογικά της, τότε τί γίνεται; Άστην να πάει με το καλό στη μητέρα της, κράτησε εαύ το παιδί και μετά βλέπεις τί θα κάνεις.
Συγνώμη παιδιά, αλλά γνώρισα προσωπικά κοπέλα που πριν πολλά χρόνια, μετά από τη γέννα παρουσίασε ψυχιατρικά προβλήματα και τελικά την πλήρωσε το μωρό.
09-11-2015, 08:21 #85
09-11-2015, 09:49 #86
Καλημερα,στην θεση την δικη σου κ της οικογενειας της αυτο που θα εκανα προτιστως,θα ηταν να παω σε ειδικο και να κανω καποιες συνεδριες για συμβουλευτικη,ετσι ωστε να αντιμετωπισω την κατασταση με οση μεγαλυτερη ψυχραιμια,και απο οτι καταλαβα η πεθερα το εχει μεγαλυτερη αναγκη ,αφου δεν συνεργαζεται καθολου μαζι σου,πρεπει ομως να καταλαβει πως εχετε κοινο σημειο αναφορας. :)
Είναι η πιθανότητα που έχει ένα όνειρο να γίνει πραγματικότητα που κάνει τη ζωή ενδιαφέρουσα
09-11-2015, 12:01 #87
Μίλησα με μία γιατρό που την παρακολουθεί και της είπα τα πράγματα που μου λέει ξανά τις τελευταίες μέρες...μου είπε ότι τόσες μέρες πήγαινε καλά και ότι μάλλον δεν θα της προσφέρει κάτι παραπάνω αν μείνει και άλλες μέρες μέσα, αυτό βέβαια θα το αποφασίσει αύριο ο δ/ντης της κλινικής στον οποίο θα μιλήσω και εγώ αύριο...Επίσης μου είπε ότι είναι φυσιολογικό οι σκέψεις να μην φεύγουν από την μία μέρα στην άλλη...Σήμερα η γυναίκα μου είπε ότι θα γυρίσει σπίτι μας αύριο και δεν θα πάει Δραμα αφού δεν την αφήνω να πάει με το μωρό. Η γιατρός με συμβούλεψε να της αρνούμαι με ήρεμο τρόπο να φυγει με το μωρό Δράμα, επίσης μου είπε ότι δεν είναι επικίνδυνη με το μωρό από την πρώτη μέρα που ήρθε...
09-11-2015, 13:58 #88
μαλλον την επηρεαζε η μητερα της και γι αυτό ήθελε να φύγει... σε αυτήν την κατάσταση που βρίσκεται ... καλό είναι να απομακρυνεις την βιτριολική πεθερά...
να της τάξεις ενα ωραίο ταξιδακι, όταν με το καλο συνέλθει σαν επιβράβευση.. που της αρεσει?..παρίσι? χαβάη?...όπου της αρεσει... δωστης κάτι καλύτερο να περιμένει απο την "δραμ(μ)α" ...και πάρτης ενα ωραίο δωράκι στο εξητήριο...κοσμημα ή το αγαπημενο της άρωμα ή μια τέλεια δερμάτινη τσαντα, ή ένα ζευγάρι υπέροχες γόβες..
βάλε λουλούδια στο σπίτι να την περιμενουν... συνδύασε την πρώτη μέρα της συνεδρίας της με τον ψυχίατρο με κάτι ευχάριστο...π.χ μια βόλτα στο εμπορικο οι 3 σας .. τα ψωνια για το μωράκι σας .. κουρτίνες για το σπίτι ... ξερω γω ...κατι που να το ευχαριστηθήτε οικογενειακα.
γύρνα στην αρχη της γνωριμίας σας...επιστρατευσε την γοητεία σου, φλέρταρε την με ερωτικά μυνηματακια στο ασχετο, όταν είσαι στη δουλεια... ρομαντικά δειπνα.. κερακια..μουσικη χωρίς φυσικα να συμπεριλάβεις σεξουαλικη δραστηριότητα....παρα μόνο όταν εκεινη το ζητησει..
όταν γυρνας στο σπίτι απο την δουλεια μην κολας στην τηλεόραση, κάντε αγκαλίτσες και παιξτε με το μωράκι σας.
δωστης όσα κίνητρα μπορεις , ωστε να θυμηθει ξανα τα σημαντικα πραγματα στην ζωή σας και να ΘΕΛΕΙ ξανα να γίνει ο εαυτός της..
απόλαυσε το και εσυ...μην το κάνεις αγγαρεία...χρειαζεστε και οι 2 σας τόση αγαπη και την αξιζετε ...μετα απο όλα όσα εχετε περασει.
μακάρι καποτε να γνωρισω εναν άντρα που να αγαπάει όπως και όσο εσυ... εκανες την διαφορα μεταξυ του Ανδρα και των απλων αρσενικων ..σε ευχαριστω που μου θυμησες ότι υπάρχει ακόμα το είδος σου ...
και ότι χρειαστεις είμαστε εδω για σενα φίλε μου!:)
09-11-2015, 14:33 #89
Δεν έκανα τίποτα απλά αγαπάω την γυναίκα μου και το παιδί μας και δεν θέλω να διαλύσω την οικογένεια μας γιατί ξέρω ότι και εκείνη μ'αγαπάει, αν μου πει δεν σ'αγαπώ άλλο τέλος θα τα παρατήσω...Αυτό για το δώρο το είχα κάνει όταν είχε πάρει το μωρό και έφυγε και μετά γύρισε, πριν την νοσηλεία, της αγόρασα ένα κινητό που ήθελε αλλά δεν το πήρε καν, το κινητό ακόμα κάθεταο στο κουτί του...Γενικά είμαι λίγο επιφυλακτικός με τις αντιδράσεις μου γιατί δεν ξέρω πως θα το πάρει...Αν θα το περεξηγήσει...Όταν θα πάμε με το καλό για πρώτη φορά στον ιδιώτη ψυχίατρο θα πρέπει εγώ να τον έχω ενημερώσει από πριν; Μακάρι να μπούμε σε μία σειρά...
09-11-2015, 14:33 #90
Φίλε η ένεση μήπως λεγόταν Xeplion?
Φοβάμαι πως η γυναίκα σου,έχει περάσει από την Ψύχωση στην Σχιζοφρενικόμορφη διαταραχή και αν παρέλθει το 6μηνο θα θεωρηθεί Σχιζοφρένεια.
Την εβδομάδα,πόσες λογικές μέρες και πόσες παράλογες έχει,στο περίπου?Και επίσης πες μου σε παρακαλώ την ηλικία της.Τα φάρμακα έχουν μειώσει τις κρίσεις της?Last edited by Stavros; 09-11-2015 at 14:59.