ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 92
    Senior Member
    μπορει να ειμαι τοσο βλακασ που να σε ερωτευτω απο αυτα που θα μου λεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    υπάρχουν βηματα και κανονες, δεν πας στα κουτουρου..αμα με το καλο βρεις καποια που θες να το προχωρησεις ιντερνετικα θα σου τα πω να ξερεις τι θα πρεπει να κανεις

Senior Member
    εγω ιντερνετικα μαλακιεσ δεν κανω τα κανα οταν ημουν μικροσ τελοσ αυτα για μενα δε πανα χει κανονεσ εγω απο το ιντερνετ
    δεν κανω τιποτα και το θεωρω αχρηστο

Banned
    οκ μην σκας...δεν τρεχει και τιποτα! ο καθενας οπως την βρισκει

Senior Member
    να στο πω απλα εχω γνωρισει πολυ ομορφεσ με πολυ καλα μυαλα και δεν εντυπωσιαστηκα
    οποτε τι να με κανει το ιντερνετ δε μπορω να καταλαβω

Banned
    μπορει γενικα να σαι ξενερωμενος , οπως και εγω αυτην την περιοδο δεν εχω διαθεση ..αλλα ειναι και να βρεθει το ατομο που θα σε κανει να θες να μπεις σαυτη τη φαση

Senior Member
    Εγώ πάντως που δεν έχω συναντηθεί με κανέναν από το φόρουμ και εσκεμμένα κρατάω αποστάσεις έχω φρίξει με σκηνικά που έχω δει να παίζονται εδώ μέσα. Θυμάμαι τουλάχιστον δύο φορές μέλη του φόρουμ να έχουν κάνει σχέση και όταν χωρίζουν να ξεκατινιάζονται εδώ μέσα. Και δεν έχω καν επαφές με άτομα του φόρουμ, δηλαδή δεν είναι ότι κάποιος με ενημέρωσε για το κουτσομπολιό της υπόθεσης. Ξεκατινιάζονταν τόσο πολύ σε όλα τα θέματα που φαινόταν ξεκάθαρα ότι είχαν βρεθεί από κοντά και είχε γίνει κάτι αλλά δεν προχώρησε.

Θα συμφωνήσω με την Ρέμεντυ, νιώθω ότι δεν έχω την ανάγκη να βρεθώ με άτομα από εδώ μέσα γιατί έχω φίλους και σχέση. Εκτός των άλλων μένω μακρυά. Πάντως επειδή παρότι δεν έχω βρεθεί με άτομα από εδώ έχω βρεθεί με άτομα που κάναμε διαδικτυακή παρέα αυτό που εγώ είδα να συμβαίνει αφού γνωριστήκαμε ήταν όλοι να κάνουν σεξ με όλους και να πέφτει πολύ ίντριγκα. Τι να πω αν ήμουν μόνη μου και βαριόμουν μπορεί να πήγαινα σε τέτοιες συναντήσεις αλλά ξέροντας που πάει το πράγμα ευχαριστώ δεν θα πάρω. Πάντως για όποιον θέλει να το κάνει προσοχή. Δεν έχουν όλοι αγνές προθέσεις.

Senior Member
    Κι εγω δεν συμπαθω τις ιντερνετικες φιλιες . Βρεθηκα στο φορουμ εξ αιτιας μιας κτθλψης . Αλλα τα νεα παιδια αρεσκονται σε ιντρνετικες φιλιες .

Banned
    για μερικα ατομα ακομα κ αν εχουν διπλα τους μια ντουζινα ανθρωπους ειναι δυσκολο να υπαρχουν στη ζωη τους ανθρωποι που να τους καταλαβαινουν ετσι εκει δεν εχεις τοσο μεγαλα περιθορια να διαλεξεις κ ολας κ καπια στιγμη αναγκαζεσε να γνωρισεις ανθρωπους ακομα κ αν δεν εχεις κ πολυ ορεξη αλλα αυτοι εχουν κ ενστικτο που τους κατευθυνει αναλογα με το ποσο μεγαλη ειναι η δυσκολια τοσο πιο ισχυρο.

Τείνω να κάνω ιντερνετικές γνωριμίες.Μάλιστα με τη σχέση μου γνωρίστηκα με μη παραδοσιακό τρόπο (από app κινητού).Γενικά είμαι κοινωνικός άνθρωπος οπότε έχω ευκολία να γνωρίζομαι με κόσμο.

Banned
    θα πρεπει να εχω καπιο ισχυρο κινητρο για να πειστω οτι θα πλησιασω καπιον σοβαρα κ οχι για πλακα αφου δε το συνηθιζω να γνωριζω ατομα για πλακα χωρις αυτο να σημαινει οτι μπορει να μαι απομακρος αλλα αν πιστω οτι καπιος η καπια μπορει να μαθει κατι απο μενα κ γω να μαθω κατι απο αυτην η αυτον τοτε θα το κανω το εχει κανει αρκετες φορες αλοστε
    γιατο φυσικα μου βγηκε σε καλο κ απο τις δυο πλευρες..
    οστοσο ο φοβος κ ο εγωισμος ειναι κακοι συμβουλοι κ τα μεγαλυτερα εμποδια απο ολα...

Quote Originally Posted by αλεξανδρος_77 View Post
    αλλα αν πιστω οτι καπιος η καπια μπορει να μαθει κατι απο μενα κ γω να μαθω κατι απο αυτην η αυτον τοτε θα το κανω το εχει κανει αρκετες φορες .
    αυτό όντως φαίνεται ένα υγιές κίνητρο πάντως.

Banned
    Εδώ και 3 χρόνια κάνω αρκετή παρέα με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει από ένα φόρουμ... Την εκτιμώ και με εκτιμάει και νιώθω πως αν θέλω να της πω κάτι σοβαρό, μπορώ να το κάνω και θα ασχοληθεί... Ισχύει και το αντίστροφο εννοείται. Πριν βρεθούμε, μας άρεσε να μιλάμε που και που στο φόρουμ και η μια εκτιμούσε τα γραφόμενα της άλλης. Οπότε απλά μια νύχτα της ήρθε να κατέβει στην πόλη μου, με έψαχνε στο φόρουμ, ευτυχώς μπήκα και το είδα μια ώρα μετά, ανταλλάξαμε skype, έπειτα τηλέφωνα, είπαμε σημείο συνάντησης και αυτό ήταν. Είμασταν μαζί από τις 11 μέχρι τις 5 το πρωί εκείνο το βράδυ, ταιριάξαμε μια χαρά... Οπότε μην το βλέπετε τόσο απόλυτα...

Απλά να πω και κάτι άλλο... Αν δεν είσαι καλά γενικά, ή νιώθεις μόνος, ή δεν μπορείς να πεις κάποια πράγματα σε δικούς σου ανθρώπους (με την πιο πάνω κοπέλα έτυχε να συζητάμε πριν λίγες μέρες ένα σοβαρό δικό μου πρόβλημα και λόγω της συναισθηματικής φόρτισης λόγω αυτών που της εξηγούσα -επειδή ήθελε όντως να μάθει από ενδιαφέρον- την είδα να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα, οπότε το έκοψα αμέσως) είναι σημαντικό να νιώθεις πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορείς να ανοιχτείς και δεν είναι το ίδιο με το να έχεις τον άλλον μπροστά σου και να του τα λες. Πάλι υπάρχει η φόρτιση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ένιωθες άνετα να το κάνεις στην καθημερινή σου ζωή... Επιπλέον, ειδικά σ' αυτό το φόρουμ, βρίσκεις άτομα με παρόμοιες εμπειρίες ή αντίληψη που σε καταλαβαίνουν. Πάντα με προσοχή όμως, αυτό εννοείται. Όπως και εκεί έξω υπάρχουν κακόβουλοι, έτσι κι' εδώ. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και το φόρουμ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by -moonlight- View Post
    Εδώ και 3 χρόνια κάνω αρκετή παρέα με μια κοπέλα που έχω γνωρίσει από ένα φόρουμ... Την εκτιμώ και με εκτιμάει και νιώθω πως αν θέλω να της πω κάτι σοβαρό, μπορώ να το κάνω και θα ασχοληθεί... Ισχύει και το αντίστροφο εννοείται. Πριν βρεθούμε, μας άρεσε να μιλάμε που και που στο φόρουμ και η μια εκτιμούσε τα γραφόμενα της άλλης. Οπότε απλά μια νύχτα της ήρθε να κατέβει στην πόλη μου, με έψαχνε στο φόρουμ, ευτυχώς μπήκα και το είδα μια ώρα μετά, ανταλλάξαμε skype, έπειτα τηλέφωνα, είπαμε σημείο συνάντησης και αυτό ήταν. Είμασταν μαζί από τις 11 μέχρι τις 5 το πρωί εκείνο το βράδυ, ταιριάξαμε μια χαρά... Οπότε μην το βλέπετε τόσο απόλυτα...

Απλά να πω και κάτι άλλο... Αν δεν είσαι καλά γενικά, ή νιώθεις μόνος, ή δεν μπορείς να πεις κάποια πράγματα σε δικούς σου ανθρώπους (με την πιο πάνω κοπέλα έτυχε να συζητάμε πριν λίγες μέρες ένα σοβαρό δικό μου πρόβλημα και λόγω της συναισθηματικής φόρτισης λόγω αυτών που της εξηγούσα -επειδή ήθελε όντως να μάθει από ενδιαφέρον- την είδα να είναι έτοιμη να βάλει τα κλάμματα, οπότε το έκοψα αμέσως) είναι σημαντικό να νιώθεις πως υπάρχουν άνθρωποι που μπορείς να ανοιχτείς και δεν είναι το ίδιο με το να έχεις τον άλλον μπροστά σου και να του τα λες. Πάλι υπάρχει η φόρτιση, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ένιωθες άνετα να το κάνεις στην καθημερινή σου ζωή... Επιπλέον, ειδικά σ' αυτό το φόρουμ, βρίσκεις άτομα με παρόμοιες εμπειρίες ή αντίληψη που σε καταλαβαίνουν. Πάντα με προσοχή όμως, αυτό εννοείται. Όπως και εκεί έξω υπάρχουν κακόβουλοι, έτσι κι' εδώ. Μια μικρογραφία της κοινωνίας είναι και το φόρουμ.
    Moonlight δεν αμφιβάλλω ότι μπορείς εδώ μέσα να βρεις άτομα που θα σε στηρίξουν και αν ήμουν σε μια δύσκολη φάση της ζωής μου όπου είχα απομακρυνθεί από τον κόσμο και δεν είχα δυνατότητα να γνωρίσω άμεσα καινούργια άτομα ναι θα μου άρεσε να γνωρίσω άτομα από εδώ μέσα που εκτιμώ. Το θέμα είναι αυτό: θέλουμε να γνωρίσουμε ανθρώπους από εδώ μέσα όταν δεν είμαστε καλά και αυτό το πράγμα πολλοί μπορούν να το εκμεταλλευθούν. Δηλαδή βρίσκονται εδώ μέσα γιατί ξέρουν ότι πιο εύκολα θα πλησιάσουν κάποιον με κακή ψυχολογία. Όταν εδώ μέσα πεις κάτι σε κάποιον που δεν του αρέσει υπάρχουν πάμπολλες περιπτώσεις που αυτός αυτομάτως ψάχνει παλιά σου ποστ για να βρει το ευαίσθητο σημείο σου και να στην πει. Σκέψου τώρα να του έχεις ανοιχτεί και στην προσωπική σου ζωή. Αν έχεις μια φορά κακή ψυχολογία πριν, μετά από τέτοια σκηνικά σκέψου πώς θα γίνεις αφού θα σου έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Και όχι δεν είναι πάντα ξεκάθαρο ποιος στέκει καλά και ποιος όχι από την αρχή. Τουλάχιστον δεν το καταλαβαίνουν όλοι. Συμφωνώ με τα περί μικρογραφίας με τη διαφορά ότι αν είναι μια φορά εύκολο εκεί έξω για τους κακόβουλους να πλησιάσουν ευάλωτα άτομα, εδώ μέσα είναι 100 φορές γιατί οι περισσότεροι άνθρωποι εδώ μέσα είναι ή έχουν υπάρξει ευάλωτοι για διαφορετικούς λόγους. Δηλαδή εδώ μέσα θα βρεις πιστεύω πιο πολλούς μοναχικούς ανθρώπους, με κατάθλιψη και άλλα παρόμοια στοιχεία ευάλωτης ψυχολογίας απ'ότι εκεί έξω. Πάντως ανεξάρτητα με τις προειδοποιήσεις για προσοχή κλπ είναι πολύ όμορφο που βρήκες διαδικτυακά έναν άνθρωπο να εμπιστεύεσαι τόσο πολύ και να έχετε έρθει τόσο κοντά.

Banned
    Quote Originally Posted by Panos35 View Post
    αυτό όντως φαίνεται ένα υγιές κίνητρο πάντως.
    ναι γιατι εγω σκεφτηκα μεσω τις φιλοσοφιας το με πιο τροπο θα μετατρεψω τα παντα στο πως να γινουν πιο ανθρωπινα κ πιο φυσιολογικα εστω κ μεσα απο τις παραξενιες τους..
    υπαρχει κ το ενστικτο που σου δινει ικανοτητες να βρεις προς τα που θα πας κ πιστεψε με ενας ανθρωπος που συναντησα καποτε στη ζωη μου μου ειπε τη μεγαλυτερη αληθεια απο ολες μονο αυτος που ειναι περισσοτερο καλος θα προχωρισει στη ζωη του κ θα πετυχει γιατι η φυση εχει ενα τροπο να συμαχει με το καλο που μπορει να μη φαινεται αλλα καπως ετσι ειναι...
    αρα αν εχεις εντος καλες προθεσεις η φυση κ το ενστικτο της αυτοσυντηρισης θα συμαχισουν μαζι σου.

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast