Results 1 to 15 of 48
-
16-12-2015, 12:59 #1
Προς Moderators:Πότε επιστρέφει η Ρέα?
Καλησπέρα παιδιά!
Διάβασα πριν κανά 2 μέρες πως η Ρέα δεν έχει μόνιμο Ban και θα της επιτραπεί η είσοδος σε λίγο καιρό.
Επειδή γράφω σε αρκετά Forums (Τεχνολογίας,Οικονομίας),ξέ ρω πως πάντα όταν 1 μέλος τιμωρείται,ανακοινώνεται και η χρονική διάρκεια της τιμωρίας του.
Είναι εύκολο να μας πείτε πότε λήγει η ''τιμωρία'' της Ρέας?Διοτί δεν μπόρεσα να το βρω πουθενά.Eυχαριστώ.
- 16-12-2015, 14:44 #2
Aeon εμενα δεν μου απάντησες εδω
Σε καταλαβαινω Aeon,είναι μεγάλο θεμα αυτό και για αυτό εγώ λέω για δημιουργία φορουμ οπου κανένας δεν θα επεμβαίνει,γιατί από την μία θέλουν διαχείριση και κανόνες και από την άλλη δεν θέλουν διαχείριση και κανόνες. Θέλουν να εφαρμόζονται αυτά μόνο οταν θιγονται οι ιδιοι.Αλλα αρνουμαι να πιστεψω οτι σας ποναει το θεμα του αποκλεισμου της reas,που κατα την ταπεινη γνωμη μου καλως εφυγε γιατι δεν ηταν καθολου ψυχραιμη και δημιουργουσε αναταραξεις,γιατι εσεις οι ίδιοι κάνατε μαζικες διαγραφές πριν από μερικούς μηνες σε μέλη που το ζητούσαν εξαιτιας των καυγάδων και των βρισιματων.Οπότε πρέπει να διαλέξεις αν θα αποχωρουν μαζικά μέλη η αν θα διωχνεις εσύ κάποιον όταν παραφαίρεται.Ενω σε ένα φόρουμ χωρίς επέμβαση αυτό δεν θα χρειαζοταν να γίνει.
που ειχα γράψει εδώ http://www.e-psychology.gr/forum/sho...84%CF%82/page2
16-12-2015, 16:08 #3
Αυτη την απορια την εχω και εγω, ελπιζω να γινει μια σχετικη ενημερωση απο τους διαχειριστες για να γνωρισουμε καλυτερα και τους κανονισμους.
Σταυρο η Ρεα ισως να εχει ξενερωσει φουλ και να μην ξανα μπει.Ευχομαι πανω απο ολα να ειναι καλαααααααα, αχ Ρεα... που εισαι μου λειψες."Make sure your worst enemy isn't you"
16-12-2015, 16:20 #4
Μπηκε σημερα στις 03.00 η ρεα , αρα καλα ειναι . Οι κανονισμοι C.C. μια χαρα ειναι , διαβασε το θρεντ μου ' ερασιτεχνες μοντ ' να δεις κατ εμε ποιοι φταινε . Μαλιστα οι σουπερ μοντς , οι παλαιοι , ειναι και επιεικεις , αν κρινω την συμπεριφορα τους απεναντι στα καμωματα μου !!!!
16-12-2015, 16:25 #5
Μακ, μερσι για την πληροφορηση
"Make sure your worst enemy isn't you"
16-12-2015, 17:01 #6
Σιγά μη μασήσει η Ρέα!Χα χα!Θα ξαναγυρίσει δριμύτερη!
Απλά να ξέραμε πότε λήγει το Ban της!
Η Σιωπή των Moderators προς απάντηση μου!
Σβήσανε Thread χωρίς προειδοποίηση,Baνάρανε άτομο χωρίς να ξέρουμε πότε θα γυρίσει!!!
Στο Capital.Gr,επιχείρηση του 1.000.000€ ετησίως,και τα Ban ανακοινώνονται με λεπτομέρεια!
Εδώ μάλλον δεν χρειάζεται να ξέρουμε!Επικρατεί η λογική ''Φάε το Ban και Σκάσε''!
**Eίδατε όλοι πόσο ευγενικά ζήτησα,όχι να αρθεί το οποιοδήποτε Ban,αλλά να ενημερωθούμε πότε λήγει!
Ούτε και πάλι φιλοτιμήθηκαν να απαντήσουν!Από κει και πέρα τι να πεις?Και οι τυφλοί...είδαν!
16-12-2015, 17:46 #7
16-12-2015, 17:58 #8
Προσωπικα ως μελος/ανθρωπος με επικοινωνια με το μελος/ανθρωπο Ρεα κατα το προηγουμενο διαστημα και με κοινο ατομο συνομιλητη τον Σταυρο, απαντησα στο θεμα του εκφραζοντας τις σκεψεις μου. Δεν πηρα συγκεκριμενη θεση για το τι κανει αυτες τις μερες ή θα κανει τις επομενες με σιγουρια μιας και δεν εχω αλλο τροπο εκτος του φορουμ να μιλησω μαζι της. Εθεσα την περιπτωση να μην ξανα μπει και ο Σταυρος μου απαντησε με την δικη του αποψη.
"Make sure your worst enemy isn't you"
16-12-2015, 18:09 #9
επειδη εχω μιλησει κι εγω με τη ρεα η αποψη μου ειναι οτι ειναι συμπαθητικη
αλλα κανει καποια λαθη νομιζω πρωτον τα δραματοποιει μερικα πραγματα
και δευτερον αναλαμβανει ρολουσ να υποστηριξει να σωσει να βοηθησει
αυτουσ που θεωρει αδυναμουσ φανταζομαι εγω θελω να τισ πω
οτι δεν υπαρχουν αδυναμοι και το λεω εγγυημενα αυτο
απλα αυτοι που θεωρουνται αδυναμοι καταλαβαινουν πολλα και μπλοκαρουν
αυτοι που ναι δυνατοι υποτιθεται καταλαβαινουν πιο λιγα κι ετσι την παλευουν πιο ανετα
στην ελλαδα ειδικα ολοι ειμαστε αλανια με ξεχωριστεσ δυνατοτητεσ ο καθενασ αντρεσ γυναικεσ
και απλα καποιοι τισ χρησιμοποιουνε και καποιοι κοιμουνται ορθιοι και φυσικα αυτοι που κοιμουνται
φταινε οι ιδιοι και γι αυτο θα μιλαω ετσι δεν εχει καμια σχεση με ψυχολογιεσ αυτο και με γιατρουσ και φαρμακα
οσοι κοιμουνται ειναι υπευθυνοι γιατι κοιμουνται κι αυτο ειναι νομοσΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-12-2015, 19:19 #10
Remedy επειδή είναι γνωστό πως λειτουργείς υπέρ της διαχείρισης,έχεις καταλάβει πως η γνώμη σου δεν μετράει και δεν λαμβάνεται υπόψιν όχι από μένα αλλά από το σύνολο των μελών.
Άστο λοιπόν,μην το κουράζεις!Γιατί κουράζεις!
Σε όλα,ΟΛΑ,Τα Forums όταν ένα μέλος τιμωρείται αυτό ανακοινώνεται!ΠΑΝΤΑ!Σε 5 Forums γράφω!Λες να μην ξέρω?
Δηλαδή πχ:Mόνιμο Ban στην Ρέα ή Βαν μέχρι 25/3/2016.
Δεν έχεις γράψει σε άλλο Forum στην Ζωή σου να δεις τι γίνεται?Εντελώς Ντιπ??
Η Ρέα προφανώς έχει προσφέρει πολλά εδώ μέσα σε ελάχιστους μήνες παρουσίας και αυτό δεν ξεχνιέται!Η Ρέα βοήθησε πραγματικά κόσμο!
Άρα λοιπόν,όσο και αν σε πονάει,είναι χρήσιμο μέλος εδώ μέσα!Μη σου πω το πιο χρήσιμο!
Άρα λοιπόν ενημερώστε μας πότε αίρεται το Ban!
Δεν σας είπαμε να την ξεμπανάρετε,απλά ενημέρωση για το Ban!
σε σενα γιατι να απαντησουν για την ρεα? εκπροσωπος τυπου εισαι?
Άντε στείλε να μου στείλουν κανά Infraction τώρα!Αργείς πολύ!Λίγο θέλω και εγώ για Ban!
Βάλε την υπογραφή σου ... και σε αυτό!
16-12-2015, 19:25 #11
σταυρο εγω την γουσταρω τη ρεα περισσοτερο απο σενα να ξερεισ θελεισ να κανουμε ενα καυγα
για τη ρεα για να νιωσει καλυτερα θα χει πολυ ενδιαφερον θα ανεβασουμε και τη θεαματικοτητα
και αυτη θα νιωσει ωραιαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-12-2015, 19:27 #12
η ρεα ειναι καλοκαιρινη λιακαδα σε μερα με αυγουστιατικο φεγγαρι
γραψε και συ μια κανταδα με λογια παιξε μαζι μου κανε μου τη χαρη αυτη για το κοριτσιΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-12-2015, 19:30 #13
16-12-2015, 19:31 #14
συνεχιζω η ρεα ειναι ωραια ειναι η ωραιοτερη των ωραιων την βλεπουν οι αλλεσ και θαυμαζουν το καλλοσ
κακιουλα ασ γραψουμε ολοι μια αφιερωση για τη ρεα και προτεινω να το κανουμε αυτο σε ολουσ θα ανοιξω θεμαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-12-2015, 19:40 #15
Η Ρέα είναι μπαναρισμένη.Κάτω από το όνομα της γράφει Banned.
Δεν μπορεί να γράψει,απλά αυτό που είδες χθες στις 03.00,είναι η προσπάθεια να κάνει Log-In στον λογαριασμό της.Και καταγράφηκε ως δραστηριότητα.
Καθώς όταν τρως Ban,λογικά σε αφήνει να μπαίνεις,αλλά θα σου λέει πως είσαι Banned και συνεπώς δεν μπορείς να γράψεις Post.
Ο AEON αυτό που έχει γράψει προς όλους μας σχετικά με την Ρέα,είναι αυτό:To έγραψε ο AEON προχθές,δεν το είδες?Το λέει καθαρά ο άνθρωπος,πως υπάρχει αποκλεισμός.
Δεν αμφισβητείται αυτό.