Results 211 to 225 of 233
Thread: Κάνω come back...
-
23-12-2015, 17:41 #211
Εδω εχεις ενα καλο ποιντ ! δεν με ενδιαφερουν αυτα που λετε , ουτε καν με αφορουν ! δεν ενοχλουμαι ομως , ουτε κριτικαρω , δεν με απασχολει τι κανετε , και δεν σας διαβαζω . Δεν ειναι ομως ολα τα μελη ετσι .
Παντως η διαχειρηση , εχει καθε λογο να επεμβει , αφου παραβιαζετε τον κανονισμο περι τσατ , να κανω και τον δικηγορο του διαβολου !! ασχετα αν εγω δεν ενοχλουμαι . Πειτε οτι σας κανει κεφι , ποτε δεν θα κανω παρατηρηση σε καποιον . Ολοι σχεδον εχουμε παραβιασει τους κανονισμους , κατα καιρους . Οποτε ο αναμαρτητος , πρωτος τον λιθο βαλλετω !
- 23-12-2015, 17:58 #212
δηλαδη ρε παιδια αμα υποθεσουμε οτι βγαιναμε ολοι μαζι για καφε
η οπουδηποτε και βγαιναμε για συζητηση θα μου λεγε κανεισ ποτε θελω να πεθανει η μανα μου να παω με ομορφη
επισησ θα ελεγαν την αλλη διαφορα αλλα θα τα λεγατε αυτα εδω μεσα γιατι τα λετε μπορει να μου εξηγησει κανεισ
τι ειναι εδω μεσα για να λεμε κοτσανεσ να μην πω τιποτα αλλο επειδη δε σασ ξερουμε θα μασ κανετε το κεφαλι καζανι
να αρχισουμε ολοι να λεμε ιστοριεσ εδω μεσα να δειτε τι καλα που θα περασετε αμα το πατε ετσι
δεν μπορειτε απλα να κουβεντιασετε σαν ανθρωποι οχι δε μπορειτε εσεισ εχετε επιπεδο και εμεισ δεν εχουμε
τελοσ παντων οτι καταλαβαινει ο καθενασ αλλα μερικοι δεν πανε καθολου καλα νομιζωΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-12-2015, 18:12 #213
Ακριβώς αυτό λέω. Δεν θίγω το τι λένε οι διαχειριστές. Για να το λένε κατι παραπάνω, υποθέτω, πως ξέρουν, αλλά και πάλι αν εχω μεσα μου ενστάσεις, θα διαβασω τους όρους χρήσης και αν τελικά μπορώ να αποδείξω πως αδικήθηκα, θα με υπερασπιστώ.
Απο εκεί και πέρα, ο καθένας όσες βλακειες θελει να πει ας τις πει (δεν θεωρω πως λέμε βλακείες, ουτε είναι βλακεια το τι σκέφτεται κάποιος ή το τι νοιωθει), αν δε μου αρεσει και δε με αφορά ούτε με θίγει το τι λέει ο καθένας, διαβαζω ενα απο τα υπολοιπα θρεντς.
23-12-2015, 18:19 #214
Εχεις δικιο elis. Αν δω μια φορα κάτι που δεν μου αρεσει, δευτερη και τρίτη, μολις βλέπω θρεντ απο συγκεκριμενο χρηστη, απλώς δεν τον διαβάζω. Υποθέτω, πως το ιδιο συμβαινει και με μενα. Σε κάποιους δεν αρεσει ο τρόπος μου. Το σέβομαι. Μη με διαβάζουν, δεν ετριψα τη μουρη κανενος στην οθόνη να με διαβάσει με το ζόρι. Αφου εγώ δεν αναγκάζω κανενα να με διαβάσει, γιατί κάποιος με αναγκάζει να δεχτώ την χολή του? δεν το καταλαβαίνω, ουτε ποιον βοηθά ούτε ποιον εξυπηρετεί.
Και θα σου πω γιατί λέμε εδώ τα περίεργα που αναφέρεις τυπου να πεθανει η μανα μου να πάω με γυναικα, επειδη πολύ απλά, εδω μπορουν να το κάνουν, πισω απο την ανωνυμια. Στον καφε δεν νομίζω να ελεγαν τετοια, ακόμα κι αν τα πίστευαν.
23-12-2015, 19:32 #215
....next!!
Λοιπον ο μονος λογος που υπαρχω ακομα σε αυτο το χαζο εκ προοιμιου θρεντ ειναι η μονιμη αναφορα του ονοματος μου με χαρακτηρισμους και χαχανητα απο την θεματοθετρια και τα στρατιωτακια της. Θα επαναλαβω οτι το φορουμ δεν ειναι σπιτι σας , ουτε ιδιοκτησια σας ωστε να ειμαστε αναγκασμενοι οσο μπαινουμε καποιοι , να διαβαζουμε αχρηστες πληροφοριες , προσωπικα δικα σας που μπορειτε καλλιστα να τα λετε σε πμ , ουρλιαχτα και συκοφαντιες κατα μελων και διαχειρισης ( η οποια πως να το κανουμε της φερθηκε παραπανω απο καλα και αυτη το συνεχιζει) . Τι θα πει μην με διαβαζεις , ειναι δημοσιο το φορουμ και το τσαταρισμα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ γιατι ειναι εξαιρετικα κουραστικο και υποβαθμιστικο!Αυτο ειπα εξαρχης με πολυ ωραιο τροπο , δεν χαρακτηρισα κανεναν γιατι ουτε σας ξερω , ουτε και με ξερετε.
Καλη και ομορφη η αναμεταξυ σας συμπαθεια αλλα λιγη αντικειμενικοτητα δεν βλαπτει. Αυτα και δεν ξανασχολουμαι αλλο . Καλο σας απογευμα.
23-12-2015, 20:13 #216
Δεν απάντησες σε αυτό που σε ρώτησα. Στο τι δηλαδή εξυπηρετεί η καταστολή που προσπαθείς να κάνεις ή η επαναφορα στην τάξη των υπόλοιπων χρηστών, μιας και ούτε διαχειριστής είσαι, ούτε ανέφερε κανείς το ονομά σου, απο όσο είδα, πριν πεταχτείς να επαναφέρεις στην τάξη το θρέντ. Στην τελική, κανε παράπονα στους διαχειριστές.
Αυτο το ότι δε χαρακτήρησες είναι τουλάχιστον αστείο. να παραθέσω μερικούς χαρακτηρισμούς σου.
Είμαι εδω λιγότερο καιρό από εσένα και επειδη λέω πως δεν πρέπει να υπάρχουν υποδείξεις απο τον ενα στον αλλο αλλά προτροπή στην ελεύθερη έκφραση, είμαι στρατιωτάκι καποιου. Καθαρή αμυνα είναι αυτή και όχι λογικο επιχείρημα. Σεβομαι την απόφασή σου να διατυπώσεις μια τέτοια θέση αλλα μη νομίζεις πως την θεωρώ εγκυρη.
Και αν σε εκνευρίζει κάτι ή το βρίσκεις ανούσιο, μην το διαβάζεις, κανεις δεν σε υποχρεώνει να διαβάσεις κάτι που θεωρείς χαζό. Κάνεις καλό σε σένα με το να διαβάζεις πράγματα που δε σου αρέσουν;; Υποτιθετε εδω είμαστε για αυτοβοήθεια ή αλληλοβοηθεια.
Και δεν συμπαθώ κανένα, ουτε αντιπαθώ κανένα. Προσπαθώ να είμαι λογική και να εξηγώ τις συμπεριφορές, όχι να τις καταστείλω και να τις θαβω φοροντας τους ταμπέλα.
Καλό απόγευμα και σε σένα
23-12-2015, 20:19 #217
να σασ πω κι εγω που ειμαι ο πιο αντικειμενικοσ ολοι οι παλιοι ειχαμε ενα στυλ επικοινωνιασ που ολοι αποδεχομασταν
και ηρθατε εσεισ και τα κανατε ******* ολα τοσο απλα οπωσ στο λεω τα κανατε σκατα ντεμεκ καταλαβατε τι παιζει
και ηρθατε ετσι πωσ τα κανατε καθηστε να τα φαμε πολυ απλαΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-12-2015, 20:25 #218
Σε τι καλη μου δεν σου απαντησα??Ημουν σαφεστατη γιατι μου επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια? Η επιλεκτικη οραση σου δεν ειδε τους χαρακτηρισμους γιατι εχουν πρασινησει (δεν εχω χτυπησει ουτε μιση αναφορα μπορει να το επιβεβαιωσει ενας μοντ) .
Εισαι σε δημοσιο φορουμ τι δεν καταλαβαινεις απο αυτα που σου ειπα προηγουμενως?
23-12-2015, 20:33 #219
χαχαχα...ασε με ρε ελις!!τα ειδαμε και τα παλια τα φιντανακια σας..κατι το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςπου κρινουν αφηψυλου , η το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσηςκαι οι το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης! .. μονοι σας τα λετε οτι σκοτωνοσασταν και οτι διωξατε πολυ καλα μελη απο το φορουμ... σημειωση..η εν λογω κυρια που μπλοκαραμε ειναι παλια κατακτηση του φορουμ....!!!
παλιοι και καινουριοι τα ιδια καλα και τα ιδια το μήνυμα τροποποιήθηκε από την διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης ειναι ..!!! οποτε ασε τις ιστοριες γλυκε μου ...!!Last edited by betelgeuse; 24-12-2015 at 00:51.
23-12-2015, 20:39 #220
συμφωνουμε λοιπον αφου ειναι τα ιδια σκατα να υιοθετησουμε ολοι τον παλιο τροπο επικοινωνιασ κι οχι αυτεσ τισ χαζομαρεσ που βλεπω τωρα τελευταια συμφωνεισ;
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
23-12-2015, 20:54 #221
Ουδεποτε εκρυψα ποια ειμαι σε σχεση με αλλους που το παιζουν νεα μελη. Αντε αρκετα μας εχωσες στο πανηγυρακι σου , εχουμε και αλλες δουλειες.
23-12-2015, 20:59 #222
σου χαλω εγω χατηρι...??πες μου τι γουσταρει η ψυχουλα σου!!
24-12-2015, 08:34 #223
Ρε συ Ρεα , μπορεις να μην δινεις σημασια στο τι γραφει ο καθεις ? παλι βλεπω να πρασινιζουν ποστ σου , μην ασχολεισαι με μελη που δεν ταιριαζουν τα χνωτα σας , εγω οτι και να μου πουν , εκτος αν ξπεραστει ενα νοητο οριο , δεν παιρνω στα σοβαρα αυτα που γραφεις το χ μελος . Εσυ οτι γραφεί , το παιρνεις μετρητοις , αστο να παει στο καλο , κανεις δεν μπορει να υποτιμησει την αξια σου , χωρις την συγκαταθεση σου
24-12-2015, 08:43 #224
Αγαπητη μνιμονιο , για θυμησου τα δικα μας !! ποσες φορες ξεφευγαμε απο το θεμα , και γινοταν ο κακος χαμος , ασε την διαχειρηση να κανει κουμαντο , αν θελεις βεβαια , δεν σε υποχρεωνω !! πρασινισμενες σελιδες επι σελιδων , ανοητοι καυγαδες , προσβολες για το τιποτα , θεματα δικα μου , περι ανεμων και υδατων , με τα αναλογα δυσμενη σχολια απο μελη . Αυτη ειναι η γνωμη μου , δεν ειδαι υποχρεωμενη να την ασπαστεις !
24-12-2015, 08:57 #225
τι σημαινει πρασινες σελιδες? οχι βρε μακ δεν αισθανομαι υποτιμημενη ...οχι αυτη τη φορα τουλαχιστον... αλλα ξερεις στην αρχη προσπαθεις να καταλάβεις κιολας τι σου λέει ο αλλος και γιατι στο λέει..δεν μιλαω μονη μου..ακουω και τις θεσεις των αλλων ..οι περισσοτεροι σου δινουν μια αλλη οπτικη την οποια μπορεις να επεξεργαστεις... η καταθλιψη δεν σου επιτρεπει να το δεις μονη σου αυτο...
απο εκει και περα, ναι δεν ωφελει να απαντω σε κακοπροαιρετους..αλλα θυμωνω και εγω και κρατιεμαι οσο μπορω ...