Έρωτας η συνήθεια ; - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Senior Member
    Εμενα που με φερθηκαν κ αψογα τι να πω ασε δεν κανει να μιλαμε φιλε ασ κανουν τα κοριτσια οτι θελουν εμεισ τισ αγαπαμε κ παντα να υπαρχει καποιοσ να τισ αγαπαει αυτο τισ ευχομαι κ να κανουν οτι θελουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Έλις, συμφωνώ μαζί σου για την ψυχραιμία που έλεγες πριν..

Senior Member
    Γουσταρουν να μασ κερατωσουν ασ μασ κερατωσουν γουσταρουν να κατσουνε μαζι μασ ασ κατσουνε εμεισ τισ θελουμε ελευθερεσ να λενε οτι θελουν κ να κανουν οτι θελουν κ λαθη κ παθη κ οτι γουσταρουν φτανει αυτη η σκλαβια που ζουνε θελουμε να κανουν οτι τουσ καπνισει

Senior Member
    Χαχα! Αν είσαι τόσο χαλαρός φίλε, όλες οι γυναίκες για πάρτη σου θα είναι!

Senior Member
    Οι γυναικεσ με βαλανε μυαλο μη νομιζεισ οτι ειχα κι εγω με λιγο κερατο κ πεντε εξι χωρισμουσ στανιαρα κ τα ειδα αλλιωσ επειδη δε ξερω κ ηλικιεσ αλλα εγω την εχω δει ετσι ελευθερια κ οχι στεναχωρια το σπιτι σου να καιγεται δε θα στεναχωριεσαι θα λεσ δε πειραζει θα το ξαναφτιαξω κ να δεισ που καποια στιγμη θα το ξαναφτιαξεισ

Senior Member
    Το να καίγεται το σπίτι σου και να λες δεν πειράζει θα το φτιάξω ξανά είναι ένας πολύ σωστός τρόπος να αντιμετωπίζεις τη ζωή (τη μία και μοναδική), μόνο που δεν είναι εύκολο..

Senior Member
    Ποσεσ φορεσ εβγαλα προβλημα στην ψυχολογια μου κ στη δουλεια μου αμα ηξερεσ θα ελεγεσ οτι ειναι ευκολο απλα καθε φορα ειναι δυσκολο γτ το προβλημα ειναι καινουριο κατα τα αλλα μολισ λυνεται αντε παει κι αυτο πλεον πιστευω οτι ολα λυνονται

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    rea, εαν ηταν αντρας θα του εκανα επιθεση εγω, γτ θεωρω τους απιστους αντρες την μεγαλυτερη ξεφτίλα του αντρικου πληθυσμου. Ακομα και στη περιπτωση που γυναικα κερατώσει θα βρίσω και τον ανήθικο αντρα που πηγε μαζι της.
    Οπως ειδες σε αυτην δεν εκανα επιθεση (ή τουλαχιστον δεν θεωρω πως ηταν επιθεση). Αντιπαθω τους απιστους και ανηθικους ανεξαρτητως φυλου και με προσβαλεις πολυ οταν λες οτι αν ηταν αντρας θα έδειχνα κατανοηση. Δεν μπορω να δειξω κατανοηση σε κατι τετοιο γτ δεν υπαρχει τιποτα να κατανοησω στην απιστια.
    Εαν μιλησα λιγο σκληρα το εκανα για να προλαβω το κακο (ενα κακο που θα το μετανιωσει σε λιγο καιρο) εαν δεν εχει γινει τουλαχιστον.
    Και κατι ακομα. εγω δεν ειπα να μην κανει αυτο που θελει και να μεινει με το κακομοιρο του κοσμου. Αφου θελει τον λατινο τοτε καλο κατευοδιο. Ουτε ειπα γτ δεν τον χωριζε πριν γνωρισει τον αλλον γτ και παλι δεν ξερεις ποτε θα βρεις τον ερωτα. Απλως ας χωρισει πριν κανει κατι με τον αλλον.
    συγνωμη ειλικρινα αρχαγγελε, δεν ηθελα να σε προσβάλλω , ειναι κατι ομως που συμβαινει, σαφως οχι απο εσενα, αλλα στις ανδρικες απιστιες δεν αναφερθηκε κανεις στην ηθικη, αποσο γνωρίζω.
    απο εκει και πέρα ομως εχεις δικαιωμα να εχεις οποια αποψη θες επι του θεματος, το ιδιο και εγω, το ίδιο και το κερασι και ολοι οι αλλοι φυσικα.

Banned
    χαχαχα...ελις & τακ... απολαμβανω την συζητηση σας!!! ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συγνωμη ειλικρινα αρχαγγελε, δεν ηθελα να σε προσβάλλω , ειναι κατι ομως που συμβαινει, σαφως οχι απο εσενα, αλλα στις ανδρικες απιστιες δεν αναφερθηκε κανεις στην ηθικη, αποσο γνωρίζω.
    απο εκει και πέρα ομως εχεις δικαιωμα να εχεις οποια αποψη θες επι του θεματος, το ιδιο και εγω, το ίδιο και το κερασι και ολοι οι αλλοι φυσικα.
    και εγω συγνωμη rea αν ειπα κατι που σε προσβαλε. Δεν ειχα τετοιο σκοπο. Και οσο για τις αντρικες απιστιες εγω τουλαχιστον δεν εχω γραψει γενικα γιατι αν γραψω δεν θα ειναι για καλο. Και στο τελος θα μου κανουν delete το λογαριασμο. εαν με νευριαζει η γυναικεια απιστια μια φορα, η αντρικη με εξοργιζει 100 φορες. Εκτος τον προφανει λογο (πως δλδ ειναι προδοσια στο ατομο που σε αγαπησε και σε εμπιστευτηκε υπαρχει και ενας αλλος λογος. Ο λογος ειναι πως εγω θελω να ειμαι πιστος (και ευτυχως τα περισσοτερα ατομα που ξερω ειναι πιστα στις σχεσεις τους ή στο γαμο τους) και οταν ακουω κατι τετοιο νευριαζω γτ ας πουμε πως χαλαει το ονομα τον αντρων και περνει η μπαλα κι εμας μαζι με δαυτους.
    Καταλαβαινω πως αυτος λογος ειναι πολυ γελειος αλλα σαν αντρας ας πουμε πως το περνω πατριωτικά!!
    και δεν εννοουσα γτ ειπατε την αποψη σας. Δημοκρατια εχουμε και ο καθενας εχει την αποψη του, συμφωνω απολυτα. ισως το διατυπωσα λαθος για αυτο πραγματικα συγνωμη απο τα βαθυ της καρδιας μου και σε σενα και στο kerasi.:)

Banned
    αληθεια τοσο μονογαμικος??...οκ σε παντρευομαι!!:p χαχαχα
    μπραβο σου πραγματικα πέρα απο την πλακα, σπανιζουν οι ανθρωποι που γνωριζουν την εννοια της αφοσίωσης ..μεγαλη αρετη γενικα!

Senior Member
    Θελουμε καινουριεσ παγιδεσ φτανουν αυτα τα βαρεθηκαμε κατι καλυτερο

Senior Member
    αληθεια τοσο μονογαμικος??...οκ σε παντρευομαι!!:p χαχαχα
    μπραβο σου πραγματικα πέρα απο την πλακα, σπανιζουν οι ανθρωποι που γνωριζουν την εννοια της αφοσίωσης ..μεγαλη αρετη γενικα!
    χαχαχαχαχαχαχα οκ παω να κλεισω εκκλησια ;Ρ χαχαχαχαχαχαχα. ευχαριστω για τα καλα σου λογια rea. Ειναι όντως μεγαλη αρετη αλλα δυστηχως δεν την εχουν πολλοι (και απο τα δυο φυλα). Ελπιζω μονο οτι καποτε αυτο θα αλλαξει!!!

Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    χαχαχαχαχαχαχα οκ παω να κλεισω εκκλησια ;Ρ χαχαχαχαχαχαχα. ευχαριστω για τα καλα σου λογια rea. Ειναι όντως μεγαλη αρετη αλλα δυστηχως δεν την εχουν πολλοι (και απο τα δυο φυλα). Ελπιζω μονο οτι καποτε αυτο θα αλλαξει!!!
    που δυσκολο... αν ηταν ευκολο ..δεν θα μασταν εδω φιλε μου..και ομως πιστευω βαθια οτι η ευτυχία βρισκετε εκει που μπορεις να δινεις ελευθερα τον εαυτο σου ..ελπίζω να το βρουμε καποτε, γιατι οπως λένε και στα παραμύθια , μονο η πραγματικη αγαπη μπορει να λύσει τα κακα μαγια ...

Senior Member
    εγω δεν καταλαβα ...αφου και εσυ παραδεχεσαι τα ιδια εκανες με την θεματοθετρια..και πιο σκληρα ακομα... γτ της τα χωνεις?... γιατι οταν εσυ ξενοπηδουσες ησουν ανωτερος επειδη δεν εβαζες "συναισθημα" στο κερατο? :confused:
    οχι φυσικα.εννοειται πως δεν ημουν καλυτερος.εκανα τα ιδια κ χειροτερα οπως πολυ σωστα ειπες.της τα χωνω ομως γιατι το συνεχιζει προς οφελος της.αν ηταν ενα κερατο κ τελος θα της ελεγα αλλα.ομως εδω σκεφτεται να φυγει ενω ειναι ηδη σε μια καλη (οπως λεει) σχεση κ το χειροτερο δε το λεει καν στον συντροφο της.θες να ζησεις με καποιον αλλον?χωρισε κ ζησε.οχι πρωτα να βρεις αλλον κ μετα να χωρισεις.ο νυν τι σου φταιει να χανει χρονο απο τη ζωη του επενδυοντας πανω σου?κ επισης ως θυτης τιμιο θεωρω σε περιπτωση απιστιας να το πεις καποια στιγμη στον συντροφο σου κ οτι εβρεξε μετα κατεβασε

κ επειδη ειδα κατι για φυλετικη αντιμετωπιση στο θεμα εγω χωρις να θελω να γινω σεξιστης αλλα αυτο μονο απο γυναικες το εχω δει.θεωρω πως το κερατο ειναι πιο συχνο φιανομενο απο τους αντρες.πως γενικα ειναι πιο επιρρεπεις (ακομη κ οσοι ειτε απο φοβο ειτε απο τυψεις δε το κανουν ποτε) αλλα αυτη τη ξεφτιλα να εισαι με καποιον κρυφα κ να κρατας τον αλλον για να δεις πως θα εξελιχθει δε το χω δει απο αντρα.οι αντρες μπορει να ξενοπηδανε.μπορει να ερωτευτουν μια ουκρανεζα καμπαρετζου κ να παρατησουν γυναικα κ παιδια αλλα δε θα παιζουν συναισθηματικα με αυτο τον τροπο

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast