Παντελής έλλειψη αυτοπεποίθησης - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 250
    Banned
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    ναι υπαρχει μια κοπελα που μου αρεσει πολυ (εκτος απο εσενα :p:p). ειναι εκεινη η κοπελα που την εχω εμπιστευτεί. Της εχω πει πως αισθανομαι για αυτήν και πιστευω πως παει καλα (ή τουλαχιστον ελπιζω). Το κακο ειναι η αποσταση που εχουμε. Μενουμε πολυ μακρια και για να συναντηθουμε απο κοντα πρεπει να παρω καραβι.
    Απλως ειχα κανει μια βλακεια παλιοτερα και φοβαμαι μην την εχω ξενερωση αν και μου εχει πει πως ολα ειναι ενταξη.
    ε να το πάρεις το πλοιο και να πας να την δεις κανενα σ-κ ... μην το αφηνεις στα τηλέφωνα μονο!! πιστεψε με αφου σου ειπε , ενταξει...τοτε ολα καλα...βεβαια δεν ξερω και τι εκανες αλλα συνηθως οταν στραβωνουμε με κατι το λέμε! χρειαζεται ομως πραγματικη επαφη... ειχα εναν κολητο που ειχε ερωτευθει μια κοπέλα απο πάτρα, ειχε κανει την διαδρομη αθηνα πατρα δεν ξερω και γω ποσες φορες... μας αρεσουν αυτες οι κινησεις, δειχνουν οτι ο αλλος δεν ειναι μονο στα λόγια οπως ολοι ..αντε σου επιτρεπω να με απατησεις παλιοπερμπαντη!!!

Junior Member
    @wjsrp Δε σκοπευω να ξαναβγω με αυτη την κοπελα, ουτε να ερθω ξανα σε επαφη μαζι της... Στην ουσια δε τη γνωρισα μεσω κοινων γνωστων αλλα με δικη μου πρωτοβουλια, με τον καιρο εχτιζα επαφες μαζι της. Απλα θελω να προχωρησω και να ξεκολλησω. Πλεον αυτο μπορει να γινει εφικτο αν γνωρισω καποια αλλη κοπελα και προσπαθησω ξανα με μεγαλυτερη δυναμη. Ακομη ομως δεν εχει ερθει καποια γνωριμια που να με συνεπαρει.

@archangel Εκανες το ιδιο λαθος μ' εμενα με την κοπελα που σου αρεσε βλεπω :p Ορισμενες φορες, οσο και να επιζητας δευτερες ευκαιριες ειναι πια αργα. Αυτο που καταλαβα εγω απ' ολη αυτη την ιστορια ειναι "carpe diem, quam minimum credula postero...". Αδραξε τη μερα φιλε μου! Τολμα! Οπως ειπε και η Ρεα δοκιμασε αρκετες φορες ή αν τα οικονομικα το επιτρεπουν θα ηταν οντως μια ομορφη κινηση εκ μερους σου να την επισκεφτεις.
    Οσο για μενα, η υποθεση με την κοπελα οπως ειπα και πιο πανω ειναι ληξασα.

@rea Ηταν πολυ ομορφα κ παραστατικα αυτα που ειπες, ειλικρινα! Τα σκεφτομαι, μπορω να τα φανταστω και βγαινει ενα "μαγικο" αποτελεσμα στο μυαλο μου. Στην επομενη ευκαιρια θα ανακαλεσω στο νου μου τα λογια σου ;)
    Ομως η χυλοπιτα ειναι ολοκληρωτικα απο εκεινη σε εμενα :p Σου λεω, χαζη δεν ειναι, σιγουρα καταλαβε οτι την ηθελα και μαλιστα πριν βγουμε! Οταν της εστειλα να βγουμε φαινοταν παρα πολυ χαρουμενη κι ενθουσιασμενη, αλλα στην πορεια την ξενερωσα. Ε, μετα απο τοσο καιρο, διαγραφες, αναπαντητα μηνυματα και κλησεις, δε θα μπω στον κοπο να της στειλω τιποτα. Το παθημα μου εγινε μαθημα και δεν ειμαι διατεθιμενος να αφησω αλλες ευκαιριες, ειδικα απ' τη στιγμη που θα θελει και η κοπελα που θα χω απεναντι μου. Το ζητημα ειναι να ξεπερασω το φοβο μου για το πως θα φιλησω... Οπως καταλαβα απο σενα, αν εχω αγχος θα τα θαλασσωσω, αν αφεθω θα το απολαυσω τοσο εγω οσο κι εκεινη (ελπιζω :p)

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ε να το πάρεις το πλοιο και να πας να την δεις κανενα σ-κ ... μην το αφηνεις στα τηλέφωνα μονο!! πιστεψε με αφου σου ειπε , ενταξει...τοτε ολα καλα...βεβαια δεν ξερω και τι εκανες αλλα συνηθως οταν στραβωνουμε με κατι το λέμε! χρειαζεται ομως πραγματικη επαφη... ειχα εναν κολητο που ειχε ερωτευθει μια κοπέλα απο πάτρα, ειχε κανει την διαδρομη αθηνα πατρα δεν ξερω και γω ποσες φορες... μας αρεσουν αυτες οι κινησεις, δειχνουν οτι ο αλλος δεν ειναι μονο στα λόγια οπως ολοι ..αντε σου επιτρεπω να με απατησεις παλιοπερμπαντη!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχα παλιοπερμπαντη:D!
    πιστεψε με θελω πολυ να πηγαινα και θα το ειχα κανει ηδη αλλα αυτη δουλευει πολλες ωρες και κανει και φροντιστήριο στα κενα της. Ειχα σκεφτει πριν μερικες εβδομαδες να πηγαινα να της κανω εκπληξη αλλα ευτυχως δεν το εκανα γτ θα πηγαινα αδικα. Δεν θα μπορουσαμε να συναντηθουμε! Εαν δεν ηταν αυτο θα ημουν σαν το φιλο σου. Ακομα και σαν λαθρεπιβάτης θα έμπαινα στο καραβι:p
    Last edited by archangel; 13-01-2016 at 15:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by us3rname View Post
    @wjsrp Δε σκοπευω να ξαναβγω με αυτη την κοπελα, ουτε να ερθω ξανα σε επαφη μαζι της... Στην ουσια δε τη γνωρισα μεσω κοινων γνωστων αλλα με δικη μου πρωτοβουλια, με τον καιρο εχτιζα επαφες μαζι της. Απλα θελω να προχωρησω και να ξεκολλησω. Πλεον αυτο μπορει να γινει εφικτο αν γνωρισω καποια αλλη κοπελα και προσπαθησω ξανα με μεγαλυτερη δυναμη. Ακομη ομως δεν εχει ερθει καποια γνωριμια που να με συνεπαρει.

@archangel Εκανες το ιδιο λαθος μ' εμενα με την κοπελα που σου αρεσε βλεπω :p Ορισμενες φορες, οσο και να επιζητας δευτερες ευκαιριες ειναι πια αργα. Αυτο που καταλαβα εγω απ' ολη αυτη την ιστορια ειναι "carpe diem, quam minimum credula postero...". Αδραξε τη μερα φιλε μου! Τολμα! Οπως ειπε και η Ρεα δοκιμασε αρκετες φορες ή αν τα οικονομικα το επιτρεπουν θα ηταν οντως μια ομορφη κινηση εκ μερους σου να την επισκεφτεις.
    Οσο για μενα, η υποθεση με την κοπελα οπως ειπα και πιο πανω ειναι ληξασα.

@rea Ηταν πολυ ομορφα κ παραστατικα αυτα που ειπες, ειλικρινα! Τα σκεφτομαι, μπορω να τα φανταστω και βγαινει ενα "μαγικο" αποτελεσμα στο μυαλο μου. Στην επομενη ευκαιρια θα ανακαλεσω στο νου μου τα λογια σου ;)
    Ομως η χυλοπιτα ειναι ολοκληρωτικα απο εκεινη σε εμενα :p Σου λεω, χαζη δεν ειναι, σιγουρα καταλαβε οτι την ηθελα και μαλιστα πριν βγουμε! Οταν της εστειλα να βγουμε φαινοταν παρα πολυ χαρουμενη κι ενθουσιασμενη, αλλα στην πορεια την ξενερωσα. Ε, μετα απο τοσο καιρο, διαγραφες, αναπαντητα μηνυματα και κλησεις, δε θα μπω στον κοπο να της στειλω τιποτα. Το παθημα μου εγινε μαθημα και δεν ειμαι διατεθιμενος να αφησω αλλες ευκαιριες, ειδικα απ' τη στιγμη που θα θελει και η κοπελα που θα χω απεναντι μου. Το ζητημα ειναι να ξεπερασω το φοβο μου για το πως θα φιλησω... Οπως καταλαβα απο σενα, αν εχω αγχος θα τα θαλασσωσω, αν αφεθω θα το απολαυσω τοσο εγω οσο κι εκεινη (ελπιζω :p)
    για αυτο στο λεω. εχω κανει αυτο το λαθος κι εγω. Αλλα καταλαβαινω τι εννοεις. Παντως να ξερεις πως η ζωη ειναι παραξενη. ισως καποτε να την ξανασυναντησεις και να εχεις μια ακομα ευκαιρια μαζι της. και στο ευχομαι κιολας!!!!

καιρος να αφησεις πισω σου αυτην την πρωτια εσυ νεαρε ... πλακωσου ανηλεα στα τσατ ...μην αφησεις θυληκια για θυληκια..παντρεμενη ελευθερη ..οτι να ναι, εξασκηση φουλ... φαε 300 χυλόπιτες και μην τις παιρνεις προσωπικα ..
    Έχω προσπαθήσει και έχω κάνει τα πάντα εδώ και πάνω απο 11 χρόνια, και σε chat έχω μπει και μπαίνω ακόμα, άλλα τίποτα. Τζίφος. Έχω φάει άπειρες απορρίψεις χωρίς καμία "νίκη". Αυτό είναι το χειρότερο για μένα, το ήττα μόνο, όχι το απλά πολλές χυλόπιτες απο μόνο του.

μαθε να μιλας και να προσεγγιζεις μια γυναικα!!...
    πειναμε ωρε για λιγο λοβ στορακι και εσυ τεμπελιαζεις??:p..αμεση δραση... αντε αντε αντε..

υ.γ. αν χρειαστεις βοηθεια ..εδω ειμαστε φιλε μην διστασεις να ρωτισεις τις συμφορουμιτσες σου για οτιδηποτε χρειαστεις.. ;)
    Άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι δεν έχω κανέναν/καμία να μου τα λέει. Εγω δεν τεμπελιάζω καθόλου. Έχω εξαντλήσει όλες τις προσπάθειες (εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων μου) και έχω δράσει παντού όπου μπορώ. Να σημειώσω πως δεν έχω και γνωριμίες που αυτό απο μόνο του είναι μέγκα μειονέκτημά μου και σε συδυασμό με το γεγονός οτι δεν έχω κάποιον/α να μου τα λέει, εκεί οι πιθανότητές μου μειώνονται δραματικότατα. Φυσικά και θα χρειαστώ βοήθεια.:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Έχω προσπαθήσει και έχω κάνει τα πάντα εδώ και πάνω απο 11 χρόνια, και σε chat έχω μπει και μπαίνω ακόμα, άλλα τίποτα. Τζίφος. Έχω φάει άπειρες απορρίψεις χωρίς καμία "νίκη". Αυτό είναι το χειρότερο για μένα, το ήττα μόνο, όχι το απλά πολλές χυλόπιτες απο μόνο του.

Άλλο ένα πρόβλημα είναι οτι δεν έχω κανέναν/καμία να μου τα λέει. Εγω δεν τεμπελιάζω καθόλου. Έχω εξαντλήσει όλες τις προσπάθειες (εντός του πλαισίου των δυνατοτήτων μου) και έχω δράσει παντού όπου μπορώ. Να σημειώσω πως δεν έχω και γνωριμίες που αυτό απο μόνο του είναι μέγκα μειονέκτημά μου και σε συδυασμό με το γεγονός οτι δεν έχω κάποιον/α να μου τα λέει, εκεί οι πιθανότητές μου μειώνονται δραματικότατα. Φυσικά και θα χρειαστώ βοήθεια.:)
    Σε νοιώθω φιλε μου. Εμενα ολοι μου οι φιλοι ειναι ειτε παντρεμενοι είτε μακρια για να κανουμε παρεα. Και οντως το να "τρως" μονο χυλοπιτες χωρις καμια επιτυχια ειναι απαίσιο συναισθημα. Νευριαζω πολυ οταν στη τηλεοραση βγαινει ενας διασημος ηθοποιος ή τραγουδιστης που τους κυνηγανε οι γυναικες και να λεει πως τρωει κι αυτός χυλοπιτες και να συγκρινει τον εαυτό του με καποιον που δεν εχει καθολου επιτυχια.
    Συνεχισε να προσπαθεις και μην τα παρατας. Θα σε βοηθουσα περισσοτερο αν μπορουσα αλλα οπως καταλαβαινεις και εγω δεν ξερω αρκετα.

Σε νοιώθω φιλε μου. Και οντως το να "τρως" μονο χυλοπιτες χωρις καμια επιτυχια ειναι απαίσιο συναισθημα. Νευριαζω πολυ οταν στη τηλεοραση βγαινει ενας διασημος ηθοποιος ή τραγουδιστης που τους κυνηγανε οι γυναικες και να λεει πως τρωει κι αυτός χυλοπιτες και να συγκρινει τον εαυτό του με καποιον που δεν εχει καθολου επιτυχια.
    Έτσι ακριβώς είναι γι'αυτό και μ'έχει πάρει πολύ απο κάτω. Το χειρότερο δεν είναι οτι δεν έχω τίποτα, άλλα οτι δεν υπάρχει προοπτική να επιτύχω. Κι αυτό γιατί δε μου τά'χει πει κανένας/καμία. Είμαι τελείως μόνος μου στην προκειμένη περίπτωση. Καλά, όλοι αυτοί οι διάσημοι μιλάνε πάντα εκ του ασφαλούς, δεν το συζητώ. Αυτοί μπορει νά'χουν φάει και 500 χυλόπιτες για παράδειγμα. Δε λέει κάτι αυτό. Αυτοί μπορεί νά'χουν και πάνω απο 500 νίκες.

Συνεχισε να προσπαθεις και μην τα παρατας. Θα σε βοηθουσα περισσοτερο αν μπορουσα αλλα οπως καταλαβαινεις και εγω δεν ξερω αρκετα.
    Νά'σαι καλά archangel. Αν και κάνω οτι μπορώ και περνάει απ'το χέρι μου, αλλά δυστυχώς αποδεικνύεται ανώφελο.:(
    Last edited by deleted-member17-03-2016; 13-01-2016 at 21:00.

Senior Member
    Έτσι ακριβώς είναι γι'αυτό και μ'έχει πάρει πολύ απο κάτω. Το χειρότερο δεν είναι οτι δεν έχω τίποτα, άλλα οτι δεν υπάρχει προοπτική να επιτύχω. Κι αυτό γιατί δε μου τά'χει πει κανένας/καμία. Είμαι τελείως μόνος μου στην προκειμένη περίπτωση. Καλά, όλοι αυτοί οι διάσημοι μιλάνε πάντα εκ του ασφαλούς, δεν το συζητώ. Αυτοί μπορει νά'χουν φάει και 500 χυλόπιτες για παράδειγμα. Δε λέει κάτι αυτό. Αυτοί μπορεί νά'χουν και πάνω απο 500 νίκες.
    Αυτο ακριβως. Για αυτο νευριαζω! Μιλανε εκ του ασφαλους και το παιζουν και θυματα.
    Κι εγω μεχρι πριν απο μερικους μηνες δεν ειχα κανεναν να το κουβεντιασω και να μου τα πουν. Αλλα μην σε παιρνει απο κατω wjsrp. Τιποτα δεν ειναι ανωφελο. Εγω για παραδειγμα οπως εσυ δεν ειχα καμια επιτυχια. Αλλα την κοπελα που μου αρεσει τωρα δεν θα την γνωριζα ποτε αν δεν ηταν η ζωη μου οπως ηταν.

Νά'σαι καλά archangel. Αν και κάνω οτι μπορώ και περνάει απ'το χέρι μου, αλλά, αποδεικνύεται ανώφελο.:(
    Μην τα παρατας. Ανθρωποι σαν και εμας ειναι πιο δυσκολο να κανουμε σχεση με γυναικες και σιγουρα δεν θα εχουμε την ζωη που εχουν οι υπολοιποι "φυσιολογικοι" αντρες, ομως πρεπει να εχουμε τεραστια υπομονη και επιμονη και να μην τα παραταμε ποτε. Πριν λιγο καιρο παραλιγο να τα παρατησω εντελως και ξερω πολυ καλα πως νοιωθεις. Λες "What's the point?", ομως δεν πρεπει να κοιτας πως να κερδισεις μια μαχη, αλλα πως θα κερδισεις τον πολεμο!!!!
    Συνεχισε να πολεμας συμπολεμιστη και μην απελπιζεσαι.... :)

Senior Member
    Καλα ρε ρεα εσυ ποια εισαι κ σ την πεφτει ολο το φορουμ εγω δεν στην επεσα ακομα μονο κατι προτασεισ γαμου σ κανα μηπωσ να ξανακοιταξω το καρνε με τισ χυλοπιτεσ στο ρ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Μην τα παρατασ λογια γλυκα μπορουμε να σ πουμε οσα θελεισ τον πονο τησ χυλοπιτασ δε μπορουμε να απαλυνουμαι κατα αλλα μια χαρα

Senior Member
    Ρεα θελω να παντρευτουμε κ να με ανοιξεισ μαγαζι με ηλεκτρονικα βαρεθηκα να ειμαι αγροτησ θελω να συνδεσω τα δεντρα στο ιντερνετ να παταω κουμπια κ να βγαινει καρποσ ελα να κανουμε καινοτομιεσ

Senior Member
    Πρεπει να εκμεταλευτουμε τον ηλεκτρισμο που παραγουν τα δεντρα οπωσ οι ανθρωποι θελω να συνδεθουμε στο ιντερνετ επιτελουσ

Senior Member
    Πρεπει καθε δε ντρο να ειναι συνδεδεμενο στο ιντερνετ για να κανουμε δουλεια σωστη

Banned
    χαχαχαχαχαχαχαχα παλιοπερμπαντη:D!
    πιστεψε με θελω πολυ να πηγαινα και θα το ειχα κανει ηδη αλλα αυτη δουλευει πολλες ωρες και κανει και φροντιστήριο στα κενα της. Ειχα σκεφτει πριν μερικες εβδομαδες να πηγαινα να της κανω εκπληξη αλλα ευτυχως δεν το εκανα γτ θα πηγαινα αδικα. Δεν θα μπορουσαμε να συναντηθουμε! Εαν δεν ηταν αυτο θα ημουν σαν το φιλο σου. Ακομα και σαν λαθρεπιβάτης θα έμπαινα στο καραβι:p
    το εχετε συζητησει δηλαδη και σου εχει πει οτι δεν εχει χρονο να σε δει, ουτε σ-κ ουτε σε ρεπο ουτε τιποτα?

Banned

γιατι ηττα και οχι απλη χυλόπιτα? τι πιστευεις οτι κανεις λάθος στην προσεγγιση σου περναει κατι απο το μυαλο? τι λες συνηθως?

Page 9 of 17 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast