Results 676 to 690 of 1054
Thread: Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί!
-
09-01-2016, 21:13 #676
E ναι, αυτό που λέει ο Αχιλλέας. Δηλαδή, διαβάζω για κάτι ALS και κάτι άλλα κουλά (που γράφω και εγώ συνέχεια)...δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα!! Τώρα όσον αφορά τη σκλήρυνση κατά πλάκας, είναι η πιο αντιμετωπίσιμη αλλά και συχνότερη αυτοάνοση πάθηση, υπάρχουν ένα κάρο αγωγές για την αποφυγή ώσεων (σταθεροποίηση των συμπτωμάτων) και άλλες τόσες για τη βελτίωση της βάδισης που πλήττεται στην πιο βαριά της μορφή. Μην ανησυχείτε, εμπιστευτείτε τους γιατρούς και αν κάποιος δε σας καλύπτει ή θέλετε μια δεύτερη γνώμη, αναζητήστε την, αλλά ως εκεί, οι εξετάσεις σας βγαίνουν καθαρές και η ζωή είναι πολύ γλυκιά για να σας απασχολούν πάντα τέτοια πράγματα!!
- 10-01-2016, 16:26 #677
peterpapas31 τι μαγνητικη σου ειπε να κανεις? Κεφαλι? Γιατι απο οτι διαβαζω σε αλλα φορουμ θελει 3 μαγνητικες, κεφαλι, αυχενα και σπονδυλικη στηλη. Εγω τωρα αρχισα να εχω και ενα σαν μουδιασμα στο μαγουλο. Παντως και εγω παιδια εχω περασει απο ολες τις αρρωστιες, καρκινους στη γλωσσα, στο φαρυγγα, στα πνευμονια, hiv και αλλες λιγοτερο σοβαρες, και η ανια με προβληματιζει.
10-01-2016, 20:54 #678
Παιδια, όπως λετε ελπιζω να είναι αγχος... τουλάχιστον αν παιζει και είναι μονο αυτό θα αλλαξω αρκετα πραγματα. ισως είναι ένα κουβαρι που εχω μπλεξει μονος μου. Απλα δεν μπορω να σκεφτω πως ενώ γυμνάζομαι, τρωω καλα και γενικα η ζωη μου είναι οκ, να σκανε τετοια συμπωματα από το πουθενα. να τωρα που γραφω νιώθω να με τσιμπαει καποιος πισω στο κεφαλι από πισω και να με πιανει φαγουρα/τσιμπηματα στον κορμο.
ΝικοςΚ, θα κανω μαγνητικη κεφαλι και αυχενα.. για σπονδυλικη δεν εχουν αναφερει κατι οι δυο νευρολογοι που εχω δει.
11-01-2016, 20:04 #679
15-01-2016, 12:08 #680
Καλημερα και απο εμενα.
Ειμαι και εγω αγχωδης ανθρωπος αλλα ποτε δεν ειχα βιωσει κατι ψυχοσωματικο.
Μεχρι πριν απο 8 μηνες που ενιωσα ενα μουδιασμα αριστερα στο προσωπο.
Δεν εδωσα αρχικα σημασια....αλλα μετα εκαν το λαθος και googlara......και ημουν καπως έτσι.....
http://www.ohgizmo.com/wp-content/up...ur-Medical.gif
Πηγα σε νευρολογο με εξετασε....μου ειπε ολα οκ. Προσπαθησε να χαλαρωσεις και ξεχνα το.
Δυστυχως ομως το σκεφτομουν συνεχως πολυ αγχος και φοβος για τα χειροτερα..
Ειχα διαβασει και τα συμπτωματα των ασθενειων οποτε μια με ενοχλουσαν τα βλεφαρα μια τα χερια.
Μετα ειχα και κατι τσιμπηματα στις πατουσες και τα χερια........Πανικος
Παρατηρουσα βεβαια οτι οταν ξεχνιομουν εντελως απο αυτα (ελαχιστες φορες) με καποια αθλητικη δραστηριοτητα....ημουν οκ.
Παλι σε νευρολογο....μου γραφει μαγνητικη εγκεφαλου για να μου φυγουν οι ιδεες.
Κανω μαγνητικη....καθαρη.
Πηγαινω και σε παθολογους κανω οτι εξεταση υπαρχει.......ολα καλα με αρκετα πεσμενη τη Β12.
Να σημειωσω οτι η διατροφη μου ηταν χαλια (με πολλα αλμυρα, αναψυκτικα, απειρους καφεδες).
Στη πορεια διαπιστωσα οτι ειχα και καποιες μικρες δεσμιδωσεις....σε ολο το σωμα (βλεφαρα, χερια, πλατη ...εντελως τυχαια) αλλα οχι πολυ συχνα και κυριως οταν ημουν καθιστος .
Αντε παλι τα ιδια.....ηλεκτρομυογράφημα .....καθαρο.
Συμπληρωμα Β12+μαγνησιο.
Εκανα και μαγνητικη αυχενα+μεσης καθαρη με πολυ μικρες κοίλες ανευ μειζονος σημασιας.
Παρατηρω οτι μικροπραγματα πανω που παλια δε θα με ενοχλουσαν καθολου τωρα τους δινω πολυ σημασια.
Συμπερασμα γενικευμενη αγχωδης διαταραχη που σωματοποιηθηκε με ηπια ψευδονευρολογογικα συμπτωματα.
-Ψυχοθεραπεια
-Αεροβια ασκηση....Τρεξιμο, περπατημα, ποδηλατο
-Τεχνικες αναπνοης, χαλαρωσης
-Μην googlarete συμπτωματα...
-Σωστη διατροφη
17-01-2016, 01:40 #681
Γεια σας. Τελικα η MRI βγηκε καθαρη. Καλα νεα, αλλα το θεμα ειναι δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι αγχος 100%. Τοσο πολλα ψυχοσωματικα δηλαδη; Εσεις τι κανετε;
17-01-2016, 13:49 #682
17-01-2016, 16:10 #683
Εφόσον έχετε κάνει του κόσμου τις εξετάσεις γιατί ακόμα αναρωτιέστε; Τι πιστεύετε δηλαδή ότι έχετε μια εξωγήινη νόσο που δεν ανίχνευεται από εξετάσεις και δεν έχει μελετηθεί από τους επιστήμονες;
Φυσικά και το άγχος μπορεί να δημιουργήσει όλα τα συμπτώματα που νιώθετε. Αν ψάχνετε πληροφορίες ακόμα και στο γοογλε, ή καλύτερα σε ένα βιβλίο αυτοβοήθειας για το άγχος, και όχι για ασθένειες με βάσει τα συμπτώματα, θα το καταλαβαίνατε από τη πρώτη στιγμή. Όσο το άγχος συσσωρεύεται στο σώμα μας, τόσο περισσότερο σφίγγονται οι μύες, επηρεάζεται το νευρικό σύστημα και νιώθουμε διάφορα σωματικά συμπτώματα με τα πιο κλασσικά τους αιφνίδιους πόνους, ζαλάδα, μυρμηγκιάσματα, πονοκεφάλους, ατονία, κούραση κ.α.
Ψάξτε λίγο στο google ή στο Youtube ή αγοράστε ένα βιβλίο για το άγχος όπου θα βρείτε πολλές παραλλαγές τεχνικών χαλάρωσης που μπορείτε να εφαρμόζετε ώστε να αποβάλλετε μέρος του άγχους που συσσωρεύεται καθημερινά στο σώμα μας, μειώνοντας έτσι τα σωματικά συμπτώματα! Είναι λογικό στην αρχή και όλοι περάσαμε από αυτό το πρώτο στάδιο του πανικού και των έντονων αρνητικών σκέψεων για την υγεία μας αλλά με τον καιρό και εφόσον είμαστε καθαροί από εξετάσεις πρέπει να βάλουμε τα πράγατα και τις σκέψεις μας σε μια σειρά ώστε να τα ξεκαθαρίσουμε. Είναι δεδομένο ότι με τον καιρό και εφαρμόζοντας απλές τεχνικές θα ηρεμήσουν τα συμπτώματα και θα μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Εξαρτάται και από τη πολυπλοκότητα του προβλήματος στον καθένα, αν δεν μπορείς μόνος μπορείς να ζητήσεις συμβουλές και παρακολούθηση από κάποιον ψυχολόγο, θα βοηθηθείς σίγουρα.
Στη προηγούμενη σελίδα έβαλα κάποιες ασκήσεις για χαλάρωση αλλά μάλλον κανείς δεν εδνιαφέρθηκε να εξασκηθεί σε αυτές ώστε να χαλαρώνει... Τις ξαναβάζω μπας και φιλοτιμηθεί κανείς
https://www.youtube.com/watch?v=2d5Dnqq9EFo
https://www.youtube.com/watch?v=2FjPrxlQ3vc
https://www.youtube.com/watch?v=ba3K4mNXL48
https://www.youtube.com/watch?v=0j_4bwyCiTc
Και τέλος ίσως η καλύτερη τεχνική για τη καταπολέμηση των φοβιών, εμένα με έχει βοηθήσει έως και 100% θα έλεγα, απλά δοκιμάστε τη! EFT
https://www.youtube.com/watch?v=SZXPuLPB_FE
https://www.youtube.com/watch?v=IWu3rSEddZI
17-01-2016, 16:28 #684
Χαίρομαι πολύ!! Ήταν δεδομένο ότι δε θα έχεις τίποτα, με αυτά τα συμπτώματα εκδηλώνεται το άγχος. Όλοι έχουμε τέτοια και άλλα πολλά και δεν είναι ανάγκη να αισθάνεσαι πιεσμένος ή να έχεις κατάθλιψη. Σου εύχομαι τώρα που ηρέμησες να αρχίσουν να υποχωρούν και τα συμπτώματα. Πάντως, προσωπικά, είμαι πολύ υπέρ των εξετάσεων, και εγώ το ίδιο θα αντιδρούσα επειδή είμαι πολύ φοβητσιάρα και αγχώδης με την υγεία μου, αλλά και ως άνθρωπος εν γένει. Και αν πιο πάνω ήμουν απότομη δεν είχε να κάνει με τους γιατρούς και τις εξετάσεις, είχε να κάνει (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα) με τη δυσπιστία μας προς αυτές. Ακόμα και αν οι γιατροί κάνουν μια λάθος εκτίμηση, που είναι δύσκολο και αυτό, οι εξετάσεις τί; Ψέματα λένε και αυτές; Για αυτό, ψυχική ηρεμία πάνω απ' όλα και όλα με τον καιρό θα γιάνουν, ή τουλάχιστον αυτό ελπίζω!!
18-01-2016, 11:55 #685
Συγνώμη διπλό ποστ....Παρακαλώ να διαγραφεί.
18-01-2016, 11:56 #686
Ναι είναι δυνατόν....Και θα είναι εκεί όσο το σκέφτεσαι,όσο θα σηκώνεσαι το πρωί και το πρώτο πράγμα που θα σκέφτεσαι θα είναι αυτό.
Και δανέιζομαι λίγο γραφόμενα του sakispapa1973 βάζοντας και μια δική μου εκτίμηση ότι το 90% των ανθρώπων που νοιώθουμε έτσι έχουμε γενικευμένη αγχωδης διαταραχή που σωματοποιείται με ήπια ψευδονευρολογογικα συμπτώματα.
-Ψυχοθεραπεια
-Αεροβια ασκηση....Τρεξιμο, περπατημα, ποδηλατο
-Τεχνικες αναπνοης, χαλαρωσης
-Μην googlarete συμπτωματα...
-Σωστη διατροφη
21-01-2016, 16:25 #687
Γεια σας! Οι δεσμιδωσεις δεν εχουν βελτιωθεί... σημερα ειχα δυνατη στον λαιμο μπροστα ενώ συνεχιζονται στα ακρα...
Μπορει η Mri να ηταν καθαρη αλλα φοβάμαι για ALS... διαβαζα σε επισημα site με ασθενείς που πασχουν από την νοσο, πως αρκετοι από αυτους λενε ότι ειχαν τις δεσμιδωσεις στην αρχη και μερα ηρθε η ατροφια και η αδυναμια στο σωμα! όχι το αντιθετο που αρκετα sites λενε. και αυτό ερχεται από αυτους που νοσουν!
Το ξερω ότι μπορει να εχω καει λιγο...αλλα δεν την παλευω να σκέφτομαι ότι μπορει να είναι κατι σοβαρο και ότι θα μου την σκασει ετσι μια μερα, χωρις να ξερω...
Εχετε ποτε σκεφτει ότι απλα οι δεσμιδωσεις μπορει να είναι η αρχη αυτης της @!#$?
22-01-2016, 09:10 #688
22-01-2016, 19:36 #689
Κανε ενα ηλεκτρομυογραφημα το οποιο δειχνει αν εχεις ALS...(εννοειται οτι δεν εχεις, απλα για να ηρεμησεις εσυ..) ειναι η μονη εξεταση που δειχνει την ALS...
Εγω τον Μαϊο κλεινω 2 χρονια και εχω δεσμιδωσεις παντου και καθε μερα...λες να εχουμε ολοι αυτην την παλιαρρωστια και να ζουμε ακομη απο θαυμα??? Μη σκεφτεσαι βλακειες!!! Υγιεστατος εισαι εσυ και ολοι μας...σε παω κι ενα στοιχηματακι αν θες...
22-01-2016, 19:38 #690