ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΩΠΑ!! - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast
Results 181 to 195 of 246
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    Οι γυναικες έχουν δικό τους πορτοφόλι αλλά πάντα σχεδόν καβούρια στην τσέπη.:p.

Εχω συναντησει αυτη την νοοτροπια μονο σε μερικες Ελληνιδες , αλλα στην Αμερικη πχ. , δεν υπαρχει τετοια νοοτροπια , ουτε Γερμανια , Ελβετια , Αγγλια , Ιταλια δεν ξερω , και δεν μιλαω για αφραγκες , αλλα οχι οτι εμεις οι αντρες , ειμαστε καλυτεροι , εμεις το κανουμε απο τσιγκουνια , νομιζω , οι γυναικες , απο νοοτροπια ......................αν και αρχιζει και εκλειπει το φαινομενο αυτο .......

Banned
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Ελα ρεα μαζι μιλαμε τι εγινε παλι εχεισ καθηκον να μ πεισ γτ εβαλεσ δικα μου μυνηματα μεσα
    καλημερα ελις, ναι χρησιμοποιησα ενα μυνημα που εχεις γραψει δημόσια σενα αλλο ποστ. ειναι ο τροπος μου να αντιμετωπίζω τα ρατσιστικα σχόλια εναντιον μου, επειδη ειμαι γυναικα..και αλήθεια σου λέω...δουλευει!!! όταν τα μαζευω τότε καταλαβαίνω το μεγεθος τους και δεν επηρεαζομαι πλεον απο αυτα...δεν ξερω αν μπορω να το αξηγησω καλυτερα ή αν εχει νοημα αυτο που λέω..πάντως δουλευει για την ηρεμία μου.

Banned
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Εχω συναντησει αυτη την νοοτροπια μονο σε μερικες Ελληνιδες , αλλα στην Αμερικη πχ. , δεν υπαρχει τετοια νοοτροπια , ουτε Γερμανια , Ελβετια , Αγγλια , Ιταλια δεν ξερω , και δεν μιλαω για αφραγκες , αλλα οχι οτι εμεις οι αντρες , ειμαστε καλυτεροι , εμεις το κανουμε απο τσιγκουνια , νομιζω , οι γυναικες , απο νοοτροπια ......................αν και αρχιζει και εκλειπει το φαινομενο αυτο .......
    το "φαινομενο" της γυναικείας παραδοπιστιας και συμφεροντολογίας!!!... ναι μας ψεκαζουν για να εξαλειφθει τελειως!!..στις επομενες γενιες οι γυναικες στρωσουμε και θα ειμαστε πιο ανιδιοτελεις!!.υπομονη....θα γινουμε και εμεις ευαισθητες σαν τις αμερικανες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    το "φαινομενο" της γυναικείας παραδοπιστιας και συμφεροντολογίας!!!... ναι μας ψεκαζουν για να εξαλειφθει τελειως!!..στις επομενες γενιες οι γυναικες στρωσουμε και θα ειμαστε πιο ανιδιοτελεις!!.υπομονη....θα γινουμε και εμεις ευαισθητες σαν τις αμερικανες...

Δεν αναφερομαι σε παραδοπιστια , ουτε συμφεροντολογια , αλλα σε νοοτροπια ' κοτας ' , οτι ειναι δουλεια του αντρα να πληρωνει παντα , και αναφερομαι σε μια μεριδα γυναικων , οι αμερικανιδες δεν διανοουνται να πληρωνει ο αντρας , οχι απο ευαισθησια , αλλα απο νοοτροπια , μουχει τυχει δυο φορες , τι να πω , δεν λεω στα πρωτα ραντεβου να πληρωνει η γυναικα , ουτε και μενδιαφερει να σου πω να πληρωνω παντα εγω , η νοοτροπια μενοχλει .......

Banned
    επειδη αποδεχομαι την ευγενικη χειρονομια του συνοδου μου ειμαι κοτα? δεν ξερω με ποιες εβγαινες εσυ και τι νοοτροπια ειχαν.. αλλα δεν εχεις βγει μαζι μου και δεν ξερεις τι νοοτροπια εχω εγω... ναι θα τον αφησω να πληρωσει αν το θελησει για να νιωσει ομορφα οτι "φροντιζει" μια γυναικα και με τα χρηματα που θα βαλει για μενα θα του πάρω ενα δωρακι για να τον ευχαριστησω που ειναι τοσο καλος μαζι μου... και οχι οτι τα υπολογιζω κατα γραμμα το ποσο ξοδευει για μενα γιατι στην καψουρα δεν τα υπολογιζεις αυτα...αλλα γιατι γουσταρω οταν πηγαινω για ψωνια να παιρνω κατι και για εκεινον ..

απολες τις γυναικες που γνωριζω, πολλες πλήρωνουν το μερτικο τους, και εγω μαζι και καμια μας δεν παρατησε τον γκομενο για αυτο...
    ναι υπάρχει μεριδα γυναικων που το κανει αυτο...και μεριδα αντρων επεισης ομως και δεν εχει ουτε εθνικοτητα ουτε φυλλο η κατασταση... αν θες να τα ακουσεις σοβαρα!!!

Senior Member
    Αν θεσ να τα ακουσεισ κι εσυ εμεισ τισ γυναικεσ τισ θελουμε ελευθερεσ στο μυαλο να κρινουν να αποφασιζουν να εχουν αποψη κ χαβαλε ετσι τισ θελουμε αλλα δυστυχωσ δεν ειστε ετσι αν κ ομορφεσ οι περισσοτερεσ πρωτον αυτον κ δευτερον εγω ειμαι επικριτικοσ συνεχεια γτ σε καπι
    Φαση δεχτηκα μπουλινγκ κ δεν μπορω να μιλησω αλλιωσ ο καθενασ εχει την ιστορια του ρεα μου δε γεννηθηκε χτεσ ο αλλοσ που γνωριζεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by rea View Post
    για οποιον αισθανετεται ρατσισμο, εδω αλλα και εξω... ακομα και για τους ρατσιστες τους ιδιους που πνιγονται στο δηλητηριο τους...οπως εγω ...με τον δικο μου ρατσισμο που θελω να αποτιναξω απο πάνω μου και να λυτρωθω απο ολον αυτον το θυμο...σας παρακαλω βοηθηστε με
    Είχα θεματα συνδεσιμοτητας χθες, -οχι δεν ειμαι σε διπλο προφιλο- εκανα 3 φορες ανανεωση κωδικου και οταν προσπαθησα να ανοιξω νεο λογαριασμο επειδη ειμαι αναγνωρισμενη με ip δεν καταφερα καν να κανω νεο λογαριασμο. Δεν νομιζω να στεκει αυτη η η θεωρια περι 2προφιλων εκτος και αν καποιος μπορει να συνδεεται με εναλλακτικους σερβερ προφανως ! Συγνωμη ρεα για το χωρο που πιανω αλλά επειδη βιωσα η ιδια το ζητημα πλεον μπορω να εχω και γνωμη.

Στο θεμα Ρατσισμος τωρα. Μεγαλωσα ως - Εισαι κοριτσι, εχεις ευθυνες, εισαι υποχρεωμενη να βοηθας στο σπιτι, εισαι υποχρεωμενη να σωπαινεις, να μην αντιμιλας, να μαζευεις τα πραγματα των ανδρων του σπιτιου- . Το προβλημα ομως δεν το εχω εγω αλλά πολλοι ανδρες που εν ετη 2016 δεν μπορουν να ζησουν μονοι αν δεν εχουν μανα, γκομενα στο σπιτι για να νιωθουν ασφαλης.
    Μου αρεσει σε εναν αντρα υπερβολικα πολυ να γουσταρει να ασχολειται με το σπιτι. Να θελει να αναλαμβανει το τεχνικο κομματι. Λαμπες, βλαβες και τα συναφη. Οχι επειδη δεν μπορω εγω ως γυναικα αλλά επειδη ετσι νιωθω τον αντρα να συμμετεχει στο κοινο μας σπιτι.

Αν εισαι ντομπρα, εισαι αντρακι σου λενε "να ξυρισεις το μουσι" καταλοιπο πλυσης εγκεφαλων απο Ελληνικες ταινιες του '50.
    Αν εισαι κοκετα, εισαι εγωκεντρικη αλλά σε λεν και γλαστρα.
    Αν ... Αν ... Αν ! Ειναι θεμα χαρακτηρα και οχι Φυλου ο ρατσισμος.

Ρεα οποιος εχει λιγο μυαλο δεν στεκεται σε ταμπελες.

Απο την αλλη ειμαστε δυστυχως πολυ πισω στην επεξεργασια. Τα προτυπα που ενσωματωσαμε υπο συνειδητα απο τους γονεις μας τα ελκυουμε. Οταν ακομα νιωθουμε ως γυναικες οτι δεν "ψαχνουμε τον μπαμπα μας" ισως ψαχνουμε την "μαμα μας". Τι εννοω ?
    Αναζηταμε ποιοτητες απο τα ανω συμβολα στον ερωτικο συντροφο. Αυτο το κανουμε και τα δυο φυλα.

Εχω βιωσει ρατσισμο για τα κιλα που ειχα παρει. Ειχα ακουσει μια απολυτα φαλλοκρατικη ατακα που ελεγε πως "ο αντρας που δεν πηδαει βλεπει την χοντρη ελκυστικη" . Τι καταλαβα οταν το ακουσα ? 1ον οτι ειναι τερμα ανασφαλης αυτος που το λεει. 2ον αν μη τι αλλο τερμα επιφανειακος.

Ρεακι μου, την γυναικα την φιμωσαν ως γνωστον για να νιωσουν πιο ισχυροι. Απο την αλλη αυτα τα ακραια φαινομενα "Η γυναικα ειναι μονο για το σπιτι" σε "η γυναικα ειναι μονο για το σπιτι αλλα και την δουλεια" εχουν κανει ματσο την κατασταση. Δεν ειναι κατ εμε ζητημα ρατσισμου ή απελευθερωσης να θελει μια γυναικα να μοιραζεται τα εξοδα ή να πληρωνει και ενα γευμα ή ενα ποτο.

*** Εχω γνωρισει αντρες με φραγκα, με εργασια, να χαιρονται υπερβολικα να πληρωνει η γυναικα τις "εξοδους". Οχι μεμονωμενα, πολλακις.
    Ξενερωσα. Για ποιο λογο ? Ο αλλος εχει την πιστη οτι ειναι τοσο μαμαω ουαου που ειναι αυτονοητο να πληρωνεις για την παρουσια του.
    Τραγικοοοοοοοοο !!!
    Last edited by Constantly curious; 09-02-2016 at 14:19.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    μια χαρά υπάρχει και πάρα υπάρχει στην Ελλάδα.απλά κάποιες περνάνε κάτω από το ραντάρ πληρώνοντας επειδή δεν έχουν άλλη επιλογη από το να μην πληρώσουν.συνήθως πριν βγουν με έναν άντρα θα τσεκάρουν τη δουλειά έχει ποσά του αποφέρει και πόσο σταθερή είναι.στις περισσότερες έχει περαστεί ότι για να το δώσουν σε κάποιον του κάνουν χάρη και ότι πρέπει να τις πληρωνουν.Τώρα για αμερικανίδες δεν ξέρω αλλά σίγουρα καλύτερες θα ειναι.μιλάμε πάντα για σεξ.σχεσεις δεν θέλουμε εμείς αλλά οι γυναικες συνήθως αφού αυτές και μόνο περνάνε καλά μέσα σε αυτές.Η σχέση είναι ένα βασανιστήριο για τον μέσο αντρα
    Last edited by chris athens; 09-02-2016 at 14:35.

Senior Member
    Κατσε κουκλα ειναι η μεγαλυτερη κολακια για τον αντρα να τον πληρωνει η γυναικα εγω νιωθω θεοσ οταν συμβαινει αυτο να με παρει γυναικα να με βγαλει εξω κ να με πληρωσει το συναισθημα ειναι. Απιστευτο δηλαδη για να καταλαβεισ νιωθεισ κατι μεταξυ αγα σουλτανου βασιλια κι ολα αυτα μαζι εδω σε κερναν τα φιλαρακια σ κ χαιρεσαι οχι γυναικα να τα λεμε οπωσ ειναι ετσι να μη ξεφευγουμε ολοι μασ δινουμε λεφτα για σασ απο παντα αλλα οταν πληρωνετε εσεισ ειναι αλλη ευχαριστηση αμα ειστε κ ομορφεσ σα να χουμε παει με δεκα ταυτοχρονα

Senior Member
    Αμα τον πληρωσεσ εσυ τ εκανεσ δωρο κατι καλυτερο απο σεξ να το ξερεισ αυτο στο υπογραφω εσεισ κανετε μαγκιεσ κ δεν τισ καταλαβαινετε μ φαινεται

Ναι Ελις....
    Δεν θελω εναν αντρα να νιωθει Αγας Πασας επειδη του πληρωνω τα ποτα.
    Ελεος δλδ.
    Αλλο να μην εχει να περασει και να βοηθησω οικονομικα, αλλο να πλυνω τα ρουχα του να μαγειρεψω και να τον φροντισω και αλλο το να γουσταρει μονιμα κερασματα.

Για εμενα αυτο ειναι χαλια μαυρα.
    Η ιδια ειμαι της φιλοσοφιας του μοιρασματος δια 2. Αν πεσω σε αρσενικο που υπερ θιγεται με το να μην κερασει ξεκαθαριζω πως το επομενο ειναι δικο μου αλλιως δεν βγαινουμε.

Και Ναι εχω κερασει σε εξοδους. Απο σεβασμο σε εμενα πρωτα πρωτα.

Στο εν κατακλειδι - ματσο εχει γινει η κατασταση-

Καποιοι ανδρες εχουν υποστει οικονομικη αφαιμαξη και μετα μας βγαζουν ολες τσου* ες. Καποιες γυναικες γινονται θυματα και εξαγοραζουν αγαπη πληρωνοντας.
    Νοσηρες φασεις.

Senior Member
    Ενταξει εγω λεω για μια δυο φορεσ μετα το βρισκετε λογικα εγω οταν ειχα πληρωνα τωρα εχω μονο για καφε κ τσιγαρα οποτε δεν κουνιεμαι να βρω καμια να τισ λεω παραμυθια κ να γεμισουμε χρεη κι οι δυο ασε καλυτερα

Senior Member
    Τα δικα μου τα κουκια ειναι μετρημενα παντωσ μονο καφεδεσ σπιτι δεν μπορω να ανοιξω
    Ειμαι σε ηλικια για σπιτι ομωσ αλλα φραγκο δεν υπαρχει

Οταν υπαρχει καψουρα δεν χρειαζονται πολλα λεφτα.
    Την βρισκεις και μονο κανοντας μια βολτα με τα ποδια.
    Ειναι πολυ δυσκολο οικονομικα σημερα να φερεις ενα παιδακι στον κοσμο. Το οποιο εχει παγιες αναγκες. Ενα ενηλικο ζευγαρι ομως πιστευω πως μπορει να βρισκει οικονομικες λυσεις και τροπους για να περναει καλα.
    Απο προσωπικη πειρα οταν ο δικος μου δεν ειχε σαλιο, πηγαιναμε σε παρκα με ηλιο, με μια μπυριτσα και ενα τοστ και ολα ηταν μια χαρα.

Οι γυναικες που θελουν μπουζουκια, τσαντα και γοβα δωρο σιγουρα εχουν φαει κοκομπλοκο με την οικονομικη κριση. Μπορει να ακουγομαι ρατσιστρια. Δεν με νοιαζει. Οταν ενας αντρας θελει την "δικια του " μαλλι κομμωτηριου, νυχι μανικιουρ γοβα 15ποντη για να νιωθει ΑΝΤΡΑΣ που κυκλοφορει την "θεα".
    Ε ας πληρωσει φιλε.

Ελις το "ειμαι για σπιτι"¨δεν παει με τα κερακια που σβηνουμε στην τουρτα.
    Παει με το τι θες για εσενα, τι ζητας απο την γυναικα, ποσο ξερεις τι σου γινεται, ποσο μπορεις να συννενοηθεις.

Page 13 of 17 FirstFirst ... 31112131415 ... LastLast