Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 17
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 17 of 40 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast
Results 241 to 255 of 591
    Senior Member
    Quote Originally Posted by chris athens View Post
    ολες το χρήμα κοιτάνε.συνήθως απατάνε με τύπους που τους ονομάζουμε Δευτέρα πορτοφολια.μονο ο άντρας μπορεί να αγαπήσει μια γυναίκα πραγματικα.αν θυσίασαν τα πάντα το έκαναν για να πάρουν περισσοτερα.κτλπ
    Οι αντρες με τους οποιους συνηθως τους απατανε ειναι ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και τον ταϊζουν με τα λεφτα του αντρα τους.
    Αλλα θα συμφωνησω πως οι αντρες ειναι πιο συναισθηματικοι απο της γυναικες. Ειναι σκληροι απο εξω, μαλακοι απο μεσα, ενω οι γυναικες μαλακες απο εξω σκληρες απο μεσα. Αυτο που οι Κινεζοι ονομαζουν Γινγκ και Γιανγκ.
    Θες να μοιραστεις την ιστορια σου, το τι σε εκανε να το πιστευεις (ή να το καταλαβεις, αν θες) αυτο?

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Οι αντρες με τους οποιους συνηθως τους απατανε ειναι ανθρωποι που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα και τον ταϊζουν με τα λεφτα του αντρα τους.
    Αλλα θα συμφωνησω πως οι αντρες ειναι πιο συναισθηματικοι απο της γυναικες. Ειναι σκληροι απο εξω, μαλακοι απο μεσα, ενω οι γυναικες μαλακες απο εξω σκληρες απο μεσα. Αυτο που οι Κινεζοι ονομαζουν Γινγκ και Γιανγκ.
    Θες να μοιραστεις την ιστορια σου, το τι σε εκανε να το πιστευεις (ή να το καταλαβεις, αν θες) αυτο?
    είπα συνήθως.Όσο για το τι με έκανε?απλά καθαρή παρατηρηση γεγονότων σε εμένα και σε φίλους.βεβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έχω παρεξηγήσει καταστάσεις αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτο

Senior Member
    Όποτε μακριά από σχεσεις αλλού περιεχομένου εκτός του σεξ.Μόνο ελευθερες σχεσεις πλέον.

Banned
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Σ' ευχαριστώ, mademoiselle! <3 Κι εγώ που τους πλήρωνα, χαΐρι δεν είδα!! :p
    μην τα λες αυτα..θα ταραξεις την κοσμοθεωρεια του κρις!!!

Banned
    ρε αρχαγγελε μην πεφτεις και εσυ στην ιδια παγιδα!!!... δεν ειναι ζητημα φυλλου, ειναι ζητημα ανθρωπου!!

Banned
    chris athens εισαι μορφη ρε συ..διαβασα λιγο τα θεματα που εχεις ανοιξει εδω μεσα και καταλαβα πολλα.Απο εμενα εχεις τα συγχαρητηρια μου για τον εκπληκτικο τροπο που βλεπεις τα πραγματα.Συνεχισε ετσι και η ζωη καποια στιγμη θα σε ανταμειψει ;)

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    chris athens εισαι μορφη ρε συ..διαβασα λιγο τα θεματα που εχεις ανοιξει εδω μεσα και καταλαβα πολλα.Απο εμενα εχεις τα συγχαρητηρια μου για τον εκπληκτικο τροπο που βλεπεις τα πραγματα.Συνεχισε ετσι και η ζωη καποια στιγμη θα σε ανταμειψει ;)
    όπως βλέπει ο μέσος άντρας τη γυναίκα αλλά δεν τολμάει να το πει για λόγους καθωσπρεπισμού

Senior Member
    είπα συνήθως.Όσο για το τι με έκανε?απλά καθαρή παρατηρηση γεγονότων σε εμένα και σε φίλους.βεβαια υπάρχει και η πιθανότητα να έχω παρεξηγήσει καταστάσεις αλλά δεν νομίζω ότι ισχύει αυτο
    Κοιτα φιλε μου. ξερω πολλες γυναικες που δεν ειναι ετσι (και δυστυχώς αρκετες που ειναι :( ) και για αυτο δεν μπορει να ισχυει σε ολες.
    Εξαλλου αν ειναι ολες τοτε εννοείς ΟΛΕΣ. Και την μανα σου και την μανα μου και την αδερφη σου (αν εχεις) και την αδερφη μου κλπ.
    Δεν ξερω λοιπον για την δικια σου μανα και αδερφη, αλλα μπορω να σου μιλησω με 100% σιγουρια για την δικη μου μανα και αδερφη πως δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο.
    Εχω ακομα πολλες φιλες που δεν εχουν κηνηγισει αντρα ποτε με σκοπο να του φανε λεφτα ή τελος παντων καποιο αλλο σκοπο περα απο ερωτα.
    Ο λογος που ισως εσυ (ή οι φιλοι σου) δεν εχετε συναντησει ποτε τετοια γυναικα ειναι γτ τα "καλα" κοριτσια της περισσοτερες φορες θελουν καθικια. Δεν ξερω γτ, αλλα τις περισσοτερες φορες αυτο ισχυει!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ρε αρχαγγελε μην πεφτεις και εσυ στην ιδια παγιδα!!!... δεν ειναι ζητημα φυλλου, ειναι ζητημα ανθρωπου!!
    Συμφωνω.... υπαρχουν (δυστηχως) εκει εξω πολλοι αντρες που δεν αξιζουν τα πατελονια που φορουν..... Αυτο δεν σημαινει πως ημαστε ολοι ετσι.
    Το ιδιο ακριβως ισχυει και για τις γυναικες.

Senior Member
    Κοιτα φιλε μου. ξερω πολλες γυναικες που δεν ειναι ετσι (και δυστυχώς αρκετες που ειναι :( ) και για αυτο δεν μπορει να ισχυει σε ολες.
    Εξαλλου αν ειναι ολες τοτε εννοείς ΟΛΕΣ. Και την μανα σου και την μανα μου και την αδερφη σου (αν εχεις) και την αδερφη μου κλπ.
    Δεν ξερω λοιπον για την δικια σου μανα και αδερφη, αλλα μπορω να σου μιλησω με 100% σιγουρια για την δικη μου μανα και αδερφη πως δεν ισχυει ουτε στο ελαχιστο.
    Εχω ακομα πολλες φιλες που δεν εχουν κηνηγισει αντρα ποτε με σκοπο να του φανε λεφτα ή τελος παντων καποιο αλλο σκοπο περα απο ερωτα.
    Ο λογος που ισως εσυ (ή οι φιλοι σου) δεν εχετε συναντησει ποτε τετοια γυναικα ειναι γτ τα "καλα" κοριτσια της περισσοτερες φορες θελουν καθικια. Δεν ξερω γτ, αλλα τις περισσοτερες φορες αυτο ισχυει!!!!!!
    όλες μου οι αδερφές αντρες με λεφτά ψάχνουν.άμα τις δεις με τι κυνισμό ακυρώνουν Μια χαρά παλικάρια θα ξερασεις.

Banned
    Η λέξη μια χαρά παλικάρια χωράει πολύ συζήτηση αλλά μάλλον δε θα καταλάβαινες και να σου εξηγούσα και δεν έχει νόημα να μπω στον κόπο να το κάνω...

Senior Member
    όλες μου οι αδερφές αντρες με λεφτά ψάχνουν.άμα τις δεις με τι κυνισμό ακυρώνουν Μια χαρά παλικάρια θα ξερασεις.
    Λυπαμαι πολυ φιλε μου για αυτο :(
    Αλλα οπως σου ειπα και στο αλλο θεμα, υπαρχουν πολλες που δεν ειναι ετσι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Η λέξη μια χαρά παλικάρια χωράει πολύ συζήτηση αλλά μάλλον δε θα καταλάβαινες και να σου εξηγούσα και δεν έχει νόημα να μπω στον κόπο να το κάνω...
    όλες μου οι ξαδερφες προίκα ψάχνουν και το δινουν Μόνο εκεί που βλέπουν φαι.και οι φίλες τους το ιδιο

όλες μου οι ξαδερφες προίκα ψάχνουν και το δινουν Μόνο εκεί που βλέπουν φαι.και οι φίλες τους το ιδιο
    Πραγματικά λυπάμαι που τ'ακούω αυτά. Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν είναι όλες έτσι. Έχω μιλήσει με κοπέλες κλπ. που δε λένε τέτοια πράγματα. Το λέω εγώ που είμαι σε άκρως μειονεκτική θέση. Είμαι 30 χρονών αρχιμπάκουρας. Γράφω ιστορία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Πραγματικά λυπάμαι που τ'ακούω αυτά. Καταλαβαίνω απόλυτα πως νιώθεις. Η αλήθεια είναι όμως οτι δεν είναι όλες έτσι. Έχω μιλήσει με κοπέλες κλπ. που δε λένε τέτοια πράγματα. Το λέω εγώ που είμαι σε άκρως μειονεκτική θέση. Είμαι 30 χρονών αρχιμπάκουρας. Γράφω ιστορία.
    Πρέπει να αρχίσεις να μιλάς, να μην φοβάσαι να "τσαλακωθείς". Ο Why έχει ένα προσόν που δεν το εκμεταλλεύεται όπως θα έπρεπε, είναι έξυπνος και με χιούμορ, μεγάλο ατού. Κι εσύ είσαι έξυπνος, προς θεού, δεν ήθελα να πω αυτό, αλλά δεν τσαλακώνεσαι. Βέβαια δεν ξέρω κατά πόσο αρέσει αυτό σε μια γυναίκα και είναι αρκετό για να την κάνει να "κολλήσει" και ίσως δε θα έπρεπε να σε "συμβουλεύω" σε αυτό τον τομέα, καθότι είμαι σε χειρότερη μοίρα από εσένα. Ειλικρινά μην το πάρεις έτσι, σου μιλάω ως γυναίκα (έζησα για να το πω και αυτό , lololol !!) και ως γυναίκα αυτό σε συνδυασμό με κάποια άλλα στοιχεία στη συμπεριφορά του άλλου είναι αυτά που τελικά θα με κάνουν να τον δω "αλλιώς"... Τσαλακώσου, αγαπητέ μου, και μη μας πολύ χαϊδεύεις, να μας συγχωρείς αλλά δείξε και λίγο το σκληρό σου πρόσωπο, μην δείχνεις πόσο τα χάνεις μπροστά τους, ή όπως ορθώς έγραψε ο Macgyver...αυτοπεποίθηση, απόκτησε σιγουριά, αν δεν είσαι σίγουρος για σένα και πέσεις σε καμιά καπάτσα, ωχ ωχ ωχ, φαντάσου το αποτέλεσμα!

Page 17 of 40 FirstFirst ... 7151617181927 ... LastLast