Σπασμοί μυών...έχω τρελαθεί! - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 71 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast
Results 721 to 735 of 1054
    Senior Member
    Ο γιατρος μου, μου ειχε πει οτι αυτες οι δεσμιδωσεις στη γλωσσα ειναι οπως και οι δεσμιδωσεις που εχουμε στους υπολοιπους μυς και ειναι φυσιολογικοτατες..δεν σχετιζονται με als..εσυ αν δεις ποσες μου κανει στη γλωσσα και στα δακτυλα θα φρικαρεις!!! Ηρεμησε και σταματα το ιντερνετ!!! Μας εχει τρελανει το google, αλλα τα θελει ο απαυτος μας που συνεχιζουμε να ψαχνουμε!!!

Quote Originally Posted by madiwasp View Post
    Ο γιατρος μου, μου ειχε πει οτι αυτες οι δεσμιδωσεις στη γλωσσα ειναι οπως και οι δεσμιδωσεις που εχουμε στους υπολοιπους μυς και ειναι φυσιολογικοτατες..δεν σχετιζονται με als..εσυ αν δεις ποσες μου κανει στη γλωσσα και στα δακτυλα θα φρικαρεις!!! Ηρεμησε και σταματα το ιντερνετ!!! Μας εχει τρελανει το google, αλλα τα θελει ο απαυτος μας που συνεχιζουμε να ψαχνουμε!!!
    Μαντι καλημερα σ ευχαριστω πολυ.παρα πολυ.δεν ξερω πως εφτασα παλι εδω.εχω αγανακτηση.χθες πηγα παλι στο γιατρο και μου πε πως δεν εχω κατι εχω γινει εναν αξιοζηλευτος γραφικος μαλα........αυτη η αιδια που διαβασα στη σελιδα αυτη....ξερεις ποια.μου χει διαληση την καθημερινοτητα μου.

Quote Originally Posted by αχιλλεαςg View Post
    Μαντι καλημερα σ ευχαριστω πολυ.παρα πολυ.δεν ξερω πως εφτασα παλι εδω.εχω αγανακτηση.χθες πηγα παλι στο γιατρο και μου πε πως δεν εχω κατι εχω γινει εναν αξιοζηλευτος γραφικος μαλα........αυτη η αιδια που διαβασα στη σελιδα αυτη....ξερεις ποια.μου χει διαληση την καθημερινοτητα μου.
    Μαντι καλημερα .εσυ το σκεφτοσουν ολη μερα αυτο;γιατι εμενα κολησε το κεφαλι μου παλι.ξυπναω με αγχος και η καθημερινοτητα ειναι χαλια.το θεμα ειναι οτι μπροστα στη γλωσσα μου το κανει ανεπαισθητα και πρεπει να το προσεξεις μηπως ειναι η αρχη .το μυογραφιμμα ποτε δειχνη ευχαριστω.ειχα κανει 2 μηνες μετα που ειχα στις γαμπες.οι γιατροι μου παν οτι κατι θα δειχνε και οτι δεν θα μπορουσα να τρεξω οπως τρεχω.

Senior Member
    Οσο και να αγχωνεσαι οσο και να τρελαινεσαι δεν θα παθεις τιποτα απ αυτο!! Παρ' το χαμπαρι γρηγορα γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να απογοητευεσαι και να στενοχωρεις την οικογενεια σου!!! Εγω το σκεφτομουν συνεχως...καθε μερα καθε ωρα...και τι καταφερα??? ΤΙΠΟΤΑ!!! Δοξα Τω Θεω ειμαστε υγιεστατοι!!!!

Οσο και να αγχωνεσαι οσο και να τρελαινεσαι δεν θα παθεις τιποτα απ αυτο!! Παρ' το χαμπαρι γρηγορα γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να απογοητευεσαι και να στενοχωρεις την οικογενεια σου!!! Εγω το σκεφτομουν συνεχως...καθε μερα καθε ωρα...και τι καταφερα??? ΤΙΠΟΤΑ!!! Δοξα Τω Θεω ειμαστε υγιεστατοι!!!!
    Εχεις1000 δικια το θεμα μου ειναι γιατι εχω περισσοτερες μπροστα στη γλωσσα και τι βλεπω να εχει ενα μικρο τρεμολο .με τρελενει.ο γιατρος που ξανα ξανα ξανα πηγα αποκλειει αυτο που φοβαμαι αλλα εγω εξακολουθω να το φοβαμαι.και οταν το αισθανομαι με τρελενει.τι να κανω ρε γαμωτο;

Senior Member
    Το τρεμουλο στη γλωσσα το εχουμε ολοι!!!! Απλα εσυ το παρατηρεις τωρα!!ετσι ειχα παθει κι εγω...η γλωσσα μας παντα τρεμει...δεν γινεται να μην τρεμει εστω και ελαχιστα..οι δεσμιδωσεις ομως ειναι αλλο θεμα...ειναι απλες αθωες δεσμιδωσουλες...εμενα μου κανει απο την αριστερη μερια της γλωσσα στο 95% των περιπτωσεων!! Σπανια να μου κανει δεσμιδωση στη δεξια πλευρα της γλωσσας! Λες να εχουμε als και να ζουμε ακομα???!!!!!, ααχαχαχαχααχαχα Χαλαρωσε βρε Αχιλλεα!!! Η ζωη ειναι ωραια!!!!

Το τρεμουλο στη γλωσσα το εχουμε ολοι!!!! Απλα εσυ το παρατηρεις τωρα!!ετσι ειχα παθει κι εγω...η γλωσσα μας παντα τρεμει...δεν γινεται να μην τρεμει εστω και ελαχιστα..οι δεσμιδωσεις ομως ειναι αλλο θεμα...ειναι απλες αθωες δεσμιδωσουλες...εμενα μου κανει απο την αριστερη μερια της γλωσσα στο 95% των περιπτωσεων!! Σπανια να μου κανει δεσμιδωση στη δεξια πλευρα της γλωσσας! Λες να εχουμε als και να ζουμε ακομα???!!!!!, ααχαχαχαχααχαχα Χαλαρωσε βρε Αχιλλεα!!! Η ζωη ειναι ωραια!!!!
    Ευχαριστω.το θεμα μου ειναι οτι τρεμει οταν ειναι χαλαρος και οι δεσμιδωσεις ειναι στο μπροστινο μερος κατα 95 τις εκατο .διαβασα στο ιντερνετ για ακομη μια φορα(κατα το παρελθον )οτι αυτες που δεν κατταλαβενουμαι ειναι απο αυτο ......(ξερεις)δεν αισθανομαι καμια αδυναμια αλλαδεν μπορω να το βγαλω απ το μυαμου.ειναι σαν να τρεμει μιαμικρη πλευρα.ο γιατρο σου τι σου χε πει.

Junior Member
    1 μηνα παιδευομαι νιωθω τα νευρα στους μυς τικ τακ και σφιξιμο μυων με μουδιασμενο κεφαλι παω να ξεκινησω θεραπεια γινομαι χειροτερα κ την παραταω

Junior Member
    Θελω να μαθω για seropram κ εσκιταλοπραμη τι παρενεργειες ειχατε;αν δοκιμασατε

Quote Originally Posted by στελλαα View Post
    Για τη θεραπεια θα σου πει ο γιατρος .αν την ξεκινας και τι σταματας δεν θα χεις αποτελεσμα.η γνωμη μου ειναι μην κοιτας παρενεργειες οταν απ το αγχος εχεις περισοτερες.εγω εχω δοκιμαση μονο ζολοφτ ειχα κατι παρενεργειες στην αρχη μετα ομως οκ.

Junior Member
    Σε ποσες μερες υποχωρουν; εγω μολις παιρνω μετα 3 ωρες παθαινω πανικους με διαλυει κ δε συνεχιζω

Junior Member
    Εχετε θυροειδη οσοι τα παθαινουμε αυτα;;;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by στελλαα View Post
    γεια σου,
    το δοκιμασα πριν πολλα χρονια ,για νευρικη εξαντληση που επαθα απο υπερβολικο εργασιακο αγχος.
    Στην αρχη ειχα εξαψη ,εφιδρωση νυκτερινη ,ανησυχια στον υπνο και ελαττωση της ορεξης.
    τα συμπτωματα αυτα κρατησαν για δυο περιπου εβδομαδες ,στην συνεχεια υποχωρησαν ,και στον μηνα επανω εξαφανιστηκαν.
    εν συνεχεια ,αισθανομουν πολυ καλα!
    ημουν ηρεμος ,αισιοδοξος ,η ορεξη μου επανηλθε ,επεστρεψα δυναμικα στην δουλεια μου και στις κοινωνικες μου δραστηριοτητες.
    τις αρχικες παρενεργειες τις αντιμετωπισα ,με την συμβουλη του γιατρου μου, αρχιζοντας την αγωγη με μισο χαπακι 10 mg, μαζι με μισο centrac 5 mg μεσημερι και βραδυ για την πρωτη εβδομαδα.
    την δευτερη, εβδομαδα εφθασα στην πληρη δοση των 20 mg serporam και την τριτη εβδομαδα εκοψα το centrac και συνεχισα μονο το seropram για 2 χρονια.
    μου εκανε πολυ καλο κυριολεκτικα σωθηκα!
    προσοχη στην διακοπη του που πρεπει να γινει πολυ σταδιακα ,αφου πρωτα εχες αισθανθει καλα για ενα διαστημα τουλαχιστον 1 ετους.
    εγω τωρα και για αρκετα χρονια δεν τα χρειαζομε πια.
    καλη συνεχεια στην ζωη σου .

Junior Member
    Να σε ρωτησω το σεροπραμ ειναι το ποιο αθωο απο οσο ξερω ε;ευχαριστω μου δινεις κουραγιο.σημερα πηρα σπαθοχορτο μηπως σωθω πριν παρω χαπια

Μαντι καλημερα .θελω να σε ρωτησω αν εσενα στο κανε σε μια περιοχη της γλωσσας γιατι εμενα το κανει σχεδον παντα μπροστα.οπως καταλαβενεις με εχει αγχωσει αρκετα.

Page 49 of 71 FirstFirst ... 39474849505159 ... LastLast