Διάφορα περι σχέσεων - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 42
    Member
    Αρχικά ο τύπος ανήκει σε ένα επάγγελμα που και μόνο ο τίτλος του επαγγελματός του είναι αρκετά καταξιωμένος αν και ο ιδιος απ οτι καταλαβα δεν τα πηγαινει καλα κι οπως ειπατε κι εσεις πιο πανω καταλαβα οτι παιζει αφραγκια χωρις να το κατακρινω, γιατι οπως ειπα αν υπαρχει θεληση βρισκονται λυσεις.
    μετά κόλλησα γιατι μετά απο καιρο μου εδειχνε καποιος οτι με θελει κι οτι θελει να βρεθουμε και τα πουμε οπως μου ελεγε και φυσικα με ενδιεφερε και εμενα.
    Συχνα μου εστελνε μηνυματα και επαιρνε τηλ για να βρεθουμε το οποιο τελικα ειτε ακυρωνοταν ειτε ο ιδιος εξαφανιζοταν υποσχομενος παντα οτι θα βρεθουμε συντομα.
    Αν και μου αρεσε πολυ και συνεχιζω να το σκεφτομαι, καποια στιγμη νιωθω οτι με τρελανε ολη αυτη η κατασταση μεχρι που αποφασισα να τον σβησω απο το φβ για να μην βλεπω καμια κινηση του και να προσπαθησω να τον ξεχασω μιας και εβλεπα οτι και ολο αυτο που μου εκανε δεν ειχε νοημα. Απλα με εβαζε σε μια διαδικασια αναμονης, δλδ παντα περιμενα την επομενη φορα που θα με παρει τηλ η θα μου στειλει μηνυμα και θα μου υποσχεθει εναν καφε που δεν θα τον πιναμε ποτε.
    απο τοτε που τον εσβησα δεν εχουμε καμια επικοινωνια. επειδη ομως με "τρωει" μεσα μου, τυχαινει αυτο τον καιρο να εχω μια υποθεση που θα μπορουσε να με βοηθησει εκεινος επαγγελματικα κι ετσι σκεφτομαι να τον παρω τηλ να τον ρωτησω απλα για κατι επαγγελματικο. απο τη μια σκεφτομαι οτι δεν θελω να ριξω τα μουτρα μου να τον παρω μετα απο ολα αυτα που εχει κανει αλλα κι απο την αλλη θα ηθελα να μιλησω μαζι του.
    Επισης εχω σκεφτει κι οτι ολο αυτο που κανει μπορει να ειναι ενα επικοινωνιακο τρικ για να δειχνει αρεστος και κοινωνικος προς τους αλλους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by vika View Post
    ιμετά απο καιρο μου εδειχνε καποιος οτι με θελει κι οτι θελει να βρεθουμε και τα πουμε οπως μου ελεγε και φυσικα με ενδιεφερε και εμενα.
    Συχνα μου εστελνε μηνυματα και επαιρνε τηλ για να βρεθουμε το οποιο τελικα ειτε ακυρωνοταν ειτε ο ιδιος εξαφανιζοταν υποσχομενος παντα οτι θα βρεθουμε συντομα.
    Αν και μου αρεσε πολυ και συνεχιζω να το σκεφτομαι, καποια στιγμη νιωθω οτι με τρελανε ολη αυτη η κατασταση μεχρι που αποφασισα να τον σβησω απο το φβ για να μην βλεπω καμια κινηση του και να προσπαθησω να τον ξεχασω μιας και εβλεπα οτι και ολο αυτο που μου εκανε δεν ειχε νοημα. Απλα με εβαζε σε μια διαδικασια αναμονης, δλδ παντα περιμενα την επομενη φορα που θα με παρει τηλ η θα μου στειλει μηνυμα και θα μου υποσχεθει εναν καφε που δεν θα τον πιναμε ποτε.
    απο τοτε που τον εσβησα δεν εχουμε καμια επικοινωνια. επειδη ομως με "τρωει" μεσα μου, τυχαινει αυτο τον καιρο να εχω μια υποθεση που θα μπορουσε να με βοηθησει εκεινος επαγγελματικα κι ετσι σκεφτομαι να τον παρω τηλ να τον ρωτησω απλα για κατι επαγγελματικο. απο τη μια σκεφτομαι οτι δεν θελω να ριξω τα μουτρα μου να τον παρω μετα απο ολα αυτα που εχει κανει αλλα κι απο την αλλη θα ηθελα να μιλησω μαζι του.
    Επισης εχω σκεφτει κι οτι ολο αυτο που κανει μπορει να ειναι ενα επικοινωνιακο τρικ για να δειχνει αρεστος και κοινωνικος προς τους αλλους.
    Η αναγκη σου για ενα καινουριο ξεκινημα και ο ενθουσιασμος για καποιον σε οδηγησε μηπως σε λαθος συμπερασματα...
    Μα με το να ακυρωνει συνεχεια η ακομα χειροτερα να εξαφανιζεται , δεν δειχνει ενδιαφερον ...Εναν τυπο που δεν ξερει τι του γινεται,....
    Με αυτο το τρικ δεν νομιζω να γινεται αρεστος.... Εμενα ας πουμε και φιλος μου να ητανε και οχι γκομενικο θα μου την εδινε στα νευρα ολο αυτο....
    Τωρα εσυ νομιζω πιο πολυ θες να τον παρεις οχι τοσο για το εργασιακο οσο για να του ξαναθυμισεις την παρουσια σου...
    εσυ τον εσβησες απο το φεις .... Αυτος τι εκανε μετα σε εψαξε ? σου εστειλε μνμ στο κινητο σε πηρε τηλεφωνο? σε αναζητησε? Επισης τοτε που εισασταν φιλοι ακομα στο φεις εβλεπες να ακυρωνει ας πουμε με σενα και να βγαινει με αλλα ατομα?Φιλους κοπελες κλπ

Member
    Σιγουρα θελω πιο πολυ να τον παρω για να του ξαναθυμισω την παρουσια μου οπως λες.
    Αφου τον εσβησα απο το φβ, δεν εχουμε καμια επικοινωνια ουτε μηνυμα μου ξαναεστειλε ουτε τηλ ουτε με αναζητησε.
    Στο φβ δεν ειχε μεγαλη κινητικοτητα, δεν κοινοποιουσε την παρουσια του ουτε ανεβαζε φωτο. Αντιθετως εδειχνε οτι ηταν αρκετη ωρα μεσα στο σπιτι και το μονο που εκανε ηταν να κανει like σε φωτο και δημοσιευσεις φιλων του συμπεριλαμβανομενων και των δικων μου φωτο και δημοσιευσεων.

Senior Member
    Κοιτα να δεις vika δυστυχως δεν επθλεγουμε ποιος θα μας κανει κκλικ εμενα για οαραδειγμα μου εκανε κλικ ενας νεαρος 22 χρονων παρολο που δεν μου αρεσουν οι νεαροι απο το facebook και ολο μου εστελνε ποσο του αρεσω απο την φωτογραφια και πισο με θελει...και θα βρισκομασταν σπιτι του σε μια φαση εγινε μια παρεξηγηση μεταξυ μας και πολυ απλα του περασαν ολα! Του εστειλα 3 μηνυματα αλλα οσο απαντησε σε σενα που δεν ξερει αλλο τοσο απαντησε και σε μενα...με πηρε εναμιση μηνα να τον ξεπερασω τωρα ευτυχως ειμαι καλλιτερα ηθελα να σου πω οτι ειχα φαει γερο κολλημα κι εγω και ανεξηγητο...

Banned
    παμε για αλλα οεοοοο...

και εγω είμαι ολη μερα σπιτι και το εχω ανοικτο το φατσοβιβλιο.. και εγω εκανα από αυτά που λες καταξιωμένα επαγγελματα...

γνωμη μου ότι δεν παιζει φραγκο από την μερια του τυπου και τον εχει παρει από κατω... και ενώ θελει δεν του βγαινει...

αλλα αφου τον εσβησες και από το φατσοβιβλιο αστο... τι ψάχνεις τωρα.. αστονε τον ανθρωπο στην ησυχια του ωχουυυ

Senior Member
    Ξεκόλλα!

Ό,τι και να συμβαίνει, το αποτέλεσμα μετράει... σε στήνει, δε σε προσεγγίζει, δεν θέλει σχέση. Είτε είναι άλλη γυναίκα, είτε το οικονομικό, είτε είναι νταουνιασμένος, είναι δικό του θέμα που δεν το μοιράζεται μαζί σου. Μην το ψάχνεις. Το μπελά σου θέλεις??

Banned
    Στο ραντεβού τι κάνατε ? Πως ήταν αυτός ? φιλικός? Συζητούσατε ?

Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Στο ραντεβού τι κάνατε ? Πως ήταν αυτός ? φιλικός? Συζητούσατε ?
    Φιλικός πεταξε μερικες φορες υπονοουμενα και καλα αστειευομενος, γενικά εδειχνε πολυ κουρασμενος και ενιωσα ασχημα γιατι ενώ όταν ειχαμε βρεθει με τριτους ηταν διαχυτικοτατος, οταν ειμασταν οι δυο μας μου φανηκε οτι το εκανε απο υποχρεωση. Η βολτα μας απλα περιοριστηκε σε περιπατο, ουτε καν για καφε δεν καθησαμε.

Senior Member
    Τι είδους υπονοούμενα ? Ερωτικά του τύπου κρεβάτι?
    Το να ειναι διαχυτικός μπροστά σε τρίτους μήπως για να δείξει κάτι σε αυτούς τους τρίτους... Κάτι και εσένα δεν σου βγαίνει είδες τι λες ... Σαν να έκανε αγγαρεία υποχρέωση...
    Εσυ τώρα αυτόν τελικά το θες? Πιστεύεις ότι αξίζει κι άλλο απο τον χρόνο σου?
    Για να κάνεις αυτο το ποστ νομίζω ότι κατά βάθος τον θες ... Μα γιατί είναι αλλοπρόσαλλος και σε τράβηξε , μα γιατί σε κατάφερε με την αδιαφορία του η γιατί έχεις απλά πείσμωσει ..
    Επίσης αν εγω έβγαινα με αυτόν που ήθελα όχι κουράση δεν υα αισθανόμουν η δεν θα έδειχνα , αστεράκια θα έβλεπα και θα προσπαθούσα για το καλύτερο . Και ας ήμουν και σε μια γωνιά σε ένα πεζοδρόμιο... Αρκεί που θα ήμουν μαζί του...

Banned
    Τι ηλικίες έχετε περίπου?

Member
    γενικοτερα θα ελεγα οτι μου εχει μεινει αποθημενο. γιατι περιμενα να ξαναβγουμε και δεν εγινε ποτε.
    συμφωνω σε ολα αυτα που λετε παραπανω και τα εχω σκεφτει κι εγω. ομως εγω συνεχιζω να το σκεφτομαι και μεσα μου νιωθω οτι καποια στιγμη ειτε τυχαια ειτε οχι θα συναντηθουμε ξανα.
    για τη υποθεση που εχω που θα μπορουσε να με βοηθησει επαγγελματικα σκεφτομαι εντονα να τον παρω τηλ. ξερω οτι θα ριξω τα μουτρα και θα φανει οτι τον σκεφτομαι και τον κηνυγαω αλλα διακριτικα παντα θα ηθελα να το κανω.
    Τι λετε να τον παρω ή να μην τον παρω;

Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Τι είδους υπονοούμενα ? Ερωτικά του τύπου κρεβάτι?
    Το να ειναι διαχυτικός μπροστά σε τρίτους μήπως για να δείξει κάτι σε αυτούς τους τρίτους... Κάτι και εσένα δεν σου βγαίνει είδες τι λες ... Σαν να έκανε αγγαρεία υποχρέωση...
    Εσυ τώρα αυτόν τελικά το θες? Πιστεύεις ότι αξίζει κι άλλο απο τον χρόνο σου?
    Για να κάνεις αυτο το ποστ νομίζω ότι κατά βάθος τον θες ... Μα γιατί είναι αλλοπρόσαλλος και σε τράβηξε , μα γιατί σε κατάφερε με την αδιαφορία του η γιατί έχεις απλά πείσμωσει ..
    Επίσης αν εγω έβγαινα με αυτόν που ήθελα όχι κουράση δεν υα αισθανόμουν η δεν θα έδειχνα , αστεράκια θα έβλεπα και θα προσπαθούσα για το καλύτερο . Και ας ήμουν και σε μια γωνιά σε ένα πεζοδρόμιο... Αρκεί που θα ήμουν μαζί του...
    τα υπονοουμενα ηταν τυπου ααα κοιτα σε εφερα εδω για να σε αποπλανησω και κοιτα ποσο κοπω εκανα και ηρθα εδω για σενα....και καλα αστειευομενα

Senior Member
    Ναι η αποπλάνηση στο παγκάκι ... Τεσπα.
    Κοιτα για μένα προσωπικά είναι χαμένη υπόθεση .. Αν έχεις μια καλή δικαιολογία με το θέμα δουλειας καντο αλλα δεν νομίζω να βγει κάτι η να αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σου... Θα δεις και τι συνέχεια θα έχει... Αν θες εσυ να σε " παίζει " ετσι βασικά αν το ανέχεσαι και αντέχεις..
    Φαντάσου δλδ να έχεις σχέση υποτίθεται με αυτόν θα είσαι συνέχεια στην τσίτα ...
    Θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο για ενα απωθημένο?
    Δεν θέλω κι ολας να σε επηρεάσω ....
    Όμως αυτο το πείσμα πιο πολύ κακό θα σου κάνει .. Τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει με αυτήν την επικοινωνία ... Αν ήταν θα είχε και συνέχεια...απο την αρχή ... Σαν να βαριοτανε λίγο όπως τον παρουσιάζεις... Δεν ξερω εσυ τι αντέχεις και ποσα...

Banned
    Μάλλον το τύπος έχει πολλά στο μυαλό του, δεν έχει χρόνο κλπ. Μπορεί να του αρέσεις , αλλά δεν έχει ξετρελαθεί κιόλας αλλιώς θα έβρισκε χρόνο...ή σε θεώρησε δεδομένη και του πέρασε....Πρέπει και εσύ να αρχίσεις λίγο να τον παίζεις....ή ξέγραψέ τον και άντε στο καλό...

Member
    Quote Originally Posted by mara035 View Post
    Ναι η αποπλάνηση στο παγκάκι ... Τεσπα.
    Κοιτα για μένα προσωπικά είναι χαμένη υπόθεση .. Αν έχεις μια καλή δικαιολογία με το θέμα δουλειας καντο αλλα δεν νομίζω να βγει κάτι η να αλλάξει τη συμπεριφορά του απέναντι σου... Θα δεις και τι συνέχεια θα έχει... Αν θες εσυ να σε " παίζει " ετσι βασικά αν το ανέχεσαι και αντέχεις..
    Φαντάσου δλδ να έχεις σχέση υποτίθεται με αυτόν θα είσαι συνέχεια στην τσίτα ...
    Θεωρείς ότι αξίζει τον κόπο για ενα απωθημένο?
    Δεν θέλω κι ολας να σε επηρεάσω ....
    Όμως αυτο το πείσμα πιο πολύ κακό θα σου κάνει .. Τι πιστεύεις ότι θα αλλάξει με αυτήν την επικοινωνία ... Αν ήταν θα είχε και συνέχεια...απο την αρχή ... Σαν να βαριοτανε λίγο όπως τον παρουσιάζεις... Δεν ξερω εσυ τι αντέχεις και ποσα...
    Εχεις δικιο δεν αξιζει το κοπο να ασχολουμαι, απλα μου εχει κολλησει. και δεν πρεπει να τον παρω τηλ ουτε για δουλεια ουτε για τιποτε αλλο. αν ηθελε τοσο καιρο θα με επαιρνε εκεινος.
    δεν υπηρχε και τπτ αλλο στη ζωη μου για να ασχοληθω σε προσωπικο ζητημα και γι αυτο ισως και ασχολουμαι τοσο πολυ. επρεπε απο το πρωτο ραντεβου που μου ακυρωσε και μετα να σταματησω να ασχολουμαι μαζι του.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast