Σημαντική Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Ψηφοφορία σχετικά με τον τρόπο διαχείρισης του φόρουμ αυτοβοήθειας

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Η διαχείριση να εφαρμόζει πολύ πιο τυπικά τον κανονισμό λειτουργίας.

15 55.56%
  • Η διαχείριση να συνεχίσει με ήπιες παρεμβάσεις, κατά τον τρόπο που λειτουργεί ως σήμερα.

12 44.44%
Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 213
    Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ρε παιδιά τα σκυλιά κάνει να τρώνε κρέπα σοκολάτα με μπισκότο? έλεγα σήμερα να μην φάω κάτι γλυκό αλλά καθώς γύριζα στο σπίτι πριν λίγη ώρα πέρασα μπροστά απο μια κρεπερί και δεν αντιστάθηκα.Πήρα μια κρέπα σοκολάτα μπισκότο και μόλις έφαγα 2 μπουκιές αντιλαμβάνομαι να με ακολουθεί ένας σκύλος και να με κοιτάει με λυπητερό βλέμμα.Δεν το πολυσκέφτηκα και του έδωσα την υπόλοιπη κρέπα.Τον άφησα να την τρώει και εγώ ήρθα στο σπίτι.Ελπίζω να μην έπαθε κάτι..
    παρε ενα κουβαδακι που σου περισσευει βαλε λιγο νερακι και μαζευε οτι αποφαγια εχεις .. κοκαλάκια ψωμακι .. ετσι βοηθαμε τα αδεσποτακια.

Banned
    Σωστά.Aυτό είναι μια πολύ καλή λύση

Banned
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Σωστά.Aυτό είναι μια πολύ καλή λύση
    η αλλη λυση ειναι να ερθω εκει που τρως τα γλυκάκια και να σε κοιταζω με λυπημενα ματακια... για να σωσω τα αδεσποτακια ... οχι για μενα...

Junior Member
    Kαλησπέρα σας,

Ας αποφύγουμε τα off topic μηνύματα!

Banned
    Kαλησπέρα σας.Καλώς ήρθατε νέα admin στο φόρουμ μας.Σιδηροκέφαλη και μακάρι να μας αντέξετε!!! Τιμή μου που το πρώτο σας μήνυμα απευθύνθηκε στα δικά μου offtopic μηνύματα.Θα προσπαθήσω να τηρήσω αυτό που ζητήσατε αν και δεν μπορώ να το υποσχεθώ..
    Quote Originally Posted by rea View Post
    η αλλη λυση ειναι να ερθω εκει που τρως τα γλυκάκια και να σε κοιταζω με λυπημενα ματακια... για να σωσω τα αδεσποτακια ... οχι για μενα...
    χαχαχα όποτε θες.Αν και στα μέρη σας δεσποινίς μου έχετε πολύ ωραία καταστήματα με υπέροχα γλυκάκια και όχι μόνο.Ευελπιστώ να σας ξεναγήσω κάποια στιγμή

Senior Member
    Οφ τοπικ μηνυματα ................αρχισαν να ηχουν τα τυμπανα της ψηφοφοριας .........

Banned
    καλη αρχη admin ελπιζω σε θετικη συνεργασια ... συγνωμη για τα οφ τοπικ

Senior Member
    Δηλαδή στους 10 πόντους αποκλειόμαστε ;;; Εγώ έχω ήδη 4!

Εσείς πόσους πόντους έχετε;

Senior Member
    Μπα , εγω εχω 12 ληγμενους βεβαια .........

Senior Member
    Πως ξερετε ποσους ποντους εχετε πως ενημερωθηκατε? εγω μαλλον δεν εχω κανενα η δεν εχω ενημερωθει για το ποσους εχω....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Πως ξερετε ποσους ποντους εχετε πως ενημερωθηκατε? εγω μαλλον δεν εχω κανενα η δεν εχω ενημερωθει για το ποσους εχω....
    Αρν, αν εχεις θα ερθει στο ινμποξ μαιλ απο διαχειριση. Οτι εχετε τοσους.
    "Make sure your worst enemy isn't you"

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπα , εγω εχω 12 ληγμενους βεβαια .........

Και να φανταστείς είμαι πολύ ήσυχο άτομο και δεν διαπληχτίζομαι εύκολα.... αλλά αν σου επιτίθενται δεν χαρίζω...

Αν είναι ληγμένοι οι πόντοι δεν διαγράφεσαι δηλαδή;
    Last edited by δελφίνι; 22-04-2016 at 16:47.

Banned
    εεε εγω δεν ψηφισα.. ξανανοιξτε την ψηφοφορια.. να ψηφισω..

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Ψήφισα την δεύτερη επιλογή και θα τεκμηριώσω γιατί πιστεύω ότι πρέπει οι moderators να είναι επιεικείς. Θεωρώ ότι ο ρόλος ενός φόρουμ ψυχολογίας είναι να βοηθάει τα μέλη του αλλά παράλληλα και να αποτελεί μια μικρογραφία για τον έξω κόσμο. Όπως στον έξω κόσμο δεν υπάρχει παντού μια δασκάλα στην οποία μπορούμε να πάμε ανά πάσα ώρα και στιγμή και να της πούμε: "Ο Νικολάκης μου τράβηξε το αυτί", έτσι και στο φόρουμ είναι πολύ σημαντικό να μάθουμε να ενεργούμε και να συμμετέχουμε σε αυτό σαν ενήλικες. Αυτό σημαίνει να λύνουμε μόνοι μας τυχόν διενέξεις που υφίστανται σε λογικά πλαίσια και όχι να περιμένουμε την "κυρία" να έρθει να κάνει ντα. Για να μην παρεξηγηθώ, εννοείται ότι είμαι υπέρ στο να επεμβαίνει η διαχείριση όταν τα πράγματα παρεκτρέπονται. Αλλά δεν θεωρώ ότι ο ρόλος της είναι να λάβει το ρόλο της αστυνομίας του φόρουμ που θα επεμβαίνει σε οποιαδήποτε μικρή παραβίαση. Αν ακολουθήσει αυτή την τακτική τότε οι μισοί από εμάς θα πρέπει να φύγουν και το φόρουμ δεν θα έχει τη μορφή που έχει σήμερα (δηλαδή να μπορείς να πεις την οφ-τόπικ χαζομάρα σου, να γελάσεις λίγο με άτομα που θεωρείς διαδικτυακή παρέα κλπ). Δεν θεωρώ ότι ένα φόρουμ όπου τα μέλη θα μπαίνουν, θα λένε το πρόβλημά τους και θα παίρνουν μόνο μία ξερή απάντηση είναι η λύση. Θεωρώ ότι σημαντικότερος ρόλος του φόρουμ είναι ο διάλογος και το να μάθει σε όλους μας να τον κάνουμε σωστά. Επίσης να μας μάθει να συνυπάρχουμε. Να μας μάθει να αυτο-λογοκρινόμαστε, όχι να μας το επιβάλλει μια ανώτερη αρχή. Στην τελική ενήλικοι είμαστε, ας προσπαθήσουμε να μπούμε σε αυτό το ρόλο όσο κι αν μέσα μας δεν θέλουμε να συμμορφωθούμε με αυτόν κάποιες φορές.
    συμφωνω απολυτα κ θα ψηφισω το 2!!

Senior Member
    Eγω ψηφιζω το Β , εχω φαει πολλους ποντους για πλακα , δεν θελω μπαμπουλα απο πανω μου ..............

Page 12 of 15 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast