Αρκετά πια!!! - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 142
    Senior Member
    Quote Originally Posted by treasure_octopus View Post
    στο χέρι μας είναι να κάνουμε εμείς τη διαφορά τουλάχιστον όσο αναφορά το πως φερόμαστε εμείς σε άλλους, σε φίλους, οικογένεια ακόμα όμως και σε αγνώστους πχ εδω μέσα. Φαντάσου έστω και 10 άτομα να αρχίσουν να φέρονται διαφορετικά με γνώμονα την ευγένεια, τον σεβασμό πόσο θα πάρει εκτάσεις σιγά σιγά όλο αυτό, πόσους θα γλυτώσει από το να αισθανθούν άσχημα αλλά και εμάς τους ίδιους
    Συμφωνώ ότι θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια τέτοια κοινωνία.Αλλά δυστυχως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ έτσι.Ο καθένας σκέφτεται την πάρτη τ και μόνο.Τους περσσοτερουσ απλά δεν τους νοιάζει πως φέρονται στους άλλουσ,ετσι είναι η παιδεία π παίρνουμε και μαθένουμε.Και κάποιος να φέρεται έτσι οπως λες ,κάποια στιγμη θα σπάσει και θα αλλάξει ροή πάλι.
    Εμείς πες ότι κάνουμε την διαφορά ,το θέμα είναι ότι δεν ακολουθεί κανενας ;p

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Συμφωνώ ότι θα ήταν ωραίο να υπάρχει μια τέτοια κοινωνία.Αλλά δυστυχως δεν πρόκειται να γίνει ποτέ έτσι.Ο καθένας σκέφτεται την πάρτη τ και μόνο.Τους περσσοτερουσ απλά δεν τους νοιάζει πως φέρονται στους άλλουσ,ετσι είναι η παιδεία π παίρνουμε και μαθένουμε.Και κάποιος να φέρεται έτσι οπως λες ,κάποια στιγμη θα σπάσει και θα αλλάξει ροή πάλι.
    Εμείς πες ότι κάνουμε την διαφορά ,το θέμα είναι ότι δεν ακολουθεί κανενας ;p
    δε πειράζει να μην ακολουθήσουν,δε ψάχνουμε followers αλλά έστω εγώ κι εσύ να φερθούμε όμορφα σε κάποιον αυτός ο κάποιος έχει κερδίσει κάτι. Αυτό και μόνο αξίζει. Δε μπορείς να αλλάξεις όλo τον κόσμο αλλά μπορείς να φτιάξεις τον κόσμο όλο για έναν έστω άλλο άνθρωπο.

Senior Member
    δε πειράζει να μην ακολουθήσουν,δε ψάχνουμε followers αλλά έστω εγώ κι εσύ να φερθούμε όμορφα σε κάποιον αυτός ο κάποιος έχει κερδίσει κάτι. Αυτό και μόνο αξίζει. Δε μπορείς να αλλάξεις όλo τον κόσμο αλλά μπορείς να φτιάξεις τον κόσμο όλο για έναν έστω άλλο άνθρωπο.
    Εσύ δλδ δεν σ νοιάζει πως φέρονται οι άλλοι, σ όλουσ συμπεριφέρεσαι το ιδιο με ευγενεια ,σεβασμό κ.λ.π?.
    Ο καθένας μπορεί αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει κατί ο ιδιος ,εκτός αμα εννοείς να τ κάνει σ γνωστους τ ανθρώπους

Senior Member
    Εμένα πάλι που δεν με πειράξανε τα λόγια του περαστικού και ούτε καν με αγγίξανε για την ακρίβεια θεωρώ πολύ μικροπρεπές να ασχολούμαστε με αυτόν (πίσω από την πλάτη του ) σε ένα ολόκληρο θέμα και να ανοίγουμε μάλιστα ολόκληρο θέμα για να διαγραφεί ο περαστικός. Επειδή λοιπόν είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πραγματικότητα και εγώ θεωρώ την αντίδραση κάθε Κύκνου όχι απλά ότι δεν είναι ευαισθησία (γιατί κάποιος που είναι ευαίσθητος θα σκεφτόταν πως μπορεί να αισθάνεται και ο περαστικός τώρα που μιλάμε για αυτόν) αλλά ότι είναι και κακία εκ μέρους της και μικροπρέπεια γιατί ότι είναι να κάνει θα το κάνει η διαχείριση εμείς γιατί να ανακατευτούμε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εμένα πάλι που δεν με πειράξανε τα λόγια του περαστικού και ούτε καν με αγγίξανε για την ακρίβεια θεωρώ πολύ μικροπρεπές να ασχολούμαστε με αυτόν (πίσω από την πλάτη του ) σε ένα ολόκληρο θέμα και να ανοίγουμε μάλιστα ολόκληρο θέμα για να διαγραφεί ο περαστικός. Επειδή λοιπόν είμαστε διαφορετικοί άνθρωποι αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την πραγματικότητα και εγώ θεωρώ την αντίδραση κάθε Κύκνου όχι απλά ότι δεν είναι ευαισθησία (γιατί κάποιος που είναι ευαίσθητος θα σκεφτόταν πως μπορεί να αισθάνεται και ο περαστικός τώρα που μιλάμε για αυτόν) αλλά ότι είναι και κακία εκ μέρους της και μικροπρέπεια γιατί ότι είναι να κάνει θα το κάνει η διαχείριση εμείς γιατί να ανακατευτούμε;
    εντάξει τώρα δεν έχει και σημασία να το συζηταμε ,απλώς το μέλος κύκνος ειχε μια υπεραιυεσθησία σ αυτά π εέλεγε ο περαστικός.Και αυτό ηταν όλο

Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εσύ δλδ δεν σ νοιάζει πως φέρονται οι άλλοι, σ όλουσ συμπεριφέρεσαι το ιδιο με ευγενεια ,σεβασμό κ.λ.π?.
    Ο καθένας μπορεί αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσει κατί ο ιδιος ,εκτός αμα εννοείς να τ κάνει σ γνωστους τ ανθρώπους
    προσπαθώ βρε συ να συμπεριφέρομαι έτσι. Σίγουρα εαν κάποιος μου κάνει κάτι κακό δε θα μπορώ να φερθώ ευγενικά αλλά εαν κάποιος δε μου κάνει τίποτα γιατι όχι? προσωπικά κερδίζω ένα χαμόγελο και γεμίζω με το να δω κάποιον να αισθάνεται καλα εξαιτίας μου και αυτό μου αρκεί είτε είναι γνωστός μου είτε άγνωστος.

Senior Member
    Παιδιά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Όταν ήμουν καινούργια εδώ ενοχλήθηκα πολύ όταν ο περαστικός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες σχετικές με την ιδέα της αυτοκτονίας και είχα πάρει θέση εναντίον του. Αλλά πρέπει πριν κρίνουμε κάποιον να σκεφτούμε ότι μπορεί πίσω από όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που ποστάρει να κρύβεται κάτι άλλο. Μπορεί να είναι ένα παιδί που δεν γνώρισε την αγάπη που δεν ένοιωσε το μητρικό χάδι και άλλα πολλά που τον έφτασαν να φέρεται με αυτό το τρόπο. Σίγουρα πρέπει να σέβεται κάποιους κανόνες αλλά αναρωτιέστε μήπως κανείς δεν του τα δίδαξε??? Επειδή είναι μικρότερος των 18 είναι ακόμα παιδί κατά την άποψη μου πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ακόμα ευάλωτος. Εύχομαι να είναι καλά γιατί πραγματικά ανησυχώ για αυτόν!

Senior Member
    προσπαθώ βρε συ να συμπεριφέρομαι έτσι. Σίγουρα εαν κάποιος μου κάνει κάτι κακό δε θα μπορώ να φερθώ ευγενικά αλλά εαν κάποιος δε μου κάνει τίποτα γιατι όχι? προσωπικά κερδίζω ένα χαμόγελο και γεμίζω με το να δω κάποιον να αισθάνεται καλα εξαιτίας μου και αυτό μου αρκεί είτε είναι γνωστός μου είτε άγνωστος.
    Εντάξει νομίζω χωρίς λόγο ,τουλάχιστον οι περισσοτεροι ανθρωποι θα συμπεριφέρονται έτσι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Παιδιά η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση. Όταν ήμουν καινούργια εδώ ενοχλήθηκα πολύ όταν ο περαστικός ανέβασε κάποιες φωτογραφίες σχετικές με την ιδέα της αυτοκτονίας και είχα πάρει θέση εναντίον του. Αλλά πρέπει πριν κρίνουμε κάποιον να σκεφτούμε ότι μπορεί πίσω από όλα αυτά τα άσχημα πράγματα που ποστάρει να κρύβεται κάτι άλλο. Μπορεί να είναι ένα παιδί που δεν γνώρισε την αγάπη που δεν ένοιωσε το μητρικό χάδι και άλλα πολλά που τον έφτασαν να φέρεται με αυτό το τρόπο. Σίγουρα πρέπει να σέβεται κάποιους κανόνες αλλά αναρωτιέστε μήπως κανείς δεν του τα δίδαξε??? Επειδή είναι μικρότερος των 18 είναι ακόμα παιδί κατά την άποψη μου πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ακόμα ευάλωτος. Εύχομαι να είναι καλά γιατί πραγματικά ανησυχώ για αυτόν!
    ναι όντως δεν ήτανσ καλη κατάσταση

εντάξει δελφίνι μου, είμαστε διαφορετικοί ακριβώς. Και καλύτερα να μην ανακατευτούμε άλλο υπάρχει η διαχείρηση όπως λες γι αυτό. Εγώ δεν είπα ότι είναι σωστό να ανοίγουμε ολόκληρο θέμα γι αυτό, σ'αυτό έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά στο γεγονός ότι κάποιος ταράχτηκε από τα λόγια του και γενικά πρέπει να σεβόμαστε τους κανόνες του φόρουμ. Στην ταραχή βρίσκω την ευαισθησία αλλά ναι έχεις απόλυτο δίκιο, πρέπει να σκεφτούμε και την άλλη μεριά, ποιος ξέρει αν κι εκείνος περνάει κάτι άσχημο. Και οι δύο πλευρές αν το θες αντέδρασαν ακραία και ίσως άσχημα σε κάτι, ίσως όμως και οι δύο να έχουν δίκιο αλλά και άδικο συνάμα. Ας σταματήσουμε όπως λες να ανακατευόμαστε και ας αφήσουμε και τα δύο παιδιά να ηρεμήσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    συγνωμη εγω δεν καταλαβα... δηλαδη καποιοι διαχειρηστες ειναι κανονικα ψυχιατροι?.. πες το μου και αυτο!!!
    ναι, δεν το ηξερες?
    ψυχολογοι- ψυχοθεραπευτες. δεν ξερω αν υπαρχουν και ψυχιατροι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PAPA View Post
    Επειδή είναι μικρότερος των 18 είναι ακόμα παιδί κατά την άποψη μου πρέπει να σκεφτούμε ότι είναι ακόμα ευάλωτος. Εύχομαι να είναι καλά γιατί πραγματικά ανησυχώ για αυτόν!
    Μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι! Αν είναι παιδί και μάλιστα ανήλικο ένας λόγος παραπάνω να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά και να τον συγχωρέσουμε κιόλας και πραγματικά πόσο άτοπες ήταν οι φοβίες του Κύκνου μετά από αυτό!!!
    Last edited by δελφίνι; 22-04-2016 at 18:32.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, δεν το ηξερες?
    ψυχολογοι- ψυχοθεραπευτες. δεν ξερω αν υπαρχουν και ψυχιατροι.
    Ναι Ρέα! Σε ενα φόρουμ ψυχολογίας το λογικό ή καλύτερα το σωστό είναι όσοι το διαχειρίζονται να είναι αναλογης ειδικότητας.

Senior Member
    Δελφίνι ανταλλάξαμε κάποια μηνύματα ήθελα πολύ να τον βοηθήσω δεν τα κατάφερα. Από ότι μου έγραψε δεν υπάρχει κανεις στο οικογενειακό του περιβάλλον που θα μπορούσε να τον καταλάβει. Ο Θεός μαζί του!

Μπράβο σου που ενδιαφέρεσαι! Αν είναι παιδί και μάλιστα ανήλικο ένας λόγος παραπάνω να μην τον παίρνουμε στα σοβαρά και να τον συγχωρέσουμε κιόλας και πραγματικά πόσο άτοπες ήταν οι φοβίες του Κύκνου μετά από αυτό!!!
    δεν είναι άτοπες οι φοβίες του Κύκνου, όταν βρίσκεσαι σε ύφεση με τάσεις αυτοκτονίας τα πάντα μπορεί να σε κάνουν να ταραχθείς απίστευτα άσχημα. Απλά θα ήταν προτιμότερο να γράψει ας πούμε ένα θέμα για το πως ένιωσε-νιώθει εκείνη τη στιγμή ναι από αυτά που διάβασε μεν χωρίς όμως να ζητά διαγραφή, απλά να γράψει για εκείνη και τα συναισθήματά της ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε κιόλας. Αλλά από την άλλη όπως και ο περαστικός ίσως βρισκόταν σε ένταση έτσι και εκείνη! δε μπορούμε να ζητάμε από ανθρώπους στα όριά τους να σκεφτούνε καθαρά και λογικά! ΔΕ γίνεται. Αλλιώς δε θα ήταν εδω μέσα και στα όριά τους. όπως δικαιολογούμε τον έναν έτσι πρέπει και τον άλλο αλλιώς είναι μονόπλευρο και άσχημο. Η αλήθεια είναι στη μέση και σε φάση κρίσεων δε μπορεί να δει κάποιος καθαρά. Πρέπει να έχουμε υπομονή και καταννόηση μέχρι να νιώσει καλύτερα ο άλλος και να μην πράξει τίποτα κακό στον εαυτό του. Και αυτό πάει και για τους δύο.

Page 5 of 10 FirstFirst ... 34567 ... LastLast