Μπακούρης ετών 25! - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 42 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Rolen, αυτό που σου είπε ο psy me το παρατήρησες καλά?

πάντως, ρόλεν, εγώ έτσι όπως τα λες, στη θέση σου ,θα επεδίωκα να δίνω την εντύπωση ενός ψαγμένου-λιγομίλητου ατόμου
    Όχι, δεν το είδα ακόμη. Για το δεύτερο, πως ακριβώς γίνεται; Εννοώ, επειδή δεν ξέρω να μιλάω σε κοπέλα, πως μπορώ να το κρύψω αυτό;

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    rolen τι εγινε μ το θεμα σ προχωρησες καθολου τωρα π ηταν και σαβατοκυριακο?
    Θύμισέ μου, για το chat ή το ποτό σε μαγαζί;

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Θύμισέ μου, για το chat ή το ποτό σε μαγαζί;
    κανα ποτι σ μαγαζι λεω αν γνωρισες καμια?

Senior Member
    κανα ποτι σ μαγαζι λεω αν γνωρισες καμια?
    Όχι, δε γνώρισα καμία. Δεν μπορούσα να ξεστομίσω λέξη. Δεν ξέρω καν τι πρέπει να πω για να ξεκινήσω συζήτηση και πως να σπάσω τον πάγο. Α, και για να σε προλάβω, δε χορεύω σε κλαμπ.

Senior Member
    Όχι, δε γνώρισα καμία. Δεν μπορούσα να ξεστομίσω λέξη. Δεν ξέρω καν τι πρέπει να πω για να ξεκινήσω συζήτηση και πως να σπάσω τον πάγο.
    Γεια σ τι κανεις ?ειμαι ο ταδε .εσενα πως σ λενε?σε πειράζει να αραξω λιγο μαζι σ?ωραιο χαμογελο παρεπιπτοντως.σ παει να τ κανεις συνεχεια.Σπουδαζεισ? αν ναι τοτε που ?και εγω σπουδαζα αλλα τελειωσα τωρα ,εχω κατι χρονακια π καθομαι .εκει γελας.και συνεχιζεις απο αθηνα εισαι? σ λεει κ.λ.π .λες εσυ να κερασω ενα ποτακι?αν σ πει πινω ειδη λες εσυ το επομενο τοτε.αν σ πει ναι τοτε λες ενα μαρτινι γιατι σ βλεπω πολυ σκληρη.......θες να συνεχισω και αλλο?να πω και αλλες κουβεντες?

Senior Member
    Γεια σ τι κανεις ?ειμαι ο ταδε .εσενα πως σ λενε?σε πειράζει να αραξω λιγο μαζι σ?ωραιο χαμογελο παρεπιπτοντως.σ παει να τ κανεις συνεχεια.Σπουδαζεισ? αν ναι τοτε που ?και εγω σπουδαζα αλλα τελειωσα τωρα ,εχω κατι χρονακια π καθομαι .εκει γελας.και συνεχιζεις απο αθηνα εισαι? σ λεει κ.λ.π .λες εσυ να κερασω ενα ποτακι?αν σ πει πινω ειδη λες εσυ το επομενο τοτε.αν σ πει ναι τοτε λες ενα μαρτινι γιατι σ βλεπω πολυ σκληρη.......θες να συνεχισω και αλλο?να πω και αλλες κουβεντες?
    Ωραίος! Τα αποθηκεύω αυτά που έγραψες. Αυτά που είπες, ούτε που μου πέρασαν απ'το μυαλό. Οπότε καταλαβαίνεις τι άσχετος και άχρηστος είμαι στο φλερτ. Ερώτηση. Όταν τη ρωτάς αν θες να κουβεντιάσετε ή να κουβεντιάσετε κι άλλο, και σου απαντήσει κάτι σαν: "Να συζητήσουμε τι;" ; Εκεί τι λέω; Αυτό το τελευταίο στο ρωτάω γιατί έτσι μου απάντησε κοπέλα σ'ένα site γνωριμιών τύπου Badoo. Η ερώτησή μου ήταν, "Γειά. Έχεις διάθεση για κουβέντα;" . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κόμπλαρα και δεν απάντησα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Ακου να σου πω... θα πάρεις ένα σκύλο που θα το κάνεις πολυ κοινωνικό και χαρούμενο με τον κόσμο και θα αρχίζεις να βγαίνεις βόλτα με τον σκύλο... κάποιες θα τον βλέπουν θα γουστάρουν θα τον χαιδεύουν και τσουκ να η 1η κίνηση για γνωριμία.Συγγνώμη κοπέλια δεν ήθελα να έρθει πάνω σου, αλλά ψάχνει να μου βρει σύντροφο και σε τιμήσε ιδιαιτέρως.... (πςςςςςςςςςςς έτοιμη ατάκα για ψήσιμο.... )
    Πετυχενει πετυχενει ....
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Senior Member
    Ωραίος! Τα αποθηκεύω αυτά που έγραψες. Αυτά που είπες, ούτε που μου πέρασαν απ'το μυαλό. Οπότε καταλαβαίνεις τι άσχετος και άχρηστος είμαι στο φλερτ. Ερώτηση. Όταν τη ρωτάς αν θες να κουβεντιάσετε ή να κουβεντιάσετε κι άλλο, και σου απαντήσει κάτι σαν: "Να συζητήσουμε τι;" ; Εκεί τι λέω; Αυτό το τελευταίο στο ρωτάω γιατί έτσι μου απάντησε κοπέλα σ'ένα site γνωριμιών τύπου Badoo. Η ερώτησή μου ήταν, "Γειά. Έχεις διάθεση για κουβέντα;" . ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι κόμπλαρα και δεν απάντησα.
    1ον αυτη τιν ερωτηση δεν θα την κάνεις ποτε ομως.οκ?
    Εκει αμα τυχει τις απαντας για στροφυσικη η κατι άλλο αστειο και ρίχνεις και ενα χαμογελακι και λες τις για μας τους δυο θελω ,αυτη σ λεει τι λες μωρε αφου δεν σ ξερω και εκει τι λες για να με μαθεις γι αυτο και χαμογελας παλι
    Last edited by nick190813; 25-04-2016 at 22:29. Reason: .....

Senior Member
    ακους τι θα κανεις για να περασουμε και στο επομενο σταδιο?

Senior Member
    1ον αυτη τιν ερωτηση δεν θα την κάνεις ποτε ομως.οκ?
    Εκει αμα τυχει τις απαντας για στροφυσικη η κατι άλλο αστειο και ρίχνεις και ενα χαμογελακι και λες τις για μας τους δυο θελω ,αυτη σ λεει τι λες μωρε αφου δεν σ ξερω και εκει τι λες για να με μαθεις γι αυτο και χαμογελας παλι
    Οκ, δεν το λέω το πρώτο. Πάντως, κρίνοντας απ'τις απαντήσεις σου, μπορείς και τα αντιμετωπίζεις αυτά ψύχραιμα. Εγώ δεν είμαι έτσι...

Αυτό που είπες τις προάλλες, να μου λες τι να λέω σε chat, μπορείς ακόμα να το κάνεις;

Senior Member
    ακους τι θα κανεις για να περασουμε και στο επομενο σταδιο?
    Ναι, φυσικά.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Δηλαδή σαν να μιλά σε φίλο,γνωστό του,αλλά με έναν πιο ευγενικό τρόπο?

Senior Member
    Οκ, δεν το λέω το πρώτο. Πάντως, κρίνοντας απ'τις απαντήσεις σου, μπορείς και τα αντιμετωπίζεις αυτά ψύχραιμα. Εγώ δεν είμαι έτσι...

Αυτό που είπες τις προάλλες, να μου λες τι να λέω σε chat, μπορείς ακόμα να το κάνεις;
    θα το κανουμε και αυτο με το τσατ μην ανυσηχεις

Αυτο π πρεπει να κανεις εσυ ειναι να πας για ποτακι και να δεις τις κοπελες που ειναι σκυθρωπες δεν πολυμιλάνε και δεν χορευουν και και δεν εχουν αντρες στην παρέα τους και τα 4 σημαντικα σημαντικά,ακου τωρα τ θα γινει.θα βρεις μια κοπέλα π πληροι και τα 4 που σ ειπα πριν και θα την κοιταξεις 4 με 5 φορεσ στα ματια μεχρι να σ δει και αυτη ,μολισ γινει αυτό θα περασεις στο επομενο επιπεδο θα την πλησιασεις και θα τις πεις αυτα π σ εγραψα εγω πριν οκ(αμα θε προστεσε και τιποτα δικο σ)?και να μην πετυχει δεν εγινε τιποτα αλλα πρεπει για αρχη να πας να βρεις οπωσδηποτε μια κοπελα να κανεις κατι σαν εξασκηση.Μολι το κανεις αυτο σ μια δυο κοπελες θα περασουμε στο επομενο σταδιο θα σ μαθει πως να τις ριχνεις μετα οκ?αλλα πρωτα θελω απο εσενα να κανεις την κουβεντα π σ εγραψα πιο πάνω με αληθινες κοπελες οκ?αμα θεσ εξσκησου πριν μ φιλο σ.και χιλοπιτα να φασ με την δεν τρεχει τιποτα

Senior Member
    Αυτο ειναι το αρχικο τεστ και πρεπει να το κανεις αμα θες να σ βοηθησω κυριολεκτικα οκ?οταν το κανεις θα παμε στο επομενο επιπεδο

Senior Member
    θα το κανουμε και αυτο με το τσατ μην ανυσηχεις

Αυτο π πρεπει να κανεις εσυ ειναι να πας για ποτακι και να δεις τις κοπελες που ειναι σκυθρωπες δεν πολυμιλάνε και δεν χορευουν και και δεν εχουν αντρες στην παρέα τους και τα 4 σημαντικα σημαντικά,ακου τωρα τ θα γινει.θα βρεις μια κοπέλα π πληροι και τα 4 που σ ειπα πριν και θα την κοιταξεις 4 με 5 φορεσ στα ματια μεχρι να σ δει και αυτη ,μολισ γινει αυτό θα περασεις στο επομενο επιπεδο θα την πλησιασεις και θα τις πεις αυτα π σ εγραψα εγω πριν οκ(αμα θε προστεσε και τιποτα δικο σ)?και να μην πετυχει δεν εγινε τιποτα αλλα πρεπει για αρχη να πας να βρεις οπωσδηποτε μια κοπελα να κανεις κατι σαν εξασκηση.Μολι το κανεις αυτο σ μια δυο κοπελες θα περασουμε στο επομενο σταδιο θα σ μαθει πως να τις ριχνεις μετα οκ?αλλα πρωτα θελω απο εσενα να κανεις την κουβεντα π σ εγραψα πιο πάνω με αληθινες κοπελες οκ?αμα θεσ εξσκησου πριν μ φιλο σ.και χιλοπιτα να φασ με την δεν τρεχει τιποτα
    Δεν ξέρω, μου φαίνεται βουνό. Αγχώνομαι υπερβολικά πάρα πολύ όταν είναι να μιλήσω σε γυναίκα που μ'ενδιαφέρει. Καλά που μου το θύμισες. Όσες φορές έχω κοιτάξει γυναίκα έτσι σε μαγαζί, ποτέ δε με κοίταξε πίσω. Και ναι, είμαι χάλιας και σ'αυτό με το βλέμμα. Θα προσπαθήσω άλλα δεν το υπόσχομαι. Δεν έχω θάρρος ή θράσος. Και σε όσες προσπάθησα να μιλήσω, μου απάνταγαν μονολεκτικά, με υφάκι, με ψυχρό τρόπο, και γενικά φαινόταν ότι δεν ήθελαν να μου μιλήσουν με τίποτα και ότι βιαζόντουσαν να σταματήσουν να μου μιλάνε. Δεν προσελκύω γυναίκα εγώ.

Page 8 of 42 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast