Μπακούρης ετών 25! - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 42 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast
Results 136 to 150 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Και τι εγινε δλδ αμα αποτυχεις ?ολοι εχουμε αποτυχει στην ζωη μας να προσεγγισουμε μια κοπελα.δεν χρειαζεται να τ κανεις θέμα
    Εγώ δεν σ ειπα να την ριξεις ,απλα να κανεις το level 1 την αρχικη προσεγγισει,ειναι πειραματικο αυτο δεν πας για να την ριξεις ,πας για να κανεις την αρχικη κουβεντα,αυτα π σ ειπα και μετα τις λες οτι θες και φευγεις δεν τρεχει κατι
    Τι έγινε άμα αποτύχω; Πρώτον, θα μου ξάνα υπενθυμίσει πόσο άπειρος και μπακούρης είμαι, δημιουργώντας μου επιπλέον ψυχολογικά προβλήματα. Είμαι σε ήδη άκρως χάλια κατάσταση εξαιτίας αυτού, και άλλη μια αποτυχία θα με κάνει χειρότερα. Δεύτερον, θεωρώ οτι είναι καλύτερο για το υποαρχάριο επίπεδό μου αυτό με το chat για αρχή γιατί όταν της μιλάω και μου γράψει κάτι και εγώ δεν ξέρω τι να της απαντήσω, θα μπορώ να στο κάνω copy paste και να το δεις εσύ και να μου δώσεις την ανάλογη ανταπάντηση, ενώ άμα πάω απο κοντά και είμαι μόνος μου και μου πει κάτι που δεν ξέρω να απαντήσω, θα πιαστώ αδιάβαστος και δε θα ξέρω να ανταπεξέλθω, όπου και θα ξανααποτύχω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Τι έγινε άμα αποτύχω; Πρώτον, θα μου ξάνα υπενθυμίσει πόσο άπειρος και μπακούρης είμαι, δημιουργώντας μου επιπλέον ψυχολογικά προβλήματα. Είμαι σε ήδη άκρως χάλια κατάσταση εξαιτίας αυτού, και άλλη μια αποτυχία θα με κάνει χειρότερα. Δεύτερον, είναι καλύτερο αυτό με το chat για αρχή γιατί όταν της μιλάω και μου γράψει κάτι και εγώ δεν ξέρω τι να της απαντήσω, θα μπορώ να στο κάνω copy paste και να το δεις εσύ και να μου δώσεις την ανάλογη ανταπάντηση, ενώ άμα πάω απο κοντά και είμαι μόνος μου και μου πει κάτι που δεν ξέρω να απαντήσω, θα πιαστώ αδιάβαστος και δε θα ξέρω να ανταπεξέλθω, όπου και θα αποτύχω με τη μία.
    το φεισ του φεισ ειναι καλυτερο παντως ,πως θα πας στο επομενο επιπεδο αμα δεν κανεις το 1ο?
    Σκεψου τ στο τσατ και να την ριξεις δεν θα πρεπει να βγεις μετα?τι θα τις λες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αυτο που λεει ο νικ και συμφωνω μαζι του ειναι να κοιταξεις με βλεμα που υποσχετε πολλα
    Και πως είναι ακριβώς αυτό το βλέμμα; Εγώ όσες φορές έχω κοιτάξει σε άλλο τραπέζι κοπέλες (πάνω απο 10 φορές ως σήμερα) όσες φορές έχω βγει, δε μ'έχει κοιτάξει πίσω ποτέ καμία. Ούτε 1 φορά. Λες είμαι αόρατοςνα πράγμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by arntaben View Post
    Αυτο που λεει ο νικ και συμφωνω μαζι του ειναι να κοιταξεις με βλεμα που υποσχετε πολλα
    χαχαxaax αυτο το βλεμα που υποσχεται πολλα πως το κανεις?:P :p

Senior Member
    το φεισ του φεισ ειναι καλυτερο παντως ,πως θα πας στο επομενο επιπεδο αμα δεν κανεις το 1ο?
    Σκεψου τ στο τσατ και να την ριξεις δεν θα πρεπει να βγεις μετα?τι θα τις λες?
    Υπάρχει μια διαφορά εδώ. Στο chat, αφού έχουμε μιλήσει πιο πριν, θα έχει σπάσει ο πάγος, αποκτήσει οικοιότητα και άνεση, και έτσι θα μού'ναι πιο εύκολο γιατί έχει στρωθεί δρόμος πιο πριν. Αν είναι πολύ ομιλιτική, ούτε που θα το καταλάβει. Δε λέω, ρισκάρεις εδώ, άλλα μπορεί να πετύχει. Με το άλλο είναι δεδομένο ότι θα χάσω.

Senior Member
    Υπάρχει μια διαφορά εδώ. Στο chat, αφού έχουμε μιλήσει πιο πριν, θα έχει σπάσει ο πάγος, αποκτήσει οικοιότητα και άνεση, και έτσι θα μού'ναι πιο εύκολο γιατί έχει στρωθεί δρόμος πιο πριν. Αν είναι πολύ ομιλιτική, ούτε που θα το καταλάβει. Δε λέω, ρισκάρεις εδώ, άλλα μπορεί να πετύχει. Με το άλλο είναι δεδομένο ότι θα χάσω.
    Για αρχη θα χασεις.στο βαθος χρονου ομως?

Banned
    Και πως είναι ακριβώς αυτό το βλέμμα; Εγώ όσες φορές έχω κοιτάξει σε άλλο τραπέζι κοπέλες (πάνω απο 10 φορές ως σήμερα) όσες φορές έχω βγει, δε μ'έχει κοιτάξει πίσω ποτέ καμία. Ούτε 1 φορά. Λες είμαι αόρατοςνα πράγμα.
    Εννοείς ότι διασταυρώνονται τα βλέμματά σας μια φορά με κάποια και μετά την κοιτάς και κάνει ότι δεν βλέπει?

Senior Member
    Για αρχη θα χασεις.στο βαθος χρονου ομως?
    Βάθος χρόνου; Όσες φορές προσπαθώ 8 χρόνια τώρα, αποτυγχάνω. Πέρα απο κάθε αμφιβολία χρειάζομαι εξιδικευμένη βοήθεια στην αρχή και με τις αποτυχίες (έχω άπειρες στο σακούλι) δε μαθαίνω. Να στο θέσω αλλιώς, αν συνεχίσω έτσι μόνος μου, ούτε στα 40 θά'χω κάνει κάτι. Στο υπογράφω. Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχει να κάνει άμα το κάνω λάθος πρέπει να μάθω να το κάνω σωστά. Όπως το χειρουργείο, μπορείς εσύ (κι εγώ και όλλοι όσοι δεν είναι χειρουργοί) να χειρουργήσεις άνθρωπο; Όχι φυσικά. Θα το κάνεις λάθος. Όσο και να το κάνεις μόνος σου δε θα μάθεις. Το ίδιο ισχύει και για ολους μας, δεν το λέω προσωπικά για σένα. Τόσα χρόνια κάθησαν στα θρανία οι χειρουργοί για να το μάθουν, και όχι επειδή αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο τους χωρίς να ξέρουν Χριστό απο πριν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εννοείς ότι διασταυρώνονται τα βλέμματά σας μια φορά με κάποια και μετά την κοιτάς και κάνει ότι δεν βλέπει?
    Ναι, έτσι ακριβώς γίνεται.

Banned
    Ναι, έτσι ακριβώς γίνεται.
    Όταν διασταυρώνονται τα βλέμματά σας , εσύ επιμένεις ? Μέχρι να κοιταξει εκείνη αλλού?
    Υποθέτω
    1 Δεν της αρέσεις εμφανισιακά...
    2 Την κοιτάς πολύ επίμονα, παραπάνω από όσο πρέπει και νιώθει άβολα...
    3 Την κοιτάς πολύ πρόστυχα, την γδύνεις με τα μάτια σου παραπάνω από όσο πρέπει....
    4 Της κάνεις ακτινογραφία, κοιτάς μέχρι και παπούτσια κλπ και δεν της αρέσει....
    5 Την κοιτάς τελείως αδιάφορα....
    6 Κοιτάς και όποια άλλη περνάει από το μαγαζί ή φίλες της....
    7 Είναι ντροπαλή ή δεσμευμένη......

Banned
    Βάθος χρόνου; Όσες φορές προσπαθώ 8 χρόνια τώρα, αποτυγχάνω. Πέρα απο κάθε αμφιβολία χρειάζομαι εξιδικευμένη βοήθεια στην αρχή και με τις αποτυχίες (έχω άπειρες στο σακούλι) δε μαθαίνω. Να στο θέσω αλλιώς, αν συνεχίσω έτσι μόνος μου, ούτε στα 40 θά'χω κάνει κάτι. Στο υπογράφω. Και για να σε προλάβω, όχι δεν έχει να κάνει άμα το κάνω λάθος πρέπει να μάθω να το κάνω σωστά. Όπως το χειρουργείο, μπορείς εσύ (κι εγώ και όλλοι όσοι δεν είναι χειρουργοί) να χειρουργήσεις άνθρωπο; Όχι φυσικά. Θα το κάνεις λάθος. Όσο και να το κάνεις μόνος σου δε θα μάθεις. Το ίδιο ισχύει και για ολους μας, δεν το λέω προσωπικά για σένα. Τόσα χρόνια κάθησαν στα θρανία οι χειρουργοί για να το μάθουν, και όχι επειδή αποφάσισαν να αλλάξουν τον τρόπο τους χωρίς να ξέρουν Χριστό απο πριν.
    Το μόνος το λες επειδή και οι φίλοι σου είναι ντροπαλοί ? Ρε Νικ αν εσύ είσαι από Αθήνα γιατί δεν βγαίνετε καμιά μέρα μαζί?

Senior Member
    Εγώ σε πιστεύω σ'αυτό που λες γενικά. Βέβαια, να πω και κάτι άλλο, το αν είμαι μαγκωμένος, δε νιώθω καλά με τον εαυτό μου, όλα αυτά είναι αποτελέσματα των όσα έχω βιώσει ως τώρα, με απλά λόγια. Θα μου πεις, να υποκριθώ οτι είμαι το αντίθετο. Το προσπάθησα, δε μου βγήκε και φυσικά και φανερώθηκα στην πρώτη δυσκολία, συγκεκριμένα, σε συζήτηση που προσπάθησα να ανοίξω. Μια απορία, εγώ που στα αλήθεια δεν το έχω με το λέγειν, πως μπορώ να το "μπαλώσω" με τη γλώσσα σώματος μου; Ομολογώ οτι μπερδεύτηκα κάπως.
    Eίσαι μαγκωμένος γιατί δεν έχεις αυτοπεποίθηση... Επίσης λογικό είναι όταν υποκρίνεσαι να τρως χ, εγώ δεν σου είπα να υποκριθείς εγώ σου είπα να μάθεις την γλώσσα του σώματος ώστε να ξέρεις τι είναι αυτό που εκφράζει αρνητικότητα προς τα έξω και να το αποβάλλεις... Για παράδειγμα είναι αστείο να μου μπαίνεις σε ένα μαγαζί με τα χέρια στις τσέπες, καμπουριασμένο σώμα, το κεφάλι κάτω και να θέλεις να ψήσεις κάποια... Για όλες θα είσαι ανεπιθύμητος... Η γλώσσα του σώματος είναι φοβερό παιχνίδι... Είναι δύσκολο στην αρχή αλλά όταν μάθεις την γλώσσα τότε είναι φοβερό γιατί ξέρεις τι θέλει η κάθε γυναίκα, ξέρεις αν θέλει να παίξει.. Δεν έχει σημασία το λέγειν, αν φροντίσεις με την παρουσία σου να την κάνεις να νιώσει άνετα θα σε βοηθήσει και αυτή στη συζήτηση και δεν θα σου απαντάει μονολεκτικά και με ψυχρότητα. Θα αρχίζει να ρωτάει και για εσένα διάφορα ενώ παράλληλα η απόσταση που είχατε θα αρχίζει να ελαττώνεται.

Και να μάθεις εκατό ατάκες δεν λέει κάτι, αν δεν νιώθει άνετα μαζί σου στράφι θα πάνε, θα αντιμετωπίζεις ψυχρότητα και αυτή η ψυχρότητα θα προέρχεται επειδή δεν θα την κάνεις να νιώθει άνετα. Αν είσαι εσύ άνετος, τότε θα είναι και εκείνη και το λέγειν θα σου έρθει από μόνο του...

Senior Member
    Το μόνος το λες επειδή και οι φίλοι σου είναι ντροπαλοί ? Ρε Νικ αν εσύ είσαι από Αθήνα γιατί δεν βγαίνετε καμιά μέρα μαζί?
    ε καλα δν γινεται να βγουμε ,εγω προσπαθω να τους βοηθησω και θα το κανω αν με ακουσουν.Αν οχι κακο δικο τους

Banned
    ε καλα δν γινεται να βγουμε ,εγω προσπαθω να τους βοηθησω και θα το κανω αν με ακουσουν.Αν οχι κακο δικο τους
    Ναι μωρέ εντάξει, δεν ξέρω αν θα ήθελε και ο ρολεν....Σε ακούνε φαντάζομαι, αλλά ξέρεις είναι πιο δύσκολα αυτά στην πράξη....

Senior Member
    Όταν διασταυρώνονται τα βλέμματά σας , εσύ επιμένεις ? Μέχρι να κοιταξει εκείνη αλλού?
    Υποθέτω
    1 Δεν της αρέσεις εμφανισιακά...
    2 Την κοιτάς πολύ επίμονα, παραπάνω από όσο πρέπει και νιώθει άβολα...
    3 Την κοιτάς πολύ πρόστυχα, την γδύνεις με τα μάτια σου παραπάνω από όσο πρέπει....
    4 Της κάνεις ακτινογραφία, κοιτάς μέχρι και παπούτσια κλπ και δεν της αρέσει....
    5 Την κοιτάς τελείως αδιάφορα....
    6 Κοιτάς και όποια άλλη περνάει από το μαγαζί ή φίλες της....
    7 Είναι ντροπαλή ή δεσμευμένη......
    Δεν μπορώ να το ξέρω, άλλα αυτό που ξέρω είναι ότι μέχρι τώρα που δεν έχω λάβει καθόλου σημασία, αυτό μου ρίχνει κι άλλο την αυτοπεποίθηση.

Page 10 of 42 FirstFirst ... 8910111220 ... LastLast