συμπεριφοριστικη θεραπεια - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 114
    Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Η ψυχολόγος μου είπε ότι στο κανονικό πρόγραμμα όλης της χρονιάς τα δουλεύουν όλα τα συναισθήματα και καταστάσεις.Αυτά που πήγα είναι κάτι σαν αυτοτελείς 3ωρες συνεδρίες για να μπεις στο κλίμα. πχ είχε κάποια για το άγχος,κρισεις πανικου,αυτοπεποιθηση,σχέσ εις,κατάθλιψη,θυμό κτλ.
    για ολα εχει δλδ.
    Προσωπικα πιστευω οτι αυτο θα βοηθησει πολυ , μου ακουγεται καλο

Banned
    Το πόσο βοηθάει πιστεύω ότι εξαρτάται από το πόσο είναι κάποιος διατεθειμένος να παλέψει με τα προβλήματα του.Πόσο αποφασισμένος είναι.Πάντως γιαυτού του είδους τα προβλήματα η έκθεση πιστεύω ότι είναι το μόνο που βοηθάει.Μείνε και πάλεψε με το "θηρίο" σου.Κάθε φορά που τα παρατάς,είσαι χαμένος.Κάθε φορά που κάνεις πίσω σε ότι προσπάθησες και κόλωσες,την επόμενη φορά θα κολώσεις ακόμη πιο πολύ.

Senior Member
    Το πόσο βοηθάει πιστεύω ότι εξαρτάται από το πόσο είναι κάποιος διατεθειμένος να παλέψει με τα προβλήματα του.Πόσο αποφασισμένος είναι.Πάντως γιαυτού του είδους τα προβλήματα η έκθεση πιστεύω ότι είναι το μόνο που βοηθάει.Μείνε και πάλεψε με το "θηρίο" σου.Κάθε φορά που τα παρατάς,είσαι χαμένος.Κάθε φορά που κάνεις πίσω σε ότι προσπάθησες και κόλωσες,την επόμενη φορά θα κολώσεις ακόμη πιο πολύ.
    Σιγουρα οσο τα αποφευγεις αυτα που σε φοβιζουν γινεσαι χειροτερα.
    Αυτο θα προσπαθησω και εγω σιγα σιγα εκθεση μπας και μου φυγουν

Senior Member
    Δεν τα διάβασα όλα αλλά μάλλον κοινωνική φοβία έχεις το είχα κι εγώ και βελτιώνεται με έκθεση εμένα μου φύγε δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε τα φάρμακα αλλά δεν φαίνεται τίποτα πλέον με έχουν για πολύ κοινωνικό όσοι με γνωρίζουν τώρα παλιά με την κοινωνική φοβία ήμουν απλά ο καραγκιόζης της παρέας θα μου πεις τώρα κι αυτό καλό είναι εντάξει αλλά θέλω να πω προχώρησα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Δεν τα διάβασα όλα αλλά μάλλον κοινωνική φοβία έχεις το είχα κι εγώ και βελτιώνεται με έκθεση εμένα μου φύγε δεν ξέρω τι ρόλο βαράνε τα φάρμακα αλλά δεν φαίνεται τίποτα πλέον με έχουν για πολύ κοινωνικό όσοι με γνωρίζουν τώρα παλιά με την κοινωνική φοβία ήμουν απλά ο καραγκιόζης της παρέας θα μου πεις τώρα κι αυτό καλό είναι εντάξει αλλά θέλω να πω προχώρησα
    Τα φαρμακα ο γιατρος μ ειπε δεν μου χρειαζονται ,δεν εχω τοσο προβλημα.
    μεσω εκθεσεις σ εφυγε? ιδρωνες και αγχονοσουν και εσυ?

Banned
    Eγώ πάντως δεν ιδρώνω.Οταν έχω άγχος κοκκινίζω και τρέμω.Μερικές φορές ακούω την καρδιά μου να χτυπάει και νιώθω τα δάχτυλα των χεριών μου σαν να μου τα τραβάνε να μου τα βγάλουνε.

Senior Member
    Eγώ πάντως δεν ιδρώνω.Οταν έχω άγχος κοκκινίζω και τρέμω.Μερικές φορές ακούω την καρδιά μου να χτυπάει και νιώθω τα δάχτυλα των χεριών μου σαν να μου τα τραβάνε να μου τα βγάλουνε.
    Εγώ δεν τρέμω αλλα ιδρωνω που ειναι εξησου ενοχλητικο και κοκινιζω βεβαια.Εσυ εχεις και ταχυκαρδιες δλδ

Senior Member
    Εμένα έσπαγε η φωνή μου κι έτρεμα καμία φορά αλλά δεν το πρόσεχε κανείς κι έτσι σιγά σίγα το έλυσα

Senior Member
    Εμένα έσπαγε η φωνή μου κι έτρεμα καμία φορά αλλά δεν το πρόσεχε κανείς κι έτσι σιγά σίγα το έλυσα
    Εμενα δυστυχως οταν ιδρωνω και κοκκινιζω φανταζομαι ,οτι θα γινεται αντιληπτο απο τους υπολοιπους..
    Αυτο το εχω απορια αν το καταλαβαινουν οι αλλοι η ειναι μονο στο μυαλο μου

Banned
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    Εμενα δυστυχως οταν ιδρωνω και κοκκινιζω φανταζομαι ,οτι θα γινεται αντιληπτο απο τους υπολοιπους..
    Αυτο το εχω απορια αν το καταλαβαινουν οι αλλοι η ειναι μονο στο μυαλο μου
    Εγώ δεν πιστεύω ότι φαίνονται αυτά, μόνο στην ομιλία......

Senior Member
    Από τους δέκα που θα μιλήσεις αντε να το καταλάβουν δυο τρεις και να σε ξέρουν άμα δε σε ξέρουν ίσως να πουν ότι δεν είσαι κοινωνικός παραπάνω δεν ασχολούνται

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ δεν πιστεύω ότι φαίνονται αυτά, μόνο στην ομιλία......
    Δλδ πιστευεις οτι οταν κοκινιζω και ιδρωνω δεν θα με καταλαβαινει κανεις?
    Αμα ηταν ετσι τοτε δεν θα ειχα προβλημα.

Senior Member
    Θα σου πω μια ιστορία πήγαινα σε ένα μαγαζί και έπαιρνα καφέ κάθε μέρα μια μέρα έλειπε η μηχανή του καφέ την λέω τι σερβιτόρα που είναι η μηχανή? Και μου λέει είτε το πιστεύεις είτε όχι εκατό άτομα πέρασαν από εδώ μόνο εσύ και ένας ακόμα το είδε οι άλλοι όλοι τίποτα δεν είδαν

Senior Member
    Άμα κοκκινίζεις άσε γένια

Senior Member
    Θα σου πω μια ιστορία πήγαινα σε ένα μαγαζί και έπαιρνα καφέ κάθε μέρα μια μέρα έλειπε η μηχανή του καφέ την λέω τι σερβιτόρα που είναι η μηχανή? Και μου λέει είτε το πιστεύεις είτε όχι εκατό άτομα πέρασαν από εδώ μόνο εσύ και ένας ακόμα το είδε οι άλλοι όλοι τίποτα δεν είδαν
    Καταλαβαινω οτι την ιστορια την λες για να μου δωσεις παραδειγμα οτι αλλοι δεν το καταλαβαινουν ,αλλα δεν ξερω αμα μιλαω με εναν και εχω ιδρωσει δεν θα το καταλάβει?δεν νομιζω...

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast