Η αγαπη μεσα απο τη σκοπια της επιστημης, η γιατι δεν υπαρχει - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 113
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Που ειπα οτι πρεπει να μενει καποιος στην ιδια σχεση ? αμα δεν του αρεσει , σηκωνεται και φευγει ........ εγω αυτο εκανα σολη μου την ζωη , γι αυτο και τωρα ειμαι μονος ............... δεν μετανιωνω ομως , καλα εκανα , καμμια απο τις πρωην μου , δεν ητο καταλληλη , κατ εμε , να μεινω μαζι της για παντα ...............τωρα βεβαια , αν υπαρχουν παιδια στην μεση , δεν ξερω τι θακανα , δεν εχω παντρευτει , δεν εχω κανει παιδια ,. αλλα οι 9 στους 10 γαμους , ειναι ενα ειδους συμβιβασμου , γι αυτ δυσκολευομαι να εμπλακω σε σοβαρη σεμευση , με φοβιζει ο εγκλωβισμος , τα παιδια την πληρωνουν παντα .................................. οπως συμβιβασμος ειναι ολη η ζωη μας , συμβιβαζεσαι με την δουλεια που κανεις , δεν εχουν ολοι την πολυτελεια να κανουν την δουλεια της αρεσκειας τους , συμβιβαζεσαι με τους νομους , δεν ειναι ολοι σωστοι , απειρα τα παραδειγματα συμβιβασμων ................. ειδαλλως , αν εχεις τα χρηματα , και τα κοτσια , ζεις μια ζωη , οπως την θελεις εσυ , αλλα ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο ? ελαχιστοι ...σεμενα δεν εχει ξυπ-νησει το πατρικο ενστικτο , σε αλλους ξυπναει νωρις , σε αλλους καθολου ................ αλλοι μπορουν μονοι , αλλοι οχι , κανεις τις επιλογες σου , και πορευεσ μεαυτες , στο τελος κανεις τον απολογισμο , και δια[πιστωνεις αν οι επιλογεςσου ηταν σωστες η οχι .......
    Και παλι ρωτω...γιατι να σηκωνεσαι να φευγεις; Αν αγαπας και εκτιμας καποιον; Γιατι να μη του πεις κοιτα να δεις αγγελε, εισαι και γαμω το ατομα σε λατρευω αλλα μου γυαλισε ο βαγγελης, θα παω με τον βαγγελη τωρα λιγο. Γιατι ειναι προβλημα; Εσυ ακομα μιλας πρακτικα αλλα εγω αμφισβητω καααααθε κοινωνικη συμβαση στη ριζα της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Και παλι ρωτω...γιατι να σηκωνεσαι να φευγεις; Αν αγαπας και εκτιμας καποιον; Γιατι να μη του πεις κοιτα να δεις αγγελε, εισαι και γαμω το ατομα σε λατρευω αλλα μου γυαλισε ο βαγγελης, θα παω με τον βαγγελη τωρα λιγο. Γιατι ειναι προβλημα; Εσυ ακομα μιλας πρακτικα αλλα εγω αμφισβητω καααααθε κοινωνικη συμβαση στη ριζα της.
    Να σου πω , αμα θες να κανεις μια γρηγορη , αρπαχτη , ετσι , για να σπασει η ρουτινα , και να μην γινουμε στοχος κουτσομπολιων , δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας , καντηνα , δεν θα χολοσκασω , αλλα πρεπει νασαι κι εσυ ετοιμη να δεχτεις ο ιδιο κι απο μενα ............... εγω ειμαι ανετος , εσυ το αντεχεις ? επεσες σε ανετο αντρα , τι θα κανεις αν κανει κι αυτος τα δια , κι εισαι τσιμπημενη μαζι του ?

Senior Member
    Να σου πω , αμα θες να κανεις μια γρηγορη , αρπαχτη , ετσι , για να σπασει η ρουτινα , και να μην γινουμε στοχος κουτσομπολιων , δεν θα χαλασουμε τις καρδιες μας , καντηνα , δεν θα χολοσκασω , αλλα πρεπει νασαι κι εσυ ετοιμη να δεχτεις ο ιδιο κι απο μενα ............... εγω ειμαι ανετος , εσυ το αντεχεις ? επεσες σε ανετο αντρα , τι θα κανεις αν κανει κι αυτος τα δια , κι εισαι τσιμπημενη μαζι του ?
    Μα αυτο λεω...εγω δεν νομιζω πως το αντεχω λογω κοινωνικων συμβασεων, ανατροφης, προσδοκιων, εγωισμου...ναι θα με πειραξει πιστευω αν ειμαι ερωτευμενη μαζι του.
    Αλλα θα επρεπε να μην με πειραζει. Υπαρχει καποιος λογικος τεκμηριωμενος λογος να μας πειραζει; Ανετοι δεν θα επρεπε να ημασταν; Θα ηθελα να ειμαι ελευθερη απο αυτο, να μη με πειραζε.

Επισης θα το παω ενα βημα πιο περα. Βρες μου εναν λογικο τεκμηριωμενο λογο που δεν γινεται οχι απλα να κανω αρπαχτη αλλα να αγαπω εσενα πχ και να εχω και σχεση με καποιον αλλον. (νοητικο πειραμα κανουμε δεν τα πιστευω αυτα χαχα αλλα πραγματικα απορω...για πες).

Senior Member

Επισης θα το παω ενα βημα πιο περα. Βρες μου εναν λογικο τεκμηριωμενο λογο που δεν γινεται οχι απλα να κανω αρπαχτη αλλα να αγαπω εσενα πχ και να εχω και σχεση με καποιον αλλον. (νοητικο πειραμα κανουμε δεν τα πιστευω αυτα χαχα αλλα πραγματικα απορω...για πες).

Να βρω εναν λογο τεκμηριωμενο ? δεν υπαρχει τετοιο πραμα ........... ειναι θεμα αυτοπεποιθησης , εσυ θελεις εξηγησεις και απαντησεις για τα παντα , ε , δεν υπαρχουν για ολα απαντησεις ......... αφου αγαπας εμενα , δεν ειναι δυνατον να εισαι με καποιον αλλον , αν μπορεις να εισαι , αυτο που αισθανεσαι για μενα , δεν ειναι αγαπη , ειναι καποιου αλλου ειδους δεσιμο , που του λειπει το ερωτικο στοιχειο ......υπαρχουν και τετοιες σχεσεις , δεν τις θεωρω υγιεις , αλλα ο αλλος-η μπορει να καθεται απο ανασφαλεια , γι αυτο ανεφερα την αυτοπεποιθηση σαν πρωταρχικο παραγοντα , ανασφαλεια του στυλ , που να θα βρω αλλον -η τωρα , σε τετοια ηλικια , καλα ειμαι εδω ,.που να τρεχω , ποιος θα με κοιταξει ..................... ειναι και ποσο τυπος της συνηθειας εισαι , η συνηθεια = δευτερη φυση , πολλοι καθονται απο συνηθεια μαζι , ειναι ενα δεσιμο , δεν μπορεις να το αρνηθεις αυτο ................. ευλογες οι αναζητησεις σου , δεν μου κανουν καμμια εντυπωση ....... επειδη κι εγω ειμαι ανεξαρτητος συναισθηματικα ανθρωπος , καταλαβαινω τις αποριες σου , αλλα οποτε τις προεβαλλα σε δεσμους μου , οχι ναχουμε ελευθερη σχεση βεβαια , αλλα δεν μαρεσαν ποτε τα κολλητηλικια , ηθελα τον χωρο μου , ε , ποτε δεν το δεχτηκε καμμια κοπελα αυτο ........... παντα τσιναγαν , και μεκαναν ναποχωρησω ........

Banned
    Επισης στους φιλους μας δε λεμε μη κανεις παρεα με αλλουε φιλους. Στους συντροφους γιατι υπαρχει η προσδοκια να ειναι μονο δικοι μας συντροφοι;
    Ποσο πιο λιανα να το κανω; :P
    Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της κοινωνίας πάντως ή και της φύσης...Δεν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολυγαμικοί δηλαδή? Απλώς αν είσαι σε μία σχέση και νιώσεις έλξη για κάποιον άλλον θεωρείς ότι δεν πάει καλά η σχέση σου, δεν είσαι ερωτευμένος , δεν τον θες τον άλλο πραγματικά και ιστορίες για αγρίους, δεν υπάρχει η πιθανότητα να είσαι πολυγαμικός και να το έχεις πνίξει μέσα σου λόγω κοινωνικών προτύπων, γιατί έτσι θα είσαι ευτυχισμένος , έτσι πρέπει κλπ? Δεν ξέρω, αλλά το έχω ακούσει να συμβαίνει..........

Senior Member
    Να βρω εναν λογο τεκμηριωμενο ? δεν υπαρχει τετοιο πραμα ........... ειναι θεμα αυτοπεποιθησης , εσυ θελεις εξηγησεις και απαντησεις για τα παντα , ε , δεν υπαρχουν για ολα απαντησεις ......... αφου αγαπας εμενα , δεν ειναι δυνατον να εισαι με καποιον αλλον , αν μπορεις να εισαι , αυτο που αισθανεσαι για μενα , δεν ειναι αγαπη , ειναι καποιου αλλου ειδους δεσιμο , που του λειπει το ερωτικο στοιχειο ......υπαρχουν και τετοιες σχεσεις , δεν τις θεωρω υγιεις , αλλα ο αλλος-η μπορει να καθεται απο ανασφαλεια , γι αυτο ανεφερα την αυτοπεποιθηση σαν πρωταρχικο παραγοντα , ανασφαλεια του στυλ , που να θα βρω αλλον -η τωρα , σε τετοια ηλικια , καλα ειμαι εδω ,.που να τρεχω , ποιος θα με κοιταξει ..................... ειναι και ποσο τυπος της συνηθειας εισαι , η συνηθεια = δευτερη φυση , πολλοι καθονται απο συνηθεια μαζι , ειναι ενα δεσιμο , δεν μπορεις να το αρνηθεις αυτο ................. ευλογες οι αναζητησεις σου , δεν μου κανουν καμμια εντυπωση ....... επειδη κι εγω ειμαι ανεξαρτητος συναισθηματικα ανθρωπος , καταλαβαινω τις αποριες σου , αλλα οποτε τις προεβαλλα σε δεσμους μου , οχι ναχουμε ελευθερη σχεση βεβαια , αλλα δεν μαρεσαν ποτε τα κολλητηλικια , ηθελα τον χωρο μου , ε , ποτε δεν το δεχτηκε καμμια κοπελα αυτο ........... παντα τσιναγαν , και μεκαναν ναποχωρησω ........
    Και εδω σε αυτα που εχω βαλει με εντονα γραμματα κολλαει οοοολη η αναλυση του αρθρου. Τι εννοεις οταν λες πως αυτο δεν ειναι αγαπη αλλα καποιου ειδους δεσιμο χωρις το ερωτικο στοιχειο; Εχεις αποφασισει αυθαιρετα πως αγαπη=δεσιμο και ερωτικο στοιχειο μαζι. Απο που και ως που; Επειδη ετσι λενε τα παραμυθια; Για αυτο στο αρθρο τα στοιχεια που μας οδηγουν στο να αποζητησουμε σχεσεις ειναι σπασμενα σε κομματια (σωματικο, εγκεφαλικο, κοινωνικο) και καταληγει στο συμοερασμα πως δεν υπαρχει αγαπη οπως την εννοεις. Ειναι κοινωνικο κατασκευασμα.

Πες μου εναν καλο λογο λοιπον που δεν μπορω και να ειμαι δεμμενη συναισθηματικα με δυο ατομα και να ποθω δυο ατομα ταυτοχρονα. Γιατι βγαζεις το συμπερασμα πως κατι ειναι χαλασμενο στη πρωτη σχεση; Σαν αντρας θα επρεπε να το καταλαβαινεις ακομα περισσοτερο, αφου απατατε και ετσι για το γαμωτο ακομα και αν ειστε ευχαριστημενοι απο τη σχεση σας. Ενα τεραστιο ποσοστο αντρων που απατουν δηλωνουν ευχαριστημενοι απο τις σχεσεις τους.
    Οποτε;

Ασε μακ δε ξερεις ποσο με μπερδευουν ολα αυτα...τα πιστευω πολυ και η λογικη μου αυτο λεει. Αλλα πρωτον ζουμε στην ελλαδα του 2016 ας ειμαστε σοβαροι, και δευτερον η καρδια μου λεει αλλα γιατι μεγαλωσα αλλιως. Τεσπα... Θεωρω ολα τα ερωτηματα που θετω ειναι πολυ βασιμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εγώ πιστεύω ότι είναι θέμα της κοινωνίας πάντως ή και της φύσης...Δεν υπάρχουν άνθρωποι που είναι πολυγαμικοί δηλαδή? Απλώς αν είσαι σε μία σχέση και νιώσεις έλξη για κάποιον άλλον θεωρείς ότι δεν πάει καλά η σχέση σου, δεν είσαι ερωτευμένος , δεν τον θες τον άλλο πραγματικά και ιστορίες για αγρίους, δεν υπάρχει η πιθανότητα να είσαι πολυγαμικός και να το έχεις πνίξει μέσα σου λόγω κοινωνικών προτύπων, γιατί έτσι θα είσαι ευτυχισμένος , έτσι πρέπει κλπ? Δεν ξέρω, αλλά το έχω ακούσει να συμβαίνει..........
    Γεια σου ρε κιουμπ αμαν καναμε να το πουμε χαχαχα
    Αυτο ακριβως. Ειναι ηδη επιστημονικα αποδεδειγμενο πως οι ανθρωποι ειναι πολυγαμικα οντα η οχι μονογαμικα τελοσπαντων....ποιο επιστημονικα αποδεδειγμενο, ειναι αποδεδειγμενο απο την ιδια τη ζωη. Φυσικα και φταινε τα κοινωνικα προτυπα. Εγω πιστευω πως ισχυει για ολους τους ανθρωπους αυτο, ολοι ειμαστε καταπιεσμενοι απο αυτη την αποψη και ας μην το ξερουμε.

Banned
    Γεια σου ρε κιουμπ αμαν καναμε να το πουμε χαχαχα
    Αυτο ακριβως. Ειναι ηδη επιστημονικα αποδεδειγμενο πως οι ανθρωποι ειναι πολυγαμικα οντα η οχι μονογαμικα τελοσπαντων....ποιο επιστημονικα αποδεδειγμενο, ειναι αποδεδειγμενο απο την ιδια τη ζωη. Φυσικα και φταινε τα κοινωνικα προτυπα. Εγω πιστευω πως ισχυει για ολους τους ανθρωπους αυτο, ολοι ειμαστε καταπιεσμενοι απο αυτη την αποψη και ας μην το ξερουμε.
    Για όλους δεν ξέρω αν ισχύει, μπορεί να είναι αναλόγως τον άνθρωπο...

Senior Member
    Για όλους δεν ξέρω αν ισχύει, μπορεί να είναι αναλόγως τον άνθρωπο...
    Καλα ας βγαλουμε τις ουρες μας απ'εξω, εγω κι εσυ ειμαστε μονκγαμικες :P χαχαχα

Senior Member
    Και εδω σε αυτα που εχω βαλει με εντονα γραμματα κολλαει οοοολη η αναλυση του αρθρου. Τι εννοεις οταν λες πως αυτο δεν ειναι αγαπη αλλα καποιου ειδους δεσιμο χωρις το ερωτικο στοιχειο; Εχεις αποφασισει αυθαιρετα πως αγαπη=δεσιμο και ερωτικο στοιχειο μαζι. Απο που και ως που; Επειδη ετσι λενε τα παραμυθια; Για αυτο στο αρθρο τα στοιχεια που μας οδηγουν στο να αποζητησουμε σχεσεις ειναι σπασμενα σε κομματια (σωματικο, εγκεφαλικο, κοινωνικο) και καταληγει στο συμοερασμα πως δεν υπαρχει αγαπη οπως την εννοεις. Ειναι κοινωνικο κατασκευασμα.
    α.
    Δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα , ειναι κατι που υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο , στα ανωτερα νοημονα οντα , οπως πχ. φαλαινες , δελφινια , αετους , βλεπεις ζευγη που μενουν μαζι σε ολη την ζωη τους , δεν μπορεις να πας κοντρα στην φυση , αυτο πας να κανεις ................................ τωρα γιατι σε μπερδευουν αυτα , δεν μπορω να το καταλαβω , κανε αυτο που νομιζεις , δεν σκοπευω να σε κοντραρω , αλλα εχεις ωρισμενες αποψεις , που δεν ειμαι σε θεση να τις αναλυσω ...................... ισως χρειαζεσαι τον καταλληλο ανθρωπο στην ζωη σου , εγω δεν υπεραναλυω , πραττω κατα το δοκουν ....................ειμαι και πρκτικος ανθρωπος , ποτε δεν αισθανομαι μπερδεμενος , μαρεσει καποια ? καθομαι .......την βαρεθηκα ? εφυγα ........με βαρεθηκε ? ας φυγει , δεν θα ζητησω ποτε εξηγησεις , θαχει τους λογους της .............να ποθω δυο γυναικες ταυτοχρονα , μουχει τυχει , απαξ , αλλα γρηγορα η μια επικρατησε , δεν ηταν δυσκολο να καταλαβψποια μου εκανε πιο πολυ κλικ .................. οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι περιπλοκες , παραλογες , ανοητες , μπερδεμενες , αλλοπροσαλλες , αλλα .................................................. ... τις χρειαζομαστε !!! ειναι σαν το ανεκδοτο , που πανε δυο κυριες σενα εστιατοριο , και λεει η μια στην αλλη , πω πω , τι απαισιο φγητο εχει εδω , και η αλλη απαντα , ναι , κι οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ............ καπως ετσι και οι σχεσεις , ειναι απαισιες , αλλα οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ....εντελως παραλογο , ε ? .......................... κουραστηκα , Νάταλι , κουραστηκα , ες αυριον τα σπουδαια .........παω για οριζωντιωση ........... συνιστω το ιδιο ......!

Banned
    Καλα ας βγαλουμε τις ουρες μας απ'εξω, εγω κι εσυ ειμαστε μονκγαμικες :P χαχαχα
    Εσύ λες όλοι δηλαδή? Όλοι όλοι :p

Senior Member
    . Εγω πιστευω πως ισχυει για ολους τους ανθρωπους αυτο, ολοι ειμαστε καταπιεσμενοι απο αυτη την αποψη και ας μην το ξερουμε.
    Δεν ξερω για σας , αλλα εγω δεν αισθανομαι κασθοοοολου καταπιεσμενος , μια χαρα μονος ειμαι .....................οχι παντα !!!!!

Banned
    Δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα , ειναι κατι που υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο , στα ανωτερα νοημονα οντα , οπως πχ. φαλαινες , δελφινια , αετους , βλεπεις ζευγη που μενουν μαζι σε ολη την ζωη τους , δεν μπορεις να πας κοντρα στην φυση , αυτο πας να κανεις
    Eγώ με αυτό τώρα μπερδεύτηκα......?

Senior Member
    Δεν ειναι κοινωνικο κατασκευασμα , ειναι κατι που υπαρχει και στο ζωικο βασιλειο , στα ανωτερα νοημονα οντα , οπως πχ. φαλαινες , δελφινια , αετους , βλεπεις ζευγη που μενουν μαζι σε ολη την ζωη τους , δεν μπορεις να πας κοντρα στην φυση , αυτο πας να κανεις ................................ τωρα γιατι σε μπερδευουν αυτα , δεν μπορω να το καταλαβω , κανε αυτο που νομιζεις , δεν σκοπευω να σε κοντραρω , αλλα εχεις ωρισμενες αποψεις , που δεν ειμαι σε θεση να τις αναλυσω ...................... ισως χρειαζεσαι τον καταλληλο ανθρωπο στην ζωη σου , εγω δεν υπεραναλυω , πραττω κατα το δοκουν ....................ειμαι και πρκτικος ανθρωπος , ποτε δεν αισθανομαι μπερδεμενος , μαρεσει καποια ? καθομαι .......την βαρεθηκα ? εφυγα ........με βαρεθηκε ? ας φυγει , δεν θα ζητησω ποτε εξηγησεις , θαχει τους λογους της .............να ποθω δυο γυναικες ταυτοχρονα , μουχει τυχει , απαξ , αλλα γρηγορα η μια επικρατησε , δεν ηταν δυσκολο να καταλαβψποια μου εκανε πιο πολυ κλικ .................. οι ανθρωπινες σχεσεις ειναι περιπλοκες , παραλογες , ανοητες , μπερδεμενες , αλλοπροσαλλες , αλλα .................................................. ... τις χρειαζομαστε !!! ειναι σαν το ανεκδοτο , που πανε δυο κυριες σενα εστιατοριο , και λεει η μια στην αλλη , πω πω , τι απαισιο φγητο εχει εδω , και η αλλη απαντα , ναι , κι οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ............ καπως ετσι και οι σχεσεις , ειναι απαισιες , αλλα οι μεριδες ειναι τοσο μικρες ....εντελως παραλογο , ε ? .......................... κουραστηκα , Νάταλι , κουραστηκα , ες αυριον τα σπουδαια .........παω για οριζωντιωση ........... συνιστω το ιδιο ......!
    Μα στα αυστηρα μονογαμικα ειδη στο ζωικο βασιλειο οι χημικες διεργασιες που οδηγουν στη δημιουργια δεσμων ειναι πιο εντονες, ο δικος μας εγκεφαλος δεν ειναι φτιαγμενος ετσι. Ειμαστε καπου στη μεση, εξελιγμενοι για να υπαρχει μια ισορροπια μεταξυ της γενετικης ποικιλομορφιας και της τασης για δημιουργια μεσοπροθεσμων δεσμων για οσο χρονο χρειαζεται για την ανατροφη απογονων. Δηλαδη ντεμι δεσιμο μεχρι να μεγαλωσουν τα παιδακια και μετα φθορα για να προχωρησουμε σε αλλο ταιρι και να υπαρχουν μεγαλυτερη γενετικη ποικιλια και υγιεστεροι απογονοι.

Αυτη η ντεμι κατασταση λοιπον ειναι πολυ λογικο να μπερδευει. Το ακρο της μονογαμιας ειναι μια πολυ σκληρη δυσκολα υλοποιησιμη προσδοκια που μας πληγωνει περισσοτερο και μας κανει κακο παρα καλο, απο την αλλη και ο ερωτας ειναι εγωιστης...και αν θες να λαβεις μονογαμικη υποσχεση αναγκαζεσαι να δωσεις μονογαμικη υποσχεση. Αλλα επειδη δεν εινακ η φυσικη μας κατασταση λες ψεμματα οταν τη χαλας για να συνεχισει ο αλλος να διατηρει τη δικια του μονογαμικη υποσχεση. Ε ποσο αρρωστημενα ειναι ολα αυτα..;
    Η μονογαμια μου ειναι ευκολη προσωπικα μεχρι στιγμης, πιθανοτατα για κοινωνικους η ψυχολογικους λογους, αλλα αναρωτιεμαι αν θα ηταν πιο ευκολο να προσαρμοστω στην πολυγαμια και να προσπαθησω να την εφαρμοσω γιατι το προβλημα μου δεν ειναι αυτη αλλα το οτι κουραστηκα με το μπερδεμα μπουτιων μεταξυ φοβισμενων αδυναμων ανασφαλων ανθρωπων και ονειρευομαι επιτελους ΔΥΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ. Οποιες και αν ειναι. Δεν αντεχω τις προφασεις και τα ψεμματα απλα, τα σιχαινεται η ψυχη μου εχω εδω και τρεις μερες συνεχομενα ναυτια. Και αν ενας τετοιος τροπος ζωης βοηθουσε στο να μην έχω κοτες γυρω μου αλλα θαρραλαιους ανθρωπους που εννοουν οτι λενε και λενε οτι εννοουν με χαρα θα δεχομουν εναν τετοιο τροπο ζωης. Θα προσπαθουσα να το εφαρμοσω. Αλλα προφανως δεν υπαρχει καποιος στο φορουμ να με βοηθησει λιγο με το πως...
    Καληνυχτα μακ!

Senior Member
    Εσύ λες όλοι δηλαδή? Όλοι όλοι :p
    Πιστευω ναι ολοι ολοι...απλα μερικοι ανθρωποι ειναι πιο "εκπολιτισμενοι" να το πω; :P Εχουν αφομοιωσει πιο πολυ δηλαδη τα κοινωνικα προτυπα και εχουν απωθησει λιγο πιο πετυχημενα την φυση τους στο βαθος του ψυχισμου τους. Αυτο γινεται μαλλον για κοινωνικους αλλα και προσωπικους ψυχολογικους λογους του ατομου. Αλλα ναι πιστευω ολοι ολοι ειμαστε ετσι. Για το ανθρωπινο ειδος δεν μιλαμε; Ε η ειμαστε ανθρωποι η δεν ειμαστε.

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast