Με αποκλείουν συνέχεια. - Page 10
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 10 of 109 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast
Results 136 to 150 of 1630
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Εγώ δελφινάκι,περισσότερο πιστεύω ότι σου φταίει ο τρόπος που μεγάλωσες και όλοι αυτοί οι ψυχαναγκασμοί οφείλονται εκεί.....
    ούτε ψυχωσικιά σε κόβω να έισαι όπως σου λένε οι ψυχίατροι μου φαίνεσαι,νομίζω ότι δεν έχεις αποδεχτεί ούτε τον εαυτό σου,ούτε και αυτά που έχεις περάσει στην ζωή σου!

Τον τρόπο που θα ξεπεράσεις τα προβλήματα σου δεν είμαι εις θέσιν να τον γνωρίζω γιατί ούτε και εγώ εχω βρει τροπο να ξεπεράσω όλα μου τα προβλήματα!
    Εγώ μεγάλωσα πολύ όμορφα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Senior Member
    Για πες.....πού και που έχεις πάει για δουλειά και με ποιόν τρόπο σε έχουνε διώξει;
    Λοιπόν έχω δουλέψει σε γνωστό σε κυλικείο 2 χρόνια στα 22 μου έκλεισε η επιχείρηση και με διώξανε

έχω δουλέψει 2 χρόνια σε βιβλιοπωλείο σε γνωστό και με έδιωξε

έχω κάνει μπειμπι σιτινγκ για πολλά χρόνια, αυτά όμως παλιά τώρα προσπαθώ να στεριώσω ως νοσηλεύτρια σε διάφορες κλινικές και πάνω από 1 μήνα δεν με κρατάνε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Εγώ μεγάλωσα πολύ όμορφα σε μια ευτυχισμένη οικογένεια.
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ όλα αυτά τα χρόνια μας λες.ότι ο αδερφός σου είναι ψυχακιας και σε βρίζει και σε υποτιμάει και η μαμά σου λέει ότι είσαι ανίκανη για τα πάντα κλπ κλπ κλπ...ο μπαμπάς σου,σας μιλάει καλύτερα να υποθέσω;

Senior Member
    ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ όλα αυτά τα χρόνια μας λες.ότι ο αδερφός σου είναι ψυχακιας και σε βρίζει και σε υποτιμάει και η μαμά σου λέει ότι είσαι ανίκανη για τα πάντα κλπ κλπ κλπ...ο μπαμπάς σου,σας μιλάει καλύτερα να υποθέσω;
    Ο αδελφός μου έχει πρόβλημα αλλά δεν είχε εκδηλωθεί στη μικρή ηλικία του αλλά από τα 14 και μετά μέχρι να συνειδητοποιήσω πόσο μεγάλο πρόβλημα είχε έγινε 20 χρονών η μαμά μου είναι πολύ καλό άνθρωπος και ο μπαμπάς μου επίσης.

Senior Member
    Δελφινι μου ρωτω για να φτιαξω σκηνικο στο μυαλο μου...
    θεματα με αυτισμο και νοητικη υστερηση στην οικογενεια δεν ειχατε?
    οι γονεις σου τι δουλεια έκαναν?
    Τωρα ειναι συνταξιουχοι? τι κανουν?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι μου ρωτω για να φτιαξω σκηνικο στο μυαλο μου...
    θεματα με αυτισμο και νοητικη υστερηση στην οικογενεια δεν ειχατε?
    οι γονεις σου τι δουλεια έκαναν?
    Τωρα ειναι συνταξιουχοι? τι κανουν?
    'Όχι δεν είχαμε! Ο αδελφός μου πέρασε στα τει και η μαμά μου ήταν λογίστρια και ο μπαμπά μου μηχανολόγος εργοδηγός για πολλά χρόνια σε μια επιχείρηση, τώρα είναι συνταξιούχοι.

Μακάρι να το ξεπεράσω......... εντελώς!

Μόλις έβρισα έναν παλαιοημερολογίτη γιατί τον έκανα αίτημα φιλίας και το δέχτηκα αλλά η γυναίκα του δεν τον δέχτηκε και τον ρώτησαγιατί και μου είπε ότι δεν μου έχει εμπιστοσύνη επειδή την έβρισα στο παρελθόν. Τον έβρισα και τον απέκλεισα και αυτόν.
    Ειναι που θα αλλαζες και δε θα ξαναασχολιοσουν.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Ειναι που θα αλλαζες και δε θα ξαναασχολιοσουν.
    Δεν θα πάω σε κείνη την εκκλησία ξανά πάει τελείωσε και θα κοιτάξω τον εαυτό μου. Με ζήτησε αυτός αίτημα φιλίας και τον αποδέχτηκα για αυτό κακώς γιατί δεν τον χωνεύω.

Senior Member
    Δεν θα πάω σε κείνη την εκκλησία ξανά πάει τελείωσε και θα κοιτάξω τον εαυτό μου. Με ζήτησε αυτός αίτημα φιλίας και τον αποδέχτηκα για αυτό κακώς γιατί δεν τον χωνεύω.
    Αυτό το λες 4 χρόνια τώρα!

Senior Member
    Νομιζω οτι η εκκλησια αυτη ηταν ολος ο κοσμος του δελφινιου για ολη τη ζωη της, εξ ου και το ολο προβλημα! Το συμπαν της, το σημειο αναφοράς της... Και αν εχω καταλαβει καλά, δεν ηταν απλη εκκλησια που πας Κυριακη για 2 ωρες και τελος. Αυτοι μαζευονταν μετα, έπιναν καφε, συζητουσαν, μπορεί να πηγαιναν εκδρομες μαζί, μαζευονταν σε σπιτια, υπηρχαν παρεες εκει μεσα, κλικες, ιντριγκες, συμφεροντα κλπ. Κατι σαν οργανωση δηλαδη παρα μια εκκλησια, ας πουμε της ενοριας μας.
    Αμα έχεις την ταμπελα του παλαιου, μετα αυτοι με το νεο δεν σε κανουν παρεα γιατι θεωρεισαι αιρετικος. Επισης, αυτοι που πανε με το παλαιο, ειναι ιδιαιτερα ζηλωτες στα πιστευω τους. Δηλαδή αν κανεις κατι στραβο, σου βγαινει ευκολα το ονομα. Ισως για αυτο το δελφινι, ειχε ήδη την ευαισθησια και την προδιαθεση, επαθε το σοκ απο το βρισιμο της τυπισσας και την απορριψη του κυκλου αυτου, απομονωθηκε και επαθε την ψυχωση...
    Εχω φιλη που εχει παντρευτει παλαιοημερολογιτη και τα ξερω λιγο αυτα.

Banned
    Αυτο θα εγραφα και εγω.στο μυαλο μου εχω τους παλαιοημερολογιτες ως μια κλειστη κοινωνια σαν τους ρομα πχ αλλα με πιο οργανωμενη ζωη.εκει μεσα λοιπον αν κανεις μλκ θα σε στιγματισουν για μια ζωη..

Νομιζω οτι η εκκλησια αυτη ηταν ολος ο κοσμος του δελφινιου για ολη τη ζωη της, εξ ου και το ολο προβλημα! Το συμπαν της, το σημειο αναφοράς της... Και αν εχω καταλαβει καλά, δεν ηταν απλη εκκλησια που πας Κυριακη για 2 ωρες και τελος. Αυτοι μαζευονταν μετα, έπιναν καφε, συζητουσαν, μπορεί να πηγαιναν εκδρομες μαζί, μαζευονταν σε σπιτια, υπηρχαν παρεες εκει μεσα, κλικες, ιντριγκες, συμφεροντα κλπ. Κατι σαν οργανωση δηλαδη παρα μια εκκλησια, ας πουμε της ενοριας μας.
    Αμα έχεις την ταμπελα του παλαιου, μετα αυτοι με το νεο δεν σε κανουν παρεα γιατι θεωρεισαι αιρετικος. Επισης, αυτοι που πανε με το παλαιο, ειναι ιδιαιτερα ζηλωτες στα πιστευω τους. Δηλαδή αν κανεις κατι στραβο, σου βγαινει ευκολα το ονομα. Ισως για αυτο το δελφινι, ειχε ήδη την ευαισθησια και την προδιαθεση, επαθε το σοκ απο το βρισιμο της τυπισσας και την απορριψη του κυκλου αυτου, απομονωθηκε και επαθε την ψυχωση...
    Στο μυαλο μου εισαι.Δε ξερω τιποτα για τους παλαιοημερολογιτες,αλλα απο αυτα που γραφε η Ολγα αυτα καταλαβαινα.

Οτι πρεπει να κανουν παρεες και σχεσεις μονο εκει.Επισης,επειδη ειναι πολυ λιγοτεροι σε σχεση με τους ΧΟ,δημιουργουνται πιο ευκολα κλικες και αποκλεισμοι.

Η μανα της την εχει πορωσει με αυτα.

Senior Member
    Ναι σωστά έτσι είναι. Με απομονώσανε και δεν με κάνανε παρέα ούτε και όχι μόνο αυτό με ανταγωνίζονταν κιόλας και ζήλευαν και πολύ.

Εγώ μπλέχτηκα στο παιχνίδι τους χωρίς να το καταλάβω. Πίναμε καφέ και όλα αυτά και κάναμε παρέα μαζί τους αλλά υπέβοσκε μια ζήλια για το πρόσωπο μου. Και τελικά με πολέμησαν πολύ ότι δεν αξίζω. Στην αρχή όλα τα κοριτσάκια είμασταν το ίδιο μετά αυτά καταβάλλανε μεγάλη προσπάθεια για να με ξεπεράσουνε για να μην με ζηλεύουνε γιατί εγώ εκεί μέσα τουλάχιστον ήμουνα το πιο όμορφο από όλα και όλα με ξεπεράσανε και η μία παντρεύτηκε έχει 2 παιδιά η άλλη παντρεύτηκε έχει ένα παιδί και δουλεύει και στην τράπεζα και η άλλη ομόρφυνε πολύ τον εαυτό της. Εγώ πήγαινα εκεί από πίστη άλλα και γιατί περνούσα ωραία στην αρχή αλλά μετά ο κόσμος αποδείχτηκε ότι ήτανε καθίκια ότι ζήλευαν και ότι χαιρόντουσαν αν παθαίναμε κάτι κακό και ήθελα να σταματήσω να κάνουμε παρέα μαζί τους για αυτό τους έβρισα (λάθος θα μπορούσα με άλλον τρόπο) το κατάλαβε και η μαμά μου ότι δεν είναι καλοί άνθρωποι και άρχισε να ξεκόβει και αυτή. Εκεί όλοι πολεμάνε όλους και μας πολέμησαν πάρα πολύ σαν οικογένεια. Μαύρη ζωή περνάς σε τέτοιες εκκλησίες από την εμπειρία μου δηλαδή. Εκεί πήγαμε γιατί η μαμά μου είχε πολλές τρέλες και την βοήθησε πολύ ο Θεός να τις ξεπεράσει. Στην αρχή νόμισα ότι πάνε αξιόλογοι άνθρωποι αλλά αποδειχθήκανε μπαρούφες. Εκεί μέσα υπάρχει κακία , ζήλια πιο πολύ από ότι υπάρχει στον έξω κόσμο.
    Last edited by δελφίνι; 29-07-2016 at 09:12.

Senior Member
    Εκεί μέσα υπάρχει κακία , ζήλια πιο πολύ από ότι υπάρχει στον έξω κόσμο
    δελφινάκι, σε όλες τις κλειστές κοινωνίες, τις κάστες, μη σου πω γκετο, έτσι είναι...
    Την υγεία σου κοιτα, να εισαι εσύ καλά, και αστους αυτους να κουρευονται!!

Senior Member
    δελφινάκι, σε όλες τις κλειστές κοινωνίες, τις κάστες, μη σου πω γκετο, έτσι είναι...
    Την υγεία σου κοιτα, να εισαι εσύ καλά, και αστους αυτους να κουρευονται!!
    Μακάρι να γίνω καλά στην υγεία εντελώς. Όχι ότι δεν είμαι καλά αλλά θα ήθελα να γίνω εντελώς καλά.

Άρα εγώ φταίω που δεν μπορώ να προσαρμοστώ με αυτούς ε?
    Last edited by δελφίνι; 29-07-2016 at 12:25.

Page 10 of 109 FirstFirst ... 891011122060 ... LastLast