Results 181 to 195 of 1630
Thread: Με αποκλείουν συνέχεια.
-
30-07-2016, 17:24 #181
- 30-07-2016, 17:30 #182
Μιλάς για απομόνωση και ανταγωνισμό. Να σου πω περίπτωση που να είσαι εσύ ο καλός της υπόθεσης στην αρχή, να σου δείχνουν ενδιαφέρον, να τους έχεις βοηθήσει όλους, να τους έχεις στηρίξει και στο τέλος να σου γυρίζει και μπούμερανγκ. Γιατί βρέθηκε ένα πουτανίδιο, που τους πήρε όλους με το μέρος του και ξαφνικά απο εκεί που ήσουν εσύ στη θέση αυτή, να σε παραμερίζουν, να μη σου μιλάει κανείς, να σε έχουν απομονώσει όλοι, να έχουν μάλιστα συννενοηθεί να σε κάνουν πέρα γιατί σε βλέπουν ανταγωνιστικά, επειδή είναι η άλλη είναι συμπάθεια του αρχηγού της παρέας, αν μπορούμε να το πούμε έτσι. Και να σου κρεμάνε και κουδούνια, να σου βάζουν την ταμππέλα της προβληματικής. Κι εσύ να τους βλέπεις απο μακριά να γίνονται παρεάκι κι εσύ να έχεις παραγκωνιστεί.
30-07-2016, 17:37 #183
Η δική μου ιστορία είναι λίγο διαφορετική. Έχει όμως παρόμοια κατάληξη. Με στιγματισμό και περιθωριοποίηση και κλείσιμο στο εαυτό και κατάθλιψη και πολύ πολύ θυμό και οργή που νιώθω πως δεν μπορεί να μου φύγει παρά μόνο αν μπορούσα να σπάσω τα μούτρα μερικών ανθρώπων μέχρι να φτύσουν αίμα αλλά αυτό είναι παράνομο, το λιγότερο να τους σκυλοβρίσω που ούτε αυτό τόλμησα να κάνω γιατί ήθελα να το παίξω ανωτερότητα ή να τους έβλεπε να τους συμβαίνει το ίδιο για να χαρεί η ψυχή μου. Κι ο θυμός έτσι εσωτερικεύεται με αποτέλεσμα να μου βγαίνουν όλο ψυχοσωματικά. Αν σου την πω την ιστορία θα τραβάς τα μαλλιά σου. Ούτε σενάριο τέτοιο μπέρδεμα. Έχει ενδιαφέρον όμως ν' ακούσεις και την ιστορία κάποιου άλλου. Εχώ κι εγώ αυτά περί αμαρτίων που πληρώνεις κτλ.
30-07-2016, 17:50 #184
Για πες...
30-07-2016, 18:23 #185
Έχει πολύ πράμα. Όχι τίποτα άλλο για να δεις πόσο μαλακισμένος κόσμος υπάρχει. Δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω...
Ας δώσω ένα εισαγωγικό, είμαι εγώ που έχω χάσει τη δουλειά μου, έχω πάθει σοκ με το χαμό του γατιού μου που το έχασα μέσα σε 5 μέρες απο το πουθενά, έχω υποστεί πολύ άσχημες συμπεριφορές απο το παρεάκι του φίλου μου εκείνη την εποχή, πρέπει να κάνω χειρουργείο για έναν όγκο στο χέρι, παθαίνω και με λοίμωξη στο νεφρό γενικά είμαι σε μια φάση εκείνη την εποχή λες και είχα μπει στη ζώνη του λυκόφωτος (επειδή σου τα γράφω όσο περισσότερο συνοπτικά γίνεται γιατί είναι πολλά όπου έχεις κενά ή απορία με ρωτας), έχει κάτσει και μια περίπτωση με μια φίλη -και καλα- που ήθελε να μο γνωρίσει κάποιον αλλά μάλλον για την πάρτη της δούλευε (άλλη ιστορία αυτή, αν θες σου την γράφω κι αυτή και έχει και πολλές ομοιότητες με το πως εξελίχθηκε και η άλλη υπόθεση στη συνέχεια) όπου εγώ έχω περάσει μια πολύ άσχημη ψυχολογική φάση, έχω βιώσει απαξίωση, απόρριψη, ένιωθα ότι γίνονται κουβεντούλες πίσω απο την πλάτη και ότι υπάρχουν άτομα ή μάλλον αυτή η καργιόλα με διαβάλλει σε κοινούς μας φίλους και νιώθω ντροπιασμένη, ευχαρίστως ακόμη και τώρα 3 χρόνια μετα θα έριχνα μεγάλα μπουνίδια στη συγκεκριμένη. Τέλοσπαντων, να μην στα πολυλογώ μετά απο την άσχημη εκείνη εμπειρία βρίσκομαι σε ένα σεμινάριο δημιουργικής γραφής σε μια προσπάθεια μου να ξεπεράσω πράγματα. Κι εκεί αρχίζει το δράμα μου...
30-07-2016, 18:33 #186
Τι να σου γλυκιά μου ελπίζω να τα ξεπεράσεις όλα και να γίνεις ευτυχισμένη σαν την ******* την φίλη μου που τώρα πλέει σε πελάγη ευτυχίας.
30-07-2016, 18:41 #187
Στην αρχή είναι όλα τόσο όμορφα, έχουμε αυτόν τον καταππληκτικό δάσκαλο, τρομερή προσωπικότητα που απο την πρώτη στιγμή νιώθω να με γοητευει αλλά ακόμα είμαι σε πρώτο επίπεδο, δεν τον έχω ερωτευτεί ακόμη. Στο χώρο αυτό που έκανα τα σεμινάρια είχα ξανακάνει και προηγουμένως με άλλους δασκάλους που σημαίνει ότι κάποια άτομα με ήεραν απο εκεί. Ο συγκεκριμένος δάσκαλος έρχεται στο μάθημα με μια κοπέλα, φίλη του απ' ό,τι φαινεται. Εμένα όμως κάτι μου κάνει αυτή η γυναίκα γιατί είναι τρομερά προσκολλημένη πάνω του, έρχονται - φεύγουν μαζί, παντού μαζί και στις εξόδους που κάναμε μαζί με την ομάδα μαζί, κολλητάρια σχεδόν αφήνει να τον πλησιάσει κανένας, σαν να έλεγε ότι μου ανήκει. Τρομερά χειριστική. Να ενημερώσω εδώ ότι πρόκειται για μια κοπέλα παχύσαρκη αλλά είχε τέτιοι ύφος και τέτοιο τουπέ όταν μιλούσε λες και ήταν η Ζιζέλ. Τέλοσπαντων αυτό το αναφέρω γιατί πολλά άτομα έτσι βγάζουν μια υποκριτική αυτοπεποίθηση ενώ στην ουσία είναι συμπλεγματικοί. Επίσης το έπαιζε πολύ καλοσύνη αλλά ένιωθες ότι πίσω απο το χαμόγελο έρρεε το δηλητήριο. Αυτή λοιπόν η τύπισσα έχω την αίσθηση ότι έχει καταλάβει μια συμπάθεια, τουλάχιστον στην αρχή, που μου είχε δείξει ο συγκεκριμένος και διαισθάνομαι ότι δουλέυει παρασκήνιο εις βάρος μου. Διότι απ' ό,τι κατάλαβα πρέπει και να τον ψιλογουστάρει. Και ξεκινάει μια περίεργη φάση όπου αυτή πετάει διάφορες σπόντες που εμένα με φέρνουν σε δύσκολη θέση και αρχίζω να νιώθω περιέργα εκεί μέσα, να μαζέυομαι, να μην νιώθω άνετα, να μην μπορώ να εκφραστώ, να μην μπορώ να είμαι ο εαυτός μου διότι διαισθάνομαι να υπάρχει κάτι στο αέρα, ότι γίνονται δηλαδή σχόλια ή ότι με συζητάνε με τον δάσκαλο του οποίο βλέπω κι εκείνου τη συμπεριφορά να αλλάζει.
30-07-2016, 18:56 #188
Ξέρεις μπορεί να ήτανε και στο μυαλό σου και να μην συνέβαινε τίποτα. Το παθαίνω και εγώ αυτό αυθυποβάλλομαι.
30-07-2016, 19:09 #189
Παίζει αλλά τόση παράνοια ρε παιδί μου... Τόσο πολύ έξω να πέφτω;; Γιατί;;; Αν ισχύει θα πρέπει να βρώ την αιτία γιατί μου καταστρέφει τις σχέσεις μου με τους ανθρώπους και στην προηγούμενη περίπτωση το ίδιο πράγμα, η φίλη που ήθελε και καλά να μου γνωρίσει τον τύπο αυτόν είχα την αίσθηση ότι κάνει παιχνίδι μαζί του κι ότι εμένα με χρησιμοποιήσε για δόλωμα και πιο πολύ όχι για να κάνει κάτι μ' αυτόν όσο περισσότερο για να επιβεβαιωθεί, επειδή είχε το προφιλ 40αρας παντρεμένης απο τα 20 με 2 παιδιά με προβλήμα στο γάμο της όπου ήθελε να διαπιστώσει να μετράει ως γυναίκα. Ακόμη και να ισχύει αυτό που εγώ κατάλαβα θα το μάθω ποτέ;; Μπορώ να το επιβεβαιώσω;; Θα παραδεχτει κανείς την αλήθεια;; Η φάση είναι ότι εγώ κόλλησα μετά με τον τύπο κι αυτός με έφτυνε, βέβαια κατα καιρούς προσεγγίζει... πως;; κάνει like σε καποιες αναρτήσεις μου πολύ στοχευμένα και περιμένει απο μένα τι;; μετά απο όλα αυτά να κάνω εγω κίνηση;; Έχω κουραστεί να με πληγώνουν;;
30-07-2016, 20:07 #190
Δεν ξέρω γλυκιά μου θα μας απαντήσει η Μάρα όταν θα μπει.
30-07-2016, 20:14 #191
κορίτσια, καλησπέρα!!
Δελφινι για το αν οι συμφεροντολογοι ειναι καλοι ανθρωποι που ρωτας πιο πανω, εννοείται πως οχι !
ο σκοπος δεν αγιαζει τα μέσα!
Το να έχεις ενα σκοπο στη ζωη σου, να εχεις βρει το νόημα που η ζωη σου έχει και να έχεις αίσθημα προσανατολισμου, να ξερεις πού πας και τί κανεις, είναι αλλο πράγμα! υποτίθεται αυτο ψάχνουμε να βρουμε...
Να σε ρωτησω, στην εκκλησια ηξεραν οτι η φιλη σου αυτη διατηρει 3 παραλληλες σχεσεις?
και πως ειναι δυνατό να την πιστεψαν οτι εισαι εσυ η ανηθικη επειδη πηγες με το φιλο της τη στιγμη που αυτη δουλευε τρεις αντρες?
30-07-2016, 20:17 #192
30-07-2016, 20:21 #193
Μηπως ειναι μια συνεργατης του, που τη βρήκε μεσω αυτών των σεμιναριων, και αυτη προσπαθουσε να κολλησει πανω του να αποκατασταθει επαγγελματικά? και απλα στο προσωπο σου ειδε μια συμπαθεια που σου ειχε ο δασκαλος, και ζηλεψε η αλλη οτι μπορει να της φας την οποια θεση νομιζε οτι εχει?
30-07-2016, 20:21 #194
Στην εκκλησία δεν ξέρω τι ήξεραν πάντως το δικό μου το θεωρήσανε μάλλον πιο σοβαρό , μπορεί να μην ήξεραν τα δικά της αλλά τα δικά μου φρόντισε αυτή να τα μάθουνε.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως αυτό το τσουλί κατάφερε να παντρευτεί και να είναι ευτυχισμένη (νομίζω ότι εγώ είμαι πιο έξυπνη από αυτήν) μάλλον αγαπούσε πολύ τον εαυτό της και επιθυμούσε πολύ να παντρευτεί για αυτό τα κατάφερε.
30-07-2016, 20:24 #195
περιγραψε μας πως εζησες την διαπομπευση στο παλαιο απο τη φιλη σου αυτη... τι ειπε, πως σε εβρισαν οι αλλοι, τι ενοιωσες με τα ψυχολογικα που επαθες....
Εξομολογιοσουν συχνά?
Αν εκανες κατι λαθος, πως ένιωθες? αν εκανες καποια αμαρτια παλιοτερα ενιωθες οτι θα πεθανεις στην κολαση πχ?