Συνειδητοποιήσεις μετά απο βιασμό - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 79
    Senior Member
    Quote Originally Posted by nastaz View Post
    Ας τον κάνει κάποιος block απο εδω μέσα!!! -τον niko2
    Μα είναι δυνατον να λέει τέτοια πράγματα??????
    Αν σε είχα μπροστά μου θα έβγαζα όλο το θυμο που έχω μέσα μου πάνω σου!
    Αιδιαστικέ μισογύνη
    εισαι επιθετικη και βιαιη

νασταζ, ποσο χρονων εισαι ?

Senior Member
    εγω παντως δεν ξαναγραφω σε αυτο το θεμα

[QUOTE=nastaz;630366] Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν απο πάντα προβληματικές. Και τώρα είναι πιο δύσκολες απο ποτέ. Νιώθω οτι ποτέ δε θα μπορέσω να έχω μια υγιή σχέση με έναν άντρα.

θελεις να μας το αναλυσεις λιγο αυτο ?

Senior Member
    Τι λές βρε κακομοίρη ψυχανόμαλε που θα μου πεις και ντροπή μου?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ!!!!!
    Ενημερώσου πρώτα και μετά πούλα μούρη.
    Λέγετε το χάπι του βιασμου και προκαλεί Black out απο 5-10 ώρες. Κυκλοφορεί στην Ελλάδα τα τελευταία 3 χρόνια.

Το κάθαρμα θα μπεί φυλακή. Και εύχομαι να τον βιάζουν κάθε μέρα. Και τους δύο
    Nastaz, ηρέμησε δεν σου κάνει καλό να ταράζεσαι με τέτοιο πρόβλημα στην ψυχή σου, ξέρω πως είναι αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις...κι εγώ παλιά είχα ακούσει διάφορα και ξέρω πως είναι δύσκολο αλλά ηρέμησε...
    Αυτοί θα πάρουν ότι τους αξίζει...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    ΑΧΧΧ!!! τι ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα ελεος ενηλικη ανθρωποι ειμαστε!! Εγω ενα ξερω το ναι ειναι ναι και το οχι ειναι οχι και αν δεν το καταλαβαινουμε ας γυρισουμε το χρονο πισω εκει που ειμασταν 1 ετους να αρχισουμε σιγα,σιγα να το μαθαινουμε!!

Senior Member
    Να παλέψεις κορίτσι μου εγώ είχα μια άσχημη εμπειρία για τα δικά μου δεδομένα πολλή βαριά, αν έχεις διάθεση μπορείς να διαβάσεις την ιστορία μου, ειχα βάλει κιλά απο υπερφαγεία, το περιστατικό έγινε πριν 10 μήνες άρχισα να συνέρχομαι 8-9 μήνες μετά, πολέμα εγώ έκανα restart ... ήθελα πολλές φορές να πεθάνω μετα από αυτό έκλαιγα 7 μήνες καθε βράδυ τώρα βουρκώνω που κ που αλλα ως εκει..πολέμα κ ξεκίνα από την αρχή!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Ευτυχώς δε με λες κακιά αλλά με λες βλάκα....

Ποιους έκαψα μωρέ και εγώ; Τον βλάκα που τα ήθελε ή την άλλην που τα είχε με 3???

Ο τύπος ήταν χειριστικός.

Έχετε καθόλου ακουστά το «Σύνδρομο της Στοκχόλμης;» Το σύνδρομο της Στοκχόλμης είναι ένα ψυχολογικό φαινόμενο κατά το οποίο όμηροι εκφράζουν συμπάθεια και συμπόνοια και έχουν θετικά συναισθήματα προς τους απαγωγείς τους, μερικές φορές σε σημείο που να υπερασπίζονται και ταυτίζονται με τους απαγωγείς. Αυτά τα συναισθήματα γενικά θεωρούνται παράλογα υπό το πρίσμα του κινδύνου ή ρίσκου που υπέστησαν τα θύματα, οι οποίοι μπερδεύουν ουσιαστικά την έλλειψη κακοποίησης από τους απαγωγείς ως μια πράξη καλοσύνης. *

συμφωνω απολυτα με ολο αυτο..
    υπαρχει κ ο συναισθηματικος βιασμος..που σε αναγκαζει (ειδικα οταν εχεις χαμηλες αμυνες ως ανθρωπος)να ανοιξεις οχι μονο ποδια ..αλλα κ πολλα αλλα..
    ειναι αυτο που λενε "σε χτυπανε στο φιλοτιμο.."

Εμένα μου συνέβη κάτι παρόμοιο σαν βιασμό το αισθάνθηκα από τον γκόμενο της φίλης μου ... Ξέρω πώς αισθάνεσαι και εσύ τώρα και εγώ έκανα χρόνια να το ξεπεράσω. Εγώ έπαθα πάρα πολλά .... ψυχολογικά αφόρητα....άφησα τον εαυτό μου ...δεν περιποιόμουνα ΄.....έβαλα κιλά...τώρα είμαι καλύτερα ....πίστεψέ με ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός ....άστον χρόνο να κυλήσει και δεν θα πονάς τόσο πολύ πια.

Δεν υπαρχει συγκριση στη δικη σου περιπτωση με τη περιπτωση της κοπελας .
    Μας λεει οτι κατι της εριξαν στο ποτο της και σαφως δεν ηθελε.
    Εσυ ειχες τις αισθησεις σου κι εκεινη τη στιγμη μπορει να το ηθελες ασχετα που μετα το μετανοιωσες .
    Δε σε κατηγορω απλα δε μπορεις να συγκρινεις τις καταστασεις .

Καλησπέρα
    Καινούρια στο φόρουμ...
    Νιώθω την ανάγκη να γράψω την δική μου σύνθετη ιστορία με ενα σύντομο post.

Πριν 3 βδομάδες βιάστηκα απο εναν "φίλο" 10 χρόνων και έναν άγνωστο. Μου έριξαν κάτι στο ποτό και δεν θυμάμαι λεπτομέριες.
    Εχω αναφέρει λεπτομερώς το περιστατικό πάνω απο 15 φορές σε ψυχολόγους, ιατροδικαστές, αστυνομικούς, οικογένεια και φίλους. Οπότε θεωρώ περιττο να μπω σε λετπομέριες.
    Οι 4-5 μέρες μετά το συμβάν ήταν τραγικές. Δε κοιμόμουνα, βρισκόμουνα σε μια διαρκής υπερένταση. Σιγά σιγά άρχισα να επανέρχομαι στο σώμα μου και να συνειδητοποιώ που βρίσκομαι.

Πριν μια βδομάδα εκανα μια προσπάθεια με μια φίλη να πάμε διακοπές. Οι οποίες διακόπηκαν νωρίτερα γιατί δεν άντεξα.
    Δεν άντεχα να είμαι σε μία πανέμορφη παραλία και να βλέπω ευτυχισμένα ζευγάρια να φωτογραφίζουν τα μωράκια τους.
    Πονάει να μη μπορείς να δεις την ομορφιά.

Μονη μου ευχαρίστηση το φαγητό. Συνειδητοποιώ οτι πάσχω απο συναισθηματική υπερφαγία και δε μπορώ να το σταματήσω.

Παράλληλα οι σκέψεις αυτοκτονίας επισκέπτονται το μυαλό μου κάθε 2-3 μέρες-αναλόγα με το πόσο αποσχολημένη είμαι.
    Με σταματάει η εικόνα της αδερφής μου στη κηδεία μου. Θα της κατέστρεφε τη ζωή ο θάνατός μου, και θα κατηγορούσε τον εαυτό της.

Οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους ήταν απο πάντα προβληματικές. Και τώρα είναι πιο δύσκολες απο ποτέ. Νιώθω οτι ποτέ δε θα μπορέσω να έχω μια υγιή σχέση με έναν άντρα. Και ώς ασπίδα, ασυνείδυτα, προσθέτω κιλά. Πήρα ήδη 4 σε 3 βδομάδες.

Συχνά βρίσκομαι σε ένα δίλημμα. Να τελειώσω όλον αυτόν το πόνο αποχαιρετώντας αυτή τη ζωή, Η να μείνω να το παλέψω, να σταθώ στα πόδια μου και ίσως βγώ κερδισμένη...?

Ευχαριστώ για το χρόνο που έδωσες για να διαβάσεις τις σκέψεις μου

Σιγουρα μη κατηγορεις τον εαυτο σου αν το κανεις γιατι δε φταις καθολου εσυ.
    Εισαι ακριβως το ιδιο ατομο με πριν και το ιδιο αγνη .
    Οι αλλοι δυο επρεπε να ντρεπονται ειδικα εκεινος ο ''φιλος'' σαν δε ντρεπεται που γνωριζοσασταν και 10 χρονια.
    Δε σου αξιζει να πεθανεις και συμφωνω στο να μεινεις να το παλεψεις , ξερω ευκολο ειναι στα λογια ομως με τον καιρο πιστευω θα αρχιζεις να το ξεχνας , εννοω να το θυμαμαι αλλα να μη πονας τοσο , το ελπιζω !

Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    ΑΧΧΧ!!! τι ειναι αυτα που γινονται εδω μεσα ελεος ενηλικη ανθρωποι ειμαστε!! Εγω ενα ξερω το ναι ειναι ναι και το οχι ειναι οχι και αν δεν το καταλαβαινουμε ας γυρισουμε το χρονο πισω εκει που ειμασταν 1 ετους να αρχισουμε σιγα,σιγα να το μαθαινουμε!!

Επιτελους ενας ανθρωπος που ξερει τουλαχιστον να σεβεται.
    Και χαιρομαι πιο πολυ επειδη εισαι και αντρας .
    Γιατι αν ψαξεις θα βρεις πολλους που καταβαθος θεωρουν τις γυναικες κατωτερες και βγαζουν μια παραλογη κακια προς αυτες και εχουνε το θρασος κι απο πανω να ειναι καχυποπτοι και να κατηγορουν και τη γυναικα κιολας οταν τη βιαζουν .

Senior Member
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Επιτελους ενας ανθρωπος που ξερει τουλαχιστον να σεβεται.
    Και χαιρομαι πιο πολυ επειδη εισαι και αντρας .
    Γιατι αν ψαξεις θα βρεις πολλους που καταβαθος θεωρουν τις γυναικες κατωτερες και βγαζουν μια παραλογη κακια προς αυτες και εχουνε το θρασος κι απο πανω να ειναι καχυποπτοι και να κατηγορουν και τη γυναικα κιολας οταν τη βιαζουν .
    Μπράβο γαλάζιο γι' αυτά που λες, πραγματικά μπράβο!

Ήθελα να ήξερα αν αυτοί που κατηγορούν θα έκαναν το ίδιο αν είχαμε τη δύναμη να τους κάνουμε μπλε μαρέν! Αλλά αν συνέβαινε αυτό σιγά μην τολμούσαν να μας αγγίξουν...μόνο με τους αδύναμους έχουν τα κότσια να τα βάζουν...

Εν τω μεταξύ εγώ ανησυχώ για τη θεματοθέτρια επειδή έχει εξαφανιστεί...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Μπράβο γαλάζιο γι' αυτά που λες, πραγματικά μπράβο!

Ήθελα να ήξερα αν αυτοί που κατηγορούν θα έκαναν το ίδιο αν είχαμε τη δύναμη να τους κάνουμε μπλε μαρέν! Αλλά αν συνέβαινε αυτό σιγά μην τολμούσαν να μας αγγίξουν...μόνο με τους αδύναμους έχουν τα κότσια να τα βάζουν...

Εν τω μεταξύ εγώ ανησυχώ για τη θεματοθέτρια επειδή έχει εξαφανιστεί...

Ελπιζω απλα να μη μπαινει πια κι οχι κατι αλλο.
    Ευχαριστω ! παλιοτερα πιστευα οτι υπηρχε υπερβολη σε αυτο ομως εκανα λαθος , εχω μπει σε φεμινιστικες σελιδες και πραγματικα υπηρχε πολυ μισος απο αντρες προς στις γυναικες για το τροπο που ντυνονται και σε βιασμους αυτες κατηγορουσαν.
    Και προσφατα ειδα δημοσιευση καποιου που ελεγε οτι ο λογος υπαρξης της γυναικας ειναι για να εχει σεξουαλικη επαφη με αντρες.
    Και ρωτησα καποιον που μιλαω καποιες φορες στο facebook μαζι του και συμφωνησε γιατι ειπε ετσι ειναι η φυση της οπως κι το να παντρευται και να κανει οικογενεια.
    Δηλαδη αν μια γυναικα ειναι ασεξουαλικη δηλαδη δεν την ενδιαφερει η σεξουαλικη επαφη η ειναι λεσβια κι δε θελει να κανει οικογενεια κι να παντρευτει επειδη θελει να ακολουθησει τη καριερα της δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by γαλαζιο14 View Post
    Ελπιζω απλα να μη μπαινει πια κι οχι κατι αλλο.
    Ευχαριστω ! παλιοτερα πιστευα οτι υπηρχε υπερβολη σε αυτο ομως εκανα λαθος , εχω μπει σε φεμινιστικες σελιδες και πραγματικα υπηρχε πολυ μισος απο αντρες προς στις γυναικες για το τροπο που ντυνονται και σε βιασμους αυτες κατηγορουσαν.
    Και προσφατα ειδα δημοσιευση καποιου που ελεγε οτι ο λογος υπαρξης της γυναικας ειναι για να εχει σεξουαλικη επαφη με αντρες.
    Και ρωτησα καποιον που μιλαω καποιες φορες στο facebook μαζι του και συμφωνησε γιατι ειπε ετσι ειναι η φυση της οπως κι το να παντρευται και να κανει οικογενεια.
    Δηλαδη αν μια γυναικα ειναι ασεξουαλικη δηλαδη δεν την ενδιαφερει η σεξουαλικη επαφη η ειναι λεσβια κι δε θελει να κανει οικογενεια κι να παντρευτει επειδη θελει να ακολουθησει τη καριερα της δηλαδη δεν εχει λογο υπαρξης ?
    Φυσικά κι έχει, ο καθένας έχει το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης και το ν' αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του...
    Επίσης αναρωτιέμαι, ο λόγος ύπαρξης των αντρών ποιος να είναι άραγε; Να γυρνάν από εδώ και από εκεί με όσες γυναίκες δεν τους κάνουν για οικογένεια; Ή να μας πληγώνουν; (ναι, έχει καεί το φτέρωμα μου και μιλάω έτσι αλλά εκτός από τις τελευταίες φράσεις τα υπόλοιπα τα έγραψα καθαρά σκεπτόμενη κι ανεπηρέαστη)

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Εμένα μου συνέβη κάτι παρόμοιο σαν βιασμό το αισθάνθηκα από τον γκόμενο της φίλης μου... Ξέρω πώς αισθάνεσαι και εσύ τώρα και εγώ έκανα χρόνια να το ξεπεράσω. Εγώ έπαθα πάρα πολλά .... ψυχολογικά αφόρητα....άφησα τον εαυτό μου ...δεν περιποιόμουνα ΄.....έβαλα κιλά...τώρα είμαι καλύτερα ....πίστεψέ με ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός ....άστον χρόνο να κυλήσει και δεν θα πονάς τόσο πολύ πια.
    What the....????????

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast