Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast
Results 106 to 120 of 237
    Senior Member
    2,755 ατομα εχουν διαβασει το θεμα σου..φαντασου ποσοι ανθρωποι εχουν ερωτευθει γκομενες κ γκομενους αλλων......:p

Senior Member
    Σε συμπαθάμε Άνξιους... κ μένα μου αρέσει η ψυχανάλυση :)

Μπορεί να έχεις δίκιο σε όλα όσα αναφέρεις, καθόλου απίθανο! Άνθρωποι που δεν αισθάνονται καλά στη σχέση τους, μόλις ακούν καλά λόγια ή έλκονται έστω και λίγο από κάποιον άλλον μπορεί να ενθουσιάζονται πιο εύκολα, να είναι πιο επιρρεπείς με αποτέλεσμα να προχωράνε σε μια νέα σχέση χωρίς να είναι σίγουροι αν όντως ταιριάζουν ή αν όντως βρήκαν αυτό που πραγματικά θέλουν!

Στην περίπτωση τη δική μου όμως, νομίζω έχω κι εγώ δίκιο! Ξέρω πολύ καλά (και εκ προσωπικής πείρας μάλιστα) ότι γυαλί που ραγίζει δύσκολα ξανακολλάει! Άπαξ κ χωρίσεις μια φορά όσο και να το προσπαθήσεις στο ίδιο αποτέλεσμα θα καταλήξεις. Σπάνιες πλέον οι περιπτώσεις όπου όλα μέλι γάλα όταν αποφασίσεις να φας το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Η δικιά μου λοιπόν είναι μια τέτοια περίπτωση. Αυτή τη στιγμή έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην/νυν. Οπότε πιστεύω είναι πιο κατασταλαγμένη, έχει εμπειρίες από τη σχέση της, ξέρει πλέον τι της γίνεται και που βαδίζει.

Όπως και να χει πιστεύω ότι όλα αυτά μπορούν να ισχύουν πάνω κάτω σε γενικές γραμμές αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο καθώς άνθρωπος από άνθρωπο διαφέρει!

Senior Member
    "Στην περίπτωση τη δική μου όμως, νομίζω έχω κι εγώ δίκιο! Ξέρω πολύ καλά (και εκ προσωπικής πείρας μάλιστα) ότι γυαλί που ραγίζει δύσκολα ξανακολλάει! Άπαξ κ χωρίσεις μια φορά όσο και να το προσπαθήσεις στο ίδιο αποτέλεσμα θα καταλήξεις. Σπάνιες πλέον οι περιπτώσεις όπου όλα μέλι γάλα όταν αποφασίσεις να φας το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. Η δικιά μου λοιπόν είναι μια τέτοια περίπτωση. Αυτή τη στιγμή έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στον πρώην/νυν. Οπότε πιστεύω είναι πιο κατασταλαγμένη, έχει εμπειρίες από τη σχέση της, ξέρει πλέον τι της γίνεται και που βαδίζει."

καλα..μην ειμαστε τοσο σιγουρος..ξερω ζευγαρια που χωρισαν ξαναβρεθηκαν κ μετα παντρευτηκαν..
    δεν ξερω γιατι ρε φιλε......
    μη το παρεις προσωπικα.....κ φυσικα χωρις να σε ξερω..νιωθω οτι η κοπελα δεν ειναι κ τοσο ενταξει..
    κατι παιζει...να εισαι επιφυλακτικος κ να μας ενημερωνεις..

Senior Member
    βασικα θα σου πω ευθεως..απο την σταση της νιωθω οτι απλα παιζει κ της αρεσει να την εκθιαζουν...

Senior Member
    λοιπον ρε φιλε! γιατι δεν κανεις ενα ντου..αντε ντουζακι...μικρο, να κοψουμε αντιδραση??εκει θα χουμε μετα περισσοτερεςε πληροφοριες..για το τι εστι η γκομενα, τι μερος του λογου ειναι τελος παντων..αν την κουναει την αχλαδια, αν το πνιγει το κουνελι..ή πουλαει φουμαρα για μεταξωτες κορδελες για?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    2,755 ατομα εχουν διαβασει το θεμα σου..φαντασου ποσοι ανθρωποι εχουν ερωτευθει γκομενες κ γκομενους αλλων......:p
    Ένα είναι το συμπέρασμα: Στον κόσμο αρέσει ο,τι απαγορεύεται!

Δηλαδή εγώ τι να πω που το θέμα μου έχει 4.000+ προβολές...;
    Μάλλον κι άλλοι γούσταραν μεγαλύτερες, αρραβωνιασμένες και καθηγήτριές τους...!

Senior Member
    Αυτό θα κάνω Άνξιους, αντίδραση θα κόψω αλλά όχι με ντου! Κόβω τις συναντήσεις και τα ραντεβού! Αν αντιδράσει όπως περιμένω, τότε ναι θα κάνω ντου! Μπορεί να της αρέσει να την εκθειάζουν, όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε, αλλά δεν παίζει! Έχει σχέση, είναι όμορφη, δεν της λείπουν τα κοπλιμέντα καθώς δέχεται πολλά, για ποιο λόγο να παίζει μαζί μου;

Positive, εννοείται φίλε! Όλοι μας γουστάρουμε μεγαλύτερες και πολλοί έτυχε να καψουρευτούμε μια καθηγήτρια μας!

Junior Member
    Είμαστε σχεδόν ομοιοπαθείς Aris83, διάβασε και τον δικό μου πόνο:
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...AD%CE%BB%CF%89

Μου είπε ότι είναι σε μια περίεργη σχέση, με μπέρδεψε, της ζήτησα διευκρινήσεις, μου είπε πως είναι καλά με τον άλλο, αφού μου είπε έτσι δεν έχω σκοπό να την ξαναενοχλήσω για κάμποσο καιρό επί του θέματος. Επικοινωνούμε, καίγομαι και βράζω για αυτήν, πριν λίγες μέρες τις έστειλα ένα τραγουδάκι χωρίς να της γράφω κάτι άλλο, μου απάντησε, ρωτώντας με τι κάνω κλπ, τίποτα για το τραγούδι... Τώρα σκέφτομαι να περιμένω για να δω όπως λες κι εσύ, θα επικοινωνήσει αυτή πρώτη. Αν ναι αυτό κάτι θα εννοεί...

Η ουσία είναι ότι της εξέφρασες τα συναισθηματα σου αλλά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα.
    Το ότι μπορεί ίσως πιο πριν να φλέρταρε λίγο ή να σου είπε ότι θα εκανε κατι μαζί σου είναι πολύ επιφανειακά συναισθηματα ψευτοενθουσιασμού και κολακείας που δεν νομίζω να σου αρκούν.
    Το ότι εξαφανιζεται όταν είσαι εκεί η σε αναζητά όταν χάνεσαι δεν μου δείχνει ότι θελει να κρατήσει επαφή σε κοντινό επιπεδο. Περισσότερο να σε διατηρεί με ψιχουλα στη ζώνη γνωστούς-φίλους της, μιας και δουλευετε στην ίδια εταιρεία και βγαινετε με ίδιες παρέες.
    Μην παίζεις τον ψυχισμό σου για τόσο επιφανειακά συναισθήματα. Ξέκοψε, ξεπέρνα την και μην ψάχνεις τρόπους να σε προσέξει! ειναι ανούσιο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by papresa View Post
    Είμαστε σχεδόν ομοιοπαθείς Aris83, διάβασε και τον δικό μου πόνο:
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...AD%CE%BB%CF%89

Μου είπε ότι είναι σε μια περίεργη σχέση, με μπέρδεψε, της ζήτησα διευκρινήσεις, μου είπε πως είναι καλά με τον άλλο, αφού μου είπε έτσι δεν έχω σκοπό να την ξαναενοχλήσω για κάμποσο καιρό επί του θέματος. Επικοινωνούμε, καίγομαι και βράζω για αυτήν, πριν λίγες μέρες τις έστειλα ένα τραγουδάκι χωρίς να της γράφω κάτι άλλο, μου απάντησε, ρωτώντας με τι κάνω κλπ, τίποτα για το τραγούδι... Τώρα σκέφτομαι να περιμένω για να δω όπως λες κι εσύ, θα επικοινωνήσει αυτή πρώτη. Αν ναι αυτό κάτι θα εννοεί...
    Ναι το διάβασα, είχα γράψει κιόλας κάτι! Αφού ενδιαφέρεσαι ακόμα κράτα μια επαφή μαζί της, χτίσε μια καλή σχέση να αποκτήσει άνεση και οικειότητα μαζί σου και πιστεύω κάποια στιγμή θα σου δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Η ουσία είναι ότι της εξέφρασες τα συναισθηματα σου αλλά δεν ενδιαφέρεται ερωτικά για σένα.
    Το ότι μπορεί ίσως πιο πριν να φλέρταρε λίγο ή να σου είπε ότι θα εκανε κατι μαζί σου είναι πολύ επιφανειακά συναισθηματα ψευτοενθουσιασμού και κολακείας που δεν νομίζω να σου αρκούν.
    Το ότι εξαφανιζεται όταν είσαι εκεί η σε αναζητά όταν χάνεσαι δεν μου δείχνει ότι θελει να κρατήσει επαφή σε κοντινό επιπεδο. Περισσότερο να σε διατηρεί με ψιχουλα στη ζώνη γνωστούς-φίλους της, μιας και δουλευετε στην ίδια εταιρεία και βγαινετε με ίδιες παρέες.
    Μην παίζεις τον ψυχισμό σου για τόσο επιφανειακά συναισθήματα. Ξέκοψε, ξεπέρνα την και μην ψάχνεις τρόπους να σε προσέξει! ειναι ανούσιο!
    Δλδ εσύ θα έλεγες σε κάποιον που δεν γουστάρεις... "Μου αρέσεις και σκέφτηκα να κάνω κάτι μαζί σου";;!!! Και αν ναι, για ποιο λόγο; Για να τον διατηρείς στη ζώνη γνωστοί/φίλοι και να υπάρχει περίπτωση να σου γίνει στενός κορσές; Τόσο ελαφρά τη καρδία δλδ δίνετε θάρρος στους άντρες; Τόση ανάγκη για επιβεβαίωση από κάποιον που δεν σας αρέσει;

Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι ενδιαφέρεται και πάρα πολύ μάλιστα :) Ήδη η συμπεριφορά της τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει!

Senior Member
    φιλαρακι η γκομενα σε παιζει και σε δουλευει.....ξεκολα και γραψτην....σε εχει για το στανταρακι της....

εσυ πρεπει να παιζεις τις γκομενες και οχι αυτες εσενα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Δλδ εσύ θα έλεγες σε κάποιον που δεν γουστάρεις... "Μου αρέσεις και σκέφτηκα να κάνω κάτι μαζί σου";;!!! Και αν ναι, για ποιο λόγο; Για να τον διατηρείς στη ζώνη γνωστοί/φίλοι και να υπάρχει περίπτωση να σου γίνει στενός κορσές; Τόσο ελαφρά τη καρδία δλδ δίνετε θάρρος στους άντρες; Τόση ανάγκη για επιβεβαίωση από κάποιον που δεν σας αρέσει;

Τέλος πάντων, εγώ πιστεύω ότι ενδιαφέρεται και πάρα πολύ μάλιστα :) Ήδη η συμπεριφορά της τον τελευταίο μήνα έχει αλλάξει!
    ναι γιατι κ ο με τον ενθουσιασμο κ το φλερτ μπορει καποιος να νιωσει οτι μπορει να θελει να κανει κατι μαζι του, αλλο ομως που δεν το κανει..
    ακομα ετσι ειναι η φαση? που εχετε μεινει γιατι δεν εχω παρακολουθησει?ειχατε καμια εξελιξη?
    συνηθως κ ο ενθουσιασμος κ η κολακεια που νιωθουμε μας μπερδευει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Αυτό θα κάνω Άνξιους, αντίδραση θα κόψω αλλά όχι με ντου! Κόβω τις συναντήσεις και τα ραντεβού! Αν αντιδράσει όπως περιμένω, τότε ναι θα κάνω ντου! Μπορεί να της αρέσει να την εκθειάζουν, όπως όλες οι γυναίκες άλλωστε, αλλά δεν παίζει! Έχει σχέση, είναι όμορφη, δεν της λείπουν τα κοπλιμέντα καθώς δέχεται πολλά, για ποιο λόγο να παίζει μαζί μου;

Positive, εννοείται φίλε! Όλοι μας γουστάρουμε μεγαλύτερες και πολλοί έτυχε να καψουρευτούμε μια καθηγήτρια μας!
    ο λογος που μπορει να συντηρει κατι τετοιο με σενα, αλλα οχι με αλλους, ειναι οτι εισαι διακριτικος και ευγενης, κι ετσι μπορει να σε χει στην αποσταση του "μην αγγιζετε", που θελει. οι αλλοι ειναι επιμονοι και θελουν απαντηση (και σεξ) αμεσα.

ετσι, παιρνει ολη την επιβεβαιωση απο το ενδιαφερον σου, χωρις να της την πεφτεις ομως.
    κανε αυτο που ειπες.
    απομακρυνσου κι οταν σε ψαξει κανε ξεκαθαρη κινηση. εκει θα φανει αν ενδιαφερεται η παιζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    ναι γιατι κ ο με τον ενθουσιασμο κ το φλερτ μπορει καποιος να νιωσει οτι μπορει να θελει να κανει κατι μαζι του, αλλο ομως που δεν το κανει..
    ακομα ετσι ειναι η φαση? που εχετε μεινει γιατι δεν εχω παρακολουθησει?ειχατε καμια εξελιξη?
    συνηθως κ ο ενθουσιασμος κ η κολακεια που νιωθουμε μας μπερδευει.
    Απομακρύνθηκα για ένα διάστημα, έκοψα κάθε επικοινωνία και μετά τις διακοπές άρχισε τα μηνύματα και ζητάει πλέον να βγαίνουμε και πιο συχνά έξω! Βγήκαμε μερικές φορές, σε φιλικό επίπεδο, αλλά μέχρι εκεί! Στα μηνύματα δείχνει πιο "ζεστή" αλλά από κοντά είναι στα ίδια! Καμία άλλη εξέλιξη

Page 8 of 16 FirstFirst ... 678910 ... LastLast