Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast
Results 166 to 180 of 237
    Senior Member
    Εσύ την θέλεις την τύπισσα; Αυτή σε θέλει;
    Εγώ νομίζω πως τόσο καιρό, αυτό που πρακτικά κάνεις είναι να μαδάς τις μαργαρίτες... :)
    Μη ρωτάς τις μαργαρίτες, που λέει και το άσμα!
    Ρώτα την εκείνη ξεκάθαρα και ζήτα της να σου απαντήσει ξεκάθαρα, χωρίς περιστροφές: "Με θες; Την βρίσκεις μαζί μου;"
    Μην το κουράζουμε το πράγμα!
    Και στο ξαναλέω: Προετοιμάσου για κάθε ενδεχόμενο!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Ωραία, μια χαρά. Αν διάβασες όμως κ το πιο πάνω ποστ βλέπεις ότι εγώ κρατάω αποστάσεις και προσπαθώ να ξεκόψω. Τελείως όχι φυσικά, γιατί είναι κ η δουλειά στη μέση. Απλά να περιοριστεί η επικοινωνία στα απολύτως τυπικά κ αναγκαία. Όταν όμως η άλλη με προσεγγίζει ακόμα πιο πολύ κ ζητάει να βγαίνουμε όλο κ πιο συχνά, πως το εξηγείς; Και πως υποτίθεται ότι πρέπει να αντιδράσω εγώ... καψουρεμένος άνθρωπος;!!
    Μα αυτό είναι το πρόβλημα βρε Άρη. Ότι αυτή δεν θα κάνει ποτέ πίσω γιατί πλέον ξέρει ότι μπορεί να παίρνει από σένα την επιβεβαίωση (κοπλιμέντα κλπ) χωρίς όμως κάτι παραπάνω που είναι προφανές ότι δεν θέλει από σένα. Ρωτάς γιατί σε προσεγγίζει αφού ξέρει ότι την γουστάρεις. Γιατί μπορεί πολύ απλά (στο καλό σενάριο) να της αρέσεις σαν άνθρωπος και να θέλει την παρέα σου, (στο κακό) να είσαι απλά το άτομο που την επιβεβαιώνει και ποσώς την ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου και το αν εσύ βασανίζεσαι με όλο αυτό. Αυτή θεωρεί ότι έχει ξεκαθαρίσει με το να πει ότι έχει σχέση. Αν αργότερα της ζητήσεις το λόγο που σε ταλαιπωρούσε θα σου πει ότι αυτή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της προς εσένα. Για το πώς πρέπει να αντιδράσεις είναι απλό. Της λες ότι δεν μπορείς να τη δεις απλά σαν φίλη, ότι ταλαιπωρείσαι με όλη αυτή την κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά και προτιμάς να διατηρήσεις μόνο τις τυπικές επαφές στο γραφείο. Όσο κι αν πιστεύεις ότι με το να την έχεις από κοντά κάτι θα αλλάξει, στο υπογράφω ότι όσο μένεις έτσι κοντά της μπαίνεις ακόμη πιο βαθεία στο friendzone. Καλύτερα να ξεκόψεις. Θα μου πεις γιατί έτσι θα την κερδίσω; Όχι, οι πιθανότητες να την κερδίσεις έτσι είναι μικρές αλλά με την τακτική που ακολουθείς τώρα είναι ανύπαρκτες!

Senior Member
    Quote Originally Posted by melissa View Post
    Μα αυτό είναι το πρόβλημα βρε Άρη. Ότι αυτή δεν θα κάνει ποτέ πίσω γιατί πλέον ξέρει ότι μπορεί να παίρνει από σένα την επιβεβαίωση (κοπλιμέντα κλπ) χωρίς όμως κάτι παραπάνω που είναι προφανές ότι δεν θέλει από σένα. Ρωτάς γιατί σε προσεγγίζει αφού ξέρει ότι την γουστάρεις. Γιατί μπορεί πολύ απλά (στο καλό σενάριο) να της αρέσεις σαν άνθρωπος και να θέλει την παρέα σου, (στο κακό) να είσαι απλά το άτομο που την επιβεβαιώνει και ποσώς την ενδιαφέρουν τα συναισθήματά σου και το αν εσύ βασανίζεσαι με όλο αυτό. Αυτή θεωρεί ότι έχει ξεκαθαρίσει με το να πει ότι έχει σχέση. Αν αργότερα της ζητήσεις το λόγο που σε ταλαιπωρούσε θα σου πει ότι αυτή είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της προς εσένα. Για το πώς πρέπει να αντιδράσεις είναι απλό. Της λες ότι δεν μπορείς να τη δεις απλά σαν φίλη, ότι ταλαιπωρείσαι με όλη αυτή την κατάσταση που δεν οδηγεί πουθενά και προτιμάς να διατηρήσεις μόνο τις τυπικές επαφές στο γραφείο. Όσο κι αν πιστεύεις ότι με το να την έχεις από κοντά κάτι θα αλλάξει, στο υπογράφω ότι όσο μένεις έτσι κοντά της μπαίνεις ακόμη πιο βαθεία στο friendzone. Καλύτερα να ξεκόψεις. Θα μου πεις γιατί έτσι θα την κερδίσω; Όχι, οι πιθανότητες να την κερδίσεις έτσι είναι μικρές αλλά με την τακτική που ακολουθείς τώρα είναι ανύπαρκτες!
    Ο Άρης αυτή την στιγμή έχει την τύχη με το μέρος του.
    Όλοι εμείς του χτυπάμε καμπανάκια λίγο πριν φάει το πακέτο και την πίκρα. Μακάρι να είχαν όλοι τέτοια τύχη, αλλά που!

Από τη μια λες ότι θέλεις να ξεκόψεις από την άλλη ότι είσαι καψουρεμένος.
    Είσαι 33 χρονών. Δεν είσαι παιδάκι όπως εγώ.
    Πάρε αποφάσεις επιτέλους!

Senior Member
    Melissa, της το είπα κι αυτό! Ότι βασανίζομαι κ ότι με τον τρόπο της δεν με βοηθάει να ξεκολλήσω. Ξέρεις τι μου απάντησε; Εμένα λέει δεν με πειράζει που είσαι κολλημένος μαζί μου! Κ κοπλιμέντα να κάνεις κ ότι θέλεις να μου λες γιατί δεν σε βλέπω σαν τους άλλους τους λιγούρηδες! Εσύ είσαι αλλιώς για μένα!!!!

Πόσιτιβ, τις αποφάσεις μου τις πήρα! Από τη στιγμή που μου είπε ότι έχει σχέση προσπαθώ να ξεκόψω! Έκοψα μνμ, έκοψα κοπλιμέντα, κρατάω αποστάσεις! Αυτή δεν με αφήνει να φύγω!!!

Senior Member
    Melissa, της το είπα κι αυτό! Ότι βασανίζομαι κ ότι με τον τρόπο της δεν με βοηθάει να ξεκολλήσω. Ξέρεις τι μου απάντησε; Εμένα λέει δεν με πειράζει που είσαι κολλημένος μαζί μου! Κ κοπλιμέντα να κάνεις κ ότι θέλεις να μου λες γιατί δεν σε βλέπω σαν τους άλλους τους λιγούρηδες! Εσύ είσαι αλλιώς για μένα!!!!

Πόσιτιβ, τις αποφάσεις μου τις πήρα! Από τη στιγμή που μου είπε ότι έχει σχέση προσπαθώ να ξεκόψω! Έκοψα μνμ, έκοψα κοπλιμέντα, κρατάω αποστάσεις! Αυτή δεν με αφήνει να φύγω!!!
    Και με αυτό που σου είπε εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ δεν καταλαβαίνω πάντως ότι σε γουστάρει. Σου είπε απλά ότι εκφράζεις διακριτικά το ότι την γουστάρεις και δεν ενοχλείται όπως με άλλους που στο πέσιμο πιέζουν για κάτι παραπάνω (σεξ). Εσύ απλά εκφράζεις το θαυμασμό σου, αυτό γιατί να την πειράζει; Παίρνει καθημερινά επιβεβαίωση χωρίς να έρχεται σε δύσκολη θέση όπως με τους άλλους. Αυτό είπε. Και γι'αυτό σου είπε ότι δεν χρειάζεται να σταματήσεις.

Senior Member

Ομολογώ πως έχω μπερδευτεί. Και να υποθέσω ότι δεν είμαι ο μόνος.
    Έχει σχέση. Ένα το κρατούμενο.
    Θες να ξεκόψεις. Δεύτερο κρατούμενο.
    Αυτή δεν σε αφήνει να φύγεις. Μου ακούγεται κουλό... Εσύ διογκώνεις τα πράγματα με το μυαλό σου.

Και στο φινάλε, αυτή τη στιγμή, τι πραγματικά νιώθεις για αυτή; Αυτό πες μου μόνο!

Senior Member

Ρε συ...στο ειπε ξεκάθαρα ότι απλά σε θέλει να την τριγυριζεις απλά επειδή το διασκεδάζει και αντλεί επιβεβαίωση από εσένα...πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πει...ρε φίλε ειλικρινα μη το πάρεις προσωπικά αλλά πόσο στοκοι είστε οι άντρες ώρες ώρες -_-
    Βασικά να σου πω κάτι...; Γιατί δεν την ρωτάς στα ίσα;
    Πες της εγώ σου είπα πως νιωθω, δε θες κάτι έχεις σχέση λες...προσπαθώ να απομακυνθω και να είμαι κύριος με προσεγγίζεις πάλι...τι θελεις τελικά; Να σου δίνω επιβεβαίωση ενώ έχεις σχέση με άλλον όπως λες;

Δεν θα τολμησεις να της πεις αυτό το πράγμα τόσο μ***νοπανο της που σε έχει συγνώμη κι όλας αλλά εκεί θα εβλεπες τι γίνεται στα αλήθεια...και το να το πηγαίνεις σιγά σιγά δεν αλλάζει την αλήθεια...
    Αν ήταν καλός άνθρωπος όπως λες και στα συγκαλα της θα σε άφηνε να απομακρυνθεις αν σεβόταν όσο παριστάνει πως σέβεται τη σχέση της και δε θα σου έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ "επιβεβαίωσε με επιβεβαίωσε με άλλα χωρίς να σου καθομαι ποτε" λολ...είσαι τέρμα θολωμενος.

Να ξέρεις δύο είναι τα τινά...ή απλά θέλει αυτή την επιβεβαίωση και άσπρη μέρα δεν θα δεις, ή θα υπάρξει ένα διάστημα που θα το παίζει διπλό ταμπλό...Δε θα χωρίσει το γκομενο της για εσένα, άντε να τον απατήσει μαζί σου μέχρι να δει ότι όντως "της κάνεις"...και μετά θα κάνει το ίδιο με εσένα και τον επόμενο. Γκαραντί...

Senior Member
    Melissa, ότι με γουστάρει μου το έχει πει παλαιότερα η ίδια. Μου αρέσεις, μου πέρασε από το μυαλό να κάνουμε κάτι αλλά μετά τα ξαναβρήκα με τον πρώην κ δεν είμαι διαθέσιμη. Έτσι μου είπε.

Positive, την γουστάρω και την θέλω! Φουλ καψούρα!

Ναταλία, η επιβεβαίωση κ τα κοπλιμέντα έχουν κοπεί εδώ κ καιρό, πάει πάνω από μήνας! Άρα δεν είναι νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος! Πάντως το άλλο θα της το ρωτήσω! Μην νομίζεις ότι έχω κ ιδιαίτερα κολλήματα!!!

Θα δω πως θα πάει το πράγμα μέσα στον μήνα και αν δεν αλλάξει τίποτα, θα την κόψω μια κ καλή. Αυτό θα κάνω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Ρε συ...στο ειπε ξεκάθαρα ότι απλά σε θέλει να την τριγυριζεις απλά επειδή το διασκεδάζει και αντλεί επιβεβαίωση από εσένα...πόσο πιο ξεκάθαρα να στο πει...ρε φίλε ειλικρινα μη το πάρεις προσωπικά αλλά πόσο στοκοι είστε οι άντρες ώρες ώρες -_-
    Βασικά να σου πω κάτι...; Γιατί δεν την ρωτάς στα ίσα;
    Πες της εγώ σου είπα πως νιωθω, δε θες κάτι έχεις σχέση λες...προσπαθώ να απομακυνθω και να είμαι κύριος με προσεγγίζεις πάλι...τι θελεις τελικά; Να σου δίνω επιβεβαίωση ενώ έχεις σχέση με άλλον όπως λες;

Δεν θα τολμησεις να της πεις αυτό το πράγμα τόσο μ***νοπανο της που σε έχει συγνώμη κι όλας αλλά εκεί θα εβλεπες τι γίνεται στα αλήθεια...και το να το πηγαίνεις σιγά σιγά δεν αλλάζει την αλήθεια...
    Αν ήταν καλός άνθρωπος όπως λες και στα συγκαλα της θα σε άφηνε να απομακρυνθεις αν σεβόταν όσο παριστάνει πως σέβεται τη σχέση της και δε θα σου έλεγε ούτε λίγο ούτε πολύ "επιβεβαίωσε με επιβεβαίωσε με άλλα χωρίς να σου καθομαι ποτε" λολ...είσαι τέρμα θολωμενος.

Να ξέρεις δύο είναι τα τινά...ή απλά θέλει αυτή την επιβεβαίωση και άσπρη μέρα δεν θα δεις, ή θα υπάρξει ένα διάστημα που θα το παίζει διπλό ταμπλό...Δε θα χωρίσει το γκομενο της για εσένα, άντε να τον απατήσει μαζί σου μέχρι να δει ότι όντως "της κάνεις"...και μετά θα κάνει το ίδιο με εσένα και τον επόμενο. Γκαραντί...
    Έχω το θάρρος να το παραδεχθώ. Ναι, είμαστε στόκοι! Πρώτης ποιότητας.
    Ντουροστικ για κάθε χρήση, που λέει και η διαφήμιση! :D

Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές δεν θέλουμε να δούμε την πραγματικότητα.
    Μας αρέσει να τρέφουμε αυταπάτες. Είναι βολικό το ψέμα.
    Εγώ όταν έφαγα πρόσφατα Χ από κάποια (βλέπε το topic που είχα ανοίξει), όχι απλά προσγειώθηκα άλλα γειώθηκα κανονικά!
    Έτσι είναι όταν παρεξηγείς την άλλη.
    Π.χ. σήμερα πήγα στο φαρμακείο και είχε έρθει μια καινούργια φαρμακοποιός που έκανε την πρακτική της. Μου συμπεριφέρθηκε με χαμόγελο, με σκέρτσο, νάζι και με τεράστια ευγένεια. Δεν σημαίνει ότι μόλις με είδε, έπαθε την πλάκα της μαζί μου!
    Πολύ θα το ήθελα, αλλά νομίζω πως πρέπει να σκεφτόμαστε και λίγο λογικά!
    Οι άνδρες δεν σκεφτόμαστε και τόσο, πιστεύω! Καλημέρα να μας πείτε, λέμε: "Να! Σημάδι! Με θέλει!"

Στο θέμα μας τώρα. Όλοι λέμε όλοι τα ίδια. Και είναι εμφανές πως όσα λέμε δεν ήχουν τόσο ωραία στα αυτιά του φίλου μας.
    Και φαίνεται και ο ίδιος να είναι κατά τι συγχυσμένος μέσα του αυτή τη στιγμή!
    Πρέπει να βάλεις τάξη ΑΜΕΣΑ! Σήμερα, όχι αύριο!

Senior Member
    Melissa, ότι με γουστάρει μου το έχει πει παλαιότερα η ίδια. Μου αρέσεις, μου πέρασε από το μυαλό να κάνουμε κάτι αλλά μετά τα ξαναβρήκα με τον πρώην κ δεν είμαι διαθέσιμη. Έτσι μου είπε.

Positive, την γουστάρω και την θέλω! Φουλ καψούρα!

Ναταλία, η επιβεβαίωση κ τα κοπλιμέντα έχουν κοπεί εδώ κ καιρό, πάει πάνω από μήνας! Άρα δεν είναι νομίζω ότι είναι αυτός ο λόγος! Πάντως το άλλο θα της το ρωτήσω! Μην νομίζεις ότι έχω κ ιδιαίτερα κολλήματα!!!

Θα δω πως θα πάει το πράγμα μέσα στον μήνα και αν δεν αλλάξει τίποτα, θα την κόψω μια κ καλή. Αυτό θα κάνω!
    Και φούλ καψούρης και με διάθεση να ξεκόψεις;
    Να ξέρεις πως σε τέτοια θέματα πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι.
    Τόσο ξεκάθαροι όσο και ένας γυναικολόγος!
    Ποιος γυναικολόγος έχει πει σε γυναίκα "είσαι λίγο έγκυος";
    Εδώ δυστυχώς το πράγμα πρέπει να το δεις σε δυο αποχρώσεις. Σε άσπρο και σε μαύρο.
    Έσυ βρίσκεσαι σε μια από τις πενήντα αποχρώσεις του γκρί! :D

Senior Member
    Μια χαρά ξεκαθαρισμένος είμαι μέσα μου Πόσιτιβ. Την γουστάρω, μου αρέσει αλλά αφού είναι με άλλον ΣΤΟΠ! Τη δική της συμπεριφορά προσπαθώ να ψυχολογήσω! Κ δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης γιατί κι αυτή σταμάτησε να υπάρχει από τη μεριά μου! Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω! Μέχρι κ σημάδια ζήλιας άρχισε να δείχνει!!!

Αυτό που λέει η melissa είναι το πιο σωστό! Κοπελιά σόρυ αλλά καλύτερα να περιοριστούμε στα τυπικά κ να κόψουμε τα πολλά πάρε δώσε γιατί δεν μπορώ να ξεκολλήσω!

Senior Member
    Μια χαρά ξεκαθαρισμένος είμαι μέσα μου Πόσιτιβ. Την γουστάρω, μου αρέσει αλλά αφού είναι με άλλον ΣΤΟΠ! Τη δική της συμπεριφορά προσπαθώ να ψυχολογήσω! Κ δεν είναι θέμα επιβεβαίωσης γιατί κι αυτή σταμάτησε να υπάρχει από τη μεριά μου! Τι να πω, ειλικρινά δεν ξέρω! Μέχρι κ σημάδια ζήλιας άρχισε να δείχνει!!!

Αυτό που λέει η melissa είναι το πιο σωστό! Κοπελιά σόρυ αλλά καλύτερα να περιοριστούμε στα τυπικά κ να κόψουμε τα πολλά πάρε δώσε γιατί δεν μπορώ να ξεκολλήσω!
    Μα επειδή σταμάτησε να υπάρχει από την πλευρά σου ή επιβεβαίωση προσπαθεί να σε τσιγκλισει και να σου βάλει πάλι μπρος με τη πρόφαση της φιλίας παρέας δε ξέρω τι...προφανώς της κακοφανηκε που απομακρύνθηκες...όχι επειδή την νοιαζεις. Πιστεψε με αν την ένοιαζες δεν θα σε έβαζε σε αυτή τη θέση. Απλά επειδή καλομαθε τώρα με την μουνοδουλιαση που εδειξες και της λείπει καθαρά αυτο....

Δεν λέω ότι αποκλείεται να σου κάτσει αλλά αν το κάνει σου ειπα πάντως πως θα γίνει. Και κατά πάσα πιθανότητα αν και όταν θα είσαι ο σύντροφός της δεν θα είσαι η εξαίρεση χαρην της οποίας θα κάνει τύπους που θα τη προσεγγίζουν όπως κάνεις εσύ τώρα πέρα...δεν είναι δεδομένο αλλά η πιθανότητα είναι μεγάλη γιατί μιλάμε για το πώς τείνει να συμπεριφέρεται ενας άνθρωπος...δεν αποκλείεται να συμπεριφερθει αλλιώς αλλά τα δείγματα είναι κατά σου από όλες τις απόψεις...

Senior Member
    Τώρα πχ για να πάρετε μια γεύση. Βγήκαμε χθες για καφέ σε κλίμα τελείως φιλικό/επαγγελματικό. Μετά τον καφέ, μου πρότεινε να πάμε το Σάββατο σε ταβέρνα κ μετά για ποτό!!! Και πριν αποχαιρετιστούμε, με ρώτησε τι θα κάνω το βράδυ! Μόλις της είπα ότι μπορεί να βγω μια βόλτα με ρώτησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου αλλά σε στιλ ανάκρισης "Σοβαρά, ε;; Και με ποιον δλδ θα βγεις βόλτα;"!!! Άντε πες Πόσιτιβ τι πρέπει να κάνω τώρα εγώ...

Senior Member

Σταμάτησε να υπάρχει από τη μεριά σου και την γουστάρεις;
    Προσπαθείς να ψυχολογήσεις; Άρα την έχεις στο μυαλό σου!
    Γουστάρω κάποια. Άρα αυτή η κάποια υπάρχει μέσα μου. Αυτό σημαίνει πρακτικά.
    Ζήλια; Χαχαχαχαχα! Φίλε, δεν είσαι λογικός. Σύνελθε!

Στο φινάλε για να σε δω. Για καν'την τώρα που μιλάμε μπλοκ σε FB, Viber. Βάλε το κινητό της στη μαύρη λίστα. Το αντέχεις;
    Μπορείς να το κάνεις και να φύγεις μια ώρα νωρίτερα από δίπλα της;
    Αν δεν το αντέχεις, είσαι καψούρης, την θες και παραμυθιάζεσαι γενικώς.

Senior Member
    Μα είμαι καψούρης, δεν το αρνούμαι! Απλά θέλω να ξεκολλήσω γιατί είναι με άλλον, έχει σχέση κι εγώ δεν γίνεται ούτε καψούρης να είμαι με κάποια δεσμευμένη ούτε να την περιμένω αιώνια! Και η επιβεβαίωση όντως σταμάτησε. Και τα κοπλιμέντα έχω κόψει κ τα μνμ κ τις προτάσεις να βρεθούμε κ όλα!!! Είπα θα σεβαστώ τη σχέση της κ το κάνω!

Να ξεκόψω τελείως, δεν γίνεται! Είναι κ η δουλειά στη μέση βλέπεις!

Page 12 of 16 FirstFirst ... 21011121314 ... LastLast