Την ερωτεύτηκα, της αρέσω αλλά έχει σχέση - Page 14
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast
Results 196 to 210 of 237
    Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Πρώτα θα τα φτιάξει με τον καινουριο αν τα φτιάξει και αν αυτή είναι ή πρόθεση της τελικά και μετααααα θα αφήσει τον παλιό ρε κιουμπ...με τα μούτρα θα πέσει στο άγνωστο; Δεν χώρισε γιατί θα του το είχε πει από ότι μας λέει ο Αρης...πως αλλιώς το εξηγείς;
    Εντάξει και έτσι να ναι, δεν σημαίνει ότι δεν τον γουστάρει, πολλοί χωρίζουν αφού δουν αν το γλυκό είναι καλό, τώρα ηθικό ανήθικο....δεν ξέρω...συμβαίνει πάντως.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει και έτσι να ναι, δεν σημαίνει ότι δεν τον γουστάρει, πολλοί χωρίζουν αφού δουν αν το γλυκό είναι καλό, τώρα ηθικό ανήθικο....δεν ξέρω...συμβαίνει πάντως.......
    Δεν λέω ότι είναι ηθικό ή ανήθικο...λέω πως οταν τον βαρεθεί ή χωθεί τρίτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει το ίδιο...υπάρχουν άνθρωποι που αν είναι ευχαριστημένοι από τη σχέση τους δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν τρίτο και αν δεν είναι ευχαριστημένοι απλά χωρίζουν, δεν ψάχνονται παράλληλα...γιατί το να ψαχνεσαι παράλληλα τι σημαίνει; Ότι αυτός με τον οποίο είσαι μαζί είναι αρκετός, περνάει τη βάση αλλά ε δε τρελενεσαι κι όλας...και αν δε βρεις κάτι καλύτερο απλά κάθεσαι εκεί και τον καθυστερείς από το να βρει κι εκείνος κάποιον πιο κατάλληλο...για αυτό το βρίσκω λάθος τακτική προσωπικά που δείχνει ότι δεν σεβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου αλλά δεν έχει και σημασία. Το κάνουν πολλοι άνθρωποι ως μοτίβο για να προχωρήσουν από τη μία σχέση στην άλλη και αρκετούς δεν τους πειράζει να είναι αποδεκτες τέτοιας συμπεριφοράς. Αν τον Αρη δεν τον πειράζει, που από ότι βλέπω δεν τον πειραζει καλώς...αυτό απλά...

Senior Member
    Πολύς λόγος γίνεται για το πόσο ηθική είναι η εν λόγω δεσποινίδα και αν ο φίλος μας πρέπει να το λάβει σοβαρά υπόψη του.
    Εγώ πιστεύω πως είναι ανούσιο να προσπαθήσουμε να ψυχολογήσουμε την τύπισσα.

Καλύτερο είναι να ψυχολογήσουμε τον Άρη.
    Φίλε μου, σου έχω ένα τέστ και θέλω να δω τι αισθάνεσαι τώρα, βασιζόμενος από τις απαντήσεις που θα δώσεις.
    Ένας άνδρας (ο M) και μια γυναίκα (η L) αγαπιούνται παράφορα και είναι αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.
    Δυστυχώς ένα ποτάμι τους χωρίζει και βρίσκονται στις οχθές του ποταμού, σε αντίθετα σημεία.
    Στη μερια που βρίσκεται η L βρίσκεται ένας βαρκάρης (ο B), που είναι διατεθειμένος να την πάει στην αντίπερα όχθη, αλλά αρνείται αν η L δεν του δώσει 200 ευρώ (κανονικά χρεώνει 100 ευρώ, αλλά ξέρει ότι η L είναι καψούρα και εκμεταλλεύεται την ανάγκη της).
    Η L δεν έχει λεφτά. Ένας άλλος άνδρας (ο S) μαθαίνει ότι η L έχει ανάγκη τα λεφτά και της λέει πως θα της δώσει 200 ευρώ αν αυτή του κάτσει. Η L του κάθεται, παίρνει τα 200 ευρώ, τα δίνει στον Β και πηγαίνει τελικά στην αντίπερα όχθη.
    Τελικά ξανασμίγουν. Ένας φίλος του M, o F, του λέει πως η γυναίκα του τον απάτησε με τον S. O M χωρίς δεύτερη κουβέντα έδιωξε την L και της είπε να μην του ξαναμιλήσει ποτέ.

Για πές μου, ποιός έπραξε το σωστό;
    Θέλω να τους κατατάξεις με τη σείρα. Στο 1 να βάλεις αυτόν που έπραξε το καλύτερο και στο 5 αυτόν που έκανε το χειρότερο.

Senior Member
    Κανείς δεν έκανε λόγο για την ηθική της κοπέλας...ο μόνος λόγος που γίνεται είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φάει τα μούτρα του και χωνεται σε καταστασεις που κανει μπαμ απο την αρχη πως ειναι ανοητο να χωθει...αλλά έτσι είναι η καψουρα υποθέτω.
    Ο παραλληλισμός με το παράδειγμά σου είναι αστοχος πάντως ποσιτιβ...εδώ η κοπέλα δεν επέλεξε ως μέσο τον s για να φτάσει στον τύπο στην αντίπερα οχθη που είναι υποθέτω ο Αρης...ή σχεση με τον s προϋπήρχε και για να βρίσκεται σε αυτήν ή κοπέλα της προσδίδει κάποια παραπάνω αξία από αυτήν του "βαρκαρη"...
    Ενιγουει έχω αρχίσει να ψιλοαρρωσταινω με τη βλακεία που σας δέρνει σε αυτό το ποστ :P
    Καλή τύχη Αρη whatever...

Senior Member
    Κανείς δεν έκανε λόγο για την ηθική της κοπέλας...ο μόνος λόγος που γίνεται είναι ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα φάει τα μούτρα του και χωνεται σε καταστασεις που κανει μπαμ απο την αρχη πως ειναι ανοητο να χωθει...αλλά έτσι είναι η καψουρα υποθέτω.
    Ο παραλληλισμός με το παράδειγμά σου είναι αστοχος πάντως ποσιτιβ...εδώ η κοπέλα δεν επέλεξε ως μέσο τον s για να φτάσει στον τύπο στην αντίπερα οχθη που είναι υποθέτω ο Αρης...ή σχεση με τον s προϋπήρχε και για να βρίσκεται σε αυτήν ή κοπέλα της προσδίδει κάποια παραπάνω αξία από αυτήν του "βαρκαρη"...
    Ενιγουει έχω αρχίσει να ψιλοαρρωσταινω με τη βλακεία που σας δέρνει σε αυτό το ποστ :P
    Ναταλία αλλό είναι το δίδαγμα αυτού του τέστ.
    Αν θες σου το λέω με πμ για να μην το μάθει τώρα ο Άρης.

Senior Member
    σωστη ναταλια οπως παντα θα ελεγα :)

Banned
    Δεν λέω ότι είναι ηθικό ή ανήθικο...λέω πως οταν τον βαρεθεί ή χωθεί τρίτος υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να κάνει το ίδιο...υπάρχουν άνθρωποι που αν είναι ευχαριστημένοι από τη σχέση τους δεν αφήνουν περιθώρια σε κανέναν τρίτο και αν δεν είναι ευχαριστημένοι απλά χωρίζουν, δεν ψάχνονται παράλληλα...γιατί το να ψαχνεσαι παράλληλα τι σημαίνει; Ότι αυτός με τον οποίο είσαι μαζί είναι αρκετός, περνάει τη βάση αλλά ε δε τρελενεσαι κι όλας...και αν δε βρεις κάτι καλύτερο απλά κάθεσαι εκεί και τον καθυστερείς από το να βρει κι εκείνος κάποιον πιο κατάλληλο...για αυτό το βρίσκω λάθος τακτική προσωπικά που δείχνει ότι δεν σεβεσαι ούτε τον εαυτό σου ούτε τους γύρω σου αλλά δεν έχει και σημασία. Το κάνουν πολλοι άνθρωποι ως μοτίβο για να προχωρήσουν από τη μία σχέση στην άλλη και αρκετούς δεν τους πειράζει να είναι αποδεκτες τέτοιας συμπεριφοράς. Αν τον Αρη δεν τον πειράζει, που από ότι βλέπω δεν τον πειραζει καλώς...αυτό απλά...
    Εντάξει δεν θα έχει αυτό στο νου του, ότι θα του συμβεί και του ίδιου....μπορεί να χωρίσουν αλλιώς αυτοί ή μπορεί να παντρευτούν και να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον οπότε να μην ξανασυμβεί.....ε τώρα δεν κοιτάς πως θα καταλήξει μια σχέση......

Senior Member
    Στις θεσεις 5-4 θα εβαζα τον Β και τον S που εκμεταλλευτηκαν εναν ανθρωπο πανω σε μια αναγκη!
    Στην 3 τον Μ που εδιωξε την L χωρις δευτερη κουβεντα!
    Στη 2 την L που κερατωσε τον Μ
    Και στην 1 τον F γιατι θεωρω οτι επραξε το σωστο και ενημερωσε τον φιλο του!

Senior Member
    Quote Originally Posted by cube View Post
    Εντάξει δεν θα έχει αυτό στο νου του, ότι θα του συμβεί και του ίδιου....μπορεί να χωρίσουν αλλιώς αυτοί ή μπορεί να παντρευτούν και να είναι πλασμένοι ο ένας για τον άλλον οπότε να μην ξανασυμβεί.....ε τώρα δεν κοιτάς πως θα καταλήξει μια σχέση......
    Ναι οι πιθανότητες αυτο λένε ότι άμα κουραστεί αυτή θα του πει χωρίζουμε πριν βρει άλλον λολ...αυτές τις ενδείξεις έχουμε. Άσε που να σου πω και το αλλο, για να μην το βλέπει με κακό ματι ο Αρης μάλλον κάνει το ίδιο οπότε μπορεί όντως να βρήκε ο τετζερης το καπάκι και βίον ανθοσπαρτον στα παιδια :P
    Περα της πλάκας πάντως προφανώς και είναι χαζό να κοιτάς πως θα καταλήξει μία σχέση που δεν άρχισε καν ακόμα...μπορεί να αξίζουν ο ένας τον άλλον ποιοι είμαστε να κρίνουμε...απλα εξεθεσα κάποιες ενδείξεις του τι μπορεί να παίζει γιατί ο φίλος μας είναι τέρμα θολωμενος. Απλά να ξέρουμε τι γίνεται.

Senior Member
    Λοιπόν Ναταλία ήρθε η ώρα να μάθεις γιατί το έκανα αυτό το τέστ.
    Και εσύ Άρη.

Αυτό το τεστ μου το έμαθε ένας καθηγητής σε ένα σεμινάριο. Το χρησιμοποιούν πολλές πολυεθνικές που θέλουν να στελεχώσουν το δυναμικό τους και που θέλουν να δουν τι καπνό φουμάρει ο υποψήφιος.

Με βάση αυτό το τέστ:
    Νούμερο 1 αξία για τον Άρη είναι η Φιλία. To F-Friendship.
    2) Αγάπη. L-Love.
    3) Ηθική. M-Morality
    4) Σεξ. S-Sexuality
    5) Λεφτά. B-Business

Είσαι μπεσαλής και τιμάς τους φίλους σου γενικά.
    Για την τύπισσα, έχω να πω πως την γουστάρεις τρελά. Εγώ αυτό καταλαβαίνω.
    Και γενικά στη ζωή σου πρέπει να αφοσιώνεσαι τρελά στις γυναίκες που αγαπάς. Και ξέρεις να δίνεις δεύτερες ευκαιρίες!
    Και δεν είσαι άνθρωπος που θα εκμεταλλευτεί τον συνάνθρωπό του ούτε και σεξομανής.

Banned
    Ναι οι πιθανότητες αυτο λένε ότι άμα κουραστεί αυτή θα του πει χωρίζουμε πριν βρει άλλον λολ...αυτές τις ενδείξεις έχουμε. Άσε που να σου πω και το αλλο, για να μην το βλέπει με κακό ματι ο Αρης μάλλον κάνει το ίδιο οπότε μπορεί όντως να βρήκε ο τετζερης το καπάκι και βίον ανθοσπαρτον στα παιδια :P
    Περα της πλάκας πάντως προφανώς και είναι χαζό να κοιτάς πως θα καταλήξει μία σχέση που δεν άρχισε καν ακόμα...μπορεί να αξίζουν ο ένας τον άλλον ποιοι είμαστε να κρίνουμε...απλα εξεθεσα κάποιες ενδείξεις του τι μπορεί να παίζει γιατί ο φίλος μας είναι τέρμα θολωμενος. Απλά να ξέρουμε τι γίνεται.
    Συμφωνώ............

Senior Member
    Μου αρεσε το τεστακι Ποσιτιβ (τα αποτελεσματα βασικα). Οντως, κ τους φιλους μου τιμαω κ δευτερες ευκαιριες δινω κ την τυπισσα την γουσταρω τρελα :)

Senior Member
    Ναταλια γενικευεις και τσουβαλιαζεις! Η συμπεριφορα μας εξαρταται απο αυτα που εισπρατουμε απο τον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας! Διαφερει η συμπεριφορα μας οπως καταλαβαινεις! Πχ, ζηλιαρα θα εισαι με καποιον που σου δινει δικαιωματα, οχι με καποιον που σου αφοσιωνεται πληρως! Υπαρχει βεβαια κ η παθολογικη ζηλια αλλα ας μιλαμε για το μεσο ορο κ οχι για ακραιες καταστασεις!
    Απο την αλλη υπαρχουν κ ανθρωποι που ναι, μπορει να βρουν την μεγαλη τους αγαπη οσο ειναι σε σχεση κ να μη ξερουν πως να το διαχειριστουν ολο αυτο! Υπολογιζε οτι η κοπελα αυτη εχει ηδη πληγωθει μια φορα απο τον δικο της κ εδω κ λιγο καιρο του εδωσε μια δευτερη ευκαιρια! Ουτε κερατωσε, ουτε παρατησε καποιον ουτε εκανε κατι κακο!
    Μην βιαζεσαι να κρινεις με γενικολογα αυθαιρετα συμπερασματα απο καποιες μονο ενδειξεις! Για ασφαλη γνωμη καλο ειναι να εχουμε την πληρη εικονα, που ουτε καν εγω την εχω

Senior Member
    Quote Originally Posted by Aris83 View Post
    Ναταλια γενικευεις και τσουβαλιαζεις! Η συμπεριφορα μας εξαρταται απο αυτα που εισπρατουμε απο τον ανθρωπο που εχουμε απεναντι μας! Διαφερει η συμπεριφορα μας οπως καταλαβαινεις! Πχ, ζηλιαρα θα εισαι με καποιον που σου δινει δικαιωματα, οχι με καποιον που σου αφοσιωνεται πληρως! Υπαρχει βεβαια κ η παθολογικη ζηλια αλλα ας μιλαμε για το μεσο ορο κ οχι για ακραιες καταστασεις!
    Απο την αλλη υπαρχουν κ ανθρωποι που ναι, μπορει να βρουν την μεγαλη τους αγαπη οσο ειναι σε σχεση κ να μη ξερουν πως να το διαχειριστουν ολο αυτο! Υπολογιζε οτι η κοπελα αυτη εχει ηδη πληγωθει μια φορα απο τον δικο της κ εδω κ λιγο καιρο του εδωσε μια δευτερη ευκαιρια! Ουτε κερατωσε, ουτε παρατησε καποιον ουτε εκανε κατι κακο!
    Μην βιαζεσαι να κρινεις με γενικολογα αυθαιρετα συμπερασματα απο καποιες μονο ενδειξεις! Για ασφαλη γνωμη καλο ειναι να εχουμε την πληρη εικονα, που ουτε καν εγω την εχω
    Α είσαι και rebound! Πληγώθηκε...τελεια...
    Συνέχισε να εθελοτυφλεις...δεν κρίνω, αλίμονο, ούτε υποστήριξα πως έχω ολοκληρωμένη εικονα, σου εχω πει πολλές φορές μακάρι να κάνω λάθος...αλλα οι ενδειξεις και καθαρά στατιστικά αν το δεις αλλα πράγματα σου δείχνουν...απλά σου λέω ολα όσα πρεπει να λάβεις υποψη όσο και αν δεν σου αρέσουν...αυτό θεώρησα σωστο ασχετα που μέσα στη καψουρα σου σου είναι άχρηστο. Κι εμένα πολλά μου έλεγαν και δεν άκουσα ποτέ κανέναν μέχρι να βιωσω κάποια πράγματα και τα είδα αλλιώς :)
    Ε βίωσε τα εσύ και μακαρι να διαψευστω (ασχετα που πιστεύω ότι δεν πρόκειται) και καλη σου τύχη...

Senior Member
    Α είσαι και rebound! Πληγώθηκε...τελεια...
    Συνέχισε να εθελοτυφλεις...δεν κρίνω, αλίμονο, ούτε υποστήριξα πως έχω ολοκληρωμένη εικονα, σου εχω πει πολλές φορές μακάρι να κάνω λάθος...αλλα οι ενδειξεις και καθαρά στατιστικά αν το δεις αλλα πράγματα σου δείχνουν...απλά σου λέω ολα όσα πρεπει να λάβεις υποψη όσο και αν δεν σου αρέσουν...αυτό θεώρησα σωστο ασχετα που μέσα στη καψουρα σου σου είναι άχρηστο. Κι εμένα πολλά μου έλεγαν και δεν άκουσα ποτέ κανέναν μέχρι να βιωσω κάποια πράγματα και τα είδα αλλιώς :)
    Ε βίωσε τα εσύ και μακαρι να διαψευστω (ασχετα που πιστεύω ότι δεν πρόκειται) και καλη σου τύχη...
    Πες τα! Όλη τη μέρα σαν τα σκυλία κυνηγάμε την ουρά μας! Χτυπάμε το καμπανάκι και το ξαναχτυπάμε!
    Αλλά θα έρθει η μέρα που θα χτυπά πένθιμα μέσα του!
    Η ουσία είναι ότι είναι άσχημα κολλημένος μαζί της και ότι σε συνδυασμό ότι είναι στο ίδιο εργασιακό περιβάλλον έρχεται και τα περιπλέκει χειρότερα!
    Είναι βέβαιο πως θα υπάρξει άσχημο τέλος σε όλο αυτό.
    Και το χειρότερο είναι πως ακροβατεί ανάμεσα στα θέλω του και στην εργασία.
    Είναι δυνατόν να ριψοκινδυνέψει σε τέτοια εποχή τη δουλειά του;

Page 14 of 16 FirstFirst ... 41213141516 LastLast