Μπακούρης ετών 25! - Page 20
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 20 of 42 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast
Results 286 to 300 of 623
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by maria eleni View Post
    Με συγχωρείς που θα στο πω χύμα αλλά αν φας την πατάτα απο μια όμορφη και χάσεις τον κόσμο σου να δεις ποσο θα εκτημήσεις μια μέτρια που θα είναι όλα τα λεφτά σαν χαρακτήρας..!
    Δεν μπορείς να πείσεις κάποιον να πάει με αυτό που δεν θέλει.
    Και δεν είναι πάντα καλές οι μέτριες.Υπερεκτιμημένες θα τις έλεγα και πολλές φορες παίρνουν αξια δίχως λόγο.
    Βέβαια εσύ είσαι όμορφη και τα λες αυτά......Και πας μόνο με ωραίους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Και δεν είναι πάντα καλές οι μέτριες.Υπερεκτιμημένες θα τις έλεγα και πολλές φορες παίρνουν αξια δίχως λόγο.
    Όπως νιώθεις βρε Why πάντως όχι δεν με νοιάζουν μόνο οι ωραίοι αν βρεθεί κάποιος μετά από αυτα που πέρασα που να είναι νορμάλ και να έχει υπόμονη μαζί μου εγω θα του δώσω μια ευκαιρία.. η ομορφιά η εξωτερική χάνεται να το θυμάσαι.. καλό σου μεσημέρι

Senior Member
    Why, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Πες πως σε κοίταζε εσένα (έτσι όπως είσαι, χωρίς το γυμνασμένο κορμί) μια πανέμορφη κοπέλα του γούστου σου και παραπάνω που να έχει πολύ καλό χαρακτήρα, και ύστερα κάνετε κάτι και γίνεται κοπέλα σου. Μετά απ'αυτό θα αλλάξει αυτό που σκέφτεσαι ότι οι ωραίες θέλουν ωραίους και τα σχετικά;

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Why, μπορώ να σε ρωτήσω κάτι; Πες πως σε κοίταζε εσένα (έτσι όπως είσαι, χωρίς το γυμνασμένο κορμί) μια πανέμορφη κοπέλα του γούστου σου και παραπάνω που να έχει πολύ καλό χαρακτήρα, και ύστερα κάνετε κάτι και γίνεται κοπέλα σου. Μετά απ'αυτό θα αλλάξει αυτό που σκέφτεσαι ότι οι ωραίες θέλουν ωραίους και τα σχετικά;
    Πιθανώς.....

Senior Member
    Πιθανώς.....
    Μάλιστα. Άρα για να καταλάβω, το γαμώτο της ιστορίας είναι είναι ότι δε σε κοιτάζει κάποια ωραία κοπέλα; Νιώθεις ότι περνάνε λες και είσαι αόρατος; Μεταξύ μας τώρα, το δεύτερο ισχύει για μένα! Ανύπαρκτος τους είμαι!
    Last edited by rolen; 16-06-2016 at 14:05.

Senior Member
    μια χαρα ημουν εγω πριν την πρωτη μου φορα ουτε γυναικολογους ουτε τρεξιματα, ουτε φοβιες ουτε θλιψη...κοιταξε να ειναι καποια καταλληλη να το ζησεις ομορφα και μην βιαστεις ειμαι 27 και πριν 7 μηνες εγινε κ πιστεψε με μεχρι τοτε ημουν ανεμελη και χαρουμενη ..!
    αυτο δεν σημαινει οτι η καθε κοπελα και ανδρας νοιωθουν χαρουμενοι και ανεμελοι στα 27 χωρις ερωτικη ζωη βρε μαρια-ελενη.... υπαρχουν και ερωτικες διαθεσεις στους περισσοτερους. υπαρχει καποιος λογος να στερειται ενας νεος ανθρωπος την σεξουαλικοτητα?
    μηπως δεν ηθελες να εγκαταλειψεις την ασφαλεια της παιδικης ηλικιας?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτο δεν σημαινει οτι η καθε κοπελα και ανδρας νοιωθουν χαρουμενοι και ανεμελοι στα 27 χωρις ερωτικη ζωη βρε μαρια-ελενη.... υπαρχουν και ερωτικες διαθεσεις στους περισσοτερους. υπαρχει καποιος λογος να στερειται ενας νεος ανθρωπος την σεξουαλικοτητα?
    μηπως δεν ηθελες να εγκαταλειψεις την ασφαλεια της παιδικης ηλικιας?
    Οχι απλα με πλήγωσε παρα πολυ η συμπεριφορά του και ο τρόπος αν ηταν ολα σε ενα φυσιολογικό πλαίσιο δεν θα είχα θεμα.. Καλα κάνει ο οποίοςδηποτε αλλος αλλα αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος κατάλληλη καλυτερα οχι απο τη δίκη μου εμπειρία αυτο πιστεύω.. Κ εγω κιολας ίσως δεν δο είχα κ ανάγκη σαν πράξη γι αυτο..!

Senior Member
    Οχι απλα με πλήγωσε παρα πολυ η συμπεριφορά του και ο τρόπος αν ηταν ολα σε ενα φυσιολογικό πλαίσιο δεν θα είχα θεμα.. Καλα κάνει ο οποίοςδηποτε αλλος αλλα αν δεν βρεθεί ο κατάλληλος κατάλληλη καλυτερα οχι απο τη δίκη μου εμπειρία αυτο πιστεύω.. Κ εγω κιολας ίσως δεν δο είχα κ ανάγκη σαν πράξη γι αυτο..!
    πως το εννοεις το δεν το ειχες αναγκη στην πραξη?
    μεχρι τα 27 δεν ειχες σεξουαλικες αναγκες?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    πως το εννοεις το δεν το ειχες αναγκη στην πραξη?
    μεχρι τα 27 δεν ειχες σεξουαλικες αναγκες?
    http://www.e-psychology.gr/forum/thr...99%CE%92%CE%91
    Για να καταλάβεις αυτή είναι η ιστορία μου..εννοώ ότι δεν με έννοιαζε να κάνω sex ούτε μου περνούσε από το μυαλό..και τώρα με το πως έγινε δεν ξέρω καν αν θέλω να το ξανα κάνω...γι αυτό θα παω σε ψυχολόγο.. κάποια στιγμή μπορει να ερωτευτώ ξανά και δεν θέλω να μην το ζήσω λόγω αυτού του τραύματος.. και γενικά μου έχει προκαλέσει άσχημη ψυχολογία-θλίψη.. οπότε όχι δεν είχα σεξουαλικές ανάγκες..η πρώτη μου φορά έγινε γιατί ήθελα να είμαι μαζί του όχι για να κάνω sex.. μπορει και να σε μπερδεψα.. τεσπα..!

Senior Member
    Να μια καλή βοήθεια:

http://www.menofstyle.gr/

Senior Member
    Λοιπον παιδια γεια σας.
    Εχω καιρο να γραψω αλλα οπως λεει και η Δημητριου.... "κανω καμ μπακ...." :Ρ

Λογικό το βρίσκω,ο ωραίος με την ωραία!

Ναι αλλα ρωτησε την αν θα ξαναπηγαινε με "ωραιο".....!!!
    Αχ ρε Why, συνεχιζεις να κοιτας το δεντρο και να αφηνεις το δασος. Και ξερω τι θα πεις. και θα σου απαντησω αμεσως σε αυτό. Δεν είπα να πας με μια που δεν σου αρεσει. Αυτο που ειπα ειναι μην κρινεις με βαση την εμφανιση, γτ θα μεινεις μόνος ακομα και να γινεις Σβαρτζενεκερ. Θα κανεις σεξ αλλα ως εκει, καμια δεν θα θελει κατι παραπανω μαζί σου γτ δεν θα εχεις τίποτα αλλο να δωσεις, και να μην εισαι απόλυτος. Αυτο το "ωραιός μονο με ωραίους" ειναι τελειως ηλιθιο και αναληθές. Αν ελεγες "οι ωραίες με τους αλητάμπουρες" ή "... με τους γ@μιαδες" (σορυ για την εκφραση) θα συμφωνουσα αλλα με τους ωραίους ειναι λαθος. Στην γειτωνια μου ειναι μια γυναικαρα πχ που τα εχει με εναν αληταμπουρα που μοιαζει με σαμιάμιθο, αλλα ειναι μπλεγμενός κι εγω δεν ξερω με τι και τι....

Με συγχωρείς που θα στο πω χύμα αλλά αν φας την πατάτα απο μια όμορφη και χάσεις τον κόσμο σου να δεις ποσο θα εκτημήσεις μια μέτρια που θα είναι όλα τα λεφτά σαν χαρακτήρας..!

Και που να φας χυλοπιτα απο ασχημη..... εκει θα δεις ολα τα λεφτα!!!!

Το ιδιο θα έλεγα και για τις όμορφες. Υπερβολικα υπερεκτιμημένες μαλιστα.

Απαντησε μου σε κατι ρε. Αν τωρα ερχόταν μια οπως λεει ο rolen, και κανατε σχεση. Παντρευόσασταν και εμενε εγκυος..... θα την χωριζες αν επαιρνε κιλα;;;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Λοιπον παιδια γεια σας.

Αχ ρε Why, συνεχιζεις να κοιτας το δεντρο και να αφηνεις το δασος. Και ξερω τι θα πεις. και θα σου απαντησω αμεσως σε αυτό. Δεν είπα να πας με μια που δεν σου αρεσει. Αυτο που ειπα ειναι μην κρινεις με βαση την εμφανιση, γτ θα μεινεις μόνος ακομα και να γινεις Σβαρτζενεκερ. Θα κανεις σεξ αλλα ως εκει, καμια δεν θα θελει κατι παραπανω μαζί σου γτ δεν θα εχεις τίποτα αλλο να δωσεις, και να μην εισαι απόλυτος. Αυτο το "ωραιός μονο με ωραίους" ειναι τελειως ηλιθιο και αναληθές. Αν ελεγες "οι ωραίες με τους αλητάμπουρες" ή "... με τους γ@μιαδες" (σορυ για την εκφραση) θα συμφωνουσα αλλα με τους ωραίους ειναι λαθος. Στην γειτωνια μου ειναι μια γυναικαρα πχ που τα εχει με εναν αληταμπουρα που μοιαζει με σαμιάμιθο, αλλα ειναι μπλεγμενός κι εγω δεν ξερω με τι και τι....

Απαντησε μου σε κατι ρε. Αν τωρα ερχόταν μια οπως λεει ο rolen, και κανατε σχεση. Παντρευόσασταν και εμενε εγκυος..... θα την χωριζες αν επαιρνε κιλα;;;;
    Είμαι κατά του γάμου archangel. :Ρ
    Και δεν είμαι φαν της ιδέας της οικογένειας. :Ρ

Senior Member
    Είμαι κατά του γάμου archangel. :Ρ
    Και δεν είμαι φαν της ιδέας της οικογένειας. :Ρ
    Εννοείς από τέτοια ηλικία (20κάτι), ή γενικά; Ή μήπως εννοείς ότι δε θες να γνωρίσεις μία και αυτή θα είναι που θα παντρευτείς κατευθείαν;

Senior Member
    Λοιπον παιδια γεια σας.

Κι όχι μόνο αυτό! Πρέπει να έχεις γενικά και χαρακτήρα και να μπορείς να κρατήσεις τη σχέση! Ένα πράγμα θα πω, κι αυτό δυστυχώς το βίωσα κι εγώ. Οι γυναίκες ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ! Κάνε ένα παραμικρό λάθος μόνο! Δε θέλει και πολύ! Αυτό ισχύει τουλάχιστον στις δικές μας περιπτώσεις που είμαστε άπειροι και δεν έχουμε αυτοπεποίθηση... Μιλάω εκ πείρας πάνω σ'αυτό! Όχι εμπειρίας με γυναίκα, άλλα εμπειρίων από απορρίψεις από γυναίκες!

Κι εδώ έχεις απόλυτο δίκιο! Έχω φάει χυλόπιτα και απ'αυτές!

Υπερεκτιμημένες μεν, πανδύσκολες δε! Εγώ σκέφτομαι τώρα, άμα τρώω απορρίψεις από μέτριες και κάτω, οι όμορφες ΟΥΤΕ που θα με κοιτάζουν! ΟΥΤΕ ΚΑΝ!!!!

Senior Member
    Rolen, έχεις σκεφτεί ποτέ ποιό νομίζεις ότι είναι αυτό το χαρακτηριστικό σου που απορρίπτουν οι κοπέλες που πλησιάζεις??
    μη μου πεις εμφάνιση, εκτός αν είσαι κουασιμόδος...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Page 20 of 42 FirstFirst ... 10181920212230 ... LastLast