Results 301 to 315 of 623
Thread: Μπακούρης ετών 25!
-
07-10-2016, 21:51 #301
The million Dollar question! Ειλικρινά, δε γνωρίζω... Τώρα για την εμφάνιση, ντάξει, δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο, θα το παραδεχτώ! 1,85 είμαι και 82 κιλά... Δε θα επιρρίψω ευθύνες άμεσα στην εμφάνισή μου... Όσο για τα άλλα, δεν έχω αυτοπεποίθηση, δεν έχω μπλα μπλα, είμαι άπειρος, και γενικά, δεν ξέρω, έχω κάτι που ΔΙΩΧΝΕΙ τις γυναίκες και δεν ξέρω τι είναι...
- 07-10-2016, 21:59 #302
Από ύψος είσαι εξαιρετικά καλά! Από κιλα μια χαρά!
Τα ρούχα σου τα προσέχεις? το στυλ σου? τα μαλλια σου??
Συχνάζεις σε νορμάλ μαγαζιά/στέκια με νορμαλ κόσμο??
Θέλουν χρόνο αυτά, δεν γίνονται με μια δυο φορές...
Μην περιμένεις με ένα βήμα να διασχίσεις όλο το βουνό, δεν γίνεται!
Αυτο το κάτι που διώχνει πρέπει να το βρεις! και να το διορθωσεις!
Παντως στην εμφάνιση δεν ειναι!! αρα κατι στον τροπο που φερεσαι είναι!Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
07-10-2016, 22:31 #303
Τα ρούχα μου, ναι, τα προσέχω και μάλιστα πολύ! Και τα μαλλιά μου επίσης, είμαι πολύ καθαρός, όλα γενικά! Όταν λες το στυλ, τι εννοείς ακριβώς; Όσο για τα μαγαζιά, ναι, πηγαίνω σε καλά μαγαζία/στέκια με καλό κόσμο! Χρόνο μεν θέλουνε, αλλά εγώ βγαίνω συνέχεια έξω, και αποτέλεσμα μηδέν! Και για να σε προλάβω, όχι, δε με κοιτάζει καμία! Υπενθυμίζω πως φατσικά δεν είμαι κάνα ομορφόπαιδο... Σίγουρα μ'ένα βήμα δεν διασχίζεις το βουνό, άλλα εγώ δεν μπορώ να κάνω άλλα βήματα! Στην περίπτωσή τη δική μου είναι βουνό να βρω κοπέλα!:( Όσο για τον τρόπο που φέρομαι, εκεί χωράει συζήτηση πολλή! Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δεν πλησιάζω να μιλήσω σε άγνωστη κοπέλα που με ενδιαφέρει ερωτικά γιατί ο υπαριθμόν 1 λόγος είναι γιατί δεν ξέρω τι να της πω! Το ίδιο και στα chat online! Και για να σε προλάβω κι εδώ, όσες φορές το δοκίμασα να μιλήσω, έφαγα πολύ δυνατή πόρτα όλες τις φορές, μηδενός εξαιρουμένου!
07-10-2016, 23:01 #304
κοιτα η επιτυχια με την αποτυχια ειναι ενα κλικ σε ολα τα επιπεδα...αμα το καταλαβεις αυτο θα εχεις επιτυχιες...
γενικα εγω πινω 1 -2 ποτακια...και χωνομαι κατευθειαν σε οποια γυναικα μ αρεσει...τις κανω να γελανε....να νιώθουν ανετα...και φευγω με τηλεφωνο της η με την κοπελα απο το μαγαζι..
Θα σου πω πως θα πλησιαζεις.....ριχνεις στηνα ρχη 3-4 ματιες....κοιτας να μην ειναι ποτε πολλοι αντρες στην παρεα της...πινεις δυο ποτακια να εισαι ποιο ανετος...και πας και την πλησιαζεις...με μια καλη ατακα για αρχη...η απλα της λες θες να ερθεις μπαρα/στο τραπεζι μ/εδω/ να γνωριστουμε/πιουμε ενα ποτο?...προτιμοτερο παντως ειναι στην αρχη οι ατακες να την κανεις να γελασει.....την πλησιαζεις με ενα ωραιο χαμογελο ,οχι κατσουφης και οχι πολυ χαμογελο μην σ περασει για χαζο...την ρωτας περι ανεμων και υδατων ...εσυ προχωρας την συζητηση παντα και πντα θα βαζεις χιουμορ....ενα -δυο κομπλιμεντα ωραια οσο προχωραει η συζητηση....,,,....αμα θες μονο σεξ δεν ρωτας πολλα..απλα την πιανεις και χορευεις...αμα θες γνωριμια μπαινεις στο ψητο οπως μιλας στις συζητησεις σου και λιγο χορο εαν φυσικα θελει...αν θελεις να την κανεις να νιώσει ξεχωριστη ,τις λες ποιο τραγουδι σ αρεσει? σου λεει και πας στον ντι τζει κατευθειαν και του λες αμα μπορει να το παιξει και να τις το αφιερωσει εαν εχει μικροφωνο.......ενοειται πως της κερνα το ποτο μολις τελειωσει το ποτο τις....εαν θες ομως σεξ θα βαλεις στην μεση και κανα σφηνακι...μην την κανεις και ντιρλα και μην γινεις και εσυ ντιρλα γτ δεν θα γουσταρει....
τωρα εσυ λες οτι δεν ξερεις τι να πεις....κανονικες συζητησεις δεν εχεις κανει ποτε?
07-10-2016, 23:26 #305
07-10-2016, 23:30 #306
07-10-2016, 23:36 #307
Οκ, αν εννοείς αυτό συγκεκριμένα, ναι, σε κοπέλα δεν ξέρω να ανοίγω την κουβέντα (και όχι μόνο). Νόμιζα εννοούσες γενικά, και εκτός γυναικών...
Σε γυναίκα λοιπόν, δεν ξέρω δηλαδή τι να της πω. Από'κεί ξεκινάει το πρόβλημα! Άλλα και που δοκίμασα κάποιες φορές, θυμάσαι που σού'χα πει κάτι live σκηνικά πού'γιναν πριν μήνες; Είχα πιει καλά τότε... Τέλος πάντων, να σου απαντήσω και στο άλλο ερώτημά σου, εκεί που λες να ρίχνω στην αρχή 3-4 ματιές. Δυστυχώς δεν έχει πετύχει ποτέ αυτό μ'εμένα! Δηλαδή, καμία δε με κοίταξε πίσω ποτέ! Κάνουν σαν να μην υπάρχω! Και έλεγα εγω, αν είχα όμορφο πρόσωπο, θά'ταν μάλλον αλλιώς τα πράματα...
07-10-2016, 23:49 #308
σε γυναικα ενοουσα...
ναι απλα σου εγραψα πανω ενα σχεδιαγραμμα για το πως να προσεγγισεις...
τωρα με την συζητηση.....πιστευω οτι πρεπει να κανεις προπονηση με καναν φιλο σου......γενικα ομως πρεπει να κανεις προπονηση.......π.χ ρωτας ονομα....ρωτας απο που ειναι....ρωτας τι σπουδαζει/δουλεια.....ρωτα μουσικη.......ρωτα αν τις αρεσει εδω το μερος.....ρωτα τι ποτο [πινει αν την γνωρισεις σε μπαρ....κανε τις κομπλιμετο οπως εχεις ωραιο/φωτεινο χαμογελο--μυριζεις ωραια--υπεροχα ματια---εισαι πολυ γλυκια---ομορφη-- και αλλα...μετα ρωτα με αυτο που ασχολειται ποιο πολες λεπτομερεις π.χ τι κανει...τι ωρες παει...μετα μιλα περι ανεμων και υδατων....π.χ βρεχει?πες της πωπω ξενερα η βροχη εσενα σ αρεσει?......ττη τις αρεσει να κανει ,τι χομπυ εχει.........ειναι παρα πολλα τα πραγματα που μπορεις να πεις....
08-10-2016, 00:01 #309
08-10-2016, 00:06 #310
08-10-2016, 00:08 #311
Rolen παρεα με γυναικες-φιλες σού χρειάζεται να ξεθαρρέψεις!!
Για 1ο βήμα βρες γυναίκες για φίλες, εξασκήσου να μιλας, δες που συχνάζουν κλπ και μετα οταν ξεθαρρεψεις κανεις κινηση για καποια κοπελα.Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-10-2016, 00:09 #312
Παντως ρε παιδια, πώς γίνεται να είστε όλοι κούκλοι, δίμετροι, περιποιημένοι, και να μην σας έχει αρπάξει καμιά καπάτσα, αυτό δεν το καταλαβαίνω..............
Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-10-2016, 00:14 #313
εμενα εχουν προσπαθησει ....αλλα εγω ξενερωνω πολυ ..οταν ειμαι με μια κοπελα και κανει τοσο υπερβολικα σχεδια δεν ξερω..με χαλαει.......ολες εκτος απο μια...σε εκεινη μ αρεσε π εκανε σχεδια για το μελλον...
δλδ τη μας περνας για βλακες?δεν καταλαβαινουμε τις καπ[ατσες?εγω προσωπικα ξενερωνω πολυ με μια τετοια κοπελα...ειδικα στην ηλικια π ειμαι 25 δλδ...
08-10-2016, 00:27 #314
Ξενερώνεις εσύ Nick.
Εγώ το είπα για το φίλο μας τον Rolen που δηλώνει μπακούρη ετών 25 αν και δίμετρος, κανονικός από κιλά, και περιποιημένος...Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!
08-10-2016, 00:31 #315
nai alla τονισε ομως αγαπητη μαρα οτι δεν ειναι και κανα ομορφοπαιδο απλα ειναι ενας κανονικος ανθρωπος....
και προσωπικα πιστευω εκτος απο την εμφανιση...παιζει τεραστιο ρολο το λεγειν ,το χιουμορ και η αυτοπεποιθηση για να γοθσταρουν εναν αντρα οι γυναικες.....δεν συμφωνεις? και το ρισκο που θα παρεις για την γνωριμια βεβαια