Μπακούρης ετών 25! - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 42 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast
Results 436 to 450 of 623
    Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Σαν ενας αντρας κι εγω με το ιδιο πρόβλημα θα απαντησω στην θέση του, ελπιζω μην παρεξηγησεις rolen :)

Το σεξ, ή μαλλον η περιέργια του σεξ ειναι ενας σοβαρός λογος αλλα δεν ειναι αυτο που μας νοιαζει. Είναι μια επαφη, ενα γυναικείο χαδι, ενα γλυκο φιλι, ενα τρυφερο χαμόγελο, ενα βλεμα ερωτικο. Αυτο θελουμε!!!!

Οκ, κατανοητό και σεβαστό...Αλλά η ερώτηση μου (κυρίως) δεν έχει να κάνει με το να μάθω τους λόγους αλλά να αναδείξω το γεγονός ότι κάποιους πειράζει τόοοοσο πολύ (βλέπε rolen, κ.λ.π. που ισχυρίζεται ότι απορεί πως δεν έχει πάθει κάτι εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είναι) ενώ κάποιοι άλλοι (που επίσης δεν έχουν κάνει σχέση) το παίρνουν στο πιο χαλαρό. Αυτές τις δύο καταστάσεις που περιγράφω, τις χωρίζει κάποια απόσταση. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα με εμάς τους ίδιους...

Δεν μπορείς να στηριστείς στις δυνάμεις σου...είναι σαν να ψάχνεις (μέσω της σχέσης) κάποια επιβεβαίωση του εαυτού σου ή να αποζητάς αγάπη που δεν πήρες...όλο αυτό λειτουργεί Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ

Ενδεχομένως να μη γίνομαι 100% κατανοητός, αλλά ψάξ'το λίγο παραπάνω...Αν λύσει αυτά τα θέματα τότε μόνο θα μπορεί να πάει παραπέρα....

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    re....ακουσε με μπορει αμα πας μετα να μην κομπλαρεις.....

μενεις μονος σ στο σπιτι?
    Δεαν θα πας σε οικο ανοχης....θα παρεις κολ γκερλ
    Μα για τις call girl εννοούσα λόγω του κόστους! Υπάρχουν πολλοί που έχουν πάρα πολλές φορές και μετά κομπλάρουν γι'αυτό το λέω!

Senior Member
    Quote Originally Posted by rolen View Post
    Μα για τις call girl εννοούσα λόγω του κόστους! Υπάρχουν πολλοί που έχουν πάρα πολλές φορές και μετά κομπλάρουν γι'αυτό το λέω!
    ama den θες κοστος πηγαινε σε οικο ανοχης...αμα εισαι και αθηνα εχει πολλα μερη...ενα 20αρικο

Senior Member
    Οκ τότε.:) Δεν είναι μόνο η φοβία της απόρριψης, είναι και η φοβία που γίνεται εκείνη τη στιγμή! Και επίσης, εγώ μπορώ να το καταλάβω κι απ'την πολύ αρχή! Δηλαδή, όταν μιλάω σε κοπέλα, και βλέπω ότι ξυνίζει, ε ναι! Εκεί κομπλάρω ακόμα πιο πολύ!
    Δηλαδή, άμα συστηθώ και βλέπω ότι η κοπέλα ίσα ίσα που μου ακουμπάει το χέρι, εκεί δεν ξεκινάω καλά! Θα μου πεις, λεπτομέρεια είναι, άλλα όμως λέει πάρα πολλά!

Απ'την άλλη όμως, άμα βλέπω ότι η κοπέλα μου μιλάει και είναι ομιλητική, "πέφτουν" οι άμυνές μου και αρζίζω να αποδίδω πολύ καλύτερα εγώ! Το ίδιο και άμα μου δώσει θερμή χειραψία!

Θα σου απαντησω με μια ιστορια. Χθες μια κοπελα ηρθε εκει που δουλευω. Αρχισα λοιπον να την φλερταρω ως συνηθως :Ρ αλλα εβλεπα πως δεν εδινε πολυ σημασια (χαμογελασε λιγο αλλα ως εκει), θα μπλοκαρα παλιωτερα αλλα τοσες μερες εκει με τοσες γυναικες δεν με ενιαξε, ειπα, σαμος θα την ξαναδω, τελος παντων μου ζηταει μια τσαντα και της την εδωσα πετοντας παλι μια ατακα καλη για αυτό. χαμογελασε λιγο περισσοτερο αλλα και παλι οχι κατι ιδιαίτερο. Τοτε μολις πηρε τα πραγματα στα χερια της ειπα "τοση ωρα μιλαμε και δεν σου συστηθηκα, Archangel" και της εδωσα το χερι μου. Μου κανει το γνωστο χαρηκα (χωρις να πει ονομα, κατι που κανουν οι γυναικες αν δεν πολυενδιαφερονται) και πηγε να μου δωσει το χερι της (σε αυτο το σημειο σιγουρα πριν ενα μηνα θα ελεγα, δεν επρεπε να της μιλησω, ουτε να μου πει το ονομα της δεν ηθελε κλπ. οχι ομως τωρα) αλλα επειδη κρατουσε πραγματα μου εδωσε το δαχτυλό της..... το μεσαιο, γνωστό ως κωλοδαχτυλο. "της πεταω αμεσως "ωραιο δαχτυλο μου εδωσες". Εβαλε τα γελια και μου κανει συγνωμη δεν το ηθελα, απομακρυνθηκε λιγο και μετα γυρναει και μου λεει εμενα με λενα Χρυσα μου χαμογελασε μια ακομα φορα κι εφυγε τρεχοντας προς το αυτοκινητο που την περιμεναν.
    Αυτο που θελω να πω με αυτην την ιστορια ειναι πως αν καταφερεις να εισαι ανετος ακομα και σε περιπτωσεις που αυτη δεν ενδιαφερεται τοτε την κανεις να σε δει με αλλο ματι. Ειχα διαβασει πως η γυναικα οταν την πλησιασει ενας αντρας κανει διάφορα τεστ, και αυτο, το να μην δειξει ενδιαφερον ειναι ενα απο αυτα..... καταλαβες;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    ama den θες κοστος πηγαινε σε οικο ανοχης...αμα εισαι και αθηνα εχει πολλα μερη...ενα 20αρικο
    Τα ξέρω τα ξέρω! Εγώ άλλο λέω, ότι υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι έχουν πάει σε όλα και ενώ δεν κομπλάρουν καν με τις call girl, άλλα κομπλάρουν ακόμα με τις κανονικές γυναίκες...

Senior Member
    re....ακουσε με μπορει αμα πας μετα να μην κομπλαρεις.....

μενεις μονος σ στο σπιτι?
    Δεαν θα πας σε οικο ανοχης....θα παρεις κολ γκερλ
    ποιες ειναι καλυτερες;; οι call girl ή σε οικο ανοχής;;
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Οι call girl μακράααααν!!! Αλλά, κοστίζουν τα κερατά τους!

Senior Member
    Quote Originally Posted by EmaFil View Post
    Οκ, κατανοητό και σεβαστό...Αλλά η ερώτηση μου (κυρίως) δεν έχει να κάνει με το να μάθω τους λόγους αλλά να αναδείξω το γεγονός ότι κάποιους πειράζει τόοοοσο πολύ (βλέπε rolen, κ.λ.π. που ισχυρίζεται ότι απορεί πως δεν έχει πάθει κάτι εξαιτίας της κατάστασης στην οποία είναι) ενώ κάποιοι άλλοι (που επίσης δεν έχουν κάνει σχέση) το παίρνουν στο πιο χαλαρό. Αυτές τις δύο καταστάσεις που περιγράφω, τις χωρίζει κάποια απόσταση. Αυτό δείχνει ότι υπάρχει κάποιο θέμα με εμάς τους ίδιους...

Δεν μπορείς να στηριστείς στις δυνάμεις σου...είναι σαν να ψάχνεις (μέσω της σχέσης) κάποια επιβεβαίωση του εαυτού σου ή να αποζητάς αγάπη που δεν πήρες...όλο αυτό λειτουργεί Υ-ΠΟ-ΣΥ-ΝΕΙ-ΔΗ-ΤΑ

Ενδεχομένως να μη γίνομαι 100% κατανοητός, αλλά ψάξ'το λίγο παραπάνω...Αν λύσει αυτά τα θέματα τότε μόνο θα μπορεί να πάει παραπέρα....

Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικός. Το ιδιο προβλημα καθε ανθρωπος το αντιμετωπιζει διαφορετικα. Πχ o Why πεισμωνει, ο rolen το παιρνει βαρια, εγω κανω αστεια και προσπαθω να μην το παιρνω στα σοβαρα.

Παντως συμφωνω, αν δεν τα βρουμε με τους εαυτούς μας δε ηπαρχει περίπτωσει να τα βρουμε με γυναικα (εκτός κι αν ειναι καμια τελειως απελπισμενη ή που θα εχει αλλο σκοπο)

Senior Member
    κολ γκερλ με διαφορα.....μην το σκεφτεσαι καν....αλλα για μια ωρα αρχιζουν οι τιμες απο 70 για μια ψηλοσαπια...εως οσα θες.......θα κατσει μια ωρα..θα μιλησεται ,θα της βαλεις και λιγο ποτακι και μετα θα σου μαθει πολλα κολπα ....

Senior Member
    Οι call girl μακράααααν!!! Αλλά, κοστίζουν τα κερατά τους!

ψαγμενος ακουγεσαι :Ρ

για πες τιμη.... σιγα σιγα.... μην παθω εμφραγμα!!!!

Senior Member
    κολ γκερλ με διαφορα.....μην το σκεφτεσαι καν....αλλα για μια ωρα αρχιζουν οι τιμες απο 70 για μια ψηλοσαπια...εως οσα θες.......θα κατσει μια ωρα..θα μιλησεται ,θα της βαλεις και λιγο ποτακι και μετα θα σου μαθει πολλα κολπα ....

μμμμ και ποσο καμια καλη..... μην χασουμε την παρθενια σε καμια σαπια.... αμαρτια.... 29 χρονια την κραταγα

Senior Member
    μμμμ και ποσο καμια καλη..... μην χασουμε την παρθενια σε καμια σαπια.... αμαρτια.... 29 χρονια την κραταγα
    xaxaxaxaax εισαι ωραιος, εχεις ωραιο χιουμορ..για μενα μαγκα το χιουμορ ειναι ενα απο τα 3 κλειδια τις επυτιχιας για να εχεις γυναικες...

λοιπον γυρω στο κατοσταρικο θα σουε ρθει καλη..θα μπεις να διαλεξεις εσυ,δες και σχολια...

Senior Member
    ψαγμενος ακουγεσαι :Ρ

για πες τιμη.... σιγα σιγα.... μην παθω εμφραγμα!!!!
    Αναλόγως τι θές... Ξεκινάνε από 80ώρα Ευρώ/ώρα και ανεβαίνουν! Με 120 Ευρώ την ώρα παίρνεις κάτι premium! Καλύτερες τιμές θα βρεις σε ανξάρτητες σε σχέση με τα γραφεία!

Senior Member
    xaxaxaxaax εισαι ωραιος, εχεις ωραιο χιουμορ..για μενα μαγκα το χιουμορ ειναι ενα απο τα 3 κλειδια τις επυτιχιας για να εχεις γυναικες...

λοιπον γυρω στο κατοσταρικο θα σουε ρθει καλη..θα μπεις να διαλεξεις εσυ,δες και σχολια...

χαχαχαχαχα ευχαριστω.
    Κοιτα να δεις. για να ριξεις γυναικα πρεπει να εισαι κλειδοκρατορας :Ρ

και εχει μονο στην Αθηνα;;
    γτ ειμαι εκτός αθηνας (Κρητη)

Senior Member
    χαχαχαχαχα ευχαριστω.
    Κοιτα να δεις. για να ριξεις γυναικα πρεπει να εισαι κλειδοκρατορας :Ρ

και εχει μονο στην Αθηνα;;
    γτ ειμαι εκτός αθηνας (Κρητη)
    Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως! Όλο και κάποιες άλλες πόλεις έχουν, άλλα με πιο πολύ ψάξιμο...

Page 30 of 42 FirstFirst ... 20282930313240 ... LastLast