Μπακούρης ετών 25! - Page 32
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast
Results 466 to 480 of 623
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να θεωρεις οτι απαξ κ βρεις κοπελα λυνεται οποιοδηποτε θεμα εχεις σ αυτο τον τομεα! Το θεμα ειναι βαθυτερο και πιστεψε με, αν εχεις θεμα με το αλλο φυλο τωρα, στη σχεση θα διογκωθει. Πολλες φορες πιστευουμε απο την απελπισια μας οτι αν αλλαξει μια κατασταση θα αλλαξουμε κ μεις. ΛΑΘΟΣ! για να εισαι πιο ανετος και να καταπολεμησεις οποιο φοβο εχεις με το αντιθετο φυλο) πρεπει να αλλαξεις εσυ και οχι η μεταβλητη εχω-δεν εχω σχεση, που αρκετες φορες ερχεται κ τυχαια! Επισκεψου εναν ψυχολογο

Senior Member
    Quote Originally Posted by Efi25 View Post
    ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ να θεωρεις οτι απαξ κ βρεις κοπελα λυνεται οποιοδηποτε θεμα εχεις σ αυτο τον τομεα! Το θεμα ειναι βαθυτερο και πιστεψε με, αν εχεις θεμα με το αλλο φυλο τωρα, στη σχεση θα διογκωθει. Πολλες φορες πιστευουμε απο την απελπισια μας οτι αν αλλαξει μια κατασταση θα αλλαξουμε κ μεις. ΛΑΘΟΣ! για να εισαι πιο ανετος και να καταπολεμησεις οποιο φοβο εχεις με το αντιθετο φυλο) πρεπει να αλλαξεις εσυ και οχι η μεταβλητη εχω-δεν εχω σχεση, που αρκετες φορες ερχεται κ τυχαια! Επισκεψου εναν ψυχολογο
    δεν νομιζω οτι χρειαζεται ψυχολογο....και εγω οταν 17 χρονων και δεν ειχα γνωρισει κοπελα,δεν μπορουσα να μιλησω κολαγα ,δεν ηξερα τι να πω....
    μολις γνωρισει μια θα του φυγουν αυτα

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    δεν νομιζω οτι χρειαζεται ψυχολογο....και εγω οταν 17 χρονων και δεν ειχα γνωρισει κοπελα,δεν μπορουσα να μιλησω κολαγα ,δεν ηξερα τι να πω....
    μολις γνωρισει μια θα του φυγουν αυτα
    Θα συμφωνήσω μαζί σου! Μετά μαθαίνεις και παίρνεις τον αέρα!

Quote Originally Posted by rolen View Post
    Καλό game. Πολύ σωστός! Είπες τη χρυσή λέξη! Το υιοθετώ! Λοιπον, αυτό το πράμα δεν έχω και άλλοι νομίζουν πως όλοι το έχουν και ότι είναι εύκολο! Αμ δεν είναι έτσι όμως! Πολύ σωστός και στο δεύτερο! Αυτό από μόνο είναι πολύ πιο εύκολο για μένα! Το πρόβλημά μου όμως είναι ότι δεν έχω καν γνωριμίες με κοπέλες, ούτε φίλες, και ούτε γυναίκες στον κύκλο μου! Γι'αυτόν το λόγο έχω καταφύγει στο να την πέσω σε άγνωστη...
    Φιλε μου,θα σου πω κατι.
    Προσωπικα δεν πιστευω στο μπλα μπλα.Πιστευω στον αερα που βγαζει ενας αντρας.

Οι γκομενες θελουν να σε δουν να εχεις μια αυρα αυτοπεποιθησης και αντριλας.Αμα το χεις αυτο,και εισαι και λιγο εμφανισιμος,το μπλα μπλα ειναι τελειως διαδικαστικο.

Το φλερτ κερδιζεται ή χανεται απο τα αποδυτηρια.Εκτος και αν ΟΚ ο αλλος ειναι πανιβλακας,αλλα οι περισσοτεροι εχουμε μια μεση ευφυια.Ειναι και καποιοι λιγοι που οντως εχουν λεγειν,αλλα δεν πηδανε μονο αυτοι.

Οι γυναικες δεν περιμενουν να ακουσουν την τρελη ατακα που δεν εχουν ξανακουσει.Σιγα τις εξυπναδες που λενε και οι αλλοι αμα τους ακουσεις.

Περιμενουν απλως καποιον που τους αρεσει και τους φτιαχνει να ερθει κοντα τους (οχι αυτες σε εκεινον,γιατι ειναι κοτες εδω που τα λεμε) να γνωριστουν και να προχωρησει το πραγμα.

Η αλλη πρεπει να ειναι πολυ χαζη και χωρις αυτοπεποιθηση για να κατσει απλως στον πρωτο που θα της πει μια μαλακια,χωρις να βαζει αλλα κριτηρια δλδ.

Οποτε κατα τη γνωμη μου πρεπει να δουλεψεις την αυτοπεποιθηση σου και να βρεις κατι απο τον κυκλο σου.Σε μπαρ πρεπει να εισαι αρκετα παικτης για να επιβιωσεις (εκτος και αν ΟΚ την πεφτεις σε τιποτα πανχοντρες που καθονται σε ολους) και δεν αξιζει τον κοπο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Φιλε μου,θα σου πω κατι.
    Προσωπικα δεν πιστευω στο μπλα μπλα.Πιστευω στον αερα που βγαζει ενας αντρας.

Οι γκομενες θελουν να σε δουν να εχεις μια αυρα αυτοπεποιθησης και αντριλας.Αμα το χεις αυτο,και εισαι και λιγο εμφανισιμος,το μπλα μπλα ειναι τελειως διαδικαστικο.
    Έτσι δυστυχώς είναι!:( Εγώ αυτοπεποίθηση δε βγάζω, γι'αυτό χάνω, βάλε και ότι φατσικά είμαι πολύ μέτριος... Και νά τα αποτελέσματα!

Έχω μια απορία όμως. Άμα κάποιος δεν έχει αυτοπεποίθηση, είναι πολύ ντροπαλός, δεν έχει λέγειν, και γενικά δεν είναι "παίχτης" στα μπαρ, αλλά, είναι πολύ όμορφος, θα τον θέλουν τότε οι γυναίκες; Τι γίνεται σ'αυτήν την περίπτωση;

Το φλερτ κερδιζεται ή χανεται απο τα αποδυτηρια.Εκτος και αν ΟΚ ο αλλος ειναι πανιβλακας,αλλα οι περισσοτεροι εχουμε μια μεση ευφυια.Ειναι και καποιοι λιγοι που οντως εχουν λεγειν,αλλα δεν πηδανε μονο αυτοι.

Οι γυναικες δεν περιμενουν να ακουσουν την τρελη ατακα που δεν εχουν ξανακουσει.Σιγα τις εξυπναδες που λενε και οι αλλοι αμα τους ακουσεις.

Περιμενουν απλως καποιον που τους αρεσει και τους φτιαχνει να ερθει κοντα τους (οχι αυτες σε εκεινον,γιατι ειναι κοτες εδω που τα λεμε) να γνωριστουν και να προχωρησει το πραγμα.
    Το φλερτ όντως κερδίζεται απ'τα αποδυτήρια και μάλιστα φαίνεται με το που αρχίζει κάποιος συζήτηση με μια γυναίκα. Δηλαδή, φαίνεται στην έκφρασή της με το που σε αντικρίζει. Καλά η γυναίκα ποτέ δε θα πλησίαζε ποτέ άντρα! Εμένα τουλάχιστον δε μ'έχει πλησιάσει καμία! Μπορεί όπως λες να μη λένε τίποτα εξυπνάδες αυτοί που τις πλησιάζουν, άλλα κάτι κάνουν και οι άλλες τις βλέπεις να λιώνουν γι'αυτούς! Ξέρω, είναι θέμα να τους αρέσει κάποιος, αλλά... Εκεί δυσκολεύομαι, πλησιάζω/γνωρίζω κάποια και δεν της αρέσω με το καλημέρα! Κάτι δε βγάζω... Δεν έχω το στυλ να ρίξω γυναίκα!

Η αλλη πρεπει να ειναι πολυ χαζη και χωρις αυτοπεποιθηση για να κατσει απλως στον πρωτο που θα της πει μια μαλακια,χωρις να βαζει αλλα κριτηρια δλδ.

Οποτε κατα τη γνωμη μου πρεπει να δουλεψεις την αυτοπεποιθηση σου και να βρεις κατι απο τον κυκλο σου.Σε μπαρ πρεπει να εισαι αρκετα παικτης για να επιβιωσεις (εκτος και αν ΟΚ την πεφτεις σε τιποτα πανχοντρες που καθονται σε ολους) και δεν αξιζει τον κοπο.
    Έτσι πάει! Και επειδή δεν της την πέφτει μόνο ένας, άλλα ορδές (κυριολεκτικά) από άντρες, πρέπει αυτός που της την έπεσε να ξεχωρίσει σε σχέση με τους άλλους για να τον γουστάρει. Η αυτοπεποίθηση μου θέλει κάτι περισσότερο από δουλειά... Όσο για το άλλο, ο κύκλος μου δυστυχώς δεν περιέχει γυναίκες! Μόνο _ωλαρία δυστυχώς! Στα μπαρ ναι, και "παίχτης", και έμπειρος πρέπει νά'σαι, άστα! Για το τελευταίο, ακόμα και οι χοντρές έχουν γίνει δύσκολες και έχουν απαιτήσεις! Ναι, τό'χω δει κι αυτό!
    Last edited by rolen; 15-10-2016 at 17:57.

Senior Member
    Όσο για το άλλο, ο κύκλος μου δυστυχώς δεν περιέχει γυναίκες! Μόνο _ωλαρία δυστυχώς! Στα μπαρ ναι, και "παίχτης", και έμπειρος πρέπει νά'σαι, άστα! Για το τελευταίο, ακόμα και οι χοντρές έχουν γίνει δύσκολες και έχουν απαιτήσεις! Ναι, τό'χω δει κι αυτό!

ειμαι πολυ περιεργη πραγματικα, ΠΟΥ ΖΕΙΣ και ο κυκλος σου εχει μονο αντρες? τη στιγμη που οι γυναικες ειναι παντου?
    στο σχολείο συμμαθητριες δεν ειχες? δεν μιλουσατε? ή ησουν τοσο ντροπαλος που πηγαινες στο μαθημα με σκυμμενο το κεφαλι και δεν ελεγες κουβεντα?
    στη σχολή σου?
    τωρα τί κάνεις? δουλευεις? μα γυναικες υπαρχουν παντου. Ανοιξε τα ματια σου και πιασε κουβεντα, χαλαρα και ανθρωπινα.
    Αν δεν μπορεις να κανεις μια στοιχειωδη κουβεντα με μια γυναικα, να χτισεις μια φιλια με μια γυναικα, πως στο καλο πιστευεις οτι μπορεις να χτισεις μια ερωτικη σχεση? εχεις αναρωτηθει ποτε αν σου επεφτε εδω και τωρα εξ ουρανου μια συντροφος, εσυ τι ειδους συντροφος θα ήσουν? τι προσφερεις σαν αντρας σε μια γυναικα?
    Θελεις σεξ και μονο, ή σεξ-μοιρασμα-συντροφικοτητα-συναισθημα? Τα εχεις ξεχωρισει αυτα στο μυαλο σου, εστω θεωρητικα?

Μηπως ΓΙΑ ΑΡΧΗ να μιλας με τις γυναικες που ειναι γυρω σου, να πας σε δραστηριοτητες που εχουν γυναικες, να κανεις φιλιες ανθρωπινες και χαλαρες, να εξασκηθεις στο να μιλας και να συναναστρεφεσαι με γυναικες, να το απομυθοποιησεις στο μυαλο σου ολο αυτο γιατι ηδη σου φαινεται βουνο, και μετα οταν ωριμασει η εμπειρια και το βιωμα σου στο θεμα [συναναστρεφομαι και μιλαω με γυναικες, εχω φιλες], προχωρας και το ερωτικό-σεξουαλικο κομματι.

Αυτα στα λεω για να προβληματιστεις, δεν σου τη λεω σε καμια περιπτωση, ετσι κι αλλιως ανωνυμα ειμαστε. Δεν σε ειρωνευομαι ουτε σου επιτιθεμαι, απλα προσπαθω να δώσω, εστω καποιο μικρο λιθαρακι βοηθειας στο θεμα σου...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    ειμαι πολυ περιεργη πραγματικα, ΠΟΥ ΖΕΙΣ και ο κυκλος σου εχει μονο αντρες? τη στιγμη που οι γυναικες ειναι παντου?
    Εγώ τείνω να είμαι ειλικρινής και να λέω πως ακριβώς έχουν τα πράματα! Αν θες με πιστεύεις. Το περίεργο δεν καταλαβαίνω που είναι. Σαν πως είμαι ο πρώτος ή ο τελευταίος που του γίνεται αυτό;

στο σχολείο συμμαθητριες δεν ειχες? δεν μιλουσατε? ή ησουν τοσο ντροπαλος που πηγαινες στο μαθημα με σκυμμενο το κεφαλι και δεν ελεγες κουβεντα?
    Ναι, είχα συμμαθήτριες, άλλα δεν πολυμιλούσαμε... Όσο για το τελευταίο, όχι δεν ήμουν μαμούχαλο!

στη σχολή σου?
    τωρα τί κάνεις? δουλευεις?
    Για τη σχολή μου, πιο πολλές γυναίκες έχει ο στρατός παρά το αντικείμενο που σπούδασα! Κοινώς, είμασταν όλοι άντρες στο τμήμα μου! Κανείς δεν είχε γνωριμίες με κοπέλες από άλλα τμήματα, ούτε μιλούσαν σε κοπέλες... Εγώ είχα γνωρίσει 5 κοπέλες απ'τη σχολή μου (σε βάθος όλων των χρόνων σπουδών μου σ'αυτή) και φυσικά έφαγα άκυρο και απ'τις 5!

μα γυναικες υπαρχουν παντου. Ανοιξε τα ματια σου και πιασε κουβεντα, χαλαρα και ανθρωπινα.
    Γυναίκες υπάρχουνε, αλλά αυτό δε σημαίνει πως θα μου μιλήσουν εμένα! Έχω λόγο που το λέω αυτό! Έχω εξηγήσει άπειρες φορές ότι δεν ξέρω να πιάνω κουβέντα με άγνωστη γυναίκα που μ'ενδιαφέρει ερωτικά!

Αν δεν μπορεις να κανεις μια στοιχειωδη κουβεντα με μια γυναικα, να χτισεις μια φιλια με μια γυναικα, πως στο καλο πιστευεις οτι μπορεις να χτισεις μια ερωτικη σχεση?
    Και σε ξαναρωτάω, από που θα βρω να κάνω φίλες γυναίκες απ'τη στιγμή που δεν υπάρχουν γυναίκες στον κύκλο μου; Υπάρχει και το άλλο, σε όποια γυναίκα μιλήσω (δε σου λέω τώρα για καμιά πολύ μεγάλης ηλικίας) δε γουστάρει να μου μιλάει! Πως να στο πω τώρα; Δεν προσελκύω γυναίκες!

Χωρίς να σε ξέρω, μπορεί εσύ να ανήκεις στη σπάνια περίπτωση να είσαι μια φυσιολογική, καλή κοπέλα σε σημείο που να ξεχωρίζεις σε σχέση με τη μέση γυναίκα και να σου φαίνονται όλα αυτά έτσι απλά, ή ότι άμα σε πλησιάσει κάποιος, θα του μιλήσεις και θα είσαι ευγενική! Δε σημαίνει ότι επειδή εσύ είσαι νορμάλ γυναίκα ότι είναι όλες έτσι! Όχι, αυτό δεν έχει καμία επαφή με την πραγματικότητα!

Επίσης, να ξέρεις ότι αλλιώς είναι εσύ ως γυναίκα να πλησιάσεις γυναίκα, και αλλιώς ένας άντρας να πλησιάσει γυναίκα! Να το θυμάσαι αυτό!
    εχεις αναρωτηθει ποτε αν σου επεφτε εδω και τωρα εξ ουρανου μια συντροφος, εσυ τι ειδους συντροφος θα ήσουν? τι προσφερεις σαν αντρας σε μια γυναικα?
    Άμα μου την έπεφτε κάποια, εκεί αλλάζουν τα πράγματα! Άμα ήξερα ότι με γουστάρει ερωτικά, θα χαλάρωνα πάρα πολύ και θα ήξερα τι να κάνω! Τι εννοείς πάνω σ'αυτές τις 2 ερωτήσεις;

Θελεις σεξ και μονο, ή σεξ-μοιρασμα-συντροφικοτητα-συναισθημα? Τα εχεις ξεχωρισει αυτα στο μυαλο σου, εστω θεωρητικα?
    Το δεύτερο θα ήθελα, άλλα άμα γνώριζα μία που να με ήθελε για το πρώτο μόνο, δε θα της έλεγα όχι! Να είμαι ειλικρινής. Τι εννοείς με το "μοίρασμα"; Ναι, τα έχω ξεχωρίσει αυτά τα 2!
    Μηπως ΓΙΑ ΑΡΧΗ να μιλας με τις γυναικες που ειναι γυρω σου, να πας σε δραστηριοτητες που εχουν γυναικες, να κανεις φιλιες ανθρωπινες και χαλαρες, να εξασκηθεις στο να μιλας και να συναναστρεφεσαι με γυναικες, να το απομυθοποιησεις στο μυαλο σου ολο αυτο γιατι ηδη σου φαινεται βουνο, και μετα οταν ωριμασει η εμπειρια και το βιωμα σου στο θεμα [συναναστρεφομαι και μιλαω με γυναικες, εχω φιλες], προχωρας και το ερωτικό-σεξουαλικο κομματι.

Αυτα στα λεω για να προβληματιστεις, δεν σου τη λεω σε καμια περιπτωση, ετσι κι αλλιως ανωνυμα ειμαστε. Δεν σε ειρωνευομαι ουτε σου επιτιθεμαι, απλα προσπαθω να δώσω, εστω καποιο μικρο λιθαρακι βοηθειας στο θεμα σου...
    Είμαι ΗΔΗ προβληματισμένος με όλη αυτήν την ιστορία!

Δραστηριότητες που έχουν γυναίκες κάνω ήδη, στο γυμναστήριο που ξανάρχισα πριν λίγους μήνες, μετά από μικρό διάστημα διακοπής. Δηλαδή, στο ίδιο γυμναστήριο που πήγαινα επί 9 μήνες σερί.

Το μόνο που μου φαίνεται βουνό είναι το πως θα κάνω γυναίκα να με γουστάρει ερωτικά! Το τι χρειάζεται, ποια είναι "η μαγική φόρμουλα"! Για παράγειγμα, ο άντρας για να γουστάρει μια γυναίκα ερωτικά, η γυναίκα αρκεί να είναι όμορφη, τίποτα άλλο! Έτσι λειτουργεί ο αντρικός εγκέφαλος. Ξέρω ξέρω, είναι και ο χαρακτήρας μετά! Δεν το βγάζω έξω απ'τον κανόνα. Η γυναίκα απ'την άλλη, ο τρόπος λειτουργίας του μυαλού της δεν είναι σαν του άντρα που άμα δει έναν ωραίο, τον γουστάρει κατευθείαν ερωτικά! Ή μήπως είναι έτσι κι εδώ; Γιατί αν είναι έτσι, τότε αυτό με προβληματίζει ιδιαίτερα!

Θα σε ρωτήσω κάτι και θέλω ειλικρινή απάντηση.

Αν ένας άντρας, καλό παιδί που δεν έχει αυτοπεποίθηση, είναι πολύ ντροπαλός, δεν έχει λέγειν, αλλά, είναι πολύ όμορφος, θα τον θέλουν ερωτικά σ'αυτήν την περίπτωση οι γυναίκες; Και για να διευκρινήσω, δε λέω να είναι κάνα μαμούχαλο σε καμία περίπτωση!

Banned
    ρε ρόλεν όχι δεν είναι κανόνας, αν είσαι όμορφη να πέφτουν κάτω όλοι ξεροί ή δεν ξέρω βασικά..........ούτε και ο άντρας φυσικά....πολλοί όμορφοι είναι μόνοι τους και πολλοί ''άσχημοι'' έχουν όποια θέλουν.....και κάθε γυναίκα έχει τα γούστα της, άλλη τον θέλει μάγκα και επιβήτορα άλλη θέλει τον ρομαντικό/γλυκούλη κλπ....το λέγειν δεν μετράει τόσο, τι θέλουν ρήτορα οι γυναίκες ? όχι.........αυτοπεποίθηση θέλουν.....ως προς αυτές.......να μην είσαι ηττοπαθής....δεν χρειάζεται αυτοπεποίθηση αλλά όχι και ηττοπάθεια.......ο δειλός ενθαρρύνει την άρνηση λένε, και δουλεια να παμε να ζητήσουμε όχι θα πουν αν φοβόμαστε...............

Senior Member

Αν ένας άντρας, καλό παιδί που δεν έχει αυτοπεποίθηση, είναι πολύ ντροπαλός, δεν έχει λέγειν, αλλά, είναι πολύ όμορφος, θα τον θέλουν ερωτικά σ'αυτήν την περίπτωση οι γυναίκες; Και για να διευκρινήσω, δε λέω να είναι κάνα μαμούχαλο σε καμία περίπτωση!
    Απολυτα ναι!!!! ισα ισα πιστευω οτι η συστολη σε εναν αντρα ειναι γοητευτικη!

Παντως αποκλειεται να ζεις σε μεγαλουπολη!
    Η εμφανιση παιζει ρολο σε εναν αντρα με την εννοια να ειναι περιποιημενος, προσεγμενος, καθαρος, στυλατος, να σεβεται τον εαυτο του και τους γυρω του. Και το γυμναστηριο σαφως βοηθαει γιατι δινει αερα. Και να μην εχεις αυτοπεποιθηση φαινεται οτι εχεις αμα εισαι γυμνασμενος.
    Μετα ειναι οι κυκλοι στους οποιους κινεισαι. Πολυ σημαντικοι. Σε αυτο δεν εχω λυση, και εγω το ψαχνω...

Κοιτα οποια νορμαλ κοπελα πλησιασεις στο ασχετο, το πιο πιθανο ειναι να φας πορτα. Οχι γιατι σε απεχθανεται, αλλα γιατι απλουστατα οι γυναικες ολες ετσι εχουμε γαλουχηθει απο τους γονεις μας, οχι να απορριπτουμε οπως εσυ το εισπραττεις αλλα για λογους αυτοπροστασιας. Τοσοι ανωμαλοι κυκλοφορουν και ψαχνονται, λογικο ειναι να φυλαμε τα νωτα μας.
    Που σε ξερει η αλλη τι χαρακτηρας εισαι? τι μυαλο κουβαλας? κλπ. Ξερεις ποσες ιστοριες εχουμε ακουσει για ανωμαλους?? απειρες!
    Εγω προσωπικα στο ασχετο ουτε καν βαζω σημασια. Το πολυ πολυ να πω καμια κουβεντα ή να απαντησω αν ο αλλος εχει χιουμορ. Αλλα ως εκει. Ουτε τηλεφωνο δινω γιατι απο το τηλεφωνο ο αλλος μπορει να βρει που μενεις. Αν μενεις μονη πχ ειναι επικινδυνο κλπ.

Δηλαδη θελω να πω σκεψου το πιο συνολικα, και μην το βλεπεις απο μια σκοπια υπο την οποια καταληγεις να αυτοαπορριπτεσαι...
    Αυτο που ΠΡΕΠΕΙ σαφως να δουλεψεις ειναι ο κυκλος σου να εχει γυναικες, ας ειναι ολων των ηλικιών. Το γυμναστηριο δεν πολυβοηθαει πιστευω...εγω στα χρονια που παω, αντρα δεν εχω γνωρισει εκει, και απο κοπελες το πολυ 3-4 με τις οποιες λεμε μια καλησπερα επειδη παμε στα ιδια προγραμματα.
    Βρες μαθηματα tango, εκει θα βρεις σιγουρα πολλες κοπελες και οι καβαλιεροι ειναι σε ελλειψη. Και βραδιες τανγκο κανουν. Αν δεν σου αρεσει το τανγκο, δεν μας νοιαζει. Δεν θα πας για το τανγκο αυτο καθαυτο, αλλος ειναι ο σκοπος, να εξασκηθεις και να συναναστραφεις γυναικες, να λυθεις.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Το μόνο που μου φαίνεται βουνό είναι το πως θα κάνω γυναίκα να με γουστάρει ερωτικά! Το τι χρειάζεται, ποια είναι "η μαγική φόρμουλα"! Για παράγειγμα, ο άντρας για να γουστάρει μια γυναίκα ερωτικά, η γυναίκα αρκεί να είναι όμορφη, τίποτα άλλο!
    τι να σου πω? δεν υπαρχει μια απαντηση σε αυτο.
    Υπαρχουν κοπελες που θα σε ερωτευτουν αμα εχεις σπιτι, δουλεια και αυτοκινητο. Αλλες θα σε γουσταρουν αν μπορεις να τους κανεις ακριβα δωρα και διακοπες. Αλλες για να πουλησουν μουρη στις φιλες τους ή να κανουν το χατιρι της μαμας και του μπαμπα. Αλλες για τα γυμνασμενα μπρατσα σου. Αλλες για τα ματια σου κλπ κλπ

Ας πουμε οτι εισαι ενας μεσος 25χρονος με μετρια εμφανιση και κινεισαι σε μικροαστικο κυκλο! (χαχα το πιανω κοινωνικοοικονομικά)
    Πως ριχνεις τη γκομενα? Καταρχην να ειναι στα κυβικα σου και οικονομικα και κοινωνικα και εμφανισιακα. Μετα εχει να κανει με την κοσμοθεωρια της, τι φρουτο ειναι, που κινειται. Πρεπει να την παρατηρησεις και να την ψυχολογησεις τι χαρακτηρας ειναι και τι προσδοκα απο σενα= αυτη ειναι η προκληση σου!
    Και αναλογως με τα δεδομενα της κοπελας προσαρμοζεσαι.

Senior Member
    Υπαρχουν κοπελες που θα σε ερωτευτουν αμα εχεις σπιτι, δουλεια και αυτοκινητο. Αλλες θα σε γουσταρουν αν μπορεις να τους κανεις ακριβα δωρα και διακοπες. Αλλες για να πουλησουν μουρη στις φιλες τους ή να κανουν το χατιρι της μαμας και του μπαμπα. Αλλες για τα γυμνασμενα μπρατσα σου. Αλλες για τα ματια σου κλπ κλπ

Ας πουμε οτι εισαι ενας μεσος 25χρονος με μετρια εμφανιση και κινεισαι σε μικροαστικο κυκλο! (χαχα το πιανω κοινωνικοοικονομικά)
    Πως ριχνεις τη γκομενα? Καταρχην να ειναι στα κυβικα σου και οικονομικα και κοινωνικα και εμφανισιακα. Μετα εχει να κανει με την κοσμοθεωρια της, τι φρουτο ειναι, που κινειται. Πρεπει να την παρατηρησεις και να την ψυχολογησεις τι χαρακτηρας ειναι και τι προσδοκα απο σενα= αυτη ειναι η προκληση σου!
    πωπω μαρα με τρελενουν τα ποστ σου...εισαι φοβερη λεμε;)

Banned
    Συγγνώμη μάρα όλες τις γυναίκες τις έχεις για ηλίθιες? δλδ τι του λες του παιδιού?

[QUOTE=Mara.Z;641093] Αν δεν σου αρεσει το τανγκο, δεν μας νοιαζει. /QUOTE]

Όχι!!! αν δεν σου αρέσει κάτι δεν πας......ας σου αρέσει λίγο, ας ψήνεσαι.....τώρα αν πας και με το ζόρι...........

Αλαφροισκιωτιστικη απαντηση,ευγε Μαρα,επιασαν τοπο αυτα που γραφω εδω και 3 χρονια σε αυτο το φορουμ :p

Έτσι δυστυχώς είναι!:( Εγώ αυτοπεποίθηση δε βγάζω, γι'αυτό χάνω, βάλε και ότι φατσικά είμαι πολύ μέτριος... Και νά τα αποτελέσματα!

Έχω μια απορία όμως. Άμα κάποιος δεν έχει αυτοπεποίθηση, είναι πολύ ντροπαλός, δεν έχει λέγειν, και γενικά δεν είναι "παίχτης" στα μπαρ, αλλά, είναι πολύ όμορφος, θα τον θέλουν τότε οι γυναίκες; Τι γίνεται σ'αυτήν την περίπτωση;
    Αν ειναι πολυ ντροπαλος θα εχει προβλημα,θα αποθαρρυνει παρα πολλες.Θα εχει επιτυχιες λογω εμφανισης και ισως καποιες δε θα ξενερωσουν απο την ντροπαλοτητα και θα κανουν ενα πρωτο βημα να τον γνωρισουν αλλα δε θα μπορει να το εκμεταλευτει λογω ντροπαλοτητας.

Το φλερτ όντως κερδίζεται απ'τα αποδυτήρια και μάλιστα φαίνεται με το που αρχίζει κάποιος συζήτηση με μια γυναίκα. Δηλαδή, φαίνεται στην έκφρασή της με το που σε αντικρίζει. Καλά η γυναίκα ποτέ δε θα πλησίαζε ποτέ άντρα! Εμένα τουλάχιστον δε μ'έχει πλησιάσει καμία! Μπορεί όπως λες να μη λένε τίποτα εξυπνάδες αυτοί που τις πλησιάζουν, άλλα κάτι κάνουν και οι άλλες τις βλέπεις να λιώνουν γι'αυτούς! Ξέρω, είναι θέμα να τους αρέσει κάποιος, αλλά... Εκεί δυσκολεύομαι, πλησιάζω/γνωρίζω κάποια και δεν της αρέσω με το καλημέρα! Κάτι δε βγάζω... Δεν έχω το στυλ να ρίξω γυναίκα!
    Βγαζουν μια αντριλα ισως,ενα δυναμισμο,ενω εσυ φαινεσαι πιο παιδακι και ανασφαλης.

Έτσι πάει! Και επειδή δεν της την πέφτει μόνο ένας, άλλα ορδές (κυριολεκτικά) από άντρες, πρέπει αυτός που της την έπεσε να ξεχωρίσει σε σχέση με τους άλλους για να τον γουστάρει. Η αυτοπεποίθηση μου θέλει κάτι περισσότερο από δουλειά... Όσο για το άλλο, ο κύκλος μου δυστυχώς δεν περιέχει γυναίκες! Μόνο _ωλαρία δυστυχώς! Στα μπαρ ναι, και "παίχτης", και έμπειρος πρέπει νά'σαι, άστα!
    Δοκιμασε καμια δραστηριοτητα,το τανγκο που ειπε η Μαρα ειναι καλη ιδεα!Μην νομιζεις και αυτες για τις γνωριμιες πανε οχι για το χορο :p Και δε θα χει πολλους αντρες στην ηλικια σου,οποτε θα χεις λιγο ανταγωνισμο.

Για το τελευταίο, ακόμα και οι χοντρές έχουν γίνει δύσκολες και έχουν απαιτήσεις! Ναι, τό'χω δει κι αυτό!
    Ε φταινε οι αντρες που την πεφτουν σε ο,τι κινειται δυστυχως.

Senior Member
    [QUOTE=cube;641103]Συγγνώμη μάρα όλες τις γυναίκες τις έχεις για ηλίθιες? δλδ τι του λες του παιδιού?

Αν δεν σου αρεσει το τανγκο, δεν μας νοιαζει. /QUOTE]

Όχι!!! αν δεν σου αρέσει κάτι δεν πας......ας σου αρέσει λίγο, ας ψήνεσαι.....τώρα αν πας και με το ζόρι...........
    Cube αντιληφθηκες κυριολεκτικα αυτα που γραφω, εγω τα εγραψα με χιουμοριστικη διαθεση.

Ηθελα να πω οτι καθε ανθρωπος εχει τα δικα του κριτηρια, δεν υπαρχει μια μαγικη συνταγη.
    Επειδη ειπε για την ωραια εμφανιση, εγραψα και αλλα κριτηρια...
    Και για το τανγκο, αφου λεει οτι δεν γνωριζει γυναικες ουτε ο κυκλος του εχει γυναικες, τι να του πω? το θεμα του ειναι να συναναστραφει γυναικες! Θελει να γνωρισει γυναικες αλλα δεν μιλαει, αρα το θεμα ειναι να λυθει η γλωσσα του και να εξασκηθει χαλαρα και φιλικά. Το τανγκο ειναι το μεσο, οχι ο σκοπος...

Page 32 of 42 FirstFirst ... 223031323334 ... LastLast