Μπακούρης ετών 25! - Page 35
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 35 of 42 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast
Results 511 to 525 of 623
    Banned
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ας συμφωνήσω κύβε...
    ......κατά βάθος τα ξέρεις και συ και θες να τα ακούς..........

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by cube View Post
    ......κατά βάθος τα ξέρεις και συ και θες να τα ακούς..........
    Ποιά κύβε?

Banned
    Γοάι εσύ τα είπες!.......... ότι δεν πηδ@ς με το κορμί...............
    Καληνύχτα .......

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    Επίσης τα πολλά "κολλητιλίκια" με γυναίκες ως φίλες,μπορεί να σε οδηγήσει στη φάση να είσαι ο καλούλης,γλυκούλης κτλ και να σε θέλουν για φίλο αλλά όχι για σύντροφο τους και εσύ να πας να ερωτευτείς καμμιά απο αυτές και να σε βλέπει ως τον εξομολογητή της και αυτό δε θα σου αρέσει καθόλου....Αλλο η φιλική επικοινωνία και άλλο η ερωτική..

Γιατι καλε , εγω παντα ξεκιναω μια σχεση φιλικα , ειναι πολυ πιο ευκολο , και στην πορεια , αλλαζω τακτικη , δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ' απλως δεν σε γουσταρω ' ...............................ποτέ δεν την εχω πεσει ευθεως ( εκτος αν εναι για κατι γρηγορο , που πλεον δεν μενδιαφερουν ) , δεν ειναι το στυλ μου , κι ομως , ειμαι αποτελεσματικος ..........

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    εγω παντα ξεκιναω μια σχεση φιλικα , ειναι πολυ πιο ευκολο , και στην πορεια , αλλαζω τακτικη , δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ' απλως δεν σε γουσταρω ' ...............................ποτέ δεν την εχω πεσει ευθεως
    Και τελικα η εμπειρια δειχνει οτι αυτη ειναι η πιο αποτελεσματικη τακτικη!
    Και διακριτικη, και κερδιζεις την εμπιστοσυνη φιλικα, και εχεις χρονο να διαπιστωσεις αν γουσταρεις/ταιριαζεις ή οχι, και αν υπαρχει αμοιβαιοτητα.
    Το ευθυ πεσιμο ταιριαζει σε ατομα, γυναικες και ανδρες, συγκεκριμενης νοοτροπιας και φασης τελικα.
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Και τελικα η εμπειρια δειχνει οτι αυτη ειναι η πιο αποτελεσματικη τακτικη!
    Και διακριτικη, και κερδιζεις την εμπιστοσυνη φιλικα, και εχεις χρονο να διαπιστωσεις αν γουσταρεις/ταιριαζεις ή οχι, και αν υπαρχει αμοιβαιοτητα.
    Το ευθυ πεσιμο ταιριαζει σε ατομα, γυναικες και ανδρες, συγκεκριμενης νοοτροπιας και φασης τελικα.
    Ετσι ακριβως ειναι , κερδιζεις και πολυτιμο χρονο , μαθαινοντας τον αληθινο χαρακτηρα του αλλου ........................ εμενα δεν μου ταιριαζει το ' πεσιμο ' .....

Banned
    Γιατι καλε , εγω παντα ξεκιναω μια σχεση φιλικα , ειναι πολυ πιο ευκολο , και στην πορεια , αλλαζω τακτικη , δεν υπαρχει ' σε βλεπω σαν φιλο ' , υπαρχει ' απλως δεν σε γουσταρω ' ...............................ποτέ δεν την εχω πεσει ευθεως ( εκτος αν εναι για κατι γρηγορο , που πλεον δεν μενδιαφερουν ) , δεν ειναι το στυλ μου , κι ομως , ειμαι αποτελεσματικος ..........
    Πως είσαι αποτελεσματικός ρε macgyver όταν έχεις φτάσει κοντά στα 60 και είσαι ακόμη μόνος ή όσες σχέσεις είχες δεν περπάτησαν σε κάτι πιο σοβαρό? Αποτελεσματικός θα ήσουν αν αυτή την στιγμή αντί να κάθεσαι να γράφεις σε αυτό το φόρουμ,ήσουν με την σύντροφο σου και δεν ασχολιόσουν εδώ μέσα..

Senior Member
    Ετσι ακριβως ειναι , κερδιζεις και πολυτιμο χρονο , μαθαινοντας τον αληθινο χαρακτηρα του αλλου ........................ εμενα δεν μου ταιριαζει το ' πεσιμο ' .....
    ομοιως!!!
    να ρωτησω, αφου εχεις εδραιωσει το φιλικο, βλεπεις οτι ταιριαζεις με αυτην που σε ενδιαφερει, πως κανεις την αλλαγη στο mode απο φιλικο σε ερωτικο??
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Banned
    Ναι!!

Ε δεν πάει έτσι, εντάξει για τις ιερόδουλες αλλά γιατί να το αφήσεις κιόλας, παίζεις μπάλα όσο μπορείς και ότι γίνει......
    Με μπέρδεψες.Διαφωνείς ή συμφωνείς με την άποψη μου? Δεν πρέπει να παίξεις μπάλα?

Senior Member
    Πως είσαι αποτελεσματικός ρε macgyver όταν έχεις φτάσει κοντά στα 60 και είσαι ακόμη μόνος ή όσες σχέσεις είχες δεν περπάτησαν σε κάτι πιο σοβαρό?
    αποτελεσματικος εννοει στη διαδικασια του φλερτ. Αν καταλαβα καλά.
    Και μπορει να εισαι σε γαμο με παιδια κλπ, και να εισαι μονος. Η μοναξια δεν εχει να κανει με τη σχεση... Γιατι νομιζεις οτι ολοι οσοι ειναι σε σχεση ή παντρεμενοι ειχαν το κοκαλακι της νυχτεριδας ή τη σουπερ γνωση? συμβιβασμους εκαναν με βαση τα δεδομενα που ειχαν.

Banned
    Συμφωνώ εν μέρει σε αυτό αλλά να ρωτήσω κάτι άλλο και αν θέλει μου απαντάει ο macgyver..Ειχε γράψει εδώ και καιρό ότι μιλάει φιλικά με μια 18χρονη.Το φιλικό λοιπόν αυτό είναι η αρχή για να την "καταφέρει"? Ετσι το εννοούμε το φιλικό? Γιατι νομίζω ότι υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο φιλικό-διακριτικό φλερτ και άλλο σε αυτό που ανέφερα εγώ περί "κολλητιλίκι" που οδηγεί τον άντρα στη φάση του "εξομολογητή"...

Senior Member
    Συμφωνω με admforall...αυτά τα φιλικά με ξενερωνουν τέρμα. Μπορεί κάποιος που έχει πιθανότητες να τις χάσει παίζοντας το φίλος...μετά θα είναι φίλος, τελος, δε κάνει κούκου. Υπο αλλες συνθήκες μπορεί και να έκανε...επίσης αυτο δείχνει ότι το άτομο λειτουργεί με απώτερα κίνητρα, αλλα λέει αλλά κάνει και άλλα εννοει, γιατί να τον θέλεις για συντροφο; Και για φίλο να τον έχεις μετά πρέπει να τον προσέχεις.
    Όσο για το να γνωρισεις τον άλλον το κάνεις και χωρίς να το παιζεις φίλος, απλά δίνεις στον άλλον να το καταλάβει ότι θες να γνωριστειτε σιγά σιγά και βλεπετε μετά πως πάει, άλλο αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα και δεν φοβάμαι σαν μεγάλος άνθρωπος να δείξω ενδιαφέρον αλλά όχι ότι πεφτω και με τα μούτρα και άλλο το παιζω φιλος...αυτά τα παιχνίδια μου φαίνονται ηλίθια, σα το ποντίκι με τη φακα...σιγά μη καταστρώνει και στρατηγικά σχέδια ο άλλος για να γνωρίσει κάποιον...έτσι δεν γνωρίζεις κανέναν καλα στη τελική. Όσο το παίζεις φίλος τόσο στο παιζει φίλος. Δεν το θεωρώ αποτελεσματικό (και δεν μου αρέσει και ο όρος "αποτελεσματικό" σε αυτά αλλά τεσπα )

Banned
    Με μπέρδεψες.Διαφωνείς ή συμφωνείς με την άποψη μου? Δεν πρέπει να παίξεις μπάλα?
    Πόσταρες ότι ''δεν έχει ελπίδα''.......ε νεότατος είναι θα το αφήσει ? εκεί διαφώνησα............ναι καλό είναι να βάζεις και γκολ αν ξέρεις μπάλα , καλό είναι να παίζεις όμως και όπως μπορείς.........αν δεν κλοτσήσεις πάντως γκολ δεν θα βάλεις ποτέ, το μόνο σίγουρο............

Banned
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Συμφωνω με admforall...αυτά τα φιλικά με ξενερωνουν τέρμα. Μπορεί κάποιος που έχει πιθανότητες να τις χάσει παίζοντας το φίλος...μετά θα είναι φίλος, τελος, δε κάνει κούκου. Υπο αλλες συνθήκες μπορεί και να έκανε...επίσης αυτο δείχνει ότι το άτομο λειτουργεί με απώτερα κίνητρα, αλλα λέει αλλά κάνει και άλλα εννοει, γιατί να τον θέλεις για συντροφο; Και για φίλο να τον έχεις μετά πρέπει να τον προσέχεις.
    Όσο για το να γνωρισεις τον άλλον το κάνεις και χωρίς να το παιζεις φίλος, απλά δίνεις στον άλλον να το καταλάβει ότι θες να γνωριστειτε σιγά σιγά και βλεπετε μετά πως πάει, άλλο αφήνω ανοιχτά τα ενδεχόμενα και δεν φοβάμαι σαν μεγάλος άνθρωπος να δείξω ενδιαφέρον αλλά όχι ότι πεφτω και με τα μούτρα και άλλο το παιζω φιλος...αυτά τα παιχνίδια μου φαίνονται ηλίθια, σα το ποντίκι με τη φακα...σιγά μη καταστρώνει και στρατηγικά σχέδια ο άλλος για να γνωρίσει κάποιον...έτσι δεν γνωρίζεις κανέναν καλα στη τελική. Όσο το παίζεις φίλος τόσο στο παιζει φίλος. Δεν το θεωρώ αποτελεσματικό (και δεν μου αρέσει και ο όρος "αποτελεσματικό" σε αυτά αλλά τεσπα )
    Μπράβο ρε Ναταλία.Επιασες το νόημα όλων όσων έγραψα

Banned
    Πόσταρες ότι ''δεν έχει ελπίδα''.......ε νεότατος είναι θα το αφήσει ? εκεί διαφώνησα............ναι καλό είναι να βάζεις και γκολ αν ξέρεις μπάλα , καλό είναι να παίζεις όμως και όπως μπορείς.........αν δεν κλοτσήσεις πάντως γκολ δεν θα βάλεις ποτέ, το μόνο σίγουρο............
    Δεν εννοούσα ότι δεν έχει ελπίδα ειδικά ο rolen και ούτε συμφωνώ να το αφήσει αλλά γενικά για να σας "καταφέρει" κάποιος απλός καθημερινός άνθρωπος πρέπει να μπορεί να ξέρει να εφαρμόζει στοιχειώδεις κανόνες φλερτ.Εκει λοιπόν είναι η άποψη μου ότι πρέπει να επικεντρωθεί ο rolen.Να μάθει το πως και όλα τα άλλα θα έρθουν.Το που θα το μάθει και αν μαθαίνεται,δεν το γνωρίζω

Page 35 of 42 FirstFirst ... 253334353637 ... LastLast