Μετανάστευση στην Αγγλία. - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 157
    Senior Member
    Δεν με πήρανε τελικά στην συνέντευξη με το νοσοκομείο που έκανα. Είπανε ότι δεν είναι καλά τα αγγλικά μου. Ε μα και αυτοί τι περιμένουνε όταν δεν τα εξασκώ καθόλου αν πάω εκεί θα βελτιωθώ.

Δεν πειράζει δελφινάκι! Πάμε για άλλα, εσύ να σαι καλά!
    Χτες πήρε το μάτι μου μια εφημερίδα (μου φαόνεται η Δημοκρατία ήταν) που έγραφε οτι θα κάνουν πάρα πολλές προσλήψεις νοσηλευτών (νομίζω 3000). Για κοίταξέ το...

Senior Member
    Θέλω πολύ να φύγω στην Αγγλία πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Πιστεύω ότι θα περάσω τελικά στην συνέντευξη γιατί και παλιότερα ήθελα να πάω και με είχανε πάρει από 2 γηροκομείο. Πιστεύω ότι και τώρα θα περάσω. Φοβάμαι όμως πολύ τον αδελφό μου να μην μου φέρει κανένα εμπόδιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Θέλω πολύ να φύγω στην Αγγλία πιστεύω ότι θα αλλάξει η ζωή μου. Πιστεύω ότι θα περάσω τελικά στην συνέντευξη γιατί και παλιότερα ήθελα να πάω και με είχανε πάρει από 2 γηροκομείο. Πιστεύω ότι και τώρα θα περάσω. Φοβάμαι όμως πολύ τον αδελφό μου να μην μου φέρει κανένα εμπόδιο.
    και γιατί δεν πήγες τότε;
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Banned
    Σκέφτομαι ότι μιας και δεν βρίσκω εδώ δουλειά σαν νοσηλεύτρια να πάω στην Αγγλία να δουλέψω ως νοσηλεύτρια μιας και εκεί έχουνε το καλύτερο σύστημα υγείας και στα αγγλικά έχω το proficiency. Δεν ξέρω όμως πως θα είναι να ζεις στην Αγγλία σε μια ξένη χώρα και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω στην δουλειά μου γιατί εδώ δεν είχα και μεγάλη επιτυχία σε αυτήν την δουλειά και με διώχνανε όπου και αν πήγαινα. Ελπίζω εκεί που το σύστημα είναι καλύτερο να τα καταφέρω. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;;; Αν έχετε εμπειρία με μετανάστευση στο εξωτερικό να μου την πείτε επίσης!
    αγγλια? τωρα? με το μπρεξιτ? ειναι η χειροτερη εποχη να πας. good luck. οπου φυγει φυγει ειμαστε ολοι απο uk.

Senior Member
    [QUOTE=Sagittarius;637602]
    Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ρε δελφινι να σαι παντα καλα αλλα αμα πας αγγλια καθε μερα θα ποσταρεις οτι ολες εκει ειναι ξανθες και ψηλες ενω εσυ κοντη και μελαχρινη κλασσικη ελληνιδα δηλαδη.... .

1.Οι Αγγλιδες ειναι ξενερωτες κ χαλια... 2. Οι Ελληνιδες πλεον δεν ειναι ολες κοντες κ μελαχροινες. Κυκλοφορεις καθολου εξω ή ζεις σε αλλη χωρα? Βλεπω στο δρομο κοπελες κ τις χαζευω ( κουκλακια ). Για τους Ελληνες παλι, δεν μπορω να πω το ιδιο, σπανια θα δω ωραιο ανδρα ... κ συνηθως αυτοι που ειναι μαυρο χαλι εχουν απαιτησεις να βρουν γυναικα - μοντελο.... κ τους ενοχλει που η ομορφη θα επιλεξει τον φραγκατο...

Δεν εχεις δει εμενα για αυτο το λες αυτο :Ρ
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μιας και δεν βρίσκω εδώ δουλειά σαν νοσηλεύτρια να πάω στην Αγγλία να δουλέψω ως νοσηλεύτρια μιας και εκεί έχουνε το καλύτερο σύστημα υγείας και στα αγγλικά έχω το proficiency. Δεν ξέρω όμως πως θα είναι να ζεις στην Αγγλία σε μια ξένη χώρα και θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα και δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω στην δουλειά μου γιατί εδώ δεν είχα και μεγάλη επιτυχία σε αυτήν την δουλειά και με διώχνανε όπου και αν πήγαινα. Ελπίζω εκεί που το σύστημα είναι καλύτερο να τα καταφέρω. Εσάς ποια είναι η γνώμη σας;;; Αν έχετε εμπειρία με μετανάστευση στο εξωτερικό να μου την πείτε επίσης!
    Εχω ξαδερφο εκει, και μου εχει πει πψως ειναι πολυ καλα. Δεν ειναι ευκολο και πρεπει να εχεις καποια χρηματα στην ακρη μεχρι να βρεις δουλεια, καπου να μεινεις κλπ. Δεν ειναι ευκολη αποφαση, ειδικα αν δεν εχεις καποιον εκει να σε βοηθησει
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    και γιατί δεν πήγες τότε;
    Έλα ντε βλακεία μου. Τότε φοβόμουνα μάλλον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Εχω ξαδερφο εκει, και μου εχει πει πψως ειναι πολυ καλα. Δεν ειναι ευκολο και πρεπει να εχεις καποια χρηματα στην ακρη μεχρι να βρεις δουλεια, καπου να μεινεις κλπ. Δεν ειναι ευκολη αποφαση, ειδικα αν δεν εχεις καποιον εκει να σε βοηθησει
    Για μας τους νοσηλευτές είναι πιο εύκολα γιατί μας βρίσκει σπίτι το νοσοκομείο και μας πληρώνει και τον πρώτο μήνα, οπότε μέχρι να βγάλεις τον πρώτο σου μισθό δεν πληρώνεις τίποτα.

Senior Member
    δελφινι για μενα πηγαινε οπως εισαι....μπορει να αλλαξει και ολη σου η ζωη...
    εδω π εισαι τι κανεις ?τιποτα
    και καλη αρχη σ ευχομαι

Senior Member
    Έλα ντε βλακεία μου. Τότε φοβόμουνα μάλλον.
    τι φοβόσουνα ρε κοπελιά;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gypsy Cello View Post
    τι φοβόσουνα ρε κοπελιά;
    Ότι είναι δύσκολη η δουλειά και δεν θα τα καταφέρω και ότι θα γυρίσω πίσω , αλλά τώρα είμαι αποφασισμένη.

Senior Member
    Με το καλό!

Senior Member
    Μακάρι ελπίζω όλα να πάνε καλά και να στεριώσω να βγάζω λεφτά να γίνω ανεξάρτητη επιτέλους!!! Βαρέθηκα να είμαι 41 χρονών και να εξαρτώμαι από τους γονείς μου.

Senior Member
    Λοιπόν παιδιά μου συνέβη κάτι παράξενο με έναν Ελληνοαιγύπτιο . Αυτός διατηρεί γραφείο ευρέως εργασίας στην Αγγλία. Απευθύνθηκα λοιπόν σε ένα ελληνικό γραφείο ευρέσεως εργασίας εδώ και αυτός έχει διασυνδέσεις με αυτόν εκεί πάνω. Στην αρχή μου μιλούσε πολύ καλό και θα σου βρω δουλειά και τα λοιπά και συναντηθήκαμε κιόλας και με τους γονείς μου και μετά ενώ ήμουνα έτοιμη να δώσω συνέντευξη με ένα νοσοκομείο μου είπε τελευταία στιγμή ότι δεν θα κάνω την συνέντευξη γιατί έβγαλε από το μυαλό του ότι εγώ δεν διάβασα επειδή του είχα πει έτσι τυχαία ότι εγώ θα πήγαινα στα ρωσικά και σε μια δουλειά που με έβαλε η μαμά μου την προηγούμενη μένα ενώ διάβαζα για μια βδομάδα πριν. Συγχίστηκα τόσο πολύ που τον έβρισα και από τότε έχω ενοχές και φοβάμαι μην τον συναντήσω στον δρόμο μου. Δεν θέλω να τον ξαναδώ ποτέ στην ζωή μου!!!
    Last edited by δελφίνι; 03-11-2016 at 20:54.

Page 5 of 11 FirstFirst ... 34567 ... LastLast