Απευθύνομαι στην συμπάθεια μου. - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 266
    Banned
    Συμφωνώ με τον Nick

Nefeli28
    Guest
    Εγω θα ξαναπω οτι εχω την αίσθηση πως οπως και να λέγεται τελος πάντων το δελφίνι, με τα οσα γραφει και τον τροπο που τα γραφει, μας δουλεύει ολους κανονικα.

Banned
    Παιδια σας ευχαριστω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Α η ολγα εισαι; Τωρα εξηγουνται ολα. Κοριτσι μαλαμα, εδωσες τις φωτογραφιες μου σε εναν που με εκβιαζε, με εθαβες πισω απο την πλατη μου, και την επεσες σε εναν που σου ειχα πει οτι μου αρεσε. Κατα τ' αλλα τι εκανες πριν 20 χρονια μας πειραξε.
    Με περνάς μάλλον για κάποια άλλη! Εγώ εκτός από αυτό που έκανα πριν 20 χρόνια δεν έκανα τίποτα άλλο στην ζωή μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Με περνάς μάλλον για κάποια άλλη! Εγώ εκτός από αυτό που έκανα πριν 20 χρόνια δεν έκανα τίποτα άλλο στην ζωή μου.
    το ξερουμε δελφινι .λυθηκε η παρεξηγηση.εσυ εισαι καλος ανθρωπος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Nefeli28 View Post
    Εγω θα ξαναπω οτι εχω την αίσθηση πως οπως και να λέγεται τελος πάντων το δελφίνι, με τα οσα γραφει και τον τροπο που τα γραφει, μας δουλεύει ολους κανονικα.
    Βρε και εσύ γιατί σας δουλεύω λέω την αλήθεια και όλα αυτά που έγιναν και συνεχίζονται να γίνονται ακόμη και τώρα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    το ξερουμε δελφινι .λυθηκε η παρεξηγηση.εσυ εισαι καλος ανθρωπος
    Αυτή που λέτε πρέπει να είναι το ολγάκι82 ή ακροβάτης έγραφε και σε ένα άλλο φόρουμ και την ξέρω πολύ καλά είναι χάλια και απορώ πώς από εδώ δεν μπαναρίστηκε όπως τόσοι άλλοι. Εξαφανίστηκε από αυτό το φόρουμ όπως πολλοί που γράφανε παλιά οι οποίοι ήταν πιστεύω πολύ αυστηροί και σκληροπυρηνικοί και βεντέτες και δεν μπορούσες εύκολα να συνεννοηθείς μαζί τους. Εγώ είχα στείλει μήνυμα σε κάποιον ΠΕΤΡΑΝ που ήταν λέει ψυχολόγος και έγραφε σε αυτό το φόρουμ και του είπα για τον γκόμενο της φίλης μου έκλεψα πριν 20 χρόνια και με απέκλεισε. Γιατί δεν ξέρω.

Banned
    Αυτή που λέτε πρέπει να είναι το ολγάκι82 ή ακροβάτης έγραφε και σε ένα άλλο φόρουμ και την ξέρω πολύ καλά είναι χάλια και απορώ πώς από εδώ δεν μπαναρίστηκε όπως τόσοι άλλοι. Εξαφανίστηκε από αυτό το φόρουμ όπως πολλοί που γράφανε παλιά οι οποίοι ήταν πιστεύω πολύ αυστηροί και σκληροπυρηνικοί και βεντέτες και δεν μπορούσες εύκολα να συνεννοηθείς μαζί τους. Εγώ είχα στείλει μήνυμα σε κάποιον ΠΕΤΡΑΝ που ήταν λέει ψυχολόγος και έγραφε σε αυτό το φόρουμ και του είπα για τον γκόμενο της φίλης μου έκλεψα πριν 20 χρόνια και με απέκλεισε. Γιατί δεν ξέρω.
    Δελφινι μαζι σου!! Εχεις δικιο σε ολα, οντως ετσι ηταν παλια εμενα μου την ελεγαν συνεχεια!! Καποιοι δεν ξερουν να συμπεριφερονται τι να πεις ευτυχως που τα τωρινα παιδια δεν εχετε καμια σχεση!!

Banned
    Μια χαρα κοπελα εισαι αυτο να σκεφτεσαι ειδες τι κυκλοφορει εκει εξω; Εσυ εισαι πολυ καλυτερη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    ρε παιδια νταξει το δελφινακι εχει περασει πολλα....και θα ειναι πολυ δυστυχισμενη καλυτερα να μην την κατηγορουμε...

εγω και στην αρχη δεν πιστεψα οτι ηταν αυτη
    Δεν θέλω να είμαι όμως δυστυχισμένη. Μάρα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι αυτή που της "έκλεψα" τον γκόμενό της είναι τώρα πιστεύω ευτυχισμένη. Πιστεύεις ότι είναι καλός άνθρωπος??? Που μου έλεγε όλες εκείνες τις ανωμαλίες??? ότι δηλαδή αν σκέφτηκα ποτέ να κάνω τίποτα με τον μπαμπά μου κλπ ??? Μήπως άλλαξε και έγινε καλός άνθρωπος??? Μήπως ήτανε μια ζωή καλός άνθρωπος??? Αυτή πάντως κάνει την καλή και πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία

Senior Member
    Quote Originally Posted by admforall View Post
    χαχαχα αντί να ανοίξεις λάκκο να κρυφτείς,κάνε το καλό και ρίξτο στο γυαλό..βοηθάς έναν άνθρωπο βασανισμένο να πάρει πίσω την χαμένη του ζωή.
    Το βλέπεις και εσύ ότι χρειάζεται κάτι πιο δραστικό απο 5-6 συμβουλές εδώ μέσα που σε θεοποιούν επειδή λες αυτό που θέλει να ακούσει..Κάνε κάτι..Ανέλαβε πραγματική δράση.
    Πιστεύεις ότι λέει αυτά που θέλω να ακούσω και όχι τα σωστά???

Senior Member
    Δεν θέλω να είμαι όμως δυστυχισμένη. Μάρα θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι αυτή που της "έκλεψα" τον γκόμενό της είναι τώρα πιστεύω ευτυχισμένη. Πιστεύεις ότι είναι καλός άνθρωπος??? Που μου έλεγε όλες εκείνες τις ανωμαλίες??? ότι δηλαδή αν σκέφτηκα ποτέ να κάνω τίποτα με τον μπαμπά μου κλπ ??? Μήπως άλλαξε και έγινε καλός άνθρωπος??? Μήπως ήτανε μια ζωή καλός άνθρωπος??? Αυτή πάντως κάνει την καλή και πάει κάθε Κυριακή στην εκκλησία
    Δελφινι πιστευεις! υποκειμενικη αποψη! σκεψου οτι αυτη καθε μερα φροντιζει 2 παιδια, εναν αντρα και ενα σπιτι.... Νοικοκυρουλα ειναι!
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    Δελφινι πιστευεις! υποκειμενικη αποψη! σκεψου οτι αυτη καθε μερα φροντιζει 2 παιδια, εναν αντρα και ενα σπιτι.... Νοικοκυρουλα ειναι!
    Μπορεί να της αρέσει αυτή η ζωή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by always sad View Post
    Δελφινι μαζι σου!! Εχεις δικιο σε ολα, οντως ετσι ηταν παλια εμενα μου την ελεγαν συνεχεια!! Καποιοι δεν ξερουν να συμπεριφερονται τι να πεις ευτυχως που τα τωρινα παιδια δεν εχετε καμια σχεση!!
    Ναι το φόρουμ ήτανε χάλια πριν το 2010 που μπαίνανε κάποιες βεντέτες, κάποιοι φαντασμένοι όπως ο ΠΕΤΡΑΝ, η RainAndWind (η κάπως έτσι τελοσπάντων) κ.α. δεν προλάβαινες να πεις λέξη και σου την πέφτανε βρίζοντάς σε και στο τέλος έπαιρνες και μπαν και η διαχείριση ήτανε διαφορετική τότε υποστήριζε πολύ αυτά τα παλιά μέλη ....τώρα όλα είναι καλύτερα ευτυχώς.

Banned
    Ναι εχεις δικιο δελφινι ευτυχως που ειναι ετσι τωρα!

Page 6 of 18 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast