η χειροτερη εμπειρια στην ζωη σας - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 90
    Senior Member
    τωρα περναω μια πολυ ασχημη περιοδο

Senior Member
    Quote Originally Posted by nick190813 View Post
    βεβαθα,συμφωνω....εαν θες μαγκιβερ μοιρασου μαζι μας...καποια ασχημη εμπειρια...
    Μπορει κανεις να σου αρνηθει ? πολλες , και αρνητικες και θετικες ..........., αρνητικες , την εποχη 04-10 , που επινα , κρασι/τσιπουρο , αλλα πολυ , και οδηγουσα μοτο , με κρανος παντα , κατεληξα 4 φορες σε νοσοκομειο, με διαφορα τραυματα , και ξερω γω ποσες πτωσεις μες το σπιτι , η χειροτερη περιοδος της ζωης μου ...................το καλο ειναι οτι δεν μουμεινε κουσουρι , πλην των μπροστινων 2 δοντιων , που εμφυτευσα .....
    και το 04 , ολο , ειχα γεμισει ψωριαση , σολο το σωμα , πλην προσωπου , απο εντονο στρες , λογω μιας δουλειας , εφυγαν ομως.......

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Μπορει κανεις να σου αρνηθει ? πολλες , και αρνητικες και θετικες ..........., αρνητικες , την εποχη 04-10 , που επινα , κρασι/τσιπουρο , αλλα πολυ , και οδηγουσα μοτο , με κρανος παντα , κατεληξα 4 φορες σε νοσοκομειο, με διαφορα τραυματα , και ξερω γω ποσες πτωσεις μες το σπιτι , η χειροτερη περιοδος της ζωης μου ...................το καλο ειναι οτι δεν μουμεινε κουσουρι , πλην των μπροστινων 2 δοντιων , που εμφυτευσα .....
    και το 04 , ολο , ειχα γεμισει ψωριαση , σολο το σωμα , πλην προσωπου , απο εντονο στρες , λογω μιας δουλειας , εφυγαν ομως.......
    αυτο πιστευω οτι ειναι το χειροτερο...πωπω εμενα αμα παθαινα κατι τετοιο θα μ κατεστρεφε την ζωη ...θα ειχα πεσει σε βαθεια καταθλιψη....αλλα αφου το περασες εισαι οκ
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    To βασικο ειναι οτι αν δεν ειχα σκοτωθει , ανετα μπορουσα ναχω μεινει σακατης , ολοι οι φιλοι μου λενε , σαν καποιο χερι να σε σωζει εσενα τελευταια στιγμη ...............τις 3 φορες ,με πηγαν αναισθητο νοσοκομειο , εκει ξυπνησα ......
    α , τωρα ειδα , στην ψωριαση κολλησες , ναι , ειχα μια εσωτερικη πιστη , δεν ανησυχουσα , πιστευα οτι θα φυγει , 400 εξανθηματα ειχα μετρησει , 1 cm διαμετρο , εφυγαν ολα ........10 μηνες ταχα ...

Senior Member
    To βασικο ειναι οτι αν δεν ειχα σκοτωθει , ανετα μπορουσα ναχω μεινει σακατης , ολοι οι φιλοι μου λενε , σαν καποιο χερι να σε σωζει εσενα τελευταια στιγμη ...............τις 3 φορες ,με πηγαν αναισθητο νοσοκομειο , εκει ξυπνησα ......
    α , τωρα ειδα , στην ψωριαση κολλησες , ναι , ειχα μια εσωτερικη πιστη , δεν ανησυχουσα , πιστευα οτι θα φυγει , 400 εξανθηματα ειχα μετρησει , 1 cm διαμετρο , εφυγαν ολα ........10 μηνες ταχα ...
    κοιτα και εγω ειχα ατυχηματα με τα μηχανακια και με αμαξι γτ οδηγαγα μεθυσμενος.....μην νομιζεις καιεγω απο τυχη δεν εμεινα σακατης
    Σε κάποιον τοίχο έγραψα με κόκκινο μελάνι, πως η καρδιά μου δεν χτυπά αφού εσένα χάνει.

Senior Member
    Κι εγώ με τα αμάξι πήγα να σκοτωθώ πέντε έξι φορές το παιζα πιλότος έτρεχα πολύ με παλιά αυτοκίνητα κ όχι γρήγορα η φτιαγμένα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    κοιτα και εγω ειχα ατυχηματα με τα μηχανακια και με αμαξι γτ οδηγαγα μεθυσμενος.....μην νομιζεις καιεγω απο τυχη δεν εμεινα σακατης
    Xεοιροτερα με μηχανη , μακραν , αν και ειχα ενα τρομερο ατυχημα με αμαξι , χτυπησα 3 αμαξια , διαδοχικα , μια κολωνα βενζιναδικου , και υπεστην 25.000 ευρω ζημιες , πηγα ποινικο δικαστηριο , την γλυτωσα ,.40 μερες με 3ετη αναστολη ........μια φορα , μου πηραν 6 μηνες το διπλωμα σε μπλοκο , κυκλοφορουσα μονο μερα με το σκουτερ , για να βλεπω μπλοκα .....εχω δικαστηριο σεκκρεμοτητα ( παλι ! ) ..... παντα υπο την επηρρεια αλκοολ ....

Senior Member
    συμφωνω οτι με μηχανι ειναι μακραν χειροτερο...λιγο αμα υπερεκτιμησεις τις δυνατοτητες χαιρετας για αλλο κοσμο...
    και εμενα μ εχουν παρει διπλωαματ δυστυχως αλλα επιστραφηκαν :p

alla και με αμαξι παλι μπορεις να την παθεις

γενικα ειναι επικυνδινα και πες οτι εσυ προσεχεις,αλλα αμα ερθει κανενας αλλος και πεσει πανω σ?

Banned
    το πριν και το μετα (των συναισθηματων ) το βραδυ εκεινο σε μια απο τις πιο πολυσυχναστες περιοχες της Αθηνας (δε λεω τι εγινε για ευνοητους λογους). αυτο δε νομιζω οτι εχω ζησει η θα ζησω πιο εντονη η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου .

Να σαι καλα ανθρωπε μου δε μπρολαβα να σου πω ευχαριστω!!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    το πριν και το μετα (των συναισθηματων ) το βραδυ εκεινο σε μια απο τις πιο πολυσυχναστες περιοχες της Αθηνας (δε λεω τι εγινε για ευνοητους λογους). αυτο δε νομιζω οτι εχω ζησει η θα ζησω πιο εντονη η χειροτερη εμπειρια στη ζωη μου .

Να σαι καλα ανθρωπε μου δε μπρολαβα να σου πω ευχαριστω!!!!!!
    ε πες κατι παραπανω :p

Banned
    ε πες κατι παραπανω :p
    θα το ελεγα φιλε μου αλλα αστο προσπαθω να το ξεχασω και γω (καντε το και εσεις τις ασχημες εμπειριες πρεπει να τις διωχνουμε )

περιοχη ερυθρος ,Ιουλιος του 15 ευχαριστω και παλι να σαι καλα αν ποτε το δεις

Senior Member
    γενικα ειναι επικυνδινα και πες οτι εσυ προσεχεις,αλλα αμα ερθει κανενας αλλος και πεσει πανω σ?
    Στα 38 χρονια που οδηγω μηχανη , μια φορα μουχει τυχει να πεσει μια νεαρη γυναικα πανω μου , 1.5 χλμ απο το σπιτι μου , παντα κρανος , ακομη και μεχρι την αλλη γωνια , και αντιμετωπιζω ολουςς τους οδηγους αυτοκινητων , σαν υποψηφιους δολοφονους μου , η εμπειρια βλεπεις ......
    εκτος πολης , ειναι μακραν πιο ασφαλες , ουδεποτε μουχει τυχει κατι ......αν και παω πολυ γρηγορα .....

Banned
    παντως καλα που το ανοιξες Nick το θεμα .ειναι κατι σαν <<εξομολογηση >> και τι πηραμε (οπως αναφερεις στις δικες σου εκξομολογησεις ),τι μας διδαξε το καθε γεγονος που ειναι το πιο σημαντικο

Senior Member
    Στα 38 χρονια που οδηγω μηχανη , μια φορα μουχει τυχει να πεσει μια νεαρη γυναικα πανω μου , 1.5 χλμ απο το σπιτι μου , παντα κρανος , ακομη και μεχρι την αλλη γωνια , και αντιμετωπιζω ολουςς τους οδηγους αυτοκινητων , σαν υποψηφιους δολοφονους μου , η εμπειρια βλεπεις ......
    εκτος πολης , ειναι μακραν πιο ασφαλες , ουδεποτε μουχει τυχει κατι ......αν και παω πολυ γρηγορα .....
    εμενα δυστυχως εχουν παραβιασει δυο φορες στοπ και με εχουν τρακαρει και τις δυο φορες γκομενες με τρακαραν ,αν ειναι δυνατον...

συμφωνω οτι πρεπει να τους αντιμετωπιζεις σαν δολοφον και να πρεπει να σκεφτεσαι και τι θα γινει αν ο αλλος κανει καμια μανουρα η παραβιαση καποιο κ.ο.κ

Senior Member
    Quote Originally Posted by orestiss View Post
    παντως καλα που το ανοιξες Nick το θεμα .ειναι κατι σαν <<εξομολογηση >> και τι πηραμε (οπως αναφερεις στις δικες σου εκξομολογησεις ),τι μας διδαξε το καθε γεγονος που ειναι το πιο σημαντικο
    ενοειται ολα δειχνουν,μαθαινουν,η διδασκουν κατι στον παθων...σε διαφοτρετικη περιπτωση σημαινει πως θα ξαναφας τα μουτρα σ

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast