σας αρεσει η ανοιξη? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 38
    Senior Member
    μου αρεσει πολυ η Ανοιξη, αλλα ακομη περισσοτερο το καλοκαιρι !!!1
    [I]Love...[/I]

Senior Member
    το καλοκαιρι το λατρευω! δεν εχω κανενα προβλημα..ειμαι καλοκαιρινος τυπος..
    μακαρι παντα να ηταν καλοκαιρι δλδ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Με συγκινήσατε...
    Σημερα έμαθα οτι πέθανε ο πατέρας ενός φίλου που πολύ τον βασάνισε κι εκείνον. Δύσκολος άνθρωπος, βίαιος του στιγμάτισε τη ζωή και τον γέμισε προβλήματα. Όλη μέρα ευχόμουν για τον φίλο μου να βρει την δύναμη να τον συγχωρέσει κάποτε και για εκείνον να πρόλαβε και να κατάλαβε τι έκανε πριν φύγει.
    Είσαι τυχερή που τον συγχώρεσες anxious, το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να καταφέρουμε να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας και να μην νιώθουμε ενοχές λες και δεν έχουμε δικαίωμα στην χαρά.
    Η άνοιξη είναι η αναγέννηση,αναγεννάται όλη η φύση και έχουμε και μεις ως μέρος της φύσης δικαίωμα σε αυτή την αναγέννηση

Και μιας και το ρίξατε στην ποίηση (καταπληκτικό το ποίημα παρεπιπτόντως) θα σου πω κι εγώ στίχους από ένα τραγουδάκι που μ' αρέσει.

"Βάστα το νου , βάστα το νου
    να μη γκρινιάξει του καιρού
    που φτιαξε με τον πόνο κλίκα
    και τσιγκουνεύεται στην γλύκα"
    θανασαρας ε??!!! τον αγαπω!!! ποσες φορες δεν εχουμε κανει αυτη τη σκεψη...ολοι μας λιγο πολυ..
    να βαστας τον νου να σταματησει να γκρινιαζει...εξαιρετικο..respe ct..

η συγχωρεση τωρα...η ψυχοθεραπεια με εμαθε να συγχωρω...να κατανοω τους αλλους κ να τους συγχωρω..
    το θεμα κ το προβλημα παντα, αλλα κ το πιο δυσκολο κατορθωμα ολων...ειναι να να μαθουμε να συγχωρουμε εμας τους ιδιους..πραγμα πολυ δυσκολο..

"χωρις αυτην την σκοτεινια....τα βραδια μενουν αδεια.."

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Με συγκινήσατε...
    Σημερα έμαθα οτι πέθανε ο πατέρας ενός φίλου που πολύ τον βασάνισε κι εκείνον. Δύσκολος άνθρωπος, βίαιος του στιγμάτισε τη ζωή και τον γέμισε προβλήματα. Όλη μέρα ευχόμουν για τον φίλο μου να βρει την δύναμη να τον συγχωρέσει κάποτε και για εκείνον να πρόλαβε και να κατάλαβε τι έκανε πριν φύγει.
    Είσαι τυχερή που τον συγχώρεσες anxious, το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι να καταφέρουμε να συγχωρέσουμε τον εαυτό μας και να μην νιώθουμε ενοχές λες και δεν έχουμε δικαίωμα στην χαρά.
    Η άνοιξη είναι η αναγέννηση,αναγεννάται όλη η φύση και έχουμε και μεις ως μέρος της φύσης δικαίωμα σε αυτή την αναγέννηση

Και μιας και το ρίξατε στην ποίηση (καταπληκτικό το ποίημα παρεπιπτόντως) θα σου πω κι εγώ στίχους από ένα τραγουδάκι που μ' αρέσει.

"Βάστα το νου , βάστα το νου
    να μη γκρινιάξει του καιρού
    που φτιαξε με τον πόνο κλίκα
    και τσιγκουνεύεται στην γλύκα"

Αφιερωμένο φίλη μου.....

Senior Member
    Kάθε εποχή έχει τις ομορφιές της.
    Είναι ένας κύκλος ζωής και προσωρινού θανάτου. Η άνοιξη συμβολίζει την Ανάσταση.
    Είναι πολύ εποικοδομητικό να παρατηρείς την ομορφιά κάθε εποχής και τα συναισθήματα που σου δημιουργούνται.

Συντελείται κάτι μαγικό σε κάθε εποχή και είναι κρίμα να δημιουργούμε με τον τρόπο σκέψης μας και αντίληψης μας ένα πλαίσιο μελαγχολίας,άγχους και απεχθειας. Νομίζω είναι ο σύγχρονος τρόπος ζωής που σε αποκόβει από την φύση. Βιώνουμε αυτή την αλλοτρίωση του αστικού περιβάλλοντος. Κλεισμένοι σε κλουβιά να παρατηρούμε το ρολόι στον τοίχο και κουτιά όπως τηλεόραση και υπολογιστές που σπέρνουν τον τρόμο καθημερινά.

Πέρα από τις αλλεργίες και την αναστάτωση που μας φέρνει η άνοιξη και η αλλαγή των εποχών κάθε εποχή είναι ξεχωριστή. Ας πλαισιώνουμε κάθε εποχή με άτομα που μας ενδιαφέρουν και να μοιραζόμαστε όμορφες στιγμές.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    2 μηνες ειναι λεω εγω, θα περασουν...σορρυ που σας αδειαζω ετσι, καθως κ ειμαι πολυ κυνικος ανθρωπος....απο Μαη καλοκαιρι κ τελος...
    να ναι καλα το εφεξορ..

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    θανασαρας ε??!!! τον αγαπω!!! ποσες φορες δεν εχουμε κανει αυτη τη σκεψη...ολοι μας λιγο πολυ..
    να βαστας τον νου να σταματησει να γκρινιαζει...εξαιρετικο..respe ct..

η συγχωρεση τωρα...η ψυχοθεραπεια με εμαθε να συγχωρω...να κατανοω τους αλλους κ να τους συγχωρω..
    το θεμα κ το προβλημα παντα, αλλα κ το πιο δυσκολο κατορθωμα ολων...ειναι να να μαθουμε να συγχωρουμε εμας τους ιδιους..πραγμα πολυ δυσκολο..

"χωρις αυτην την σκοτεινια....τα βραδια μενουν αδεια.."
    Θανασάρας ναι!!! Και εγώ τον αγαπώ!
    Όλοι μας την έχουμε κάνει αυτή τη σκέψη...να κρατάμε το νου που κάνει κλίκα με τον πόνο και μετά γίνεται τσιγκούνης στις χαρές!

Αραγε μπορούμε πραγματικα να συγχωρούμε τους αλλους χωρίς πρωτα να συγχωρούμε τον εαυτό μας; Παντα με μπερδευε η εννοια της συγχωρεσης...τι σημαινει τελικα; Μερικες φορες, ειδικα σε τετοιες περιπτωσεις που αφορα γονεις, σκεφτομαι οτι ισως παγιδευομαστε με την συγχωρεση, ισως αυτο που ονομαζουμε συγχωρεση μας κανει τελικα να ριχνουμε περισσοτερο βαρος στον εαυτο μας ή να τον θεωρουμε καπως υποχρεωμενο να συγχωρέσει...δεν ξερω...απλες σκέψεις κάνω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Demi71 View Post

Αφιερωμένο φίλη μου.....
    Ω χαιρομαι που βρηκα πολλους φαν του Θαναση τελικα!
    Εξαιρετικο τραγουδι...παντα με συγκινει

Senior Member
    Πάντως εγώ την λατρεύω την άνοιξη! Και το καλοκαίρι, αλλά την άνοιξη την περιμένω πάντα πώς και πώς... έχω την τύχη να ζω στην επαρχία, κάθε μέρα για να πάω στη δουλειά στάνταρ κάνω και δυο τρεις στάσεις να χαζέψω τον οργασμό της φύσης αυτή την εποχή και τα χρώματα! Μπορώ να κάθομαι σα το χαζό με τις ώρες και να κοιτάω τις πρασινάδες και τα χρώματα του ουρανού χαχα

Senior Member
    Καλημερα!!συμφωνω με την ελισαβετ,η ανοιξη στην επαρχια ειναι τελεια!πριν χρονια πηγα στο χωριο του φιλου μου!!αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι η μυρωδια των λουλουδιων με το που μπηκαμε στο χωριο!δεν εχω λογια!!γαληνη!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    νομιζω οτι δεν εχει να κανει η συγχωρεση με το αν μπορουμε να συγχωρουμε τους εαυτους μας ή οχι......
    δε ννομιζω οτι θα μπορουσα να μην συγχωρησω τους δημιουργους μου...
    καποτε ημουν πολυ θυμωμενη..τωρα πια οχι..τωρα υπαρχει αποδοχη κ μια σκεψη του στυλ " οκ τοσα ηξεραν τοσα εκαναν...κ αυτους καποιοι αλλοι γονεις τους πληγωσαν κ συ η ιδια αν ησουν γονιος θα εκανες λαθη, μη νομιζεις οτι θα ησουν τελεια".
    απλα ολο αυτο με εκανε να νιωθω οτι πρεπει να ειμαι τελεια για να γινω γονιος κ εφοσον δεν ειμαι τελεια, δεν θα γινω..
    δεν μπορω καν να με φανταστω μανα..κ ειμαι 38,περασαν τα χρονια..ο.τι εκανα εκανα..τωρα νιωθω κουρασμενη επισης για κατι τετοιο...το αφησα πισω μου κ μαρεσει που ειμαι ετσι,δεν θελω να αλλαξει τιποτα...με τον αντρα μου νιωθουμε παντα νεοι κ κανουμε ενα σωρο πραματα.
    κ η οψη μας ειναι σαν να ειμαστε εφηβοι...δεν εχουμε ακομα μεγαλωσει..
    η μαμα μου με εκανε 39 χρονων! πως αντεξε???απαπα...

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Καλημερα!!συμφωνω με την ελισαβετ,η ανοιξη στην επαρχια ειναι τελεια!πριν χρονια πηγα στο χωριο του φιλου μου!!αυτο που δεν θα ξεχασω ποτε ειναι η μυρωδια των λουλουδιων με το που μπηκαμε στο χωριο!δεν εχω λογια!!γαληνη!!
    Το πιστευεις οτι σε ο.τι αρωμα εχω αγορασει τονιζω παντα να μην εχει αρωμα λουλουδιων????ακομα κ το απορρυπαντικο πατωματος...ξενερωνω αν εχει αρωμα λουλουδιων..
    επισης απο λουλουδια μαρεσουν μονο οι ηλιοι κ οι τουλιπες.τιποτ αλλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by anxious4ever View Post
    Το πιστευεις οτι σε ο.τι αρωμα εχω αγορασει τονιζω παντα να μην εχει αρωμα λουλουδιων????ακομα κ το απορρυπαντικο πατωματος...ξενερωνω αν εχει αρωμα λουλουδιων..
    επισης απο λουλουδια μαρεσουν μονο οι ηλιοι κ οι τουλιπες.τιποτ αλλο.
    Ελα ρε,σοβαρο?!ειμαι το ακρως αντιθετο,οτι παιρνω ειναι με αρωμα λουλουδιων!τρελενομαι για τριανταφυλλο κ ορχιδεα!σου χω στειλει πμ!!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    σου ειπα εγω ειμαι του ταλκ...του μωρουδιακου..στις ξανθιες πανε τα ταλκοειδη κ τα γλυκα..στις μελαχροινες το πικαντικο...κ το λουλουδι επισης.

Senior Member
    Εγώ για μια άνοιξη ζω. Ανέκαθεν το χειμώνα με έπιανε κάτι. Θυμάμαι στο δημοτικό να κάθομαι στην άκρη και να κοιτάω τα άλλα παιδάκια και να νιώθω θλιμμένος (γίνεται ένας 10χρονος να έχει κατάθλιψη???). Αλλά ποτέ δεν το έψαξα αν έχω εποχική διαταραχή.

Όλες μου οι χαρούμενες αναμνήσεις είναι από άνοιξη βασικά (χαρταετοί, πάρτυ αποκριών, εκδρομές!). Αντίθετα καλοκαίρι ήταν βαρεμάρα/ξεκούραση και χειμώνας καταστροφή.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast