Διαταραχή πανικού και εργασία - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast
Results 46 to 60 of 110
    ποια ειναι η διαφορα αναμεσα στην ψυχοθεραπεια και στα αλλα??? δηλαδη ο ψυχολογος και ο ψυχοθεραπευτης δεν ειναι το ιδιο πραγμα???

Senior Member
    Quote Originally Posted by DOMINO View Post
    τι εννοεις πεφτει η σεροτονινη???
    Σεροτονινη, ουσία του εγκεφάλου. Όπως όταν πέφτει ο σίδηρος αρχίζουν η ζαλάδες έτσι και όταν πέφτει η σεροτονινη αρχίζουν ψυχολογικές διαταραχές. Ο μηχανισμός δράσης τον αντικαταθληπτικων φαρμάκων αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να ανεβάζουν την σεροτονινη.

Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Δεν τους πιάνει επειδή είναι στην κοσμαρα τους... όχι επειδή πίνουν [emoji12]
    θες να πεις οτι ειναι αναισθητοι ....ναι το ξερω ....και καταλαβα οτι η κρισεις πιανουν μονο τα υπευθυνα ατομα και περισσοτερο αυτα που νοιαζονται για τους αλλους

Senior Member
    κι εγω δεν περασα ευτυχισμενα παιδικα χρονια ειναι η αληθεια και επειδη σκεφτομαι να παω σε ψυχολογο πια γιατι κουραστηκα πολυ πλεον με την κατασταση λες να ειναι χειροτερο??? ομως δεν μπορω αλλο μονη μου....
    παιδακι μου οντως εισαι πολυ μικρος ......γιατι τετοιο λουκι??? το kounelaki εχει δικιο
    βγες διασκεδασε πιες χορεψε ταξιδεψε
    εγω ειμαι 45 εχω τρια παιδια ,τα περισσοτερα χρονια μου τα περασα στα νοσοκομεια .....και πολυ αντεξα νιωθω....ομως οταν ακουω τις δικες σας ηλικιες να υποφερετε απο τετοια πραγματα ...τι να σου πω???
    πιστευετε οτι φταιει και η κριση?? ή οχι???
    Εγώ είμαι 24... και γενικά πιστεύω ότι την αγοραφοβία την έχω γιατί από μικρή ήμουν πολύ ντροπαλή και φοβόμουν πολύ το κοσμο (δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολα παιδικά χρονια..μπορώ να πω ότι ήμουν χαρούμενο παιδάκι)... κάνω δύσκολα φιλίες. .. μαρεσει να είμαι μονη... ο κόσμος με αγχώνει. .. αλλά γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και προσπαθώ να μην πέφτω πάνω στο θεμα αυτο...! ετυχε.. περασε... θα τυχει... θα περασει...
    ειναι κρίμα να πέφτουμε με τα μούτρα σε πράγματα που δεν μας κάνουν χαρούμενους. .. πόσο μάλλον όταν τα δημιουργούμε μόνοι μας...
    γιατί αν είμασταν άρρωστοι θα λέγαμε ναι υπάρχει πρόβλημα. .. αλλά δεν ειμαστε... και είναι κρίμα να το πιστεύουμε. ..

Senior Member
    θες να πεις οτι ειναι αναισθητοι ....ναι το ξερω ....και καταλαβα οτι η κρισεις πιανουν μονο τα υπευθυνα ατομα και περισσοτερο αυτα που νοιαζονται για τους αλλους
    ακριβως!! Όσο πιο αναίσθητος τόσο πιο ευτυχισμένος σαν να λέμε

Δεν τους πιάνει επειδή είναι στην κοσμαρα τους... όχι επειδή πίνουν [emoji12]

Senior Member
    Βρε αγόρι μου γλυκό εσυ στα 33 έπρεπε να σκέφτεσαι μόνο κοπέλες και βόλτες. .. ποτά. . άσε τους γιατρούς για τους άρρωστους. .. :) είσαι πολύ μικρός ακόμα για να φοβάσαι τόσο πολύ.... κρίμα είναι!! θα λες "δεν έχω τπτ.... ξυπνα γιωργο ξυπνα" θα χαμογελάς και θα συνεχίζεις. .
    Δεν γίνεται αυτό. Είμαι παντρεμένος και έχω και ένα παιδάκι.

Senior Member
    Ε Εντάξει ας κάνουμε μια μετατροπη!! να σκέφτεσαι το παιδάκι σου και τη γυναίκα σου... ειδικά το μικρό χρειάζεται ένα μπαμπά ατρόμητο! κρατά γενικά το μυαλό σου απασχολημενο με άλλα πράγματα. .. όχι με γιατρούς ...

Εγώ είμαι 24... και γενικά πιστεύω ότι την αγοραφοβία την έχω γιατί από μικρή ήμουν πολύ ντροπαλή και φοβόμουν πολύ το κοσμο (δεν μπορώ να πω ότι είχα δύσκολα παιδικά χρονια..μπορώ να πω ότι ήμουν χαρούμενο παιδάκι)... κάνω δύσκολα φιλίες. .. μαρεσει να είμαι μονη... ο κόσμος με αγχώνει. .. αλλά γενικά είμαι αισιόδοξος άνθρωπος και προσπαθώ να μην πέφτω πάνω στο θεμα αυτο...! ετυχε.. περασε... θα τυχει... θα περασει...
    ειναι κρίμα να πέφτουμε με τα μούτρα σε πράγματα που δεν μας κάνουν χαρούμενους. .. πόσο μάλλον όταν τα δημιουργούμε μόνοι μας...
    γιατί αν είμασταν άρρωστοι θα λέγαμε ναι υπάρχει πρόβλημα. .. αλλά δεν ειμαστε... και είναι κρίμα να το πιστεύουμε. ..
    αμαν κοριτσακι μου γιατι τετοια πραγματα???μπραβο σου που το αντιμετωπιζεις ετσι....σαν νεα που εισαι εχεις και περισοοτερη δυναμηνα πολεμησεις ....καλα κανεις μην τα παρατας....κι εγω στην ηλικια σου ημουν πολυ μαχητικη ....δεν υπηρχε κατι που να σκεφτομαι σαν κακο ή σαν εμποδιο.....δυστυχως ομως με λυγισαν τα προβληματα ....ευχομαι ποτε να μην σας τυχουν βαρια πραγματα και προβληματα...και πραγματικα ευχομαι και αυτο που περνατε τωρα να το ξεπερασετε ...ειστε στα καλυτερα σας χρονια ...καντε πραγματα που θα θελατε να κανετε .....και εμενα μου τα ελεγαν αλλα δεν τα πιστευα....η ζωη περναει και τα χρονια σε καπακωνουν και μια ωραια μερα ξυπνας και λες μα που πηγαν ολα αυτα τα χρονια??? και ολα αυτα που ηθελα να κανω τα εκανα??? εγω παντως οχι...και μετανιωνω απιστευτα.....τιποτα αλλο δεν αξιζει στην ζωη εκτος απο τον ιδιο σας τον εαυτο....

Senior Member
    Και εγώ μια από τα ίδια. Πιο μικρός προτιμούσα να ζω στην φαντασία μου πάρα στην πραγματικότητα. Πολύ σκληρή η πραγματικότητα. Τέλος πάντων. Πάντως να ξέρεις ότι έτσι όπως μου μίλησες πιο πάνω μου έκανες για γιαγιά άνω των 70 που χρησιμοποιεί το παλιό λαπτοπ του εγγονα για να γράφει στο φόρουμ... Χαχαχα με ψαρωσες

Quote Originally Posted by ge0rge View Post
    Δεν γίνεται αυτό. Είμαι παντρεμένος και έχω και ένα παιδάκι.
    δεν μπορω να φανταστω ποσο δυσκολο ειναι να εχεις ενα παιδι μικρο και να παθαινεις κρισεις....τα παιδια μας μας χρειαζονται και το οτι πρεπει να του σταθεις επιφερει ακομα ενα βαρος στου ωμους σου αλλα απο την αλλη ειναι και η κινητηριος δυναμη να συνεχισεις...εστιασε εκει...τα μικρα εχουν πολυ θετικη ενεργια και την μεταδιδουν ευκολα...εγω οταν ειμαι με τα παιδια μου ειμαι αλλου κι ας μεγαλωσαν ...παλι με κανουν πολυ χαρουμενη και γελαω πολυ....τωρα το πασχα που ηταν και η μεγαλη η κορη μου εδω -ειναι φοιτητρια και ερχεται μονο τις γιορτες πλεον- ολη μερα γελουσα και δεν επαθα ουτε μια κριση ...τυχαιο ??

Σεροτονινη, ουσία του εγκεφάλου. Όπως όταν πέφτει ο σίδηρος αρχίζουν η ζαλάδες έτσι και όταν πέφτει η σεροτονινη αρχίζουν ψυχολογικές διαταραχές. Ο μηχανισμός δράσης τον αντικαταθληπτικων φαρμάκων αυτό που κάνουν ουσιαστικά είναι να ανεβάζουν την σεροτονινη.
    υπαρχει καποια αιτια που πεφτει η σεροτονινη??? αυτο δεν αποκαθισταται με φυσικους τροπους???
    αλλου ειδους θεραπειες εχετε δοκιμασει??

Senior Member
    Και εγώ μια από τα ίδια. Πιο μικρός προτιμούσα να ζω στην φαντασία μου πάρα στην πραγματικότητα. Πολύ σκληρή η πραγματικότητα. Τέλος πάντων. Πάντως να ξέρεις ότι έτσι όπως μου μίλησες πιο πάνω μου έκανες για γιαγιά άνω των 70 που χρησιμοποιεί το παλιό λαπτοπ του εγγονα για να γράφει στο φόρουμ... Χαχαχα με ψαρωσες
    Χαχαχαχαχαχαχ βγαίνει η σοφία από μέσα μου [emoji23] [emoji23] [emoji23] είμαι η άτιμη ψαρωτικη!
    αλλά όχι 24 είμαι ακόμα ευτυχώς!

κι εγω μικρη ημουν πολυ ντροπαλη και ζουσα στον φαντασικο μου κοσμο....νομιζω οτι τον εφτιαχνα καθαρα για να κξεφυγω απο την πραγματικοτητα....κι ομως τοτε ημουν πολυ καλα παρολο που οπως ειπα δεν ζουσα καλα παιδικα χρονια...
    κουνελακι κι εγω την πατησα ...νομιζα οτι ειμασταν τουλαχιστον συνομηλικες χαχαχαχα

Senior Member
    υπαρχει καποια αιτια που πεφτει η σεροτονινη??? αυτο δεν αποκαθισταται με φυσικους τροπους???
    αλλου ειδους θεραπειες εχετε δοκιμασει??
    Δεν έχω ιδέα πως ακριβώς λειτουργεί όλο αυτό. Αυτό που ξέρω είναι το ότι όταν πέφτει έχεις από άγχος χωρίς λόγο μέχρι γαδ και κατάθλιψη.

Page 4 of 8 FirstFirst ... 23456 ... LastLast