Results 16 to 30 of 61
Thread: Σκυλε εισαι το ετερον μου ημισυ.
-
17-05-2017, 17:31 #16
- 17-05-2017, 19:57 #17
17-05-2017, 22:40 #18
Tο ξερω ........ εχεις πολυ εγωισμο για να παραδεχτεις οτι ειχα δικιο για την katrinakat .....την 1η μερα 25 θρεντ /ποστ ( 14/5 ) , 15/5 καμμια 15αρια ποστ , την 16/6 4 ποστ , σημερα κανενα .....αυτος ειναι ο ορισμος του τρολλ , ναπασχολεις μελη , για την πλακα σου , και ειχα πει , αμα μακροημερευσεις εσυ στο φορουμ , εγω θα ζητησω και συγγνωμη , ζητησα , τσαμπα οομως .........εθελοτυφλεις .........και κατηγορεις εμενα , για ολα , πολυ βολικο .....εσυ εισαι η αθωα ροζ περιστερά ......
και κοψε τις σαχλαμαρες οτι η εκφραση ΄πατε καλα ' ειναι προσβλητικη για τα μελη , ειναι μια κοινη εκφραση , που δεν υποδηλοι οτι δεν υπολογιζω τους αλλους , απλα την χρησιμοποιησα για να ταρακουνησω καποιους που απαντουσαν στα ακυρα θεματα της Κatrinakat , που δεν ειχες την δικη μουαντιληψη οτι προκειται για τρολλ ................τιποτα δεν σου ειπα , πριοσβλητικο , μπροστα στις εκφρασεις που χρησιποιησες εσυ για μενα , δεν περνανε σεμενα αυτα Κυκνε , εγω ξερω τι πραματι εισαι , και καποιοι παλιοι ......................................
ναρχισω να παραθετω τι μου καταλογισες ,? οτι ανθρωποι σαν εμενα ειναι που κανουν τον κοσμο ναναι σε αυτο το χαλι , οτι ανηκω στο ψυχιατρειο , κατι ειπες για κοπρια , οτι απο δω και περα θαναλαβει η αστυνομια ( ! ) και αλλα που πρεπει νανατρεχω στο θρεντ για να αντιγραφω , εγω αντιθετως , δεν σου καταλογισα τιποτα .........και οτι επετεθην με μενος στην katrinakat , ποιο μενος , απλα ημουν firm σεαυτα που ελεγα , και εσυ εσπευσες να υπερασπιστεις ενα τρολλ , απ οτι απεδειχθη , αφου πλεον κανει fade out η ποαρουσια της ........
αμα ειναι , παραθετω και ολοκληρα λινκ γι αυτα που μουσουρες .......απλα η διαχειρηση δειχνει κατανοηση στην περιπτωση σου ....Last edited by Macgyver; 18-05-2017 at 06:33.
18-05-2017, 06:35 #19
Καλα βρε παιδια , θα συγκρινετε ανθρωπους με ζωα ? το ζωο , μονο που του δινεις τροφη , δεν θελει τιποταλλο για να σεχει Θεο ..................ενας ανθρωπος χρειαζεται πολλα παραπανω , ...................συγκρινετε δυο ανομοια πραματα ....
συμφωνω με τον GiannisNik3 ..........
18-05-2017, 10:20 #20
Macgyver, πραγματικά με έχεις κουράσει πάρα πολύ και ναι, έχω θυμώσει μαζί σου αφού τέτοια άσχημη άποψη έχεις για μένα. Δικαίωμα σου βέβαια αλλά κράτα την και μην με πρήζεις με το να μου απευθύνεις το λόγο εκτός κι αν η τόση μεγάλη αντίληψη σου δεν φτάνει για να καταλάβεις ότι σε αποφεύγω...άντε γεια τώρα, αρκετά ασχολήθηκα...
Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...
18-05-2017, 10:53 #21
Εγω σε πρηζω και σε κουραζω ? εσυ πεταχτηκες να υπερασπιστεις το τρολλ, το οποιο αδυνατουσες να το ξεχωρισεις , και μου τασουρες , και συνεχιζεις και ζητας και τα ρεστα απο πανω ? καλα, στο ιντερνετ ειμαστε , δεν ειμαστε στον πραματικο κοσμο ................οποτε , ακυρα ολα ......
20-05-2017, 01:47 #22
Μπορω να πω με σιγουρια οτι εχω ''διαβασει''κατα ενα βασικο μερος την ''γλωσσα'' του σωματος την συμπεριφορα και τις αναγκες που μπορει να εχει ο σκυλος μου.Μπορω να πω οτι επισης οτι ειμαι τρελος και να τελειωσω την προταση μου εδω.
Αλλα μπορει και οχι.Οποτε υπαρχει αλληλεπιδραση με το ζωακι οσο χομο και αν ακουγεται.Τον εχω 8 χρονια και δεν τον βλεπω ως ενα τετραποδο με λουρι και βολτα.Ισως εγω να το αντιλαμβανομαι ετσι.Ο καθενας δινεται με τον δικο του τροπο σε ενα σκυλο.
20-05-2017, 03:52 #23
Eιδικα τα σκυλια ,αναπτυσσουν μια πολυ στενη σχεση με τον ιδιοκτητη τους , και τον καταλαβαινουν αν ειναι καλα , αν δεν ειναι , πως ειναι κλπ. , εχει εναν σκυλο η θεια μου , 89 χρ ., μενει μονη , και καταλαβαινει ποτε δεν μπορει να σηκωθει , και την βοηθα , οταν περπαταει , επειδη εχει προβλημα στα ποδια , παει διπλα της , για να στηριζεται πανω του , ειναι απιιστευτα τα ζωα .............................αν και φανατικος γατοφιλος , δεν μπορω να μην αναγνωρισω το δεσιμο που εχουν τα σκυλια με τους ιδιοκτητες των ..........
και φαντασου οτι ειναι βρισια , το ' ζωον ' , σε ' ανθρωπε ' θαπρεπε να το αλλαξουν ........
20-05-2017, 07:19 #24
Eγω , αγαπητη Κυκνε , δεν κρατω ποτε κακιες , δεν θυμωνω στο ιντερνετ ( στιγμιαια μπορει , σε 10 λεπτα , τοχω ξεχασει ) , αλλο η πραματικη ζωη , και η γνωμη μου για σενα , ειναι απλα οτι εχεις προβληματα , δεν ξερω τον χαρακτηρα σου ..........ανετα σου ξαναμιλαγα , τα ξεχνω ολα τα ιντερνετικα .........και στην πραματικη ζωη , δεν τσακωνομαι , πχ σε μια σχεση , απλα αποχωρω ......δεν ωφελει να κρατας κακιες τον οργανισμο , αληθεια το γραφω .........ουτε μενα βλαπτεις , ουτε εσενα , δεν ειναι διαγωνισμος δημοφιλιας το φορουμ .....προσπαθω ναχω καλες σχεσεις με τα μελη .....
20-05-2017, 12:59 #25Miliva21GuestΡε παιδια....καλα τα ζωακια δεν λεω..και να τα συμπαθεις και να τα φροντισεις και να τα προατατευεις ν μην παθαινουν κακο...(εχω ενα γατο) ομως απο ενα σημειο κ επειτα μονο εμενα μου φαινεται καπως αρρωστημενο??
Νηματοθετη....προσπαθησε να ανακαλυψεις και αλλα πραγματα στη ζωη που θα σε κανουν χαρουμενο...και σιγα σιγα θα βρεις την ισορροπια στις σχεσεις σου μ τους ανθρωπους....
Καταλαβαινω τα ζωα να γινονται φιλοι μας αλλα το θεωρω νοσηρο να τα χρησιμοποιουμε σαν δεκανικι.....καλως ή κακως δεν μπορουν σε καμια περιπτωση να αντικαταστησουν τη σχεση μας με τους ανθρωπους....
Τι ν πω εμενα μια φιλη εχει σκυλι....ολημερις κ οληνυχτις ασχολειται μαζι του.....μπορει να μην βγει γ χαρη του σκυλου και μ λεει "πωπω αμα παθει κατι ειλικρινα δν ξερω τι θ κανω...."
Εγω σε τετοιες περιπτωσεις λεω απο μεσα μου "Α καλα νταξει.....δεν πας καλα ...το χεις χασει"
Ειλικρινα δν το καταλβαινω
20-05-2017, 13:58 #26
Ειναι μεγαλη αληθεια αυτο...Τελικα ο καλυτερος φιλος του ανθρωπου ειναι ο σκυλος δεν θα σε προδωσει ποτε και θα ειναι διπλα σου παντα...
20-05-2017, 14:29 #27
20-05-2017, 14:49 #28
Συμφωνω με giannisnik για την ευγνωμοσύνη......
Πιο παιδιά σου είναι παρά φίλοι, από την στιγμή που έχεις έννοια να τα ταίσεις, να δεις αν πονάνε, αν έφαγαν......
Το σκυλί ξέρεις μόνο εσένα έχει, και επειδή γουστάρουμε αφοσίωση και είμαστε και κτητικοί , το σκυλί είναι ότι πρέπει να μας ικανοποιήσει......
Και άστεγοι να μείνουμε και να μην το ταίζουμε ο σκύλος δεν θα φύγει..........
Την μοναξιά δεν την καλύπτει σίγουρα όμως ένα σπίτι σταματάει να είναι τόσο θλιβερό.........
Και αν είσαι στις μαύρες σου και αρχίζεις και παίζεις με ένα σκύλο, είναι θεραπεία, μοιάζει λίγο με την γυμναστική που λένε βοηθάει.......
Εγώ λέω ότι η ζωοφιλία είναι γραμμένη στο DNA και πρέπει να το χεις υπό έλεγχο, να μην κάνεις υπερβολές που λέει η μιλιβα.......
20-05-2017, 14:54 #29
Πολυ σωστα , μιλιβα , απο ενα σημειο και περα ειναι αρρωστημενο .............. εισαι η μονη που συμφωνει μαζι μου .......κι εγω λατρευω τους γατους , αλλα δεν μπορει ενας γατος η σκυλος να υποκαταστησει μια σχεση μεναν ανθρωπο .............επισης εχω παρατηρησει οτι οι γατοφιλοι , εχουν διαφορετικο χαρακτηρα απο τους σκυλοφιλους , οι γατοφιλοι ειναι πιο ανεξαρτητοι συναισθηματικα σαν ανθρωποι , διοτι ο γατος δεν ειναι δεδομενος , ΑΝ θελει θαρθει αγκαλια σου , ενω ο σκυλος , και μια κλωτσια να του δωσει ο ιδιοκτητης του ,. και μετα τον καλοπιασει , αμεσως το ξεχναει , ενω ο γατος μπορει να σου ριξει και μια γρατζουνια ..........εχουν μια δουλοπρεπεια τα σκυλια , οι γατες , οχι ....
20-05-2017, 16:42 #30
Εγώ είχα μια σκυλίτσα παλιά αλλά πέθανε... :( Με άσχημο τρόπο κιόλας επειδή την είχα στην αυλή λόγω του ότι στο σπίτι είχα γάτες μου την δηλητηρίασαν κι αυτό με πόνεσε πολύ... :(
Έκτοτε έχω μόνο τις γάτες, πλέον μου έχει μείνει μόνο ένας, το Τζέρυ που είναι λίγο δύστροπος και γκρινιάρης αλλά τον αγαπώ, είναι μια παρέα για μένα... ♥ Όσον αφορά το δέσιμο έχω κλάψει πολύ για τις γάτες που έχασα άρα μάλλον τις βλέπω αρκετά σαν ανθρώπους...μια φορά είχα αρρωστήσει από το πολύ κλάμα και ξύπνησα μέσα στη νύχτα με τρομερή δύσπνοια, τρομερή ταχυκαρδία, εμετούς κι άλλα συμπτώματα και μ' έτρεχαν στα επείγοντα...Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...