Τελικά τι θέλουν πραγματικά οι γυναίκες; - Page 18
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 18 of 33 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast
Results 256 to 270 of 490
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Δεν ξερω τι γινεται σε ολο τον πλανητη και δεν λεω οτι οι αντρες ολου του πλανητη κανουν το ιδιο σε ακριβη ποσοτικη αναλογια. Ουτε η ερευνα το λεει. Λεει οτι απο αυτα τα 515 ατομα για καποιο λογο περισσοτεροι αντρες παρατησαν την αρρωστη συντροφο τους παρα γυναικες τον αρρωστο συντροφο τους. Συγκριτικα με τις γυναικες απο αυτην την ομαδα αυτο εγινε...εκει εστιαζουμε, στη συγκριση των φυλων...
    Οι γυναικες απο ολα αυτα τα ζευγαρια εστω...ας παρουμε αυτο το συνολο, στο πηγαδι κατουρησαν; Ειναι γεγονος πως απο το συγκεκριμενο συνολο περισσοτερες γυναικες εμειναν με αρρωστο συντροφο παρα αντρες. Τωρα το γιατι εγινε ετσι αυτο στο συγκεκριμενο συνολο ανθρωπων και αν ειναι επειδη ετσι φερονται αναλογικα οι αντρες σε ολο τον κοσμο λιγο πολυ η αν απλα μαζευτηκαν ολοι οι μαλακες στις τρεις αυτες πολεις για καποιον λογο ειναι αλλη ιστορια :P
    Αν πιστευεις οτι ειναι πιο πιθανο να μαζευτηκαν οι αντρες που παρατανε τις γυναικες τους στην αρρωστια σε τρεις συγκεκριμενες πολεις παρα να αντικατοπτριζει αυτο μια γενικοτερη ταση σε καποιον βαθμο...παω πασο :)

θα σου πω κατι πολυ γενικο και πολυ αοριστο.ο καθενας βλεπει αυτα που θελει να δει.θα σου πω κατι το οποιο μου εχει συμβει.οταν ειμουν σε ηλικια 17-19 χρονων πιστευα η αν θελεις μου ειχε μπει η ιδια οτι ολες οι γυναικες ειναι που...νες.
    και οπου στεκομουν και οπου βρισκουμουν εβλεπα ενδειξεις που μου το βεβαιωναν αυτο.εννοειτε οτι παραβλεπα το αντιθετο με τους ανδρες οτι και αυτοι ειναι μαλακες. ισως επειδη ειχα πληγωθη πολυ απτα κοριτσια για αυτο να το εβλεπα ετσι.και θελω να σου πω οτι οτι και να γινοταν εγω μονο θα εβλεπα τα λαθη των γυναικων και η τυφλωση μου αυτη δεν με αφηνε ποτε να δωτην καθαρη αληθεια για μενα παντα οι γυναικες ηταν που..νες εκεινη την περιοδο.καποια στιγμη ομως σιγα σιγα ξεκολησα.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ,,,ΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
    το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.δεν λεω οτι ειπες κατι τετοιο.απλα στο εχω ξανα πει οτι ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωσει οτι εχεις χονδρο θεμα με τους ανδρες.για αυτο εκανα αυτη τη παρενθεση..
    αν κανω λαθος στη γνωμη που σχοιματησα σου ζητω συγγνωμη.

Υ.Γ
    ηθελα να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη.με καληπροθεση

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    θα σου πω κατι πολυ γενικο και πολυ αοριστο.ο καθενας βλεπει αυτα που θελει να δει.θα σου πω κατι το οποιο μου εχει συμβει.οταν ειμουν σε ηλικια 17-19 χρονων πιστευα η αν θελεις μου ειχε μπει η ιδια οτι ολες οι γυναικες ειναι που...νες.
    και οπου στεκομουν και οπου βρισκουμουν εβλεπα ενδειξεις που μου το βεβαιωναν αυτο.εννοειτε οτι παραβλεπα το αντιθετο με τους ανδρες οτι και αυτοι ειναι μαλακες. ισως επειδη ειχα πληγωθη πολυ απτα κοριτσια για αυτο να το εβλεπα ετσι.και θελω να σου πω οτι οτι και να γινοταν εγω μονο θα εβλεπα τα λαθη των γυναικων και η τυφλωση μου αυτη δεν με αφηνε ποτε να δωτην καθαρη αληθεια για μενα παντα οι γυναικες ηταν που..νες εκεινη την περιοδο.καποια στιγμη ομως σιγα σιγα ξεκολησα.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ,,,ΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ.
    το ιδιο ισχυει και για τους ανδρες.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΖΩΑ.δεν λεω οτι ειπες κατι τετοιο.απλα στο εχω ξανα πει οτι ωρες ωρες μου δινεις την εντυπωσει οτι εχεις χονδρο θεμα με τους ανδρες.για αυτο εκανα αυτη τη παρενθεση..
    αν κανω λαθος στη γνωμη που σχοιματησα σου ζητω συγγνωμη.

Υ.Γ
    ηθελα να σου δωσω μια φιλικη συμβουλη.με καληπροθεση
    Δεν σε παρεξηγω.
    Αλλα δεν θα ελεγα οτι ισχυει. Ναι ειναι ευκολο να τσιτωσω αμα ακουσω/δω για αντρες που συμπεριφερονται σα μαλακες λογω προσωπικης ασχημης εμπειριας αλλα δεν εχω θεμα με τους αντρες
    γενικα. Εχω θεμα με τους ανθρωπους που δεν υπολογιζουν τους αλλους ανθρωπους. Γιατι δεν υπαρχουν γυναικες που κανουν τα ιδια και χειροτερα; Επισης οι αντρες που φερονται σα μαλακες με ποιον κανουν τις μαλακιες τους, με αλλους αντρες; χαχαχαχα καλα μπορει αλλα μιλαμε για περιπτωσαρα αμα υποτιθεται στρειτ αντρας σε απατησει με αντρα :P
    Θελω να πω με γυναικες τα κανουν...αυτες σε τι βαθμο ξερουν και σε τι βαθμο τα κανουν εν αγνοια τους; Παρα πολλες ξερουν.
    Και γενικα και μια γυναικα μπορει να κανει ασχημα πραγματα, ειχα παραθεσει προσφατα μια ιστορια που απατησε γνωστη μου και ο αλλος δεν το εμαθε ποτε. Καλε εδω κοντινη μου φιλη πηδαει απο κλαδι σε κλαδι, απο σχεση σε σχεση απατωντας εδω και χρονια...θα την λιθοβολησω για την ανασφαλεια της; Οχι. Θα λιθοβολησω εναν αντρα για το ιδιο ακριβως πραγμα; Ειλικρινα οχι. Απλα δεν θεωρω πως το αξιζουν οι συντροφοι τους, ασχετα με το αν και ποιοι λογοι υπαρχουν. Οταν και αν το μαθει ο εκαστοτε συντροφος της φιλης μου θα θεωρησω οτι ειχε δικιο να χαλαστει και να τη σουταρει αμα θελησει να κατσει εκεινη και δεν θα ειχα προβλημα να της πω οτι καλα εκανε ο αλλος. Το ιδιο και αμα το μαθει μια απατημενη γυναικα που θα υποστηριξω την αποφαση της να σουταρει τον αντρα.
    Δεν το βλεπω "αντρες-γυναικες" σαν αντιπαλα στρατοπαιδα ξερω γω...μιλαω για πραξεις και γεγονοτα. Καποιες πραξεις και καποια γεγονοτα για οποιον και να μιλαμε, ασχετως φυλου, εχουν καποιες συνεπειες και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου. Τοσο απλα.

Οσο για το οτι βλεπουμε αυτο που θέλουμε να δουμε που λες θα σου πω, μπορει να εχεις δικιο. Αλλα δεν βλεπω μαλακες αντρες, εδω εχεις αδικο. Γενικα βλεπω σκατα σχεσεις.
    Απο την αλλη δε ξερω κατα ποσο ισχυει αν θελω να το βλεπω η αν τυχαινει να το παρατηρω αντικειμενικα επειδη μου ανοιξαν τα ματια για το ποσο σκατα ειναι οι σχεσεις ξερω γω...γιατι σκεψου, γιατι να θελω να βλεπω τετοιο πραγμα; Αρα πως στεκει αυτο που λες;
    Ενιγουει...

Senior Member
    Δεν θελουν τιποτα οι γυναικες ουτε οι αντρες. Ειμαστε ξεχωριστες μοναδες, γνωριζεις ενα ατομο που δεν κολλας καθολου μαζι του και εσυ με αλλο ατομο και αυτο με καποιο αλλο κολλανε τελεια. Ειναι να βρεις ουσιαστικα οχι μια τελεια συντροφο αλλα μια που να ταιριαζουν τα χνωτα σας.

Senior Member
    Δεν σε παρεξηγω.
    Αλλα δεν θα ελεγα οτι ισχυει. Ναι ειναι ευκολο να τσιτωσω αμα ακουσω/δω για αντρες που συμπεριφερονται σα μαλακες λογω προσωπικης ασχημης εμπειριας αλλα δεν εχω θεμα με τους αντρες
    γενικα. Εχω θεμα με τους ανθρωπους που δεν υπολογιζουν τους αλλους ανθρωπους. Γιατι δεν υπαρχουν γυναικες που κανουν τα ιδια και χειροτερα; Επισης οι αντρες που φερονται σα μαλακες με ποιον κανουν τις μαλακιες τους, με αλλους αντρες; χαχαχαχα καλα μπορει αλλα μιλαμε για περιπτωσαρα αμα υποτιθεται στρειτ αντρας σε απατησει με αντρα :P
    Θελω να πω με γυναικες τα κανουν...αυτες σε τι βαθμο ξερουν και σε τι βαθμο τα κανουν εν αγνοια τους; Παρα πολλες ξερουν.
    Και γενικα και μια γυναικα μπορει να κανει ασχημα πραγματα, ειχα παραθεσει προσφατα μια ιστορια που απατησε γνωστη μου και ο αλλος δεν το εμαθε ποτε. Καλε εδω κοντινη μου φιλη πηδαει απο κλαδι σε κλαδι, απο σχεση σε σχεση απατωντας εδω και χρονια...θα την λιθοβολησω για την ανασφαλεια της; Οχι. Θα λιθοβολησω εναν αντρα για το ιδιο ακριβως πραγμα; Ειλικρινα οχι. Απλα δεν θεωρω πως το αξιζουν οι συντροφοι τους, ασχετα με το αν και ποιοι λογοι υπαρχουν. Οταν και αν το μαθει ο εκαστοτε συντροφος της φιλης μου θα θεωρησω οτι ειχε δικιο να χαλαστει και να τη σουταρει αμα θελησει να κατσει εκεινη και δεν θα ειχα προβλημα να της πω οτι καλα εκανε ο αλλος. Το ιδιο και αμα το μαθει μια απατημενη γυναικα που θα υποστηριξω την αποφαση της να σουταρει τον αντρα.
    Δεν το βλεπω "αντρες-γυναικες" σαν αντιπαλα στρατοπαιδα ξερω γω...μιλαω για πραξεις και γεγονοτα. Καποιες πραξεις και καποια γεγονοτα για οποιον και να μιλαμε, ασχετως φυλου, εχουν καποιες συνεπειες και καλα κανουν κατα τη γνωμη μου. Τοσο απλα.

Οσο για το οτι βλεπουμε αυτο που θέλουμε να δουμε που λες θα σου πω, μπορει να εχεις δικιο. Αλλα δεν βλεπω μαλακες αντρες, εδω εχεις αδικο. Γενικα βλεπω σκατα σχεσεις.
    Απο την αλλη δε ξερω κατα ποσο ισχυει αν θελω να το βλεπω η αν τυχαινει να το παρατηρω αντικειμενικα επειδη μου ανοιξαν τα ματια για το ποσο σκατα ειναι οι σχεσεις ξερω γω...γιατι σκεψου, γιατι να θελω να βλεπω τετοιο πραγμα; Αρα πως στεκει αυτο που λες;
    Ενιγουει...
    καταρχην χερομε που δεν με παρεξηγης και καταλαβενης την προθεση μου.να εξηγησω λιγο τι εννοω με το να λεω βλεπουμε οσα θελουμε να δουμε και γιατι το συσχετισα με εσενα.γιατι αν μας κοληση η ιδεα μας γινετε εμμονη σε εμενα σχεδον ειχε γινει εμμονη.ευτηχως ομως εφυγε.επειδη ειδα την αυστηρη σταση σου απεναντη στους ανδρες θυμηθηκα τον εαυτο μου οταν ειμουν 19 χρονων.και ειπα μηπως μπηκες σε αυτο το τρυπακι και δεν το εχεις καταλαβει.
    χερομε ομως που εκανα λαθος.πραγματικα χερομε

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    καταρχην χερομε που δεν με παρεξηγης και καταλαβενης την προθεση μου.να εξηγησω λιγο τι εννοω με το να λεω βλεπουμε οσα θελουμε να δουμε και γιατι το συσχετισα με εσενα.γιατι αν μας κοληση η ιδεα μας γινετε εμμονη σε εμενα σχεδον ειχε γινει εμμονη.ευτηχως ομως εφυγε.επειδη ειδα την αυστηρη σταση σου απεναντη στους ανδρες θυμηθηκα τον εαυτο μου οταν ειμουν 19 χρονων.και ειπα μηπως μπηκες σε αυτο το τρυπακι και δεν το εχεις καταλαβει.
    χερομε ομως που εκανα λαθος.πραγματικα χερομε
    Εμμονή...χμ...δε ξερω αν εχω εμμονή.
    Μια ευαισθησια την εχω στο να τα αντιλαμβανομαι και να τα αναλυω αυτα και με ενοχλουν παραπανω απο οτι θα επρεπε ισως σε φασεις που δεν με αφορα αμεσα...δηλαδη ναι θα το παρω πατριωτικα το θεμα αμα δω ασχημα πραγματα και δικαιολογιες και μα μου...Ειδες δηλαδη και στο φορουμ ποσο πατριωτικα το παιρνω αμα βλεπω μελη με τετοια προβληματα λολ.
    Αλλα μπορω να ειμαι θεωρω αντικειμενικη και δικαιη τουλαχιστον σε οτι αφορα την ιση αντιμετωπιση των φυλων στο ζυγισμα των καταστασεων, δεν εχω φτασει δα και σε σημειο μισανδριας...απλα φταιω εγω αμα τυχαινει πιο συχνα να ειστε εσεις πιο χαζα; :P
    Απλα γεγονοτα περιγραφω για αυτο σου φανηκε ετσι...
    Χαχα αστειευομαι φυσικα. (Η οχι :p)

Περα της πλακας παντως με ενοχλουν η υποκρισια και ο εγωισμος στις σχεσεις τι να κανω.
    Ισως ο λογος ποτ το παιρνω πατριωτικα επειδη θελω πολυ να βρω ενα καλο παραδειγμα για να πω "να, υπαρχει ελπιδα".
    Αλλα δεν βλεπω μεχρι στιγμης κανενα πουθενα, δεν εχω δει ουτε ενα...μου ειναι ευκολο να εντοπισω τα λαθη και τα στραβα, τα αδυναμα σημεια οποιασδηποτε σχεσης βλεπω. Ποσο μαλλον αμα μου τα πεταει η ζωη στη μαπα ενα σωρο δεισλειτουργικες ως παραδειγματα οπου κι αν στρεψω το βλεμμα μου. Δεν χρειαζεται να τα σκαλισω και πολυ...αλλα και στο ιδανικο κατ'εσε ζευγαρι που ξερεις που θα μου εδινες ως παραδειγμα
    πχ παλι κατι θα εβρισκα αν το ηξερα κι εγω για να το ακυρωσω. Ανθρακες θα ηταν ο χρυσος και παλι για μενα δηλαδη, θα εβρισκα λογο γιατι ειναι μουφα.
    Τωρα το αν ειναι πραγματι ετσι η καποιο ψυχολογικο που βαραω εγω τι να σου πω, θα σε γελασω.

Senior Member
    Ναταλάκι μου όμορφο μπηκεσ στα μεγάλα σαλόνια δηλαδή βλέπεις τα πάντα λάθη αδυναμίες κλπ έτσι μπορείς είτε να το εκμεταλλευτείς είτε να τα αφήνεις ανεκμετάλλευτα στην κατηγορία μυαλού που ανήκεις καλός είναι οποίος μπορεί κ δεν το κάνει αυτός που δεν μπορεί είναι άλλη κατηγορία εσύ είσαι με τους λίγους στο ξαναειπα έχεις δυνάμεις κ δεν ξέρεις τι να τις κανεισ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Είσαι μία πανέμορφη λύκαινα κ δεν μπορεί να σε πειράξει άλλος λύκος

Senior Member

Senior Member

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Είσαι μία πανέμορφη λύκαινα κ δεν μπορεί να σε πειράξει άλλος λύκος
    Η αγελη μου που ειναι πες μου τοτε, χαχαχα

Senior Member
    Οι λύκοι ανακατεύονται με τα πρόβατα αλλά αναγνωρίζονται μεταξύ τους οπότε κάνε υπομονή μεγαλονωντασ θα καταλάβεις πάντως μαλακιεσ δε λέω το έχεις καταλάβει ότι δεν ανήκεις στους πολλούς οπότε μάλλον είναι αυτό που σου λέω

Senior Member
    Εγώ είμαι ο Σκούμπι ντου έτσι με λένε τα κορίτσια
    Επειδή της κάνω κ γελάνε συνέχεια

Senior Member
    https://www.sciencedaily.com/release...1110105401.htm

Και η ερευνα εν οιδα οτι ουδεν ειδα εγινε με δειγμα 515 ατομων, οχι 100...και αν παλι δε σου φτανουν τι να κανουμε, ετσι γινονται οι ερευνες, με δειγματα...δε γινεται οι ερευνητες να βρισκουν ολα τα ατομα στον κοσμο που θα τους αφουσε αμεσα η εκαστοτε ερευνα.
    Μαλιστα. Θα την μελετησω αυριο γτ τωρα σχόλασα και ειμαι κουρασμενος. Ευχαριστω πολυ!

515; Και για τον λόγω πως 515 ατομα ειναι γουρουνια αυτό σημαινει πως ειμαστε όλοι γουρουνια; Ειναι σαν να εκεινες τις "ερευνες" των (ψευτο-)φεμινιστριων, που λένε πως όλοι οι άντρες ειναι βιαστες!!!!

Τελος πάντων θα το ψάξω το θεμα και θα επανελθω ξανα. Οταν βλεπω τετοιες ερευνες πάντα ψαχνω και άλλες παρόμοιες. Ειχα δει μάλιστα ενα βίντεο... να αυτο https://www.youtube.com/watch?v=0byPBQUCEUY που σχολιαζει για μια "ερευνα" του ανδρολογικου ινστιτούτου που έλεγε ότι 8 στις 10 γυναικες εχουν απατησει τους συντρόφους τους και ήταν η πιο γελεια ερευνα που έχω ακουσει ποτε γεματο ανακριβειες. δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοω. Μετα απο αυτο το βίντεο εγω πάντα ψαχνω μια ερευνα που θα βρω.

Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Κατ' αρχήν μία έρευνα με περιορισμένο αριθμό, συνήθως είναι 100 άτομα, δεν μπορεί να χαρακτηρίσει, όλη την γη, ότι έτσι θα γίνεται. Άρα αυτό με την πλειοψηφία, είναι για εμένα αστείο. Και δεύτερον, η πραγματική ζωή, είναι μακριά από τις έρευνες. Καθώς γνωρίζω και εγώ ζευγάρια, που πέρασε από 40 κύμματα, ο γάμος τους και ενώ άλλος ή άλλη, θα είχε χωρίσει με την πρώτη στραβή, αυτοί παρέμειναν ακέραιοι στον γάμο τους. Έρωτας μπορεί να μην υπάρχει, αλλά υπάρχει κάτι πολύ μεγαλύτερο μεταξύ τους και λέγεται αγάπη. Και αρρώστιες πέρασαν και ήταν μαζί, κοντά ο ένας στον άλλον και πολλές οικονομικές δυσκολίες, και λύγισαν και έκλαψαν, αλλά ήταν μαζί. Αυτό δεν μπορεί καμία έρευνα, να στο πει...
    Τετοια ζευγαρια ξερω κι εγω. Μια θεια μου επαθε καρκινο και παλευε με αυτον 16 χρονια. Ο αντρας της της στάθηκε μεχρι το τελος.
    Τα τελευταια 4 χρονια πριν πεθανει η θεια μου επαθε καρκινο και ο αντρας της.... (παναθεμα την για αρρωστια) και αυτο μαλιστα ήταν ο λόγος που χειροτερεψε η θεια μου, και του σταθηκε κι αυτη μεχρι που έφυγε απο την ζωη.
    Τωρα ο κακομοιρης εμεινε τελειως μόνος και ειναι ψυχολογικα χαλια. Τα παιδια του και οι συγγενεις τόσο η δικη του, όσο και τις γυναίκας του προσπαθουν να τον στηρίξουν αλλα αυτό δεν αλλαζει το γεγονός πως έχασε την γυναικα που αγαπουσε παρα πολυ.
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Senior Member
    Quote Originally Posted by archangel View Post
    Μαλιστα. Θα την μελετησω αυριο γτ τωρα σχόλασα και ειμαι κουρασμενος. Ευχαριστω πολυ!

515; Και για τον λόγω πως 515 ατομα ειναι γουρουνια αυτό σημαινει πως ειμαστε όλοι γουρουνια; Ειναι σαν να εκεινες τις "ερευνες" των (ψευτο-)φεμινιστριων, που λένε πως όλοι οι άντρες ειναι βιαστες!!!!

Τελος πάντων θα το ψάξω το θεμα και θα επανελθω ξανα. Οταν βλεπω τετοιες ερευνες πάντα ψαχνω και άλλες παρόμοιες. Ειχα δει μάλιστα ενα βίντεο... να αυτο https://www.youtube.com/watch?v=0byPBQUCEUY που σχολιαζει για μια "ερευνα" του ανδρολογικου ινστιτούτου που έλεγε ότι 8 στις 10 γυναικες εχουν απατησει τους συντρόφους τους και ήταν η πιο γελεια ερευνα που έχω ακουσει ποτε γεματο ανακριβειες. δες το βίντεο και θα καταλάβεις τι εννοω. Μετα απο αυτο το βίντεο εγω πάντα ψαχνω μια ερευνα που θα βρω.

Τετοια ζευγαρια ξερω κι εγω. Μια θεια μου επαθε καρκινο και παλευε με αυτον 16 χρονια. Ο αντρας της της στάθηκε μεχρι το τελος.
    Τα τελευταια 4 χρονια πριν πεθανει η θεια μου επαθε καρκινο και ο αντρας της.... (παναθεμα την για αρρωστια) και αυτο μαλιστα ήταν ο λόγος που χειροτερεψε η θεια μου, και του σταθηκε κι αυτη μεχρι που έφυγε απο την ζωη.
    Τωρα ο κακομοιρης εμεινε τελειως μόνος και ειναι ψυχολογικα χαλια. Τα παιδια του και οι συγγενεις τόσο η δικη του, όσο και τις γυναίκας του προσπαθουν να τον στηρίξουν αλλα αυτό δεν αλλαζει το γεγονός πως έχασε την γυναικα που αγαπουσε παρα πολυ.
    Ηδη το απαντησα σε καποιο αλλο μελος...Ουδεποτε ειπα οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια. Το πορισμα ειναι πως ενα εντυπωσιακο ποσοστο ανδρων ειναι γουρουνια συγκριτικα με τις γυναικες σε αυτη τη περιπτωση της βαριας ασθενειας..
    Προφανως υπαρχει ενα 80% απο αυτα τα 515 ατομα που δεν παραταει τις αρρωστες γυναικες τους, το κανει μονο ενα 20%...αυτο το 20% σιγουρα δεν αντιπροσωπευει ολους τους αντρες, το 80% το αντιπροσωπευει...απλα το 20% ειναι μεγαλο ποσοστο σε συγκριση με μονο το 3% των γυναικων που παρατανε τους αρρωστους αντρες τους...νομιζω εγινε πιο ξεκαθαρο τωρα ετσι δεν ειναι;

Οσο για το "ψευτο-φεμινιστριες" δεν θα το σχολιασω. Προφανως αν υπαρχει τετοια ερευνα οπως λες θα ηταν μπουρδα και οχι peer reviewed και ουτε που την εχω ακουστα η θα την επαιρνα σοβαρα ποτε.

Senior Member
    Ηδη το απαντησα σε καποιο αλλο μελος...Ουδεποτε ειπα οτι ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια. Το πορισμα ειναι πως ενα εντυπωσιακο ποσοστο ανδρων ειναι γουρουνια συγκριτικα με τις γυναικες σε αυτη τη περιπτωση της βαριας ασθενειας..
    Προφανως υπαρχει ενα 80% απο αυτα τα 515 ατομα που δεν παραταει τις αρρωστες γυναικες τους, το κανει μονο ενα 20%...αυτο το 20% σιγουρα δεν αντιπροσωπευει ολους τους αντρες, το 80% το αντιπροσωπευει...απλα το 20% ειναι μεγαλο ποσοστο σε συγκριση με μονο το 3% των γυναικων που παρατανε τους αρρωστους αντρες τους...νομιζω εγινε πιο ξεκαθαρο τωρα ετσι δεν ειναι;

Οσο για το "ψευτο-φεμινιστριες" δεν θα το σχολιασω. Προφανως αν υπαρχει τετοια ερευνα οπως λες θα ηταν μπουρδα και οχι peer reviewed και ουτε που την εχω ακουστα η θα την επαιρνα σοβαρα ποτε.

Ναι καλυτερο αυτο... Απλως σε ενα σχόλιο είχες πει πως ειμαστε γουρούνια και αυτο με πληγωσε.
    Εξαλλου το 20% ειναι για αυτους. δεν σημαινει πως παγκοσμια είναι 20% μπορει μεγαλυτερο μπορει μικρότερο. Οπως και το 3% των γυναικων.
    Το ψευτο- φεμινιστριες το λεω για αυτές που λενε πως ειναι φεμινιστριες ενω δεν ξέρουν τι είναι αυτο καν. Απλως βγαζουν το μισος που εχουν για τους αντρες και τους κατηγορουν για όλα. Δεν το αναφερω για τις πραγματικες φεμινιστριες που παλεψαν για τα δικαιώματα που σημερα έχουν οι γυναικες. Για μενα αυτες πήραν τον τίτλο αυτών των υπέροχων γυναικών και το έριξαν στην λάσπη για να καληψουν τον σεξισμό τους.

Δυστηχως υπηρχε. Και μάλιστα πριν 1-2 χρόνια ειχε γινει χαμός με αυτη την ερευνα σε διαφορα μεσα (Facebook κλπ).
    Να αυτη ειναι η "ερευνα" http://www.iefimerida.gr/news/267474...#axzz4iVU55cPj

Εαν ειδες το βίντεο θα κατάλαβες τι σοι ερευνα είναι.....
    Υπάρχουν άνθρωποι στον κόσμο που προτιμούν την μοναξιά, αλλά κανένας που να μπορεί να την αντέξει

Page 18 of 33 FirstFirst ... 8161718192028 ... LastLast