Results 76 to 90 of 119
-
31-05-2017, 23:40 #76
- 31-05-2017, 23:47 #77
μην περνης και ορκο.ο λαος λεει μεγαλη μπουκια φαε μεγαλη κουβεντα μην λες.ποσοι και ποσοι αναθεωρησαμε αποψεις.ποσοι και ποσοι ειδαμε οτι αυτα που πιστευαμε οτι τελικα δεν ηταν ετσι.και ισως ορισμενοι σε καποια θεματα βαλαμε και λιγο κρασι στης αποψης-κριτιρια-απαιτησεις μας.δεν ξερεις πως θα σκεφτεσε μετα τα 30.ουτε μετα τα 40.ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.ολοι/ολες στα 25 ειμασταν τοσο απολυτοι οσο δεν φαντασεζε.(οκ ενταξει εσυ εισαι λιγο παραπανω ΙΣΩΣ)
31-05-2017, 23:47 #78
Καλα ελα να τα πουμε εδω μετα τα 30 να δουμε αμα θα εχω αλλαξει γνωμη.
Αν καποιος επιλεγει το "μικρος εισαι θα μαθεις" ως επιχειρημα δεν εχει τροπο ο αλλος να σε πεισει για την εγκυροτητα του σκεπτικου του η του οποιουδηποτε δικου του επιχειρηματος. Απορριπτονται ολα εκ του προϊμιου...Αρα δεν μπορει να γινει πραγματικος διαλογος γιατι και αυτος που το λεει ειναι ακαμπτος λογω της δικης του εμπειριας (ασχετα αν μπορει η οποια διαφωνια να ειναι λογω διαφορετικης προσωπικοτητας και διαφορετικου ανθρωπου απλα, οχι διαφορετικης ηλικιας).
Φαγωνεστε ολοι να καθομαι μετα τα 30 να τρωω αδιαμαρτυρητη κερατα η να ριχνω εγω, νισαφι πια αιντε, χαχα
31-05-2017, 23:55 #79
δεν σε ειπα ποτε κατσε φαε κερατα.αλλωστε κανεις απο εμας δεν το θελει.και μακαρι να μην υπηρχαν θεματα και στη ζωη και στο φορουμ περι απιστιας.
δεν ηθελα να πω εισαι μικρος/κρι θα μαθεις.σε κανεναν και για κανεναν δεν το εχω πει αυτο δεν μου αρεσει αλλωστε το θεωρω απαξιωτικο.αυτο το ειπα διοτι απο τι ειδα και βλεπω και απτους γυρο μου αλλα και απτον εαυτο μου οτι αλλιως σκεφτομουνα στα 17 αλλιως στα 27 και αλλιως τωρα στα σχεδον 36.δεν μπορεις να φανταστεις την διαφορα.κανε ενα ταξιδακι στο παρελθον.π.χ στα 18.σκεφτοσουν ετσι???εστω ακριβως ετσι??
ΥΓ
αν νομιζεις οτι με αυτα που σου λεμε προσπαθουμε να σε πεισουμε να δεχτης το κερατο κανεις τεραστιο λαθος
31-05-2017, 23:58 #80
Να σου πω, αμα σε ρωτησω "θα σκοτωνες ποτε;" τι θα μου απαντουσες;
Θα υποθεσω ποτε. Θα υποθεσω πως πιστευεις ειλικρινα πως οσο ζεις δεν θα σκοτωσεις ανθρωπο. Το πιστευεις αυτο ετσι;
Και θα γυρισω και θα σου πω ποτε μη λες ποτε. Πως σου φαινεται αυτο;
Ναι μπορει να βρεθεις σε αμεσο κινδυνο και να αναγκαστεις να σκοτωσεις για να αμυνθεις ξερω γω η για να προστατεψεις ξερω γω σε κρισιμη στιγμη καποιο προσωπο που αγαπας. Αλλα αυτο ειναι υπερβολικα εξωφρενικο και απιθανο σεναριο. Συμβαινει αλλα αυτο δεν αλλαζει τις αξιες σου, οτι δεν θες δηλαδη να σκοτωσεις ουτε αλλαζει το γεγονος πως δε πιστευεις οτι θα το κανεις.
Ετσι κι εγω. Δεν πιστευω ρε φιλε οτι θα το κανω ποτε τι να κανουμε τωρα. Και δεν ειναι και ζητημα ζωης και θανατου αυτο, δεν ξερω τι σκατα θα επρεπε να συμβει για να το κανω, δεν γινεται με οσα γνωριζω τωρα να φτασω τοσο μακρια σε μια σχεση που δεν με ικανοποιει ωστε να απατησω ουτε γινεται να απατησω καποιον που αγαπω. Αρα διατηρω οτι και να λετε οι υπολοιποι το δικαιωμα μου να πιστευω οτι οχι, δεν θα το κανω.
Αν μη τι αλλο αν δε θελησα μεχρι τωρα οι ενδειξεις ειναι πως δεν θα θελησω και αργοτερα και ξερω τον εαυτο μου. Και αυτο με τις σουπερ ντουπερ εξαιρεσεις δεν εφαρμοζει σε αυτη τη περιπτωση, εξηγησα παραπανω γιατι.
Δεν χρειαζεται να το υποστηριξω αλλο ουτε να αποδειξω κατι, μου φτανει που το ξερω εγω.
01-06-2017, 00:00 #81
αυτο ψοφαω να το δω.απο δω και περα ζω για αυτο. καλα να ειμαστε και δεν βαριεσε.αυτοι τη κουβεντα(οχι για το κερατο)αλλα γενικοτερα για της απολυτες αποψεις σου θα της ξανα συζητησουμε.οπως και να εχει γερη να εισαι και ας εισαι απολυτη.εισαι ανεβασμενη υπερ αρκετα στην εκτιμηση μας ουτε σι αλλος
01-06-2017, 00:00 #82
Γι' αυτό με τον σεβασμό που χάνεις προς τον σύντροφό σου ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Ούτε καταλαβαίνω για τι βίωμα μιλάμε. Δεν ξέρω αν η Ναταλία να το βλέπει έτσι λόγω του πρώην, αν ο ίδιος δηλαδή την έβλεπε υποτιμητικά λόγω αυτού και έβγαλε το συμπέρασμα πως αυτό θα συμβαίνει και σε όλες τις περιπτώσεις. Γιατί προφανώς δεν ισχύει, αλλά δεν νομίζω πως λέει αυτό. Αν θέλει μας εξηγεί, εγώ πραγματικά θέλω να καταλάβω γιατί όντως σκέφτηκα αυτό που είπε η Ελισάβετ. Ειδικά αν ένα άτομο έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή είναι ενοχικό, τότε με τον εαυτό του θα τα βάλει, όχι με τον σύντροφο.
Και στέκω σε αυτό το τελευταίο για να πω πως ΕΙΔΙΚΑ αν έχει κανείς τα πιο πάνω χαρακτηριστικά τότε γνωρίζει τις συνέπειες που θα έχουν συγκεκριμένες πράξεις του και θα τις αποφεύγει. Αυτός ο λόγος όμως είναι πιο επιφανειακός από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως καμία σχέση δεν έχει καμία ηλίκια και καμία εμπειρία. Κουβαλάς μαζί σου κάποιες αρχές και αξίες που δεν τις διαπραγματεύεσαι επειδή δεν θέλεις αλλά ούτε και μπορείς. Ο καθένας μας το δικαιούται νομίζω.
01-06-2017, 00:02 #83
Γι' αυτό με τον σεβασμό που χάνεις προς τον σύντροφό σου ούτε εγώ το καταλαβαίνω. Ούτε καταλαβαίνω για τι βίωμα μιλάμε. Δεν ξέρω αν η Ναταλία να το βλέπει έτσι λόγω του πρώην, αν ο ίδιος δηλαδή την έβλεπε υποτιμητικά λόγω αυτού και έβγαλε το συμπέρασμα πως αυτό θα συμβαίνει και σε όλες τις περιπτώσεις. Γιατί προφανώς δεν ισχύει, αλλά δεν νομίζω πως λέει αυτό. Αν θέλει μας εξηγεί, εγώ πραγματικά θέλω να καταλάβω γιατί όντως σκέφτηκα αυτό που είπε η Ελισάβετ. Ειδικά αν ένα άτομο έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση ή είναι ενοχικό, τότε με τον εαυτό του θα τα βάλει, όχι με τον σύντροφο.
Και στέκω σε αυτό το τελευταίο για να πω πως ΕΙΔΙΚΑ αν έχει κανείς τα πιο πάνω χαρακτηριστικά τότε γνωρίζει τις συνέπειες που θα έχουν συγκεκριμένες πράξεις του και θα τις αποφεύγει. Αυτός ο λόγος όμως είναι πιο επιφανειακός από την πραγματικότητα. Η πραγματικότητα λοιπόν είναι πως καμία σχέση δεν έχει καμία ηλίκια και καμία εμπειρία. Κουβαλάς μαζί σου κάποιες αρχές και αξίες που δεν τις διαπραγματεύεσαι επειδή δεν θέλεις αλλά ούτε και μπορείς. Ο καθένας μας το δικαιούται νομίζω.
01-06-2017, 00:15 #84
Εδώ να προσθέσουμε ότι η γυναίκα από την φύση της είναι άπιστο σχετικά ον σε σχέση με τον άντρα.που χτίζει πιο βαθιές σχέσεις
01-06-2017, 00:21 #85
αχ βρε ναταλια ωρες ωρες αισθανομε οτι αλλα λεω εγω αλλα λες εσυ.αν κινδυνεψη η ζωη μου ειτε η ζωη καποιου μελος της οικογενειας μου και αναγκαστω να σκωτωσω ναι θα σκωτωσω εννοειτε δεν θα απαντουσα οχι.γιατι δεν ειμαι απολυτος για τιποτα.αν με ρωτουσες θα σε απατουσε η γυναικα σου γιωργο???θα σου απαντουσα ειλικρινα.ναταλια πιστευω πως οχι δεν θα με απατουσε αλλα απο κει και περα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος.την εμπιστευομε δεν μπορω να ειμαι απολυτος σε τιποτα.ξερεις σε τι ειμαι μοναχα απολυτος τωρα πια στη ζωη μου??μονο στο θανατο.δεν ειμαι απολυτος ακομα και για τον εαυτο μου και δεν μπορω να ειμαι απολυτος.προσεξε ομως γιατι απτη τελευταια σου απαντηση αυτο καταλαβα.αν κανω λαθος διωρθωσε με.με το να αναθεωρησουμε καποιες αποψεις(δεν μιλαω για κερατο μην το πας παλι εκει)δεν σημενηοτι πριν ειχαμε ιδανεικα αξιες αλλα μολις αναθεωρησαμε παψαμε να εχουμε αξιες και ιδανεικα.καποια στανταρ ολοι εχουμε στη ζωη μας που οσα κι αν ζησουμε δεν τα αλλαζουμε.αλλαζουμε ομως καπως στο τροπο σκεψης εστω και λιγο σκεφτομαστε αλλιως πωςνα το κανουμε ετσι ειναι η φυση.εγω το λεω ωριμαζουμε.δεν σημενει ομως οτι εχω λιγοτερη αξια
γιατι τοπηρες ετσι δεν καταλαβενω
01-06-2017, 00:23 #86
01-06-2017, 00:27 #87
01-06-2017, 00:28 #88
Μα δεν θα μιλήσεις ΕΣΥ εκ μέρους της γυναίκας σου. Θα μιλήσεις ΓΙΑ ΣΕΝΑ. Αν λοιπόν ΕΣΥ δεν είσαι σίγουρος για τον εαυτό σου για συγκεκριμένα πράγματα ή αξίες σου (χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχεις ε!) ε δεν σημαίνει πως πρέπει να ακυρώνουμε και τους άλλους και να μην τους παίρνουμε στα σοβαρά αν το δηλώνουν. Υπάρχει και κάτι που λέγεται αυτογνωσία και το έχουν ελάχιστοι. Αλλά πέρα από αυτό (που για μένα είναι το πιο σημαντικό) είναι και ο χαρακτήρας ή τα βιώματα κάποιου ανθρώπου που δεν έχουν ηλικία. Και βίωμα μπορεί να είναι και ότι μου έπεσε η τσίχλα και έκλαιγα για 2 μήνες ξέρω γω. Μην αρχίσουμε πάλι να μιλάμε για εμπειρίες και μπλα μπλα.
01-06-2017, 00:31 #89
01-06-2017, 00:44 #90
μιλησα και για μενα.οταν μιλησα για τη γυναικα μου μιλουσα για εμενα.δεν ξερω τι ακριβως καταλαβες..αλλα εγω δεν μπορω να ειμαι απολυτος.εστω πες οτι λαθος παραδειγμα εφερα.να το πω αλλιως? θα το πω αλλιως.αν με ρωτουσες θα απατουσες τη γυναικα σου θα απαντουσα οχι αλλα απο κει και περα δεν μπορω να ειμαι και απολυτος.δεν ειμαστε τελιοι
δεν ακυρωσα κανεναν.ουτε ειπα να μην εχει αξιες ο οποιοσδηποτε.ουτε να ακυρωση η ιδια της αξιες της.πραγματικα αισθανομε οτι αλλα θελω να πω και αλλα καταλαβενετε.δεν λεω οτι φταιτε εσεις.μαλλον εγω φταιω.δεν το εχω με το λογο.ξερω εγω τι να πω?.βιωματα σαφως και εχουν οι ανθρωποι σε οποιαδηποτε ηλικια δεν ειπα αυτο.νομιζω οτι εξηγησα τι θελω να πω οταν μιλησα για ηλικιες.δεν το ειπα απαξιωτικα.ξερεις εισαι μικρη ακομα και δεν ξερεις...