Results 46 to 60 of 76
-
16-06-2017, 19:01 #46
Καλησπερα 8α προσπαθησς να γραφω ελληνικα αν και εχς συνη8ησει και τα κανω μανταρα...ελις ευχαριστω για την υποστηριξη!
Γιςργο σοθ εθχομαι να ξεφθγεις και οσο γινεται πιο γρηγορα σ ευχαριστω που ασχοληθηκες τοσο μαζι μου...και τον kavkaz kai ton mauroslosk epishs...αυτο δεν σημαινει πως χεμπλεξα αλλα η αρχη εγινε...θα στειλω προσωπικα μνμ οταν συμπληρωσω τα ποστ. Ζορζ ο γιατρος ηταν πισω απο το Ιπποκρατιο και το επωνυμο αρχιζε απο Λ. δεν 8α ελεγα οτι με ωοη8ησε βεβαια πηγα και τσαμπα αλλα αυτο δεν εχει να κανει απλα μοθ εγραψε φαρμακα και δεν τα πηρα κιολασ, πηρα αθτεσ τισ μερεσ 1 η μισο ζαναξ και τεταρτο βουμπλεκαλ επισης μισο με 1 στιλνοξ το βραδυ...τςρα επιδη ειμαι ολιγον τι να με κλαινε οι ρεγγες και κατι πρεπει να γινει γιατι εχω αμελησει το σπιτι και τον εαυτο μου αναρωτιεμαι γιατι φοβαμαι λιγο τα αντικαταθλιπτικα αν καποιος απο σας εχει βοηθηθει απο καποιο αντικαταθληπτικο... αθτα ποθ εχς εδω ειναι εφεξορ, σεροπραμ και ρεμερον...ρεμερον δοκιμασα δεν το εχς μ αθτα απ οτι καταλαβα...τα σεροπραμ ειναι πιο ελαφρια?
(εχς και μια συνταγη για wellboutrin-nomizw etsi grafete! kai auta kai kala einai gia na se energopoihsoyn giati egw exw pareth8ei teleiws..sorry pali greeklish to ekana!
se 15 metes prepei na gurisw sth douleia mhn anaferw dld ta upoloipa pou ekremoun! sas eprhxa nai to xerw alla otan mporw toulaxiston kati grafw kai kati einai k ayto giati polles fores menoume monoi mas apomakrinomaste apo tous allous kai prwta apo ton idio mas ton eauto, epishs den mporeis na peis se olous to 8ema sou edw kapoioi pou exoun zhsei katastaseis k den katalavainoun...kai vasika den to lew gia na tous krinw kai gw prin apo xronia an mou to elege kapoios den 8a katalavaina, einai poly dyskolo einai idiaiterh katastash opws kai oles oi dyskoles katastaseis an den tis perases h pernas pws na katalaveis? mono na symponeseis kai polu einai h lexh pou lew typoy lyph8eis tsantisthhs perissotero..kai asxeto alla to papini den einai onoma!
- 16-06-2017, 21:44 #47
Παπινι εγώ βλέπω την ποιότητα που έχουν αυτά που λες οπότε σε υποστηρίζω για τις ουσίες δεν ξέρω κ μάλιστα δε συμφωνώ τα θεωρώ βιντεοπαιχνίδια παρόλαυτα επειδή βλέπω τον άνθρωπο θα σου πω ξανά μάλλον δεν τα χρειαζοσουνα ποτέ κατά τα άλλα καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
16-06-2017, 22:43 #48
Ελις ευχαριστω για την υποστηριξη μιας και τα καταφερα να τα περναω μονη μου γιατι ειμαι και ολιγον ξεροκεφαλη! επισης ανυπομονη και υπηρξα και τελειομανης απλα τωρα εδω και 2-3 μηνες που εφτασα σχεδον πατο(η για μενα προσωπικα ηταν πατος για καποιον αλλο μπορει οχι) μονο τελειομανης δεν μπορω να ειμαι και αυτο μ εχει στενοχωρησει αρκετα...ειναι σαν να γινετε πχ σεισμος και συ να μην μπορεις να κανεις σχεδον τπτ...
οσο για τα ναρκωτικα ειναι μαλλον περιπλοκα τα πραγματα οτι κρυβεις απο ψυχολογικα κτλ προφανως κανοντας χρηση μετα απο καιρο στα βγαζουν στη φορα 10πλασια και βαλε βγαινουν κ αλλα που δεν ηξερες καν οτι ειχες και αντε να τα μαζεψεις πριν σε φαει το τερας...η πρεζα ειναι η ετσι μου σκαει σαν ενα τερας τωρα εχω 6 μερες να το ταισω αυτο πειναει και προσπαθει με χιλιους δυο τροπους να με κανει να το ταισω...οσο πιο πιεσμενος εισαι απο σενα απο τη ζωη σου, απο τα τραυματα σου η απο τις εμμονες σου η ολα μαζι τοσο πιο ευκολο ειναι για υτο να σε λυγισει.
Γιαυτο ρε παιδι μου μερικες φορες εδω και καιρο εχω σιχτιρισει γιατι δεν γινεται να παιζεις με τη φωτια οταν εισαι τοσο εφλεκτος...εννοω οτι καποια λαθη τα πληρωνεις πιο ακριβα αναλογως τις συνεσταμενες της ζωης σου....
16-06-2017, 22:52 #49
επισης που εισαι ρε Ζορς εισαι καλα τι εγινε με τον αγαπητο οκανα?
πως πηγενει? Θελω να σου πω πως η φαση οκανα ειναι και παγιδα συγγνωμη απλα επειδη ο πατερας φιλου πηγαινει 15 χρονια στον οκανα και ουσιαστικα εκει πηγαινε για να κανει "φιλους" και να πουλαει τα σουμπο κ γω δεν ξερω τι αλλο σε παρακαλω επειδη σ εχω συμπα8ησει κοιτα να περνεις τα σουμπο και να μην ασχολησε μ αυτους που δεν θελουν να ξεκοψουν και ρε συ να ελλατωνεις σιγα σιγα τις δοσεις μην αφησεις να γινει αλλη εξαρτηση...εισαι κοινωνικος και καλοπροερετος και αυτο σ αυτες τις φασεις δεν βοη8αει μονο ετσι δεν πρεπει να εισαι για να επιβιωσεις σε τετοιες καταστασεις και το λεω γιατι εγω ειμαι αυτη που υπηρξα κ ειμαι ακομα αγαθοβιολα!
16-06-2017, 22:57 #50
16-06-2017, 22:58 #51
Αυτος που αγωνιζετε να φερει στην καθημερινοτητα του μια υγειες αρμονια είναι αξιος για συγχαρητιρια κατά τη γνωμη μου! Άλλος αγωνια για να εχει τα παιδακια του σε αξιοπρεπείς συνθήκες,αλλος αγωνιζετε να κρατησει την επιχειρησητου με συνεχες καθαρο κερδος ,να μπορει να προσφερει στους υπαλληλους του μισθο που αντανακλα της εργασιακης τους παραγογηκοτητας .Άλλος πολεμάει με το σωματου για να κερδισει καποια ασθενεια ! ειτε πνευματικη ειτε όχι!
Οσοι δεν τα καταφερνουν είναι θεμα της κοινωνιας πως τους αντιμετοπιζει!αναλογα τη κοινωνια, άλλες τους αποτυχημένους τους πετανε στα "σκουπίδια" ,κι άλλες κοινωνιες τους βοηθα με κοινωνικες υπερησιες κι με την αλληλεγγυη οπου πρεπει να πρατετε αυθόρμητα κι όχι με το ζορι! η δευτερη κοινωνια είναι η προτιμηση μου!
Στη δικη μας κοινωνια επειδή πολυς κοσμος εχει προβλήματα δε περισευει ευαισθησεια για τους αλλους! ετσι λοιπον πρεπει να πολεμαμε κι να μην εχουμε δεδομενη τη βοηθεια! Ακομα κι σημερα η ελληνικη κοινωνια πιστευει ότι η εξη στην ηρωινη είναι μυθος! πρωτη φορα φετος η δικαιωσυνη αντιμετοπιζει τους κατηγορουμενους με τον ευρωπαικο νομο! σε αποφασεις για ναρκωτικα ειμαστε η πιο αυστυρη χωρα της Ε.Ε., εως κι 3-4 φορες παραπανω πινες! τοσα χρονια λοιπον περασαν για να καταλαβει η ελληνικη δικαιωσυνη ότι τελικα δεν αντιμετοπιζει το πρόβλημα των ναρκωτικών αυτό το πραμα! Προσωπικα πριν καποια χρονια για επαγγελματικούς λογους βρεθηκα σε χωρα οπου η χρηση κι κατοχή μικροποσωτης ηρωινης είναι περι τα 25 χρονια φυλακη! ! κι όμως εγω πηγα κι βρηκα ηρωινη! αυτό αποδυκνησει ότι η καταραμενη αυτή αρρωστεια σε καμει να παραμελείς την λογικη ! να μην σκεφτετε συνεπειες,κινδυνους κι γενικα το τι μπορει να συμβει για μια βλακεια! δεν σημαινει ότι ειχα θαρρος η ότι ειμουν ατρομητος απεναντίας αν ειμουν δυνατος κι ατρομητος θα αντιμετοπια την εξαρτηση μου κι δεν θα επερνα ναρκωτικα! Ετσι λοιπον το πρόβλημα είναι στο μυαλομου όχι στον νομο!!!!
Σχετικα με τα φαρμακα οπου αναφέρεις συνπαθουντα εχω να σου πω ότι δεν είναι κακο να τα παρεις αφου στο ειπε π γιατρος! για να στο ειπε κατις ξερει, όμως θα πρεπει να τα παρεις όπως αυτος σου ειπε, ένα φαρμακο για να σου προσφερει την θεραπεια του δεν αρκει μονο να το καταπινεις αλλα κι κάθε πωτες το καταπινεις!, ο συνδιασμος με αλλα φαρμακα κι πολλες άλλες λεπτομέρειες οπου ο γιατρος τις ξερει κι όχι εγω! ετσι λοιπον όταν σου λεει να παρεις το ξαναξ κι πριν κοιμηθείς το στιλνοξ στο ειπε διοτις το στιλνοξ εάν δεν χαλαρώσεις κι δεν εχεις ξαπλοσει προσπαθώντας να κοιμηθείς μιση ωρα από την ποση του τωτες δρα αντιθετα1 δλδη χανεις τον υπνο σου ολο το βραδυ σχεδόν!, οσο για τις βενζοδιαζεπινες προσωπικα κρατω μια επιφυλαξη αλλα κι παλυς αφου το λεει ο γιατρος εμενα δε μετρα καθολου η γνωμημου , παντος αυτό το χαπι, το πουμπλε αποδυκνυει ποσο μεγαλη υποθεση είναι η χημεια! σε εμενα αυτό το χαπι φερνει ηρεμια , μου καταστελει οποια επυθετικοτητα μπορει να εχω, με κανει φιλικο κι με δυσκολευει να κοιμηθώ , σε αλλα ατομα τους ξυπνα μια απιστευτη επυθετικοτητα!! καμουν πραματα οπου την επομενη δε θυμουντε καλα καλα κι ντρεποντε για αυτά!τους καμει να κοιμωντε ορθιοι κι να 'ντακλαρουν' οπου να είναι!! το ιδιο χαπι λοιπον τελειως δυαφορετικες παρενέργειες! αυτό πωτε δε το καταλαβα!
18-06-2017, 19:24 #52
καλησπερα! 8η μερα και χτες ημουν πολυ ασχημα καποια στιγμη οποτε πηρα μισο εφεξορ και δεν ειδα διαφορα ισως και να βιαστηκα! οποτε ενω νομιζα πως 8α την παλευα με μισο σουμπο την πρωτη μερα δεν αντεξα αλλο κ πηρα αλλο μισο παρα κατι...μετα απο ωρα ηταν η πρωτη μερα που αισθανομουν καλα αλλα ημουν ψιλονταγλαρισμενο, δεν ξερω μπορει αυτα μαζι να δυναμωνουν το σουμπο..σημερα μονο 1/4 βουμπλεκαλ...Ζορζ ο κα8ενας βγαζει προφανως διαφορετικα με το συγκεκριμενο χαπι, υπηρχε περιπτωση φιλου που την εβλεπε δημιουργικα οταν το επερνε τον πρωτο καιρο, δλδ να κανει πραγματα να ζωγραφισει κτλ ομως σταδιακα μεγαλωνε την ποσοτητα και σταδιακα δεν ειχε και το ιδιο αποτελεσμα..μεχρι που κλαταρε...γενικα οι η κατηγορια αυτη των φαρμακων βου υπνοστεντον και δεν θυμαμαι τι αλλο δε λεει να κολλησεις αλλα τωρα αν παρω 1/4 και ενα υπνωτικο το βραδυ στην περιπτωση μου που δεν ειναι για να φτιχτω αλλα για να τη βγαλω καπως νομιζω πως δεν τρεχει κ τπτ...οσο για το 8εμα της προνειας στην Ελλαδα ειναι οτι καλυτερο γενικα και αυτο που με εξοργιζει ειναι περισσοτερο γιατι καθομαι εγω τοσα χρονια κ ειμαι ενταξει αντιστοιχα εκεινοι δεν εχουν υποδομες για ανθρωπους που δεν γινεται να μεινουν μονοι τους πχ αν8ρωποι με ανοια η οποια αλλη ασθενεια που πρεπει συνεχως καποιος να σε προσεχει και οχι μονο..μεσα σ ολαυτα τα χρηματα λοιπον που ξοδευονται ειναι απαραδεκτο να μην υπαρχουν κλινικες, γηροκομια και νοσοκομεια οχι απλα καλα αλλα αριστα γενικα στο 8εμα υγεια και αξιοπρεπη διαβιωση για αν8ρωπους που ειναι και σε μεγαλη ηλικια, μονοι τους η με 1 μονο συγγενη που τι θα κανει δλδ αυτος ο ενας 8α χασει τη δικη του ζωη? η χαοτικη κατασταση που ζεις με καποιον ποθ εχει ανοια ειναι κατι που δεν βοηθα ουτε τον ασθενη ουτε αυτον που τον προσεχει, θελει συνεχη φροντιδα και παρεα..η δημιουργια καταθλιψης ειναι το μονο σιγουρο τα υπολοιπα που οι ανθρωποι που εχουν ζησει ανθρωπο με ανοια τα ξερουν, μερικες φορες, δυστυχως φτανουν σε τετοια σημεια που δεν παλευονται απο ολοκληρη οικογενεια ποσο μαλλον απο 1 μονο του..περιαυτολογω ξεφυγα απο το θεμα αλλα επρεπε να τα πω(ουτε τα μισα δεν ειπα αλλα μην ζαλιζω αλλο...
ζορζ οταν πας στον οκανα πλεον περιμενεις μεχρι να χορηγηθεις η οχι? γιατι ενας γνωστος μου ειπε πως πλεον σου δινουν αμεσως
23-06-2017, 23:17 #53
Μετα απο 13 μερες εχω να πω πως αν τελικα δεν υπηρχαν ολα υτα που με βασανιζουν στην ζωη μου μπορει και να ημουν τελειως καλα....ομως υπαρχουν και αρνουμε να κανω βασικα πραγματα το οποιο ειναι ανυποφορο...την βγαζω στο κρεββατι και στο νετ το οποιο πρεπει να σταματησει εχω μεταλλαχθει κ πρεπει να ξεκουνηθω...ορεξη ομως ανυπαρκτη.
σκεφτομαι πως πρεπει να παω στους Α.Ν. χρειαζεται να μιλησω και να ακουσω γενικα να βγω κ απο το σπιτι εχω φρικαρει δεν αντεχω τον ιδιο μου τον εαυτο και το χωρο πλεον..
24-06-2017, 01:16 #54
Μετά από αυτά που λες εγώ στο ξαναλέω δε χρειάζεσαι τίποτα από ουσίες θεσ να πάρεις πάρε αλλά δεν τα χρειάζεσαι είναι κάποιοι που τα χρειάζονται εσύ όχι
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
24-06-2017, 04:13 #55
Συμφωνω μαζισου! είναι πολύ καλο το να βγεις εξω! να κυκλοφορας ειτε με φιλους ειτε χωρις! τωρα οπο είναι καλοκαιρι είναι αρκετα κοσμος εξω, επισης πολύ είναι κι για παρτι τους, αλλοι τουρίστες, αρα δεν υπαρχει λογος να νιωσεις ότι αν κκλοφορας μονος σου θα εισαι εξερεση!
Τα πιο πολλα παιδια εδώ μεσα εχω παρατηρησει ότι κατεχουν μιαμεγαλη ψυχικη δυναμη! τα περισσοτερα όχι όλα ( π.χ. εγω δεν εχω αυτην την αρετη, η μαλιν δε την εχω πλεον) .
Πολύ καλη ιδεα οι Α.Ν, πηγαινα γι ένα δυαστημα στους Ν.Α. πετραλλονων, βοηθα πολύ, αν κι καλο θα είναι να βρεις ομαδα με λιγοστα μελοι ,διοτις αν είναι πολλα δεν μπορουν να σε βοηθησουν πολύ λογο το ότι βγαινει λιγο χρονο για τον κάθε ένα. Παντος στο εξωτερικο οι Ν.Α. είναι ισως οι πιο πετυχημένοι ! στη πατριδα μας όμως δυστυχως - λογο του ότι δεν υπαρχει κερδος, δεν μπορουν να βγαλουν κερδος καποιοι τυποι (εγω τους λεω "καρκινομα του σωματος της κοινωνιας μας ) όπως καποιοι από το κεθεα, τα εχουν υποβαθμισει παρα πολύ.
Τοζητημα είναι ν βρεις αυτό που σου καμει εσενα , αυτό που νιώθεις ότι σε βοηθα! κι μην ακους εμενα ακου την καρδουλα σου! απλα ψαξτω πρωτα, τραβα σε όλα ,πηγαινε ΚΕΘΕΑ, 18ανω, ΟΚΑΝΑ , ΙΑΝΟς κι ότι άλλο υπαρχει κι δυαλεξε αυτό που σου τεροιαζει, εγω ολυ ευχαρίστως να σε βοηθησω με το πως θα ενταχθείς σε αυτά αφου εχω περασει. Όμως το πιο θα ακολουθήσεις είναι δικοσου θεμα!
Αν επιτρεπετε να ρωτησω ,αν δε θες μην απαντας ! εισαι καθαρη από τωτες που ελεγες? Τα φαρμακα δε τα παιρνεις? Με την διατροφή - σαν αυτά που σου ελεγα - εκαμες καμια προσπαθεια? δλδη να πινεις ολυ νερο, βιταμηνες κ.α. κι αν τα εκαμες ειδες καμια βοηθεια?
Τελος , θα ηθελα να σου ευχηθω -όπως κι σε οποιο παιδι εδώ μεσα οπου καμει αυτό τον αγωνα κοντρα στα παθει και στην δυαβολικη ηδωνη της καταραμενης αυτης ευεξιας οπου φτανεις με μια απλη χρηση !! ευχομαι λοιπον να βγειτε νικητες!! εχθες διαβαζα την στατιστικη ερευνα του υπουργείου σε συνδιασμο με το πανεπηστημιο αθηνων , που αναφερετε στους χρηστες με στατιστικα μεγεθοι.! Χαρηκα παρα πολύ οπου πλεον τα νεα παιδια εχουν πολύ μικρα ποσωστα στην χρηση βαριων ναρκωτικών, ειδικα στην ηρωινη εχουμε τα χαμηλοτερα ποσοστα πλεον! το ιδο κι στα υπολοιπα βαια ναρκωτικα! μονο στο χασις υπαρχει αυξηση οπου δεν εχει καμια σχεση απολυτος! ειναι τοσο χαροπω τα νεα παιδια να μας αποδηκνιουν ότι ειναι πολύ πιο 'ορημα' από τις προηγούμενες γενιες! παρεπιπτοντως τα χειρωτερα στατιστικα από τωτες που αρχισαν τα στοιχει τα εχει η δικημου γενια δλδη οι σημερινοι 35-38 αριδες.Last edited by giorgos panou; 24-06-2017 at 04:50.
24-06-2017, 20:41 #56
ΕΥπαρχει μια πολύ καλη ερευνα στο νετ, από το υπουργειο οπου δειχνει το τι παιζει στη κοινωνια μας σχετικα με τις ουσιες! το καλο κι αυτό οπου πραγματικα με καμει χαρουμενο είναι ότι τα νεα παιδια ολο κι είναι πιο εξυπνα κι πιο προσεχτηκα!! μπραβο στη νεολαια !! επισης από την ερευνα μπορει κανεις να συμπερανει ότι τοσα χρονια οπου το κρατος προσπαθουσε με κατασταλτηκους τροπους κι με βαριες ποινικες τιμοριες να δικαζει , να καταδικαζει τους χρηστες τα ποσωστα αυξανοταν! από τωτες οπου το κρατος αποφασησε να πολεμησει τις εξαρτησεις με τη προλυψη, την παιδια ,από τωτες που σταματισε να τιμορει τοσο αυστηρα τους χρηστες μαλιστα οσο πιο χαλαρα είναι τα δικαστηκα μετρα τοσο πιο λιγα είναι κι τα ποσωστα των χρηστων! ετσι λοιπον αποδηχτηκε κι στην Ελλαδα ότι η τιμορια και η φυλακη δεν είναι ο τροπος οπου θα καταπολεμηθουν τα ναρκωτικα!
papini , να σε ερωτησω κατις? διαβαζεις καθολου βιβλια? κι όταν προσπαθεις, η καποιο αρθρο μπορεις, τα καταφέρνεις? η εχεις δυσκολιες στην συγκεντρωση του μυαλου αλλα και του βλεματος σου? Επισης ειχες καθολου προβλήματα με κραμπες?
30-06-2017, 01:41 #57
δεν απαντησα γιατι τραβαγα ζορια...Γιωργο απ οτι φαινεται δεν μπορω να την παλεψω ψυχολογικα και πρεπει να δω τι θα κανω γιατι ολα καταρεουν σιγα σιγα δλδ δεν μπορω να κανω βασικα πραγματα...επερνα αθτο το καιρο πολυβιταμινες και ω3 ομως τι να σου πω ειναι σαν να εχω χασει την ορεξη μου για ζωη και δεν με βοηθαει και το σωμα μου σ αυτο εγω που ετρεχα για ολα και ημουν συνεχως στην κινηση,σκεφτηκα μηπως ασυναισθητα εχει συνδεθει ολη αυτη η ενεργεια με την καταναλωση ηρωινης και τωρα ειμαι σαν ζομπι που δεν εχει δυναμη η οτι υπερκουραστικα αυτα τα χρονια και ο οργανισμος μου εχει κλαταρει..Διαβαζα πολυ απο πιτσιρικι...ομως και αυτο εχει σταματησει και πριν κοψω δλδ εχω σταματησει να διαβαζω περιπου 1 χρονο με κατι μικρες αναλαμπες...σημερα δεν αντεξα και πηρα μισο σουμπο μπασ και γινω λιγο καλυτερα...ο χρονος πιεζει για να σταθω στισ υποχρεωσεις μου και αυτο συμαινει πως πρεπει να παρω βοηθεια και αφου απ οτι ωλεπω μονο το σουμπο δυστυχως με κανει καπως καλυτερα πρεπει να παω στον οκανα...η αληθεια ειναι πως πρεπει να κανω και εξετασεις να δω μηπως εχω και κατι αλλο περιεργα αισθανομαι αλλα οικονομικα δεν με περνει...στον οκανα σου κανουν δωρεαν? Τ ο μονο σιγουρο ειναι πως πρωτη φορα στη ζωη μου ανακλυψα πως εχω ουρολημοξη(αυτο οταν πηγα στο νοσοκομειο πριν κοψω και μου εκαναν εξετασεις ουρων και αιματος επισης υπερηχο κοιλιακο)βεβαια επειδη γινοταν πανικος και μετα απο 6-7 ωρες που ημουν εκει καταλαβα οτι οι εξετασεις μου κρυβουν πραγματα που ο συγκεκριμενος γιατρος δεν ηθελε να μου πει και δεν ηθελε νΑα παρει και την ευθυνη να μου γραψει αντιβιωση για την ουρολημοξη απ οτι καταλαβα...τελικα τον επισα και μου την εγραψε ομως πηρα την μιση αγωγη γιατι δεν ειχα λεφτα εκεινη τη μερα να παρω 2 κουτια...τσπ δειχνουν οι εξετασεισ καποια πραγματα ανεβαζμενα που οταν εψαξα στο νετ εχουν να κανουν με φλεγμονες πχ και ανησυχω επισης οντως εχω δυσκολια στη μνημη και τη συγκεντρωση οχι ομως στο βλεμα...κραμπες πλεον δεν εχω κατι λιγες τις πρωτες 10 περιπου μερες αλλα απο την ακινησια εχω ψιλοπιασιματα...Τελικα νομιζω οτι τα πραγματα δεν ειναι φυσικα καθολου απλα και ακομα και να μην εχω προβλημα υγειας αλλο ο αγωνας της απεξαρτησης θελει το λιγοτερο 6μηνες για να δεις ουσιαστικη διαφορα και λιγα λεω...
Μπορεις σε παρακαλω να μου πεις εσυ αν αισθανοσουν τοσο χαλια η πως αισθανοσουν τον πρωτο καιρο?
Οσο για τα αντικαταθλιπτικα δεν τα περνω γιατι παραπατουσα και δεν μπορουσα με τπτ να συνεχεισω ως το απολυτο ζομπι, μονο κανενα ζαναξ περνω και στεδον η βουμπλεκαλ κ αυτα οσο γινεται πιο λιγο δλδ τεταρτα η μισα...δυστυχως για μενα εμπλεξα και δεν με βλεπω να γυριζω στη δουλεια υπο αυτες τις συνθηκες εκτος τι να πω αν παω με τη βοηθεια των σουμπο κ αυτο παλι θα μου δημιουργησει προφανως καινουργιο αιθισμο...Θελω να βαλω ενα θεμα στο φορουμ που ανθρωποι που εχουν περασει αυτη την κατασταση να μου πουν τις εμπειριες τους με τα στεριτικα μετα απο την πρωτη βδομαδα...καθε τι που τους συνεβει να καταλαβω καποια πραγματα...νοιωθω λες και παραειναι υπερβολικη η κατασταση μου...ισως παλι να εχει κολλησει το κεφαλι μου τι να πω εχω μπερδευτει...
30-06-2017, 01:47 #58
θελω να κοιμαμαι συνεχεια για να μην αντιμετωπιζω τπτ και ολα μου φαινονται βουνο...πως αντιμετωπιζεις αυτη τη φρικη ρε γαμωτο πως στεκεσε ξανα στα ποδια σου?
Δεν μπορω να πιστεψω πως γινεται να τα εχω βγαλει περα απο πιτσιρικι δουλευοντας και με τοσα θεματα και τωρα ειμαι σαν αβοηθητο μικρο παιδι
30-06-2017, 01:57 #59
ποσες φορες ευχηθηκα να υπηρχε ενα μαγικο χαπι να το επερνες για λιγο καιρο και να επανερχοσουν οπως ησουν πριν αρχισεις να πινεις...τελειως χαζο το ξερω αλλα οταν εισαι σε απογνωση θες να γινει ενα θαυμα να φυγει αυτος ο πονος που σε τρωει...τερας παλευεις με ενα τερας συνεχεια και τρως ξυλο καθε μερα και ξυπνας και παλι τα ιδια...πολλες φορες σκεφτηκα πως αν δεν γινω ξανα λειτουργικη δεν εχει νοημα να ζω τι θα κανω δλδ θα παιθανω στο κρεββατι μου θα χαθουν ολα σιγα σιγα και γω θα περιμενω να παιθανω? θα μας περικυκλωσουν τα χρεοι κ γω θα ειμαι στην αυτολυπηση και την απαθεια?
30-06-2017, 02:00 #60
Τα μνμ μου ειναι καπως σαν παραμιλητο, ζητω συγγνωμη ετσι μου βγαινει ειναι μερικες φορες σαν να μιλαω στον εαυτο μου..ευχαριστω οσους ειχαν την υπομονη να τα διαβασουν και πιο πολυ οσους μου απαντησαν