Έρωτας: Μύθος ή πραγματικότητα; - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast
Results 76 to 90 of 357
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Natalia_sups View Post
    Μην το λες...μερικες ομορφες ελκυστικες γυναικες μπορει οντως να προτιμουν δεσμευμενους αμα βαρανε ψυχολογικα. Με την εννοια πως καποιες απολαμβανουν το να τις επιλεγει ο αλλος και να χαλαει κατι σταθερο και μακροχρονιο και σοβαρο για παρτη τους...ειναι και ναρκισσιστικο το θεμα καμια φορα. Δεν ειναι ολες οι ομορφες ευτυχισμενες η στα συγκαλα τους. Ξερω κανα δυο τετοιες.
    Οχι αυτη που με απατησε ο πρωην μου δεν ηταν τετοια, μην παει εκει ο νους σας λολ. Αν και σιγουρα το ευχαριστηθηκε με την εννοια που περιγραφω παραπανω αντλωντας επιβεβαιωση και θεωρωντας πως ειναι καμια μοιραια. Ειχε ωραιο σωμα και ασχημη φατσα...ειναι ξεκαθαρο λοιπον το γιατι ειχε αναγκη να το κανει αυτο...την ηθελαν πολλοι για το σωμα της και ειχε αναγκη να χωνεται σε ζευγαρια για να επιβεβαιωθει οτι αξιζει για κατι παραπανω με το να "θυσιασει" ο αλλος για εκεινη τον γαμο η τη σχεση του. Τα ειχε και με παντρεμενο και με αλλους δεσμευμενους στο παρελθον απο οτι μου ειπε ατομο που την ηξερε χρονια. Και ειχε και παιδι και της ειχε μπει εμποδιο αυτο σε προηγουμενη σχεση και γενικα οντως ειχε θεματα και ηταν απελπισμενη οπως λες κι εσυ ρεμεντι...και βρηκε τον δικο μου τον μουλιάπα και μου ανοιξε αθελα της τα ματια χαχαχχαα
    Τωρα πια γελαω, κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι, ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα :)
    ναι, το δραμα ειναι οταν εχουν και την διαταραχη κι ειναι και ασχημες :)))

το "απελπισμενη" ειναι κοινος παρανομαστης παντως οσο και να το ψαξεις.
    η συγκεκριμενη δεν ειχε ουτε σωμα ουτε προσωπο. μοιραζε ομως υποσχεσεις για παρτουζες με τις φιλες της και προσπαθουσε ετσι να δελεασει καποιον , παντα δεσμευμενο.
    ΕΠΙΣΗΣ παντα χωμενη σε καποιο ζευγαρι ειτε αρραβωνιασμενο ειτε παντρεμενο. το απωθημενο της ηταν καποιος να κανει σχεση μαζι της και να μην ενδιαφερθει για τις παρτουζες.
    ΚΑΙ χαζη δηλαδη, περα απο ασχημη.

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι ασχετο χωρις παρεξηγηση; Μου δημιουργηθηκε απορια...
    Αφου δεν εγινε κατι τελικα και αφου ειστε καλα με τον αντρα σου, γιατι βγαζεις ακομα θυμο απεναντι της;
    Δεν βρηκα ποτε λογο να θυμωσω με την οποια "αλλη"
    γιατι ξερω πως δεν εχει καμια σχεση με το ποια ειναι αυτη η συγκεκριμενη, μπορουσε να ηταν οποιαδηποτε...απλα η συγκεκριμενη ετυχε να εχει αυτα τα θεματα και να ειναι στο ταδε σημειο τη ταδε στιγμη. Ε αμα εχει και θεματα γιατι να θυμωσεις; Για λυπηση ειναι...και προσωπικα με γλιτωσε κι ολας, της χρωσταω και ευγνωμοσυνη λολ...βασικα δεν αξιζει να τα σκεφτομαστε καν...το τι συμβαινει/συνεβη στη σχεση μας ναι αξιζει να το σκεφτουμε σε τετοιες περιπτωσεις και γενικα να ψαχτουμε μεσα μας οι ιδιοι ως προς αυτα... Το αλλο προσωπο που κολλαει;
    Εγω το ανεφερα επειδη μου το θυμισες εσυ...

Μηπως ακομα σε ποναει κατι απο την ολη ιστορια η σε πειραξε καπου;

Banned
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Αλλιος λειτηργουν τα ζωα καμια σχεση με τον ανθρωπο.στα ζωα με τη πρωτη που βλεπει το θυληκοκατευθειαν μπορει να παει να αναπαραχθη και το θυληκο συνηθος κααθετε δεν προβαλη καμια αντισταση.ο ανδρας αμα παει σε μια τελειος αγνωστη να κανη το ιδιο θα φαει καμια τσαντα στο κεφαλι το λιγοτερο.μην συγκρινης τα ζωα με τους ανθρωπους δεν θα βρεις ποτε ακρη.στα υπολοιπα εχει μια βαση αυτο που λες θυναμε οταν ημουν 17 που ειχα ερωτευθη ενα κοριτση το προσωπο της ειδικα τα ματια της τα πρασινα δεν ξεκολουσαν απτο μυαλο μου.μαλλον ειχα εντυποσιαστη απτην ομορφια ειναι αυτη που φιλουσε το αγορι της και κοιτουσε εμενα με ειρωνικο χαμογελο.νομιζω σε αττο το θεμα το ξανα ειπα
    Το ίδιο είναι, απλά επειδή έχουμε την λογική, μπαίνουν και άλλα συναισθήματα που δεν έχουν τα ζώα. Η βάση όμως είναι η έλξη.

Banned
    Μην το λες...μερικες ομορφες ελκυστικες γυναικες μπορει οντως να προτιμουν δεσμευμενους αμα βαρανε ψυχολογικα. Με την εννοια πως καποιες απολαμβανουν το να τις επιλεγει ο αλλος και να χαλαει κατι σταθερο και μακροχρονιο και σοβαρο για παρτη τους...ειναι και ναρκισσιστικο το θεμα καμια φορα. Δεν ειναι ολες οι ομορφες ευτυχισμενες η στα συγκαλα τους. Ξερω κανα δυο τετοιες.
    Οχι αυτη που με απατησε ο πρωην μου δεν ηταν τετοια, μην παει εκει ο νους σας λολ. Αν και σιγουρα το ευχαριστηθηκε με την εννοια που περιγραφω παραπανω αντλωντας επιβεβαιωση και θεωρωντας πως ειναι καμια μοιραια. Ειχε ωραιο σωμα και ασχημη φατσα...ειναι ξεκαθαρο λοιπον το γιατι ειχε αναγκη να το κανει αυτο...την ηθελαν πολλοι για το σωμα της και ειχε αναγκη να χωνεται σε ζευγαρια για να επιβεβαιωθει οτι αξιζει για κατι παραπανω με το να "θυσιασει" ο αλλος για εκεινη τον γαμο η τη σχεση του. Τα ειχε και με παντρεμενο και με αλλους δεσμευμενους στο παρελθον απο οτι μου ειπε ατομο που την ηξερε χρονια. Και ειχε και παιδι και της ειχε μπει εμποδιο αυτο σε προηγουμενη σχεση και γενικα οντως ειχε θεματα και ηταν απελπισμενη οπως λες κι εσυ ρεμεντι...και βρηκε τον δικο μου τον μουλιάπα και μου ανοιξε αθελα της τα ματια χαχαχχαα
    Τωρα πια γελαω, κυλησε ο τετζερης και βρηκε το καπακι, ζησαν αυτοι καλα κι εμεις καλυτερα :)
    Το πρόβλημα σε αυτή την περίπτωση δεν είναι αυτή, αλλά ο άντρας, που ενώ είχε σχέση πήγε με αυτήν. Αυτή δεν θα αλλάξει, έτσι θα πορεύεται στην ζωή της, επειδή έχει κόμπλεξ. Η ευθύνη είναι στον άντρα.

Senior Member
    Χαχαχα εν ολογοις ετσι ειναι, μονο ετσι παλευεται...να εισαι χαρουμενη στην αγνοια σου.
    Απλα για να γινει αυτο και να εθελοτυφλησεις σε αυτα τα πραγματα θελει να ερωτευτεις για να παψεις να τα σκεφτεσαι αντικειμενικα ωστε να μην συγκρουεται αυτο το σκεπτικο με την ευφορια και την ηρεμια και με τα θετικα συναισθηματα που αισθανεσαι και θελεις να διατηρησεις. Αμα αισθανθεις καλα φυσικα και θες παση θυσια να συνεχισεις να αισθανεσαι καλα, δε θες να κατσεις να σκαλισεις την αληθεια, κανεις την παπια/το κοροιδο...οχι σαν συνειδητη επιλογη φυσικα, γινεται απο μονο του αυτο.

Ωστοσο για να φτασω σε αυτο το σημειο εγω πρεπει να βρεθεί καποιο πολυ μεγαλο τσακαλι για να με πιασει κοροιδο λολ
    Αλλα πρωτον αντρας πιο τσακαλι απο εμενα δεν υπαρχει η δεν εχω δει πουθενα τετοιο παραδειγμα χαχαχαχα
    Δευτερον ακομα και αν υπαρχει δεν εχει λογο να ασχοληθει μαζι μου, τοσο τσακαλι πια λογικα μπορει να κανει οτι θελει με οποια θελει οποτε θελει.
    Και τριτον για να "εθιστεις" στο να νιωθεις ομορφα και καποιον και να πιαστεις κοροιδο μαζι του θελει πρωτα να εχεις αφησει τον εαυτο σου να νιωσει ομορφα με καποιον. Με τα παραπανω σκεπτικα ομως να τρεχουν στο μυαλο μου δυσκολο να γινει.
    Οποτε πρεπει μαλλον να βρω τροπο να τη βρισκω μονη μου με την εξυπναδα μου χαχαχαχα
    Και μη με παρεξηγεις, εισαι τυχερη που μπορεις να αφεθεις και να εισαι καλα... :)
    Δεν εθελοτυφλώ συνειδητά μη παρεξηγηθώ. Δεν ψαχνω, αλλά δεν θα δω κάτι "υποπτο" και θα κλείσω τα μάτια ας πούμε. Απλά δεν ψάχνω συνεχώς για τέτοια "ύποπτα". Έχω αποδεχθεί οτι και γω , όπως όλοι, κάποια στιγμή μπορεί να πιαστώ κορόιδο ναι, δεν θα σημαίνει πως είμαι χαζή αυτό, απλά θα σημαίνει πως ο άλλος είναι ψεύτης. Μου έχω εμπιστοσύνη όμως οτι δεν θα είμαι τοοοσο χαζή ώστε να συνεχίσει για πολύ να με πιάνει κορόιδο. Κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Ε σε αυτο το μεσοδιάστημα εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Είναι επιλογή αυτό, επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Θέλει να με ακολουθήσει ο άλλος και να ναι κι αυτός χαρούμενος μαζί μου; Καλως! Δεν θέλει; Θα πέσω στα πατώματα για λίγο, αλλά θα επιβιώσω και χωρίς αυτόν.

Πάντως εγώ σου εύχομαι να βρεθεί το τσακάλι Ναταλία με το οποίο να θελήσεις να αφεθείς και να το ζήσεις και να μη σε νοιάζει καθόλου για το πόσο θα κρατήσει κι αν είναι αλήθεια ή ψέματα ή βλακεία. Στο εύχομαι από καρδιάς... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ναι, ολα τα διμετρα μοντελα παρακαλανε δεσμευμενους...
    αλλη δουλεια δεν εχουν.
    μονο κατι κακομοιρουλες που δεν τις παιρνει ουτε ο χαρος. οι αλλες εχουν επιλογες, δεν χρειαζεται να παρακαλανε.
    μου εκανε εντυπωση η εμπειρια σου.
    ειχα παρομοια εμπειρια επισης προ αμνημονευτων χρονων με μια γνωστη μας που κυνηγουσε το τοτε αγορι μου και για να τον αφησει ησυχο χρειαστηκε να την αδειασει πολυ αγρια και επανειλλημενα.
    μισοτρελη εκεινη. ειχε μεθοδευσει να με πιασει μια κοινη μας φιλη και να μου βαλει ιδεες οτι κατι τρεχει μεταξυ τους, μπας και φυγω απ την μεση , να τον παρακαλαει με την ησυχια της.
    εγω δεν τον χωρισα ευτυχως. για κακη της τυχη ακουσα το παρακαλετο και το αδειασμα που εφαγε πριν κανω καμια βλακεια,
    ακομα θυμαμαι τι μου ειχε πει οταν τον ρωτησα αν εχει κατι με την ταδε, μου λειπε επι λεξη "σκατα εχουμε" και μου ειπε το αληθινο στορι χαρτι και καλαμαρι και μου κολλησε στα μουτρα και τις αποδειξεις .
    ζωη σε μας :)
    η αληθεια ειναι οτι ηταν πολυ χαλια η ταδε. αν ηταν καμια που βλεποταν και τον παρακαλουσε ετσι, δεν ξερω ποια θα ηταν η συνεχεια.. αλλα ειπαμε, αυτες που αξιζουν εχουν αλλες επιλογες.
    χαχαχα ε βλέπεις εγώ παραήμουν παρορμητική, δεν είχα υπομονή να περιμένω να μάθω τι είχε γίνει τελικά στο ραντεβού αν και θα μπορούσα να έχω μάθει πριν κάνω οτιδήποτε!
    Πάντως αυτή που λέω εγώ, δεν ήταν καμιά χάλια, ούτε δίμετρο μοντέλο βεβαίως, αλλά σχετικά καλή ήταν. Τι κόλλημα είχε φάει με τον δικό μου, δεν ξέρω... στην αρχή μου έκανε εμένα την φίλη, προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες, μου χε γίνει βδέλλα... χοντρό πρόβλημα πρέπει να είχε η κοπέλα. Τεσπα...περασμένα ξεχασμένα πια :)

Senior Member
    Να σε ρωτησω κατι ασχετο χωρις παρεξηγηση; Μου δημιουργηθηκε απορια...
    Αφου δεν εγινε κατι τελικα και αφου ειστε καλα με τον αντρα σου, γιατι βγαζεις ακομα θυμο απεναντι της;
    Δεν βρηκα ποτε λογο να θυμωσω με την οποια "αλλη"
    γιατι ξερω πως δεν εχει καμια σχεση με το ποια ειναι αυτη η συγκεκριμενη, μπορουσε να ηταν οποιαδηποτε...απλα η συγκεκριμενη ετυχε να εχει αυτα τα θεματα και να ειναι στο ταδε σημειο τη ταδε στιγμη. Ε αμα εχει και θεματα γιατι να θυμωσεις; Για λυπηση ειναι...και προσωπικα με γλιτωσε κι ολας, της χρωσταω και ευγνωμοσυνη λολ...βασικα δεν αξιζει να τα σκεφτομαστε καν...το τι συμβαινει/συνεβη στη σχεση μας ναι αξιζει να το σκεφτουμε σε τετοιες περιπτωσεις και γενικα να ψαχτουμε μεσα μας οι ιδιοι ως προς αυτα... Το αλλο προσωπο που κολλαει;
    Εγω το ανεφερα επειδη μου το θυμισες εσυ...

Μηπως ακομα σε ποναει κατι απο την ολη ιστορια η σε πειραξε καπου;
    δεν προκειται για τον ανδρα μου. ειναι μια πολυ παλια ιστορια.
    θυμο βγαζω και ικανοποιηση απο την αποτυχια της μεγαλη βγαζω
    γιατι ηταν φιλη μου, ναταλια....
    αλλιως θα την ειχα χεσμενη.
    κι αυτη χεσμενη την εχω, αλλα χαιρομαι πολυ που υπεφερε, για την αγνωστη θα αδιαφορουσα,

καθε μερα επι καποια χρονια την στηριζα στις μονιμα αποτυχημενες προσπαθιες της να βρει εναν ανδρα,και την συμβουλευα να μην κυνηγαει τους ανδρες αλλα να ασχολεται μονο με καποιον που πραγματικα την θελει, χωρις παρακαλια και κυνηγητα.
    τελικα παρακαλεσε και το αγορι μου γιατι μονο αυτο μπορουσε να κανει. να παρακαλει διπλα απο ενα ζευγαρι, καποιος να την προσεξει και να της τρεχουν τα σαλια..

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    χαχαχα ε βλέπεις εγώ παραήμουν παρορμητική, δεν είχα υπομονή να περιμένω να μάθω τι είχε γίνει τελικά στο ραντεβού αν και θα μπορούσα να έχω μάθει πριν κάνω οτιδήποτε!
    Πάντως αυτή που λέω εγώ, δεν ήταν καμιά χάλια, ούτε δίμετρο μοντέλο βεβαίως, αλλά σχετικά καλή ήταν. Τι κόλλημα είχε φάει με τον δικό μου, δεν ξέρω... στην αρχή μου έκανε εμένα την φίλη, προσπάθησε να αποσπάσει πληροφορίες, μου χε γίνει βδέλλα... χοντρό πρόβλημα πρέπει να είχε η κοπέλα. Τεσπα...περασμένα ξεχασμένα πια :)
    και εμενα ετσι ακριβως κινηθηκε, περα απ την εμφανιση τα υπολοιπα ολοιδια.
    ηταν καθαρα θεμα ταιμιγκ οτι εμαθες την αληθεια μετα και οχι πριν.
    οι ανδρες δεν εχουν παντα καλη κριση σε αυτα, αν αντι να σου λεει οτι ειναι σπιτι σου ελεγε την αληθεια, θα γλυτωνε τον χωρισμο για μια μουρλη που δεν γουσταρε καν.

δεν ξερουμε βεβαια στην πορεια αν θα εβγαινε σε καλο, οποτε καθε εμποδιο για καλο :)

Senior Member
    Δεν εθελοτυφλώ συνειδητά μη παρεξηγηθώ. Δεν ψαχνω, αλλά δεν θα δω κάτι "υποπτο" και θα κλείσω τα μάτια ας πούμε. Απλά δεν ψάχνω συνεχώς για τέτοια "ύποπτα". Έχω αποδεχθεί οτι και γω , όπως όλοι, κάποια στιγμή μπορεί να πιαστώ κορόιδο ναι, δεν θα σημαίνει πως είμαι χαζή αυτό, απλά θα σημαίνει πως ο άλλος είναι ψεύτης. Μου έχω εμπιστοσύνη όμως οτι δεν θα είμαι τοοοσο χαζή ώστε να συνεχίσει για πολύ να με πιάνει κορόιδο. Κάποια στιγμή θα τον τσακώσω. Ε σε αυτο το μεσοδιάστημα εγώ θέλω να είμαι χαρούμενη. Είναι επιλογή αυτό, επιλέγεις να είσαι ευτυχισμένος και χαρούμενος. Θέλει να με ακολουθήσει ο άλλος και να ναι κι αυτός χαρούμενος μαζί μου; Καλως! Δεν θέλει; Θα πέσω στα πατώματα για λίγο, αλλά θα επιβιώσω και χωρίς αυτόν.

Πάντως εγώ σου εύχομαι να βρεθεί το τσακάλι Ναταλία με το οποίο να θελήσεις να αφεθείς και να το ζήσεις και να μη σε νοιάζει καθόλου για το πόσο θα κρατήσει κι αν είναι αλήθεια ή ψέματα ή βλακεία. Στο εύχομαι από καρδιάς... :)
    Οταν μιλαω για "εθελοτυφλια" δεν μιλαω προφανως για το να εχεις ενδειξεις και να κανεις τη χαζη. Μιλαω για το να πιστευεις οπως πιστευει ο καθε ερωτευμενος πως ειναι η εξαιρεση στα πραγματα που εχω πει σε προηγουμενα μηνυματα. Οτι μια ερωτευμενη γυναικα πχ σκεφτεται οτι αααα ο λακης/μακης/τακης μου δεν ειναι σαν τους αλλους, αααα μπορει να ζουμε σε διαφορετικες χωρες αλλα με αγαπαει για αυτο θα καθεται στα αυγα του και θα λεει "κσσσσσ ουστ 666" και θα φοραει σκορδα στο λαιμο οταν θα του κωλοτριβονται και ας ξερει οτι δεν θα μαθευοταν ποτε αμα εκανε κατι, μονο εμενα θέλει", λολ...
    Ολοι οι ερωτευμενοι νομιζουν πως ειναι η εξαιρεση. Αλλα αμα ολοι ειναι η εξαιρεση απο που σκατα προκυπτει ο κανονας; Αμα ηταν ετσι δεν θα υφισταντο καν ο κανονας :)

Ο ερωτας εν ολιγοις ειναι σαν ενα μανιακο επισοδειο. ..Μια κατασταση ευφοριας μεσα στην οποια αγνοεις την πραγματικοτητα απο πολλες αποψεις και νομιζεις πως ειστε ξεχωριστο η ανικητο ζευγαρι...φυσικα και κατι τέτοιο δεν στεκει, ουδεις αναντικαταστατος...
    Επομενως αυτο το "προτιμω να ειμαι χαρουμενη στο ενδιαμεσο" το ονομαζω εθελοτυφλια.
    Ωστοσο μαλλον ειναι καλυτερη απο την εναλλακτικη περιπτωση, δεν λεω....για αυτο και σε ευχαριστω για την ευχη (και καταρα σου) χαχα :)

Senior Member
    κι αυτη χεσμενη την εχω, αλλα χαιρομαι πολυ που υπεφερε, για την αγνωστη θα αδιαφορουσα,

καθε μερα επι καποια χρονια την στηριζα στις μονιμα αποτυχημενες προσπαθιες της να βρει εναν ανδρα,και την συμβουλευα να μην κυνηγαει τους ανδρες αλλα να ασχολεται μονο με καποιον που πραγματικα την θελει, χωρις παρακαλια και κυνηγητα.
    τελικα παρακαλεσε και το αγορι μου γιατι μονο αυτο μπορουσε να κανει. να παρακαλει διπλα απο ενα ζευγαρι, καποιος να την προσεξει και να της τρεχουν τα σαλια..
    Με φίλη είναι πολύ χοντρό δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα! Εμένα δεν ήταν φίλη, απλά μου χε γίνει βδέλλα εκείνο το διάστημα για να το παίξει φίλη.
    Πάντως έχετε δίκιο για την διαταραχή, δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό όλο αυτό, κάτι πρόβλημα έχει η άλλη.
    Εγώ αργότερα, εντελώς τυχαία έκανα παρέα με κάποιον με τον οποίο είχε "σχέση" για κάποιο διάστημα η κοπέλα και μου είχε πει διάφορα κουλά για αυτήν. ΌΠως ότι είχαν σχέση, δοκίμαζαν να κάνουν τα πάντα, αλλά επέμενε στο να παραμείνει παρθένα γιατί ήθελε να την βρει έτσι ο μελλοντικός της σύζυγος και διάφορα τέτοια. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδιζε από το να παίρνει μέρος σε παρτουζες πχ !

Senior Member

Α ηταν φιλη σου, ετσι πες...σε καταλαβαινω τοτε, ναι, ηταν ασχημο. Αλλα και παλι...ειδικα εφοσον περασαν αρκετα χρονια μη της κακιωνεις της κακομοιρας αλλο...για να φυγει το βαρος απο πανω σου οχι για κανεναν αλλον λογο...μπορει να κανω λαθος αλλα μου δινεις την αισθηση πως "κρατας" την προδοσια...ειδικα αμα εισαι καλα στη ζωη σου αστην να παει στο διατανο μωρε...κι εμενα μου ειναι δυσκολο να αφησω το κομματι της προδοσιας, οχι ως προς τον πρωην, για αυτον χεστηκα πλεον, αλλα ως προς το βιωμα μου και το πως αλληλεπιδρω εγω με τον κοσμο. Εχω σκαλωσει ασχημα σε αυτο το κομματι ειναι η αληθεια...

Senior Member
    Με φίλη είναι πολύ χοντρό δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα! Εμένα δεν ήταν φίλη, απλά μου χε γίνει βδέλλα εκείνο το διάστημα για να το παίξει φίλη.
    Πάντως έχετε δίκιο για την διαταραχή, δεν μπορεί να είναι φυσιολογικό όλο αυτό, κάτι πρόβλημα έχει η άλλη.
    Εγώ αργότερα, εντελώς τυχαία έκανα παρέα με κάποιον με τον οποίο είχε "σχέση" για κάποιο διάστημα η κοπέλα και μου είχε πει διάφορα κουλά για αυτήν. ΌΠως ότι είχαν σχέση, δοκίμαζαν να κάνουν τα πάντα, αλλά επέμενε στο να παραμείνει παρθένα γιατί ήθελε να την βρει έτσι ο μελλοντικός της σύζυγος και διάφορα τέτοια. Αυτό βέβαια δεν την εμπόδιζε από το να παίρνει μέρος σε παρτουζες πχ !
    θλιβερες υπαρξεις.

καλα την "φιλη" μη μου την θυμιζεις.δεν φημιζομαι για την απαθεια μου. ευτυχως δεν ετυχε στον δρομο μου ποτε μετα τις κλωτσιες που εφαγε απο το αγορι μου. αν με πετυχαινε πουθενα, μπορει και να της κοπανουσα την ασχημη κεφαλα στον τοιχο. ασε με με το πατσαβουρι.

Senior Member
    Α ηταν φιλη σου, ετσι πες...σε καταλαβαινω τοτε, ναι, ηταν ασχημο. Αλλα και παλι...ειδικα εφοσον περασαν αρκετα χρονια μη της κακιωνεις της κακομοιρας αλλο...για να φυγει το βαρος απο πανω σου οχι για κανεναν αλλον λογο...μπορει να κανω λαθος αλλα μου δινεις την αισθηση πως "κρατας" την προδοσια...ειδικα αμα εισαι καλα στη ζωη σου αστην να παει στο διατανο μωρε...κι εμενα μου ειναι δυσκολο να αφησω το κομματι της προδοσιας, οχι ως προς τον πρωην, για αυτον χεστηκα πλεον, αλλα ως προς το βιωμα μου και το πως αλληλεπιδρω εγω με τον κοσμο. Εχω σκαλωσει ασχημα σε αυτο το κομματι ειναι η αληθεια...
    αν ηταν αφελης δεν θα της κακιωνα.
    δεν ηταν αφελης, ηταν κακοηθης και κουτοπονηρη, κι αυτο δεν συγχωρειται.
    δεν παρακαλουσε μονο. με συκοφαντησε με τον χειροτερο τροπο, επειδη εβλεπε οτι ουτε ως γυναικα ουτε ως παρτουζα μπορει να εχει εναν ανδρα δικο της,. με ψεματα εννοειται.ασε μην τα συζητας.
    αλλα το βρηκε απ την ζωη της αυτο που πηγε να κανει και φανηκε και στα μουτρα της.
    τα λουστηκε με τον χειροτερο τροπο.

Senior Member
    Οταν μιλαω για "εθελοτυφλια" δεν μιλαω προφανως για το να εχεις ενδειξεις και να κανεις τη χαζη. Μιλαω για το να πιστευεις οπως πιστευει ο καθε ερωτευμενος πως ειναι η εξαιρεση στα πραγματα που εχω πει σε προηγουμενα μηνυματα. Οτι μια ερωτευμενη γυναικα πχ σκεφτεται οτι αααα ο λακης/μακης/τακης μου δεν ειναι σαν τους αλλους, αααα μπορει να ζουμε σε διαφορετικες χωρες αλλα με αγαπαει για αυτο θα καθεται στα αυγα του και θα λεει "κσσσσσ ουστ 666" και θα φοραει σκορδα στο λαιμο οταν θα του κωλοτριβονται και ας ξερει οτι δεν θα μαθευοταν ποτε αμα εκανε κατι, μονο εμενα θέλει", λολ...
    Ολοι οι ερωτευμενοι νομιζουν πως ειναι η εξαιρεση. Αλλα αμα ολοι ειναι η εξαιρεση απο που σκατα προκυπτει ο κανονας; Αμα ηταν ετσι δεν θα υφισταντο καν ο κανονας :)

Ο ερωτας εν ολιγοις ειναι σαν ενα μανιακο επισοδειο. ..Μια κατασταση ευφοριας μεσα στην οποια αγνοεις την πραγματικοτητα απο πολλες αποψεις και νομιζεις πως ειστε ξεχωριστο η ανικητο ζευγαρι...φυσικα και κατι τέτοιο δεν στεκει, ουδεις αναντικαταστατος...
    Επομενως αυτο το "προτιμω να ειμαι χαρουμενη στο ενδιαμεσο" το ονομαζω εθελοτυφλια.
    Ωστοσο μαλλον ειναι καλυτερη απο την εναλλακτικη περιπτωση, δεν λεω....για αυτο και σε ευχαριστω για την ευχη (και καταρα σου) χαχα :)
    Οτι είναι εν μέρει ένα μανιακό και παρανοικό επεισόδιο δεν θα διαφωνήσω καθόλου! χαχαχα
    Πάντως δεν έχω σκεφτεί καν αυτά που λες "είμαστε η εξαίρεση κτλ", και όντας ερωτευμένη και τρελαμένη εντελώς. Ϊσως να το ελπίζω ενδόμυχα βέβαια, αλλά συνειδητά όχι. Ακόμα και τότε μπορώ να αναγνωρίσω οτι δεν αποτελώ ούτε εγώ ούτε ο άλλος καμιά εξαίρεση και περιμένω μάλιστα και τον χρόνο που θα αρχίσει να "ξεθυμαίνει" όλο αυτό το μανιακό επεισόδιο και να μπαίνει σε πιο πραγματικές διαστάσεις.
    Η διαφορά ίσως είναι στον τρόπο που αντιμετωπίζουμε αυτη την πιθανή "κουτσουκέλα". Όπως λέγαμε και τις προάλλες, εγώ μπορώ να το κατανοήσω ως ένα λάθος ανθρώπινο κι αυτό μέσα στα τόσα άλλα που μπορει να κάνω κι εγώ, ενώ εσύ αυτό δεν το δέχεσαι ως λάθος, το θεωρείς την απόδειξη ίσως οτι αυτό που ζεις δεν είναι αληθινό. Εγώ συνειδητά επιλέγω να μπω σε αυτό μανιακό επεισόδιο όπως λες, όχι νομίζοντας πως θα ναι τέλειο, αλλά θεωρώντας πως τα όποια λάθη του δεν θα με νοιάξουν, δεν θα μου αλλάξουν αυτό που νιώθω, δεν θα αμαυρώσουν την ευτυχία που ένιωσα εγώ, ότι κι αν κάνει ο άλλος.
    Στην τελευταία μου σχέση πχ το τέλος ήταν πολύ τραυματική εμπειρία για μένα κι ας μη δεν είχε το στοιχείο της απάτης. Σου δίνω τον λόγο μου πως δεν το μετάνιωσα στιγμή! Ότι κι αν κάνει ο άλλος, κι ο μεγαλύτερος μαλακας να αποδειχθεί, εγώ αυτό που ένιωσα δεν αλλάζει, δεν θα έπαιρνα πίσω ούτε μια στιγμή.

Αν δεν επιλέξεις να αφεθείς πραγματικά πάντως - πράγμα καθόλου εύκολο- ρισκάροντας να πιαστείς και κοροιδο και να πονέσεις, δεν πρόκειται να το ζήσεις ποτέ, κι ούτε θα το καταλάβεις όσο κι αν στο λένε. "οικειοθελής παράδοση όπλων στα χέρια αγαπημένου εχθρού" διάβασα κάπου για τον έρωτα και με βρίσκει απόλυτα σύμφωνη.

Βέβαια ξαναλέω, οτι μιλώ εκ του ασφαλούς με την έννοια οτι δεν ξέρω αν θα ήμουν τόσο "μάγκας" αν με είχε προδώσει κάποιος τόσο πολύ και το μάθαινα. Εκεί είναι το πιο δύσκολο νομίζω να μπορέσεις να βρεις ξανά την ισορροπία σου και να μην χάσεις την πίστη σου.

Senior Member
    Εγώ γίνομαι εξωγήινος όταν ερωτεύομαι κ δεν αλλάζω τίποτα ούτε κι εγώ ότι κ να κάνει ο άλλος
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Page 6 of 24 FirstFirst ... 4567816 ... LastLast