Results 76 to 90 of 188
-
14-07-2017, 17:34 #76
Ακομα και στις ερωτικες σχεσεις που ξεκινανε πιο ηρεμα και ο ερωτας και η αγαπη αναπτυσσονται πιο σταδιακα, η ανυπομονησια υπαρχει εξαρχης. Σκεφτεσαι τις στιγμες, τις ανακυκλωνεις, αναρωτιεσαι, κανεις σεναρια..
Ας μην ειναι το πυροτεχνημα του μεγαλου ερωτα απο την αρχη (btw το εχω ζησει και οσο υπερλαμπρο και μαγευτικο ειναι οταν σκαει τοσο αποτομα μπορει να σβησει), αλλα οχι να ειναι και αδιαφορο. Κριμα κι αδικο και για σενα και για αυτον τον τυπο, χαραμιζεστε
- 14-07-2017, 18:07 #77
Οι ανθρωποι και ειδικα οι γυναικες που ψαχνουν να βιωσουν τον μεγαλο ιδανικο ερωτα, εχω την εντυπωση πως ειναι ενα απωθημενο, ενα κενο χαραγμενο μεσα στη ψυχη τους.
Οταν ομως τον ζησεις, επειδη τον εχεις στο μυαλο σου απολυτα εξιδανικευμενο, θα φας σφαλιαρα, θα προσγειωθεις στη πραγματικοτητα και πιθανον να φερθεις αλλοπρόσαλλα, υστερικα, οριακα, η οπως αλλιως διαταραγμενα σου βγει, καθως θα αντιληφθείς οτι ο μεγαλος σου ερωτας που περιμενες τοσα χρονια.... εχει και τη δικη του ζωη, τους φιλους του, τα χομπυ του να ασχοληθει!
Η συνεχεια εξαρταται ποσο δυνατη εισαι, η θα το εκμεταλλευτεις προς οφελος σου και θα γινεις πιο ωριμη και ολοκληρωμενη, η θα καταληξεις εδω μεσα να ζητας συμβουλες και χαπια.
14-07-2017, 18:27 #78
Σκεφτικες να δεις ποιο σοβαρα τον φιλο που κανει για φιλο γιατι ειναι ψυχουλα και οχι για γκομενο.Πιστευω μονο αυτοι μπορουν να σε αγαπησουν πραγματικα.Αυτοι που φιλικα καθονται και σε ακουνε και σε συμβουλευουν.Και οχι αυτος που θα σε παρει με το αμαξι να φατε στο τελειο μαγαζι.
14-07-2017, 18:33 #79
Αφού τους δίνεται η αγάπη κ δεν την θέλουν δεν την υπολογίζουν καθόλου
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
14-07-2017, 21:03 #80Miliva21GuestΚαταρχας σας ευχαριστω ολους φιλοι μου που συμμετεχετε και με κανετε να σκεφτομαι με τις αποψεις σας....συμφωνω στα περισσοτερα που λετε....
Απλα αυτο που λεω ειναι οτι ....δεν ερωτευομαι ευκολα....δε βρισκω ευκολα ανθρωπο να με ελκυει τοσο πολυ που να ανυπομονω να ξανασυναντηθουμε....που να τον σκεφτομαι και να τον θαυμαζω........δν ταυτιζομαι τοσο ευκολα..............
Οσον αφορα το παιδι που γντ κτ.......ναι φιληθηκαμε πρωτη φορα και μετα για μερες δεν το σκεφτηκα.....ουτε περιμενα ν ξανασυναντηθουμε.........ομως ειναι γλυκουλης....με προσεγγισε ωραια...ειμαι μονη μου σχεδον δυο χρονια.......θα μπορουσα να πω οτι περναμε καλα........αλλα οκει ναι δεν ειναι το "ουαου"......ομως να σας πω και κτ αλλο .......μπορει να ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθω πραγματα να ζησω πραγματα....να εξερευνησω πραγματα που το εχω αναγκη......
Σκεφτομαι...για ποιο λογο να απορριπτω ανθρωπους στη ζωη μου.....οι οποιοι θ μπορουσαν να μου δωσουν και να δωσω και γω κτ....? Οτιδηποτε....?.....φοβαμαι να κατσω στη γωνιτσα μου και να απορριπτω τους αλλους επδ δεν ενθουσιαζομαι με την μια ...και να περιμενω τον μιστερ "σβηνω ...χανομαι..πεθαινω....τωρα".... γτ μπορει και να μην ερθει ποτε....και τα χρονια θα περνανε....θα εχω χασει τα νιατα μου χωρις να εχω ζησει........οντας η περιεργη που ψαχνει κτ δυσκολο...μου αρεσει το παιδι...αλλα οχι δεν ξετρελαινομαι...και αν μ λεγατε οτι θα μπορουσα να τον ερωτευτω...θα φοβομουν στο σεναριο αυτο....
Δεν ξερω γτ σκεφτομαι ετσι....δεν μπορω να με καταλαβω....μεσα μου τα πραγματα σ αυτο ειναι ασπρο μαυρο......θελω κτ εντονο ...που ουτε εγω η ιδια δεν ξερω το γιατι....???? Ποια ειναι η αναγκη μου κ τα κενα μου..... .....κ ενω το θελω νομιζω οτι το σαμποταρω............
14-07-2017, 21:04 #81Miliva21GuestΜηπως σκεφτομαι τα παντα υπερβολικα και δεν πρεπει....??
14-07-2017, 22:33 #82
Βρε συ...περνας καλά μαζί του; Όταν βγαίνετε πχ, περνάς καλά; Σε κάνει να γελάς, να νιώθεις άνετα, να διασκεδάζεις; Ξέχνα το γκομενικό, σαν φιλαράκι, αν σε κάνει να περνάς καλά, αν νιώθεις οτι μπορείς να κουβεντιάσεις μαζί του και να μάθεις δυο πράγματα;
Αν ισχύει αυτό προχώρα!
Αν το νιώθεις σαν συμβιβασμό όμως και εντελώς αδιάφορο όπως το γραψες πριν, νομίζω δεν έχει νόημα, θα σε κάνει να νιώσεις χειρότερα με τον εαυτό σου αν συνεχώς σκέφτεσαι οτι συμβιβάζεσαι.
14-07-2017, 23:31 #83
Bρε μιλιβα τωρα μας τα μπερδευης λιγο.τελοσπαντων οπως λεει και η ελισαβετ αν περνας καλα μαζη του τοτε προχορα.αν παλι αν παλι εισαι μαζη του αλλα μεσα σου αισθανεσε καποιο κενο τοτε καντην.απτην αλλη σωστο ειναι αυτο που λες για εμπειριες.οπως και να εχει εσυ θα δωσεις την πιο σωστη αποφαση
14-07-2017, 23:33 #84
15-07-2017, 02:16 #85
Δεν εισαι εξαιρεση. Δεν ειναι ευκολο. Δεν εισαι κατι διαφορετικο. Και μια ματια σε αναλογα νηματα στο φορουμ να ριξεις, θα δεις ποσος κοσμος ταλαιπωρειται επειδη δεν ειναι κατι που συμβαινει ευκολα.
Οσον αφορα το παιδι που γντ κτ.......ναι φιληθηκαμε πρωτη φορα και μετα για μερες δεν το σκεφτηκα.....ουτε περιμενα ν ξανασυναντηθουμε.........ομως ειναι γλυκουλης....με προσεγγισε ωραια...ειμαι μονη μου σχεδον δυο χρονια.......θα μπορουσα να πω οτι περναμε καλα........αλλα οκει ναι δεν ειναι το "ουαου"......ομως να σας πω και κτ αλλο .......μπορει να ειναι μια καλη ευκαιρια να μαθω πραγματα να ζησω πραγματα....να εξερευνησω πραγματα που το εχω αναγκη......
Σκεφτομαι...για ποιο λογο να απορριπτω ανθρωπους στη ζωη μου.....οι οποιοι θ μπορουσαν να μου δωσουν και να δωσω και γω κτ....? Οτιδηποτε....?.....φοβαμαι να κατσω στη γωνιτσα μου και να απορριπτω τους αλλους επδ δεν ενθουσιαζομαι με την μια ...και να περιμενω τον μιστερ "σβηνω ...χανομαι..πεθαινω....τωρα".... γτ μπορει και να μην ερθει ποτε....και τα χρονια θα περνανε....θα εχω χασει τα νιατα μου χωρις να εχω ζησει........οντας η περιεργη που ψαχνει κτ δυσκολο...μου αρεσει το παιδι...αλλα οχι δεν ξετρελαινομαι...και αν μ λεγατε οτι θα μπορουσα να τον ερωτευτω...θα φοβομουν στο σεναριο αυτο....
Μπα δε θα μπορουσες να τον ερωτευτεις, μην αγχωωνεσαι για αυτο το σεναριο, δεν παιζει. Μιλας για αυτον σα να ειναι το απολυτο τιποτα. Σα ειναι καποιο κακομοιρο παιδακι που ισως να εχει καποια χρησιμοτητα σαν πατεριτσα, αλλα μπορει ουτε καν. Βασικα, ηθελα να σε ρωτησω, ειναι μικρος? Ή μικροτερος σου? Και η σχεση ειναι απο αποσταση? Γιατι μιλας γενικως με υποκοριστικα γιαυτον σα να ειναι μικρουλης ή φλωρακος ή αβουλο ανθρωπακι ή κατι τετοιο τελοσπαντων. Και επισης βρισκοσαστε σπανια, οποτε μενετε μακρια? Και ειπες οτι ακομη δεν εχετε κανει σεξ. Εσυ δεν προχωρας ή αυτος? Φιλαει ωραια? Δεν μπορω να φανταστω να φιλιεστε και να μη θελετε να κανετε σεξ. Υποθετω οτι το φιλι του για σενα ειναι σα να φιλας τοιχο για να μη σου ξυπναει ουτε καν σωματικη επιθυμια.
Δε μιλαμε για χλιαρη σχεση που μπορει να ανεβει σταδιακα, μιλαμε για πολικο ψυχος. Σορρυ κιολας :)
Παραδεχομαι οτι και μενα καποτε ενα παιδι με ειχε χρησιμοποιησει σαν πατεριτσα για να ξεπερασει ενα χωρισμο και να ζησει την εμπειρια, αλλα τουλαχιστον υπηρχε επιθυμια, πολυ εντονη κιολας, δεν κρατιοταν ουτε αυτος κι ας μην ηταν πραγματικα ερωτευμενος μαζι μου.
15-07-2017, 06:54 #86
15-07-2017, 11:34 #87
Δεν τα συμπερανα, υποθεσεις ειναι απο κατι που πιανω στον αερα απο τον τροπο που εκφραζεται, εξου και οι ερωτησεις, ειναι υποθεσεις και ερωτησεις οχι συμπερασματα.
Τι να πω.....συμβιβασμος με καποιον που ειτε κανεις ερωτα μαζι του ειτε οχι ειναι το ιδιο κ το αυτο....με καποιον που ειτε εισααζι του ειτε οχι....δν βλεπεις διαφορα.....καλα ετσι το βλεπω τλκ.....Τωρα ομως με βλεπω ξανα να πηγαινω με τη λογικη .............καλο παιδακι.....ικανοποιητικη επικοινωνια....ευχαριστη παρεα........καλο κομματακι εμφανισιακα....βουρ....κ οτι γινει.......Ναταλια ακους?....θυμασαι που ελεγες οτι φοβος σου ειναι μη σε πλησιασει καποιος απλα γ να περασει την ωρα του εχοντας τα ματια του ακοιχτα ανα πασα στιγμη να βρει κατι αλλο...καλυτερο..?? Και οτι υπαρχουν πολλοι αντρες που το κανουν αυτο....?
Δεν ειναι ωραιο αυτο....αλλα τωρα βλεπεις το κανω κ γω...γ δευτερη φορα....Κατι γντ με μενα κ ενα παιδι εδω κ λιγες εβδομαδες.......απλα δν εχει καμια σχεση με αυτο που εχω στο μυαλο μου ως εξιδανικευμενο..........δεν εχω κολλησει....ουτε εχω ξετρελαθει μεχρι τωρα...........αφου φασωθηκαμε πρωτη φορα πριν καποιες μερες κ μετα ουτε καν το σκεφτομουν κ το αναπολουσα....κουκουρουκου στο κοσμο μου....αδιαφορια.....Οσον αφορα το παιδι που γντ κτ.......ναι φιληθηκαμε πρωτη φορα και μετα για μερες δεν το σκεφτηκα.....ουτε περιμενα ν ξανασυναντηθουμε.........ομως ειναι γλυκουλης....με προσεγγισε ωραια...
15-07-2017, 12:30 #88Miliva21GuestΛοιπον μισο λεπτο...γτ νομιζω οτι χρησιμοποιουμε λαθος λεξεις..πατεριτσα δεν ειναι σε καμια περιπτωση......γτ ουτε εξαρτηση εχω παθει ...ουτε φοβαμαι να μεινω μονη....δυο χρονια σχεδον ημουν ελευθερη κ δν ειχα θεμα ουτε εχω.....ουτε τον θελω για να ξεπερασω κτ αλλο....οποτε η λεξη πατεριτσα δν μας κανει....
Απλα θελω να δοκιμασω κτ μαζι του.........να ζησω...πες εστω γ την εμπειρια.....
Μικροτερος μου ειναι...κατα εναμιση χρονο.....φαντασου οτι κ τους συνομηλικους μου τους βλεπω σαν μικρα......:P........με ξενερωνει λιγο να παιρνω ρολο μαμας παιδιου στη σχεση ειναι η αληθεια ......ηταν ο ιδιος ρολος κ με τον πρωην μ...ειχα τον αερα οτι εχω το πανω χερι οταν τον ειχε γνωρισει η μανα μου τον πρωην...μου ειχε πει..καλο παιδι φαινεται...αλλα ειναι παιδακι....οι γυναικες ωριμαζουν πιο γρηγορα .....το ιδιο ισως θ ελεγε κ τωρα.....
Απλα εδειξε ενδιαφερον...και με ωραιο τροπο....περναω καλα μαζι του....ειναι ευχαριστη παρεα...και θα ηθελα να δω που θα παει αυτο...αλλα κ να το ζησω ........οσο γ το σεξουαλικο απλα δν εχουμε φτασει εκει ...δν ειχαμε την ευκαιρια κ δν εχουμε βγει πολλες φορες ειναι καινουριο.....
ετσι ειναι η μοιρα των σχεσεων των ανθρωπων....ή ετσι πιστευω εγω τουλαχιστον.... αυτος ή αυτη που σε ενθουσιαζει παρα πολυ σε γραφει........αυτος ή αυτη που θα ηθελες να κανεις κτ δεν σ καθεται οπως το θες....και στο τελος αυτοι που σε πλησιαζουν με τον τροπο π θες ειναι αυτοι που σ αρεσουν λιγοτερο .......δν νμζ να τυχαινει μονο σε μενα ετσι..??
Καποτε ειχα διαβασει πως οι πιο εμπειρες γυναικες κανουν παιχνιδι μονο με τους αντρες που δειχνουν ενδιαφερον και που ειναι στις επιλογες τους αδιαφορωντας γ τους υπολοιπους.....καλα ..και να μη το διαβαζα ...ετσι πλεον παιζω κ γω......οπως ειπωθηκε απο αλλο μελος σε προηγουμενη απαντηση στο θεμα μου...(αν θυμαμαι καλα) ειναι οτι οι αντρες ή σε απορριπτουν με τη πρωτη ή σε αποδεχονται.....ή τους κανεις δλδ γ σχεση ή οχι...ενω οι γυναικες μπορουν ν δεθουν κ στη πορεια............εγω μεχρι τωρα πιστευω οτι ισχυει αυτο...οτι δλδ οποιος αντρας που θες δν σε δει γ σχεση με τη πρωτη δεν θα σε δει ποτε..οποτε ποιος ο λογος να κηνυγησεις αυτον που θες εσυ......?? Γενικα το λεω.....οχι οτι υπαρχει κτ τωρα.....
Τεσπα οπως κ ν χει θα δοκιμασω γ την εμπειρια οπως ειπα....απλα δν ξερω γτ νιωθω τοσο μπερδεμενη σ αυτα τα πραγματα..κ ενω ειμαι ενα γλυκο ...ευαισθητο κ συναισθηματικο κοριτσι.....στη πραξη βγαζω μια συγκρατημενη κ ψυχρη σταση......τωρα βεβαια που το σκεφτομαι ετσι ειμαι σε ολα...
Με επιασε παραληρημα ............
15-07-2017, 12:31 #89
15-07-2017, 13:14 #90
Οποιος περιμενει να βρει εναν ερωτα τυπου Χολιγουντ ή Ντισνει θα απογοητευτει...
Αλλιως κυλανε οι σχεσεις στον πραγματικο κοσμο.
Ας σκεφτει ο οποιοσδηποτε ποσες σχεσεις εκανε μικρος οντας φουλ ερωτευμενος και ποσο ναυαγησαν αυτες οι σχεσεις και μας γεμισαν απωθημενα και θυμο.
Ο ερωτας ειναι ενα ωραιο συναισθημα αλλα ειναι ακριβως αυτο: συναισθημα. Δεν ειναι το παν.