Results 61 to 75 of 105
Thread: Μερικοί το έχουν τερματίσει!
-
26-07-2017, 21:14 #61
- 26-07-2017, 21:40 #62
Δεν νομιζω οτι φορτωνεται καθολου στους αλλους. Δεν ειναι ζευγαρι οι αλλοι για να θελουν την ησυχια τους. Παρεα ηταν ολοι μαζι. Τωρα αν τον εχουν βρει αποδοπομπιαιο τραγο για να ξεσπανε τα προβληματα τους δεν φταιει ο PositiveWave καθολου, μονο που τους εμπιστευτηκε. PositiveWave μην ακους κανεναν προχωρα θα βρεις αληθινους φιλους. Γιωργο κι εμενα με νοιαζει πολυ τι θα πουν οι αλλοι και λενε και πολλα αλλα δεν φταιω εγω αυτο ουτε ο Positive οι αλλοι φταινε που ειναι κακεντρεχεις και μικροψυχοι.
26-07-2017, 21:52 #63
26-07-2017, 21:58 #64
[QUOTE=απογοητευμένη;683225]Δεν νομιζω οτι φορτωνεται καθολου στους αλλους. Δεν ειναι ζευγαρι οι αλλοι για να θελουν την ησυχια τους. Παρεα ηταν ολοι μαζι. Τωρα αν τον εχουν βρει αποδοπομπιαιο τραγο για να ξεσπανε τα προβληματα τους δεν φταιει ο PositiveWave καθολου, μονο που τους εμπιστευτηκε. PositiveWave μην ακους κανεναν προχωρα θα βρεις αληθινους φιλους. Γιωργο κι εμενα με νοιαζει πολυ τι θα πουν οι αλλοι και λενε και πολλα αλλα δεν φταιω εγω αυτο ουτε ο Positive οι αλλοι φταινε που ειναι κακεντρεχεις και μικροψυχοι.[/QUOTE]
και εγω τι λεω?λεω τιποτα αντιθετο??και εγω αυτο ακριβως δεν αναλυω?αυτο ακριβως δεν λεω?
οσο για το φορτωμα δεν το λεω με αυτην την εννοια.το ξερω οτι ηταν ολοι μαζη παρεα.
μια φορα φορτονομαστε χωρις να το θελουμε για να ακριβολογο οι αλλοι μας θεωρουνε κολιτσιδα,
ολα αυτα δεν τα λεμε για να κατηγορησουμε αλλα για να βοηθησουμε.αν νομιζεις οτι μπηκα για να κατηγορησω τοτες οκ.τι να πω.
26-07-2017, 22:01 #65
Απογοητευμένη, αυτό που δεν μου άρεσε, ήταν ότι εγώ ήμουν στην "εξορία" και οι άλλοι στην παρέα, στο ενδιαφέρον, στις συζητήσεις. Ότι σιωπηρά, έγινα ανεπιθύμητος, χωρίς να ξέρω το γιατί.
Και ενώ εκείνοι έκαιγαν τη γέφυρα που μας ένωνε, εγώ προσπαθούσα να χτίσω μια νέα από δίπλα. Πολύ φιλόδοξο το σχέδιό μου και μόλις έφτασα στην όχθη τους, μου είπαν: "Τι θες εδώ ρε φίλε; Δε θέλουμε!" Αυτή είναι η διαφορά.
Μου θυμίζεις σε τι πράγμα είχες σπαστεί; Τι θέμα ήταν; Μπορεί τελικά να είχα και άδικο, που ξέρεις..Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
26-07-2017, 22:13 #66
[QUOTE=giorgos35;683229]Αυτη την εντυπωση μου δωσατε μερικοι τωρα μπορει να κανω και λαθος. Εσυ γενικα δεν κατηγορεις απο οτι εχω παρατηρησει η δεν κατηγορεις εντονα αλλα τωρα διαβασα καποια πραγματα και ηθελα να πω τη γνωμη μου κακο εκανα; Απλα ετσι πιστευω εγω οτι δεν φταιει ο PositiveWave αλλα οι αλλοι.
26-07-2017, 22:15 #67
Αυτο λεω ησουν ο αποδιοπομπιαιος τραγος της υποθεσης σε χρησιμοποιησαν για να ειναι αυτοι καλα!! Στο αλλο θεμα που σου λεω ειναι με μια κοπελα που εγραφε οτι τα εκανε μανταρα ειχες μεν δικιο σε καποια σημεια αλλα σε αλλα υπερεβαλες γιατι κι εγω παλιοτερα μπορει να επαιρνα ιδια θεση με σενα να ημουν αυστηρη ισως στην ηλικια σου αλλα τωρα κοιτωντας το πιο ωριμα ξερω οτι ειναι ανθρωπινα τα λαθη και ειδικα στις μεγαλες ηλικιες που περναμε περισσοτερα. Δεν ξερω διορθωσε με αν κανω λαθος.
26-07-2017, 22:24 #68
Δεν ξέρω τι ρόλο βάραγα, το θέμα είναι ότι μέσα μου δε θέλω να ξαναδώ τέτοια φάρα ανθρώπων στα μάτια μου...
Ααα, θυμήθηκα. Ήταν εκείνη η κοπέλα που τα είχε με ένα καλό παιδί και ήθελε να τον χωρίσει για να γυρίσει στον πρώην... Τι να λέμε...
Να ξέρεις πως καλώς ή κακώς η υπερβολή είναι βαθιά ριζωμένη στο DNA μου! Αυτή η υπερβολή με έχει κάνει να αγγίξω πολλές φορές τη κορυφή, αλλά και να φτάσω στα έγκατα της Γης και να καίγομαι.Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
26-07-2017, 22:37 #69
Καλα κι εμενα το ιδιο μη νομιζεις, παρομοια σκεφτομαστε σε μερικα θεματα απλως σε αυτο το θεμα εγω δεν ημουν τοσο αυστηρη γιατι τα λαθη ειναι ανθρωπινα! Και στις σχεσεις ολα ειναι ρευστα, ειναι ποιον θελει η καρδια σου πραγματικα. Αλλα στο θεμα αυτο το δικο σου ρε παιδι μου πολυ μ........ οι φιλοι σου καλυτερα που τους ξεκοψες θα βρεις αλλους καλυτερους μπορει τωρα μπορει σε τρια χρονια αξιζει τον κοπο ομως να ψαξεις παρα να μεινεις σε αυτους......
26-07-2017, 22:45 #70
Πραγματικά, έρχονται τα πάνω κάτω στις σχέσεις και δεν είναι όλα τόσο ανελαστικά.
Στην περίπτωσή μου, να σου πω κάτι: Ούτε νεκρός δεν κάνω παρέα ξανά με τέτοια άτομα. ΜΠΕΣΑ.
Όσο για τις νέες γνωριμίες, έρχονται κάθε μέρα. Δεν γίνεται να είμαι ο μόνος "μόνος"! Θα υπάρχουν και άλλοι που θα θέλουν παρέα.
Και ειδικά σε συλλόγους, γυμναστήρια, φιλανθρωπικές-εθελοντικές οργανώσεις, οι ευκαιρίες είναι πολλές για γνωριμίες. Συνεπώς, δεν έχω να φοβάμαι ότι θα μιλάω με το φεγγάρι...Κάνε την αδυναμία σου, ΔΥΝΑΜΗ.
26-07-2017, 22:52 #71
26-07-2017, 22:52 #72
27-07-2017, 00:16 #73
[QUOTE=απογοητευμένη;683233]οχι δεν εκανες κακο.καλα εκανες γιαυτο ειμαστε εδω για να λεμε τη γνωμη μας αλλα και για να ακουμε γνωμες.οχι δεν κατηγορω γενικοτερα ισως καποιες φορες επισυμενο καποια λαθη οταν βλεπω.αυτο δεν ειναι κατηγορια αλλα ας πουμε οτι ειναι προσπαθεια για να βοηθησω.ισως καποιες φορες να τα λεω λιγο χυμα η σταρατα το κανω καμια φορα γιατι πιστευω οτι ετσι θα βοηθησω περισοτερο.
αναλογα την περιπτωση
27-07-2017, 00:49 #74
εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι ειχες διαλεξει τετοιους φιλους οπως βλεπεις επιβεβαιωθηκα στο οτι δεν αξιζαν και πολυ συνηθως κολαμε με ανθρωπους ππου μας θυμιζουν κατι τη μητερα μας πχ το πατερα μας τον αδερφο μας κλπ ειναι γνωστο νομιζω αυτο
επισης ειναι συχνο φαιομενο ενας ανθρωπος να εχει φιλους 2 ανθρωπους που ο ενας ειναι το αντιθετο του αλλου και ενω μαζι τους δε τεριαζουν τους συνδεει ενας φιλος...
27-07-2017, 00:50 #75Miliva21GuestΚαταρχας χαλαρωσε κ απολαυσε το υπολοιπο καλοκαιρι.....δεν ξερω τι ειδους ατομα ηταν εκεινοι που σε απομακρυναν ουτε για ποιο λογο εγινε αυτο....ισως να πρεξηγηθηκε κτ ή να παρερμηνευτηκε κτ απο σενα ....να δημιουργησε κουβεντα στη παρεα εν αγνοια σου κ να ηθελαν να σταματησουν επαφες......" τοξικο" γτ να σε πουν χωρις λογο?
Δν ξερω τι παιχτηκε κ τι χαρακτηρες ειναι τα ατομα αυτα...μπορει καποιος να εβαλε λογια.....η αληθεια ειναι οτι τα κουτσομπολια....τα πηγαδακια και οι πλεκτανες ποτε δεν μ αρεσαν ....τα μισουσα ...και αυτα συνηθως υπαρχουν σε παρεες πολλων ατομων οταν κιολας αυτες ειναι επιφανειακες ......
Μη χαλας τη ζαχαρενια σου δεν αξιζει.......αυτοι χανουν....θα τ καταλαβεις στη πορεια..μη χανεις την εμπιστοσυση σ στους ανθρωπους...οταν γνωριζεις καποιον να ανοιγεσαι..να εισαι ειλικρινης και σωστος απεναντι του..να σκεφτεσαι οτι πιθανοτατα ειναι ενας νεος φιλος που θα ειναι διπλα σ γ παντα...αν ομως δεν ειναι ετσι και τελειωσει η φιλια....για διαφορους λογους..μη δινεις σημασια....αφησε τους να φευγουν...μη πληγωνεσαι....μην απογοητευεσαι....μη κρατας κακια...προχωρα...δεστο σαν φυσικο κ επακολουθο...πολυ λιγοι ειναι εκεινοι οι οποιοι θα μεινουν μαζι μας γ παντα........με καποιους δενομαστε σε μια συγκεκριμενη φαση της ζωης μας...κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες κ κταν πλεον παψουν να υπαρχουν αυτες ή καθως μεγαλωνουμε και αλλαζουμε..αλλαζουν και τα γουστα κ οι αναγκες μας...με αλλους κολλαμε ...με αλλους δεν μπορουμε ν βρουμε σημειο επαφης πια....
Ειλικρινα δν αξιζει να χαλιεσαι.....δεν σε εκτιμησαν και αυτο ειναι κακο γ αυτους...δε θες τετοια ατομα στη ζωη σου....να εισαι σωστος κ αυθεντικος παντα κ αυτοι π θ αξιζουν θα τ εκτιμησουν