Ορεξη μεν μικρη διαρκεια δε - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 35
    Junior Member
    Τι να πω παιδια..μου εχει γινει αγχος.δε μπορω να το βγαλω απο το μυαλο μου .σκεφτομαι διαφορα ασχετα κατα τη δειαρκεια αλλα μολις νοιωσω τη θερμοκρασια κ τα υγρα εκει κορυφωνεται το θεμα κ τελειωνω .

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Α) Μπορείς να δοκιμάσεις προφυλακτικά με επιβραδυντικό.
    Β) Η 1η μπορεί να είναι γρήγορη, αλλά μπορείς να εκμεταλλευτείς από τη 2η μέχρι την 6η.
    Γ) Μπορεί να δοκιμάσεις και ξενερωτικές σκέψεις για να επιμηκύνεις το διάστημα. Πχ να σκέφτεσαι τον Άδονη Γεωργιάδη, ή οτιδήποτε άλλο βοηθά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Δ) Μπορείς να χαρίσεις ηδονή και με άλλα μέρη του σώματος, πχ γλώσσα.
    Συμφωνω με ολα εκτος απτο Γ αυτο μπορει να μειωση τη στυση δηλαδη να του πεση.και μετα παει αλλου η βαλιτσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Συμφωνω με ολα εκτος απτο Γ αυτο μπορει να μειωση τη στυση δηλαδη να του πεση.και μετα παει αλλου η βαλιτσα
    Χαχαχα! .

Banned
    εγω θα καθομουν λιγο και μετα θα συνεχιζα με τα χερια

Junior Member
    Τη γλωσσα τη χρησιμοποιω πολυ η αληθεια ειναι..οποτε μετα η αλλη ειναι ετοιμη κ μολις τελειωνω γρηγορα ξενερωνει ..αντε παλι μετα τα ιδια..ειμαι σε απογνωση.το μονο καλο οτι εχω γρηγορη στυση μετα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by simenon View Post
    Τη γλωσσα τη χρησιμοποιω πολυ η αληθεια ειναι..οποτε μετα η αλλη ειναι ετοιμη κ μολις τελειωνω γρηγορα ξενερωνει ..αντε παλι μετα τα ιδια..ειμαι σε απογνωση.το μονο καλο οτι εχω γρηγορη στυση μετα.
    Ξέρεις η σωστή γλώσσα έχει νομαδική συμπεριφορά. Ταξιδεύει παντού, από πάνω μέχρι κάτω!

Junior Member
    Ναι το ξερω γιαυτο κ τη χρησιμοποιω πολυ...σε ολα τα σημεια του σωματος κ μπροστα κ πισω...αλλα δεν αρκει.

Junior Member
    Ειλικρινα το μονο που με εχει σωσει ειναι το αλκοολ.αλλα ελα που δεν πινω...
    Απογνωση.
    Αν μπορει καμια κοπελα να μας πει πως νοιωθει θα το εκτιμησω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by aggelosstr View Post
    Γ) Μπορεί να δοκιμάσεις και ξενερωτικές σκέψεις για να επιμηκύνεις το διάστημα. Πχ να σκέφτεσαι τον Άδονη Γεωργιάδη, ή οτιδήποτε άλλο βοηθά για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
    Μονο μη σου ξεφυγει κανενα "Τι σου κανω Αδωνη!!!" γιατι δε θα προλαβεις να δεις ουτε τη σκια της καθως θα φευγει

Senior Member
    αυτο ειναι το ιδανικο φιλε.εγω χρειαζομε 5 τουλαχιστον να κανω προκαρτικα για νς πετυχω στυση και μιλαμε για μια φορα.
    δοκιμασε αυτο που σε ειπα

Senior Member
    Ειλικρινα το μονο που με εχει σωσει ειναι το αλκοολ.αλλα ελα που δεν πινω...
    Απογνωση.
    Αν μπορει καμια κοπελα να μας πει πως νοιωθει θα το εκτιμησω.
    οι γυναικες δεν μετρανε ουτε τις φορες, ουτε την (τεραστια) διαρκεια. μετρανε μονο την απολαυση.
    και απολαυση σημαινει , χημεια και καλο σεξ.
    ουτε γρηγορο, ουτε αργο, ουτε 15 φορες σαν τα κουνελια..
    βεβαια, μιλαμε για φυσιολογικη διαρκεια.
    αν υπαρχει προωρη εξπερματιση, ειναι προβλημα.
    ΟΜΩΣ, εφοσον μπορεις και θελεις να επαναλαβεις, μου φαινεται παρα πολυ περιεργο που δεν θελει η συντροφος σου.δλδ, ποιο το προβλημα της , αν συνεχισετε? αυτο ειναι πλεον θεμα της σχεσης, οχι ουρολογικο.

δεν καταλαβα καθολου γιατι μας λες υψος, βαρος και οτι εισαι εμφανισιμος. γκομενα ψαχνεις εδω μεσα?

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οι γυναικες δεν μετρανε ουτε τις φορες, ουτε την (τεραστια) διαρκεια. μετρανε μονο την απολαυση.
    και απολαυση σημαινει , χημεια και καλο σεξ.
    ουτε γρηγορο, ουτε αργο, ουτε 15 φορες σαν τα κουνελια..
    βεβαια, μιλαμε για φυσιολογικη διαρκεια.
    αν υπαρχει προωρη εξπερματιση, ειναι προβλημα.
    ΟΜΩΣ, εφοσον μπορεις και θελεις να επαναλαβεις, μου φαινεται παρα πολυ περιεργο που δεν θελει η συντροφος σου.δλδ, ποιο το προβλημα της , αν συνεχισετε? αυτο ειναι πλεον θεμα της σχεσης, οχι ουρολογικο.

δεν καταλαβα καθολου γιατι μας λες υψος, βαρος και οτι εισαι εμφανισιμος. γκομενα ψαχνεις εδω μεσα?
    Κ εγω ειμαι της απολαυσης αλλα οταν νοιωθει πολυ ομορφα η αλλη κ η διαρκεια ειδικα τη πρωτη φορα ειναι μικρη τοτε απογοητευεται.υπαρχουν ομως φορες που συνεχιζουμε κ αλλες οχι.δε ξερω τι να πω πια κ στη προηγουμενη σχεση τα ιδια τραβηξα.(οσο αφορα τα χαρακτηριστικα τα εγραψα για να τονισω το θεμα φυσικης καταστασης κ οχι για γκομενα.καπου διαβασα μηπως φταιει η φυσικη κατασταση.γιαυτο.)

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using E-Psychology Forum mobile app

Senior Member
    Κ εγω ειμαι της απολαυσης αλλα οταν νοιωθει πολυ ομορφα η αλλη κ η διαρκεια ειδικα τη πρωτη φορα ειναι μικρη τοτε απογοητευεται.υπαρχουν ομως φορες που συνεχιζουμε κ αλλες οχι.δε ξερω τι να πω πια κ στη προηγουμενη σχεση τα ιδια τραβηξα.(οσο αφορα τα χαρακτηριστικα τα εγραψα για να τονισω το θεμα φυσικης καταστασης κ οχι για γκομενα.καπου διαβασα μηπως φταιει η φυσικη κατασταση.γιαυτο.)

το οτι λες οτι εισαι (κατα τη γνωμη σου) εμφανισιμος, ειναι θεμα φυσικης καταστασης?
    τεσπα.
    φυσικα και ειναι προβλημα η προωρη εξπερματιση και λυνεται ειτε με γιατρο ειτε με ψυχολογο, αναλογα με το αν υπαρχουν οργανικα αιτια η οχι.
    γιατρος θα στο πει αυτο αφου εχεις και ιατρικο ιστορικο, σχετικο.

λογικο να απογοητευεται αν ειναι πολυ μικρη η διαρκεια. αλλα αν σε θελει, δεν θα δυσαρεστειται κιολας που θελεις να συνεχιζετε.
    αυτη δεν θελει δλδ? κατι δεν παει καλα.
    εκτος αν δεν μιλαμε για καποια λεπτα, αλλα για καποια δευτερολεπτα, πια..

Junior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    το οτι λες οτι εισαι (κατα τη γνωμη σου) εμφανισιμος, ειναι θεμα φυσικης καταστασης?
    τεσπα.
    φυσικα και ειναι προβλημα η προωρη εξπερματιση και λυνεται ειτε με γιατρο ειτε με ψυχολογο, αναλογα με το αν υπαρχουν οργανικα αιτια η οχι.
    γιατρος θα στο πει αυτο αφου εχεις και ιατρικο ιστορικο, σχετικο.

λογικο να απογοητευεται αν ειναι πολυ μικρη η διαρκεια. αλλα αν σε θελει, δεν θα δυσαρεστειται κιολας που θελεις να συνεχιζετε.
    αυτη δεν θελει δλδ? κατι δεν παει καλα.
    εκτος αν δεν μιλαμε για καποια λεπτα, αλλα για καποια δευτερολεπτα, πια..
    Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κ ποιος απο τους δυο.γιατρος η ψυχολογος ειναι καταλληλος. Ο γιατρος υποτιθεται οτι μου το ελυσε με την αγωγη αλλα δεν εγινε κατι.σε ψυχολογο δεν εχω παει.αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι μακροχρονιο να λυθει.
    Το θεμα το εθεσα αν καποιος εχει το ιδιο θεμα εδω στο φορουμ κ αν το εχει λυσει.επαναλαμβανω δε ψαχνω γνωριμια εδω μεσα.αλλα λυση σε αυτο που με απασχολει.
    Δεν λεω οτι δε με θελει η σχεση μου αλλα ειλικρινα η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει σε αυτο το κομματι.
    Επισης δεν ειπα δευτετολεπτα αλλα λεπτα(περιπου

Senior Member
    Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω κ ποιος απο τους δυο.γιατρος η ψυχολογος ειναι καταλληλος. Ο γιατρος υποτιθεται οτι μου το ελυσε με την αγωγη αλλα δεν εγινε κατι.σε ψυχολογο δεν εχω παει.αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι μακροχρονιο να λυθει.
    Το θεμα το εθεσα αν καποιος εχει το ιδιο θεμα εδω στο φορουμ κ αν το εχει λυσει.επαναλαμβανω δε ψαχνω γνωριμια εδω μεσα.αλλα λυση σε αυτο που με απασχολει.
    Δεν λεω οτι δε με θελει η σχεση μου αλλα ειλικρινα η αυτοπεποιθηση μου εχει πεσει σε αυτο το κομματι.
    Επισης δεν ειπα δευτετολεπτα αλλα λεπτα(περιπου

εγω απαντησα με παραθεση στο ερωτημα σου "τι θα ελεγαν καποιες γυναικες", οχι ως παθων..
    για το ιδιο το προβλημα, δεν το ειχα ποτε σε καποια σχεση, μονο σε καποια γνωριμια πριν 100 χρονια, αλλα εκει μιλαμε για μεγαλο προβλημα.. και δεν την συνεχισα την γνωριμια.

ο γιατρος που σε παρακολουθει, συνεδεσε το προβλημα που μας λες με το ιατρικο θεμα που ειχες τοτε, η ειναι δικη σου σκεψη?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast