Θέλω απόψεις όλων των μελών, παρακαλώ, όλων! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 47
    Banned
    Quote Originally Posted by Έρις View Post
    Δεν μου αρέσει καθόλου το θέμα που άνοιξες. Βασικά θεωρώ ότι σου κάνει κακό κι επίσης με κάνεις να πιστεύω ότι με τον ίδιο τρόπο λειτουργείς και στη ζωή σου. Δημιουργείς ένα πρόβλημα που δεν υπάρχει. Το σημαντικό είναι, εσύ τι θέλεις να κάνεις κι όχι τι θα σου πουμε εμείς να κάνεις, που ουσιαστικά είμαστε άγνωστοι. Αν το να βρίσκεσαι εδώ σου κάνει καλό, μείνε, αν έχεις βαρεθεί κι αν έχεις βαρεθεί και τα παιδιά, φύγε. Η ζωή σου βρίσκεται κάπου εκεί έξω, στο forum δεν χρειάζεται να καταναλώνεις τόσο πολύ ενέργεια.
    Δεν είναι δημιουργώ με αυτό το θέμα πρόβλημα, είναι μια ερώτηση, με αφορμή ενός μέλους, που δεν με χαρακτήρισε, αλλά πειράχτηκε και πιστεύω ότι δεν είναι ο μόνος, από όλη αυτή την κατάσταση με το θέμα. Αν λοιπόν, δεν κάνω για εδώ, πείτε το. Είμαι άνθρωπος, που θέλω να δίνω λόγο και άποψη στον άλλον/άλλη, γενικά, όχι μόνο για αυτό το θέμα. Έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος, άσχετα αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν εξαρχής.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Έκανα μια πολύ εύκολη ερώτηση και το μόνο που κάνεις, είναι να ειρωνευτείς; Εγώ για εσένα το λέω για να μην αυτοεξευτελίζεσαι και για να κρατάς ένα πιο σοβαρό προφίλ. Βάζεις τον ψυχικό θυμό σου, να υπερτερεί στην ψυχοσύνθεσή σου και αυτό δεν είναι καλό. Δεν με ενδιαφέρει, αν συμφωνούμε ή όχι, με ενδιαφέρει εμένα ο άνθρωπος. Το αν θέλεις να κάνεις θέμα για να φύγω, απειλώντας με, και πάλι δεν αρμόζει στην συμπεριφορά σου. Καλή συνέχεια και σε εσένα
    οχι, δεν θελω να κανω θεμα για να φυγεις, γιατι δεν με ενδιαφερει αν θα φυγεις.
    ουτε αν θα μεινεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    οχι, δεν θελω να κανω θεμα για να φυγεις, γιατι δεν με ενδιαφερει αν θα φυγεις.
    ουτε αν θα μεινεις.
    Τότε γιατί συμμετέχεις, στο θέμα μου, αν δεν σε ενδιαφέρει; Θέλω τις απόψεις όλων των μελών, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, μην απαντάς, δεν χρειάζεται να περνάς σε απειλές και ειρωνείες. Είσαι καλό παιδί και το ξέρω, οπότε δεν σου αρμόζει, αυτό το "φόρεμα", που έχεις βάλει, το φόρεμα με το σκληρό προσωπείο, άσχετα τι έχεις περάσει. Φιλικά

Senior Member
    Δεν είναι δημιουργώ με αυτό το θέμα πρόβλημα, είναι μια ερώτηση, με αφορμή ενός μέλους, που δεν με χαρακτήρισε, αλλά πειράχτηκε και πιστεύω ότι δεν είναι ο μόνος, από όλη αυτή την κατάσταση με το θέμα. Αν λοιπόν, δεν κάνω για εδώ, πείτε το. Είμαι άνθρωπος, που θέλω να δίνω λόγο και άποψη στον άλλον/άλλη, γενικά, όχι μόνο για αυτό το θέμα. Έτσι λειτουργώ σαν άνθρωπος, άσχετα αν κάποιοι δεν το κατάλαβαν εξαρχής.
    Βασικά εννοώ ότι δημιουργείς πρόβλημα στον εαυτό σου, όχι σε εμας. Κυριολεκτικά, σπαταλάς το χρόνο σου και ρωτάς αγνώστους αν θέλουν να παρεβρεθούν μαζί σου στον ίδιο ιστότοπο. Γιατί; .... Τι φάση είναι αυτή; .... Εγώ δεν χρειάζομαι απάντηση στην ερώτηση αυτή, με τον εαυτό σου συζήτα το.

Senior Member
    Τότε γιατί συμμετέχεις, στο θέμα μου, αν δεν σε ενδιαφέρει; Θέλω τις απόψεις όλων των μελών, αλλά αν δεν σε ενδιαφέρει το θέμα, μην απαντάς, δεν χρειάζεται να περνάς σε απειλές και ειρωνείες. Είσαι καλό παιδί και το ξέρω, οπότε δεν σου αρμόζει, αυτό το "φόρεμα", που έχεις βάλει, το φόρεμα με το σκληρό προσωπείο, άσχετα τι έχεις περάσει. Φιλικά
    παλι δεν καταλαβες τι ειπα...

για να απανταω, προφανως με ενδιαφερει να πω την αποψη μου και την ειπα ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, πιστευω.
    ισως εισαι ο μονος που δεν καταλαβες.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?

Senior Member
    Φυσικά και έχει ο καθένας την άποψή του. Απλά με ενόχλησε και το λέω ανοιχτά, ότι δεν συμμετείχαν πολλά μέλη στο τελευταίο θέμα μου ή αντιμετωπίζομαι με εχθρότητα, καθώς όπως υποστηρίζει το παραπάνω μέλος που ανέφερα, είμαι και ένας από αυτούς που κατέστρεψαν ένα θέμα, οπότε σας ρωτάω ξεκάθαρα, αν θέλετε να μείνω ή να φύγω. Αν η πλειοψηφία, είναι να φύγω, τότε την επόμενη μέρα έχω στείλει email, διαγραφής και αυτό το λέω, με το χέρι στην καρδιά και δεν κάνω καμία πλάκα.
    Αν δεις τα θεματα μου πολλα εχουν λιγες απαντησεις. Αυτο δεν λεει οτι δεν με γουσταρουν. Πολλα ειναι δυσκολα να απαντηθουν κ χανονται.
    Προσωπικα με καθε ειλικρινια οσο ειμαι εδω κατεστρεψα 2 θεματα.
    1)ανεπιθυμητη ομοφυλοφιλια
    2)Απωθημενα

Το πως ξεκινησε οσοι συμμετειχαν μπορουν να βγαλουν τα συμπερασματα τους.
    Την αποψη μου για το προσωπο σου η για να το θεσω πιο συγκεκριμενα, για το πως λειτουργεις την εξεφρασα στα 2 αυτα θεματα.
    It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society. J.Krishnamurti

Senior Member
    Αν κ δεν ξερω τι εχει γινει,δεν νομιζω οτι θα πρεπε να ανοιξεις αυτο το θεμα!εισαι σ'ενα φορουμ με τοσα ατομα,με καποιους θα ταιριαξεις,με αλλους θα παρεξηγηθεις κ με μεροικους παιζει να μην μιλησεις κ ποτε!οκ!ολα μες στο προγραμμα ειναι!αν καποιον τον "ενοχλουν"αυτα που λες ας μην τα διαβασει αλλα κ να σχολιασει τοτε να μην απαντας εσυ!απλα τα πραγματα!!
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.[/B]
    ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
    αχαχαχαχα , πλακα εχει η απαντηση σου ρεμ , ............εγω λεω να κατσεις , κακοηθης δεν εισαι , καλο παιδακι φαινεσαι ....

Senior Member
    ενδιαφερον φορουμ βρηκα. να πω την αμαρτια μου την βρισκω με τα ξεκατινιάσματα.

παρατηρησα ότι υπαρχει ένα μελος που σας βριζει σε κάθε του μηνυμα (πανω από 5000), στο υπόμνημα του, και κανεις δεν λεει τιποτα

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    ενδιαφερον φορουμ βρηκα. να πω την αμαρτια μου την βρισκω με τα ξεκατινιάσματα.

παρατηρησα ότι υπαρχει ένα μελος που σας βριζει σε κάθε του μηνυμα (πανω από 5000), στο υπόμνημα του, και κανεις δεν λεει τιποτα
    Επειδή αναφέρεσαι σε μένα,και δεν ξέρω γιατί έχεις θέμα μαζί μου:
    Δεν πάει σε κανένα μέλος η υπογραφή μου,και την έκλεψα από μια ξένη σειρά.Ok?
    Τα σχόλια σου μου θυμίζουν μέλος που διαγράφηκε,απλώς μπήκες με νέο account.
    Μπορεί να κάνω και λάθος.

Senior Member
    Στον λιγο καιρο που είμαι στο φορουμ καταλαβα εν ολιγοις πως λειτουργει και εχω διαβασει πολλα θεματα, δεν είμαι και ιδιαιτερα ενεργος στο να γραφω.

αλλα πραγματικα μερικα με ενοχλουν οπως πχ το υπόμνημα σου. μηπως θα μπορουσες να το αλλαξεις?

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by black angel View Post
    Στον λιγο καιρο που είμαι στο φορουμ καταλαβα εν ολιγοις πως λειτουργει και εχω διαβασει πολλα θεματα, δεν είμαι και ιδιαιτερα ενεργος στο να γραφω.

αλλα πραγματικα μερικα με ενοχλουν οπως πχ το υπόμνημα σου. μηπως θα μπορουσες να το αλλαξεις?
    Αφού σου έγραψα πιο πάνω ότι δεν βρίζω κανένα μέλος.
    Ο τρόπος που γράφεις μου θυμίζει πολύ αυτό το μέλος:

https://www.e-psychology.gr/forum/me...member09062017

Senior Member
    μαλλον με μπερδευεις με καποιον αλλον. μπηκα στο προφιλ του μελους δεν εχει ανοιξει πολλα θεματα. θα διαβασω μερικα

Banned

για να απανταω, προφανως με ενδιαφερει να πω την αποψη μου και την ειπα ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ, πιστευω.
    ισως εισαι ο μονος που δεν καταλαβες.

ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ Η ΘΑ ΦΥΓΕΙΣ.

ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ?
    Ρεμεντυ, λες οι άλλοι να μην ξεπερνούν τους κανόνες, αλλά και εσύ το ίδιο κάνεις, είτε από άγνοια, είτε όχι και μιλάω για τα κεφαλαία. Όμως δεν θέλω να μείνω εκεί, προσπαθείς να με μειώσεις, αλλά εγώ ξέρω πως είσαι καλό παιδί και έχεις μια ζεστή καρδιά. Άσε τον πραγματικό σου εαυτό ελεύθερο, μια είναι η ζωή μας και είναι μικρή, δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι έτσι. Φιλικά

Senior Member
    Ρεμεντυ, λες οι άλλοι να μην ξεπερνούν τους κανόνες, αλλά και εσύ το ίδιο κάνεις, είτε από άγνοια, είτε όχι και μιλάω για τα κεφαλαία. Όμως δεν θέλω να μείνω εκεί, προσπαθείς να με μειώσεις, αλλά εγώ ξέρω πως είσαι καλό παιδί και έχεις μια ζεστή καρδιά. Άσε τον πραγματικό σου εαυτό ελεύθερο, μια είναι η ζωή μας και είναι μικρή, δεν χρειάζεται να συμπεριφέρεσαι έτσι. Φιλικά
    Τα κεφαλαία δεν είναι παραβίαση, λάθος κάνεις.
    Ωστόσο έχω κάνει παραβιάσεις. Δεν είπα ποτέ ότι είμαι η άμεμπτη εδώ μέσα.
    Δεν σου είπα να μην κάνεις ποτέ παραβίαση, σου είπα να μην κάνεις συνεχώς παραβιάσεις.
    Κι αν γίνεται να μην μας τα κάνεις τσουρεκια με κάθε λέξη μας που διαστρεβλωνεις, αλλα αυτο ξερω οτι ειναι ανέφικτο, οποτε θεωρησε το απλα ευχη...

Το ξερω οτι ειμαι καλο παιδι. Κι εσυ μπορει να εισαι καλος κατα βαθος, αλλα εισαι μεγαλος σπασαρχιδης κι αυτο δυσκολα παλευεται, δυστυχως.

Εγω δεν θα σου πω να αφησεις τον εαυτο σου ελευθερο, θα σου πω το αντιθετο. Να κανεις δουλεια να κοντρολαρεις αντιδρασεις αδικες προς τους αλλους που οφειλονται σε διαστρεβλωσεις σου πανω στα λεγομενα τους που καταστρεφει την επικοινωνια σου μαζι τους. Βρες γιατι το κανεις και πως μπορεις να το αλλαξεις, γιατι χαζος δεν εισαι. Κατι αλλο φταιει

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast