Μόνο εγώ τα βλέπω έτσι??: Άνθρωποι. Τα μπεζ τέρατα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 17
    davidh
    Guest

Μόνο εγώ τα βλέπω έτσι??: Άνθρωποι. Τα μπεζ τέρατα

Ώρες ωρες σκεφτομαι εκτος πλασιου, πχ. κανεις δεν ξερει το μελλον ακομα και αν η επιστημη ειναι τοσο προχωρημενη. Προσπαθω να εξηγησω τον κοσμο και θα λεγα πως ειμαστε σαν πιγκουινοι στο νοτιο πολο που περπατανε χωροπηδανε και αφουγκραζονται. Δεν νομιζω οτι η λαλια μας σημαινει κατι απλα γκαριζουμε οπως ενας γαιδαρος.. και ζουμε στον πλανητη των αρπαχτικων που κανενας δεν ξερει που οδηγουμε η ειναι καπως το ξερουμε και καθοδηγειτε καπως λαου λαου. Ολο αυτο μου κανει ταινια επιστημονικης φαντασιας.

Senior Member
    Θα συμφωνησω με τον τιτλο σου. ;)

Senior Member
    δεν ειναι ομως ολοι ετσι.

μη τα βλεπετε ετσι μονοδιαστατα.

καπου αλλου περισσοτεροι και εδω μερικοι ειναι καλοι.

ο καθενας εχει ασχημες φασεις, ολοι μας.

απλως πρεπει να το ξεχνας και να το προσπερνας.

αμα τσαντιζεσαι και ασχολεισαι με τις βλακειες των αλλων απλως τους δινεις σημασια και χανεις τον χρονο σου και την υγεια σου.
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Banned
    Οι γενικεύσεις θα μας φάνε σε αυτή την ζωή. Εγώ λέω να κάνουμε πρώτα καλύτερους, τους δικούς μας εαυτούς, για να διορθωθούν και οι άλλοι. Το κακό με τους περισσότερους ανθρώπους, είναι ότι για όλα τα δεινά τους, φταίνε οι άλλοι και ποτέ οι ίδιοι. Καιρός να αλλάξει αυτό και να διορθώσουμε και λίγο τους εαυτούς μας...

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    δεν ειναι ομως ολοι ετσι.

μη τα βλεπετε ετσι μονοδιαστατα.

καπου αλλου περισσοτεροι και εδω μερικοι ειναι καλοι.

ο καθενας εχει ασχημες φασεις, ολοι μας.

απλως πρεπει να το ξεχνας και να το προσπερνας.

αμα τσαντιζεσαι και ασχολεισαι με τις βλακειες των αλλων απλως τους δινεις σημασια και χανεις τον χρονο σου και την υγεια σου.
    Εγω δεν μπορω απλα να τα ξεχναω μαζευω μαζευω οπου να ναι θα πεθανω και θα ησυχασω απο ολους. Μετα ευχομαι βεβαια να καταστραφουν ολοι οπως κατεστρεψαν εμενα

Senior Member
    βρες ενα χομπυ και κανε κατι που σε ευχαριστει για να ξεχνιεσαι. αυτη ειναι η λυση.

Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Εγω δεν μπορω απλα να τα ξεχναω μαζευω μαζευω οπου να ναι θα πεθανω και θα ησυχασω απο ολους. Μετα ευχομαι βεβαια να καταστραφουν ολοι οπως κατεστρεψαν εμενα
    Με τη δύναμη του Θεού να έχετε τα τσάκρα σας ανοιχτά, καθαρά, φωτισμένα κ δε θα πιάνει κανένα κακό.

Senior Member
    Δεν υπαρχει λυση

davidh
    Guest
    Εσείς μιλάτε σε κλίμακα ενός δευτερολεπτου. Εγω μιλαω μαζικα. Δεν ξερουμε που παμε αν κοιταξεις απο ψηλα μαζικα και σε χρονο και σε ποσοτητα. Πες οτι ειμαστε μια ιστορια. Κανε τα 5.000.000 χρονια μια εικονα μια συμπιεση σε ενα λεπτο. Στατικο δεν ξερουμε που παμε ειμαστε το ιδιο με τα αλλα ζωα. Η λαλια μας ειναι μουγκρισμα.. καπως ετσι το βλεπω

davidh
    Guest
    Οι ανθρωποι προχωρανε ας πουμε με ενα λογο μια αιτια και νιωθουν κατι εκεινη την στιγμη που νομιζουν οτι ειναι ορατο και σε αλλους αυτη η αιτι αυτο συναισθημα του ρολου που πεζουν στην ζωη. Αν αφαιρεσουμε αυτην τηνεικονα το συναισθημα δεν ξερουμε πια ειναι η αιτια που προχωρανε φαινονται τα μπεζ τερατα.. δεν ξερω αν με πιανεις..

Senior Member
    μπορει να τους εμπνεουν και αλλα πραγματα. πχ η επιστημη, η τεχνη, η φυση, η ζωη, το συμπαν κλπ.

δεν ειναι απαραιτητο να εμπνεονται και ολη η ζωη τους να ειναι μονο η κοινωνικη ζωη.

αρα εκει δεν υπαρχει κατι το γλωσσικο.

επισης η λεκτικη επικοινωνια ειναι μονο ενα μερος της επικοινωνιας. το αλλο ειναι και η γλωσσα του σωματος που παιζει σημνατικοτερο ρολο και γινεται πολλες φορες ασυναισθητα.

και τα ζωα μη νομιζεις οτι ειναι χαζα. μια χαρα τα καταφερνουν να επιβιωσουν.

τουλαχιστον αμα ειμασταν οπως τα ζωα δε θα κινδυνευε να τιναχτει ολος ο πλανητης στον αερα οπως συμβαινει τα τελευταια 70 χρονια και γινεται ολο και χειροτερο.

Quote Originally Posted by davidh View Post
    Οι ανθρωποι προχωρανε ας πουμε με ενα λογο μια αιτια και νιωθουν κατι εκεινη την στιγμη που νομιζουν οτι ειναι ορατο και σε αλλους αυτη η αιτι αυτο συναισθημα του ρολου που πεζουν στην ζωη. Αν αφαιρεσουμε αυτην τηνεικονα το συναισθημα δεν ξερουμε πια ειναι η αιτια που προχωρανε φαινονται τα μπεζ τερατα.. δεν ξερω αν με πιανεις..

Senior Member
    συμφωνω δεν υπαρχει λυση αλλα εκει ειναι και η τεχνη της ζωης.

να ξεχνας τα σκατα και να περνας καλα.

η ζωη ειναι μικρη και αμα τσαντιζεσαι συνεχεια ειναι σαν να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο και χανεις χρονο και υγεια οπως σου ειπα.

το κολπο ειναι να δοκιμαζεις νεα πραγματα μεχρι να λειτουργησει κατι για να αισθανθεις καλυτερα.

Δεν υπαρχει λυση

Banned
    Quote Originally Posted by davidh View Post
    Δηλαδή ας πούμε, εσείς έχετε λύσει όλα τα προβλήματά σας, με τον εαυτό σας και άρα σας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι; Αυτοί είναι οι άνθρωποι, εμείς κοιτάμε όμως, να φτιάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, που συνήθως τον απομονώνουμε από όλα, ενώ για εκείνος φταίει για όλα, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δηλαδή ας πούμε, εσείς έχετε λύσει όλα τα προβλήματά σας, με τον εαυτό σας και άρα σας φταίνε όλοι οι υπόλοιποι; Αυτοί είναι οι άνθρωποι, εμείς κοιτάμε όμως, να φτιάξουμε πρώτα τον εαυτό μας, που συνήθως τον απομονώνουμε από όλα, ενώ για εκείνος φταίει για όλα, δεν φταίνε πάντα οι άλλοι...
    Κι ομως, εδω κανεις λαθος.......επειδη τα 'χουμε ολα οι αλλοι μας ζηλευαν και γι'αυτο το παθαμε.......αρα τα 'χουμε λυσει εμεις τα θεματα μας..........οταν παιρνεις ολο κακια κακια ποσο να αντεξεις; Εγω εκει κατεληξα. Υπαρχουν καποια ατομα που ολοι θελουν το κακο τους δεν ξερω γιατι, ισως επειδη ειναι ανωτερα απο αλλα. Και στο τελος καταληγουν με ψυχωση.

Senior Member
    Quote Originally Posted by maus View Post
    συμφωνω δεν υπαρχει λυση αλλα εκει ειναι και η τεχνη της ζωης.

να ξεχνας τα σκατα και να περνας καλα.

η ζωη ειναι μικρη και αμα τσαντιζεσαι συνεχεια ειναι σαν να βαρας το κεφαλι σου στον τοιχο και χανεις χρονο και υγεια οπως σου ειπα.

το κολπο ειναι να δοκιμαζεις νεα πραγματα μεχρι να λειτουργησει κατι για να αισθανθεις καλυτερα.
    Εσυ τα εχεις καταφερει; Πως μπορεις να ξεχνας την ιδια τη ζωη και να κανεις κατι αλλο μη ουσιωδες για να ξεχνιεσαι; Δεν μου ακουγεται νορμαλ αυτο και δεν μιλαω για σενα.......ολοι οι "υγιεις" αυτο θα ελεγαν.
    Last edited by λουλούδι; 10-10-2017 at 06:24.

Senior Member
    τουλαχιστον προσπαθω να το κανω.

οσες φορες το κανω νιωθω πολυ καλυτερα.

πιο σημαντικο απο το να θυμασαι ειναι να ξεχνας.

εμενα μου φαινεται αστειο να ασχοληθω μαζι τους και να θυμωσω και εγω.

μου φαινεται οτι ετσι κανουν παιδια.

τοση κακεντρεχεια και κακια μου φαινεται αστεια.

αλλο πραγμα δεν εχουν να κανουν και με εμενα ασχολουνται ;

μιλαμε οτι δεν εχουν να κανουν τιποτα καλυτερο στη ζωη τους και τους ειμαι σημαντικος..

Εσυ τα εχεις καταφερει; Πως μπορεις να ξεχνας την ιδια τη ζωη και να κανεις κατι αλλο μη ουσιωδες για να ξεχνιεσαι; Δεν μου ακουγεται νορμαλ αυτο και δεν μιλαω για σενα.......ολοι οι "υγιεις' αυτο θα ελεγαν.

Page 1 of 2 12 LastLast