Ειναι φυσιολογικο (συνηθισμενο) να μην θες να κανεις σεξ; - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 174
    Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    Καλησπερα σε ολους και ολες.καταρχην να πω οτι συμφωνω απολυτα με ρεμεντυ και μαρα.
    Λουλουδι θα σου πω καποια πραγματα φιλικα με καλη προθεση απο κει και περα αν θελεις παρεξηγησε με.μιλας για αγαπη και ερωτα σε πνευματικο επιπεδο.αληθεια τι ειδους αγαπης ειναι αυτο που σε κανει να αντεχεις να υποφερει ο
    συντροφος σου απο στερεσει??και κατηγορεις και απο πανω οσους/οσες κανουν σεξ εστω και πλαγιος.ειναι σαν να θελει π.χ ενας ανθρωπος να παει στη τουαλετα και εσυ δεν τον αφηνεις και αν παει σημενη οτι δεν σε αγαπαει.ενω εσυ που θελεις να υποφερει τον αγαπας.
    Η σχεση αποτελετει απο δυο ατομα.στη σχεση γινονται υποχωρισεις πρεπει να υπαρχει κατανοηση και απτους δυο.οχι μονο απτον εναν.
    Ζητας απτον συντροφο σου να σε κατανοηση ενω εσυ δεν κανεις το ιδιο.
    Το σεξ ειναι το ομορφοτερο δωρο απτο θεο.για αλλους απτη φυση.οπως και να εχει ειναι το τελειοτερο δωρο που εχει δοθη στον ανθρωπο
    Αν εσενα δεν σου αρεσει το σεβομε απολυτα και
    Δικαιωμα σου.αλλα δεν εχεις το δικαιωμα να το στερεις απτον συντροφο σου και κατηγοροντας τον οτι στη περιπτωση που φυγη δεν σε αγαπαει.
    Βλεπουμε και εσενα που μιλας για αγαπη ποσο εγωιστικα το δειχνεις μετο να σκεφτεσε μονο τη παρτη σου.συγγνωμη εκ τον προετρων που σου μιλαει ετσι και σεβομε το οποιο προβλημα κι αν αντιμετοπιζεις.αλλα ηθελα να σου δειξω ποσο εγωιστικα σκεφτεσε τοσο με το συντροφο σου οσο και με τα μελοι που μπηκαν να σε βοηθησουν.
    Επαναλαμβανω. Δικαιωμα σου να μην σου αρεσει το σεξ και μην κανεις εφοσον δεν θελεις.δεν εχεις το δικαιωμα ομως να λες ανωμαλους αυτους που κανουν σεξ..
    Υ.Γ
    Ενα τεραστιο ΜΠΡΑΒΩ στον ανδρα που υπομενη ακομα σε αυτη τη σχεση....
    Α καλα. Εσυ εισαι αλλου για αλλου. Ουτε ξερεις πως νιωθω. Ελεος

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Λουλούδι είδα που μιλάς για φάρμακα κι ότι για αυτό δεν είχες διάθεση για σεξ από πριν.
    Αυτό σημαίνει ότι όταν έκανες σεξ μέχρι τώρα το έκανες κάπως αναγκαστικά, για να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου και μόνο χωρίς στην ουσία να το θες;
    Γιατί αν είναι αυτό, μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί σου δημιουργείται αυτή η αντίδραση τώρα και δεν θες να κάνεις. Εννοείται πως όταν δεν θες, δεν κάνεις, δεν γίνονται χατίρια σε αυτό το θέμα, ούτε είναι θέμα συμβιβασμού ή υποχώρησης για μένα.

Συμφωνώ όμως με αυτά που σου λένε τα κορίτσια. Οι ερωτικές σχέσεις πέρα από την αγάπη και τον έρωτα και τα συναισθήματα είναι και σεξουαλικές, χωρίς αυτό το κομμάτι παύουν να είναι ερωτικές, είναι απλά φιλικές και είναι πολύ βασικό να θέλουν και οι δύο τα ίδια πράγματα σε μια σχέση. Γιατί όπως εσύ δεν γίνεται -και δεν πρέπει κιόλας κατά την γνώμη μου- να υποχωρείς όταν δεν θες σεξ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κι ο άλλος δεν μπορεί να ζει καταπιεσμένος σε μια σχέση χωρίς σεξ κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπά.

Επίσης δεν καταλαβαίνω ακριβώς τον διαχωρισμό κάνω σεξ και κάνω έρωτα. Μια χαρά γίνονται και τα δύο όταν είσαι με τον άνθρωπο σου και περνάς όμορφα.

Πάντως σκέψου το ενδεχόμενο μήπως αυτές οι σκέψεις περί ανήθικου κτλ σου έρχονται επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να το απολαύσεις στην ουσία. Αν κάνω σεξ αναγκαστικά, είναι λογικό να το νιώθω ως κάτι βρώμικο, μια αγγαρεία που θέλω να αποφύγω.
    Αν ξέρεις πως είναι καθαρά θέμα φαρμάκων, συζήτα το με τον γιατρό σου, είναι κρίμα να μην μπορείς να απολαύσεις αυτές τις στιγμές με τον σύντροφο σου, εφόσον όπως λες στα άλλα είστε αγαπημένοι, κι όταν θα το απολαύσεις θα δεις οτι ούτε βρώμικο είναι, ούτε ανήθικο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Ίσα ίσα θα σας ενώσει και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας ενός ζευγαριού είναι η σεξουαλική πράξη.
    Ελισαβετ μου, η μονη σωστη απαντηση, αν και δεν συμφωνω σε μερικα θεματα, εχεις πιασει το νοημα, δεν θα σου πω μπραβο, γιατι ειναι τα αυτονοητα, τωρα αλλοι αν δεν τα καταλαβαινουν, δεν με ενδιαφερει καθολου, εγω μπηκα για να βοηθηθω και τα ακουω και απο πανω, ελεος!!!!!!!!!!!!!! Μερικοι κοιτανε μονο την παρτη τους και λενε για μενα, μπραβο τους. Δεν εχω τιποτα αλλο να πω, μονο ντροπη.

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Ελισαβετ μου, η μονη σωστη απαντηση, αν και δεν συμφωνω σε μερικα θεματα, εχεις πιασει το νοημα, δεν θα σου πω μπραβο, γιατι ειναι τα αυτονοητα, τωρα αλλοι αν δεν τα καταλαβαινουν, δεν με ενδιαφερει καθολου, εγω μπηκα για να βοηθηθω και τα ακουω και απο πανω, ελεος!!!!!!!!!!!!!! Μερικοι κοιτανε μονο την παρτη τους και λενε για μενα, μπραβο τους. Δεν εχω τιποτα αλλο να πω, μονο ντροπη.
    Λουλουδι ολοι οσοι σου απαντησαν στο ερωτημα σου λενε οτι η οπτικη σου γωνια περι αυτου του θεματος ειναι λαθος.εσυ τι συμπερασμα.βγαζεις απο αυτο οτι ολοι ειναι ανωμαλοι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Izanami View Post
    Λουλουδι ολοι οσοι σου απαντησαν στο ερωτημα σου λενε οτι η οπτικη σου γωνια περι αυτου του θεματος ειναι λαθος.εσυ τι συμπερασμα.βγαζεις απο αυτο οτι ολοι ειναι ανωμαλοι?
    Αυτο ειπα εγω;

Senior Member
    Ντροπη??για ποιο λογο?
    No matter how you feel..Get up..Dress up..Show up and..NEVER GIVE UP!!

Senior Member
    Αυτο ειπα εγω;
    Πες μου ποιο ειναι το τελικο σου συμπερασμα μετα απο ολες τις απαντησεις που ελαβες καλησπερα κιολας ^^

Senior Member
    Ελεος ρε φιλε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by pink floyd View Post
    Ντροπη??για ποιο λογο?
    Ντροπη γι'αυτους που μου την ειπανε και δεν καταλαβαινουν τι περναω.

Πες μου ποιο ειναι το τελικο σου συμπερασμα μετα απο ολες τις απαντησεις που ελαβες καλησπερα κιολας ^^
    Οτι μονο η ελισαβετ εχει δικιο και επιασε το νοημα για μενα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by elisabet View Post
    Λουλούδι είδα που μιλάς για φάρμακα κι ότι για αυτό δεν είχες διάθεση για σεξ από πριν.
    Αυτό σημαίνει ότι όταν έκανες σεξ μέχρι τώρα το έκανες κάπως αναγκαστικά, για να ικανοποιήσεις τον σύντροφο σου και μόνο χωρίς στην ουσία να το θες;
    Γιατί αν είναι αυτό, μπορώ να καταλάβω απόλυτα γιατί σου δημιουργείται αυτή η αντίδραση τώρα και δεν θες να κάνεις. Εννοείται πως όταν δεν θες, δεν κάνεις, δεν γίνονται χατίρια σε αυτό το θέμα, ούτε είναι θέμα συμβιβασμού ή υποχώρησης για μένα.

Συμφωνώ όμως με αυτά που σου λένε τα κορίτσια. Οι ερωτικές σχέσεις πέρα από την αγάπη και τον έρωτα και τα συναισθήματα είναι και σεξουαλικές, χωρίς αυτό το κομμάτι παύουν να είναι ερωτικές, είναι απλά φιλικές και είναι πολύ βασικό να θέλουν και οι δύο τα ίδια πράγματα σε μια σχέση. Γιατί όπως εσύ δεν γίνεται -και δεν πρέπει κιόλας κατά την γνώμη μου- να υποχωρείς όταν δεν θες σεξ, ακριβώς με τον ίδιο τρόπο κι ο άλλος δεν μπορεί να ζει καταπιεσμένος σε μια σχέση χωρίς σεξ κι αυτό δεν σημαίνει πως δεν σε αγαπά.

Επίσης δεν καταλαβαίνω ακριβώς τον διαχωρισμό κάνω σεξ και κάνω έρωτα. Μια χαρά γίνονται και τα δύο όταν είσαι με τον άνθρωπο σου και περνάς όμορφα.

Πάντως σκέψου το ενδεχόμενο μήπως αυτές οι σκέψεις περί ανήθικου κτλ σου έρχονται επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να το απολαύσεις στην ουσία. Αν κάνω σεξ αναγκαστικά, είναι λογικό να το νιώθω ως κάτι βρώμικο, μια αγγαρεία που θέλω να αποφύγω.
    Αν ξέρεις πως είναι καθαρά θέμα φαρμάκων, συζήτα το με τον γιατρό σου, είναι κρίμα να μην μπορείς να απολαύσεις αυτές τις στιγμές με τον σύντροφο σου, εφόσον όπως λες στα άλλα είστε αγαπημένοι, κι όταν θα το απολαύσεις θα δεις οτι ούτε βρώμικο είναι, ούτε ανήθικο ούτε τίποτα από όλα αυτά. Ίσα ίσα θα σας ενώσει και θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Ένας από τους πιο άμεσους τρόπους επικοινωνίας ενός ζευγαριού είναι η σεξουαλική πράξη.
    Οι γιατροι δεν ενδιαφερονται.......... καποτε με πειραζε και ενας γιατρος μου ειχε πει για ενα σεξακι θα χασεις την υγεια σου; Και τωρα πια δεν με ενδιαφερει αλλο, κουραστηκα........

Senior Member
    Ντροπη γι'αυτους που μου την ειπανε και δεν καταλαβαινουν τι περναω.

Οτι μονο η ελισαβετ εχει δικιο και επιασε το νοημα για μενα.
    Οκ δεχτο.Ποια φαρμακα περνεις αν επιτρεπεται και ποσο καιρο.

Senior Member
    Οκ δεχτο.Ποια φαρμακα περνεις αν επιτρεπεται και ποσο καιρο.
    Δεν θελω να πω φαρμακα........ ειναι δικαιωμα μου, φταινε βεβαια τα φαρμακα αλλα και πριν απο αυτο λογω οτι ειχα το προβλημα αυτο υγειας και φοβομουν μην με παρατησουν παλι δεν ενιωθα γιατι ειχα παρα πολυ αγχος οποτε ουσιαστικα δεν εχω νιωσει ποτε.......

Senior Member
    Δεν θελω να πω φαρμακα........ ειναι δικαιωμα μου, φταινε βεβαια τα φαρμακα αλλα και πριν απο αυτο λογω οτι ειχα το προβλημα αυτο υγειας και φοβομουν μην με παρατησουν παλι δεν ενιωθα γιατι ειχα παρα πολυ αγχος οποτε ουσιαστικα δεν εχω νιωσει ποτε.......
    Καταλαβαινω.Τοτε μηπως θες να μου πεις πως λεγεται αυτο το προβλημα υγειας αν θες.

Senior Member
    Καταλαβαινω.Τοτε μηπως θες να μου πεις πως λεγεται αυτο το προβλημα υγειας αν θες.
    Γιατι τι σημασια εχει τι ασθενεια εχω επηρεαζει τον τροπο που με βλεπεις;

Senior Member
    Γιατι τι σημασια εχει τι ασθενεια εχω επηρεαζει τον τροπο που με βλεπεις;
    Καθολου δεν τον επηρεαζει δεν αλλαζει κατι.Συζητηση κανουμε.

Senior Member
    Καθολου δεν τον επηρεαζει δεν αλλαζει κατι.Συζητηση κανουμε.
    Δεν εχει σημασια η ασθενεια, ουτε τα φαρμακα. Το θεμα ειναι οτι ειναι κατι που δε λυνεται......... και ηθελα ψυχολογικη υποστηριξη αλλα αντι αυτου βρηκα κατηγοριες.............

Page 7 of 12 FirstFirst ... 56789 ... LastLast