μηπως η κοπελα ειναι βλαμμενη ? - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast
Results 61 to 75 of 81
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Παρε ποπ κορν και απολαυσε το "θεαμα"! Οκ περα απο την πλακα η κοπελα χρειαζεται βοηθεια και οχι για τα θεματα που ανοιγει!
    Να πάει να τη δει γιατρός τότε...αν και νομίζω ότι χρειάζεται κι οφθαλμίατρο γιατί προφανώς όταν διάβασε και συμφώνησε με τους κανόνες χρήσης του φόρουμ δεν είδε καλά σε τι πατούσε αποδοχή και μας έχει ταράξει στο spam όπως είπα και πριν...

Και δεν μου φαίνεται απολαυστικό το θέαμα προσωπικά, άκρως ενοχλητικό μου είναι...

Σόρι αν ακούγομαι εκνευρισμένη, δεν είμαι μαζί σου, μην με παρεξηγήσεις...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Να πάει να τη δει γιατρός τότε...αν και νομίζω ότι χρειάζεται κι οφθαλμίατρο γιατί προφανώς όταν διάβασε και συμφώνησε με τους κανόνες χρήσης του φόρουμ δεν είδε καλά σε τι πατούσε αποδοχή και μας έχει ταράξει στο spam όπως είπα και πριν...

Και δεν μου φαίνεται απολαυστικό το θέαμα προσωπικά, άκρως ενοχλητικό μου είναι...

Σόρι αν ακούγομαι εκνευρισμένη, δεν είμαι μαζί σου, μην με παρεξηγήσεις...
    Οχι οχι κανενα προβλημα Κυκνε, καταλαβα οτι σε ενοχλησε το ολο θεμα και οχι εγω! Και αυτο με το ποπ κορν ειρωνικα το ειπα διοτι πραγματικα εδω και τοσες μερες θελει ενα φορουμ να ασχολειται μονο μαζι της!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lilyanna View Post
    Οχι οχι κανενα προβλημα Κυκνε, καταλαβα οτι σε ενοχλησε το ολο θεμα και οχι εγω! Και αυτο με το ποπο κορν ειρωνικα το ειπα διοτι πραγματικα εδω και τοσες μερες θελει ενα φορουμ να ασχολειται μονο μαζι της!
    Χαίρομαι που δεν με παρεξήγησες... :)

Κατάλαβα τι εννοούσες...

Σε καληνυχτώ για την ώρα... :)
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Χαίρομαι που δεν με παρεξήγησες... :)

Κατάλαβα τι εννοούσες...

Σε καληνυχτώ για την ώρα... :)
    Καληνυχτα!

Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το να βγάζουμε τους γύρω μας προβληματικούς βοηθάει στο να επιβεβαιωθεί η ανωτερότητά μας..
    Καθε αντίδραση του ανθρώπου σχετίζεται με τα συναισθήματά του. Και δεν υπάρχουν φυσιολογικά και μη φυσιολογικά συναισθηματα γιατί ειναι πράγματα αυθόρμητα. Πιθανόν η κοπέλα αισθάνθηκε ότι απορρίπτεται από σένα. Μπορεί για εκείνη να είναι σημαντικό να έχει καλές και πιο κοντινές σχέσεις με τους συναδέλφους της. Οταν εκείνη έχει όλη την καλή διάθεση να έρθει πιο κοντά και εσύ δείχνεις προτίμηση σε άλλους συναδέλφους μπορεί να την στενοχωρεί.. Εσύ παλι εφόσον δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και ούτε σε ενδιαφέρει αποτι φαίνεται γιατί το συζητάς για να νιώσεις ανωτερη??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Magdalinx View Post
    Εγώ προσωπικά θεωρώ ότι το να βγάζουμε τους γύρω μας προβληματικούς βοηθάει στο να επιβεβαιωθεί η ανωτερότητά μας..
    Καθε αντίδραση του ανθρώπου σχετίζεται με τα συναισθήματά του. Και δεν υπάρχουν φυσιολογικά και μη φυσιολογικά συναισθηματα γιατί ειναι πράγματα αυθόρμητα. Πιθανόν η κοπέλα αισθάνθηκε ότι απορρίπτεται από σένα. Μπορεί για εκείνη να είναι σημαντικό να έχει καλές και πιο κοντινές σχέσεις με τους συναδέλφους της. Οταν εκείνη έχει όλη την καλή διάθεση να έρθει πιο κοντά και εσύ δείχνεις προτίμηση σε άλλους συναδέλφους μπορεί να την στενοχωρεί.. Εσύ παλι εφόσον δεν σου δημιουργεί κάποιο πρόβλημα και ούτε σε ενδιαφέρει αποτι φαίνεται γιατί το συζητάς για να νιώσεις ανωτερη??
    Για αυτον ακριβως τον λογο. Η κοπελα που ανοιξε αυτο το θεμα καθως και τοσα αλλα εχει φαει ban απο τη διαχειρηση

Senior Member
    Το κοριτσάκι τις έτυχαν μερικά κουλά κι ήθελε να μάθει τι πραγματικά συνέβη κάπου το έγραψε αλλά επειδή είναι μικρή δεν ξέρει να εκφραστεί κ βρήκε το μπελά της πάρτε το χαμπάρι ο κώδικας επικοινωνίας της νεολαίας είναι διαφορετικός εγώ δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω σαν ουφο μας βλέπουν
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Το κοριτσάκι τις έτυχαν μερικά κουλά κι ήθελε να μάθει τι πραγματικά συνέβη κάπου το έγραψε αλλά επειδή είναι μικρή δεν ξέρει να εκφραστεί κ βρήκε το μπελά της πάρτε το χαμπάρι ο κώδικας επικοινωνίας της νεολαίας είναι διαφορετικός εγώ δεν μπορώ να τον παρακολουθήσω σαν ουφο μας βλέπουν
    Δεν ειναι αυτο, μια χαρα ηξερε να εκφραστει οταν τσακωνοταν με τη Remedy και μενα και οταν ειπε οτι δεν θελει τη γνωμη ψυχικα αρρωστων η κατι παρομοιο

Senior Member
    Αφού μας βλέπει σαν ουφο έχει αλλά στερεότυπα αυτή στο μυαλό της λογικό να τσακωθεί

Senior Member
    Αφού μας βλέπει σαν ουφο έχει αλλά στερεότυπα αυτή στο μυαλό της λογικό να τσακωθεί
    Ε ναι αλλα γενικα η συμπεριφορα της αποσκοπουσε στο να τραβηξει την προσοχη μας πανω της

Senior Member
    Ήθελε να τις πούμε αυτό που ήθελε κ δεν μπορούσαμε να συννενοηθουμε εγώ έτσι το βλέπω διαφορά ηλικίας κ εμπειρίας εγώ που της έκανα πλάκα μια χαρά ήταν γενικά θέλει λίγο στρώσιμο αλλά είναι θέμα ηλικίας

Senior Member
    Ήθελε να τις πούμε αυτό που ήθελε κ δεν μπορούσαμε να συννενοηθω εγώ έτσι το βλέπω διαφορά ηλικίας κ εμπειρίας εγώ που της έκανα πλάκα μια χαρά ήταν γενικά θέλει λίγο στρώσιμο αλλά είναι θέμα ηλικίας
    Δεν ηταν και κανα κοριτσακι ομως! Ουτως η αλλως η συμπεριφορα της ενοχλησε πολλα μελη και εφαγε ban. Το οτι ηθελε επιβεβαιωση των λεγομενων της συμφωνω

Senior Member
    Δεν ξέρω εγώ έχω μάθει να ξεχωρίζω ποτέ κάποιος λέει μια ανοησία κ ποτέ το εννοεί το ότι είπε πέντε βλακειεσ δεν έχει να κάνει με το τι άνθρωπος είναι κι εγώ στη ζωή μου είμαι αγενής σχετικά κ δεν λέω ποτέ καλή κουβέντα για άλλον τι σημαίνει αυτό

Senior Member
    Για να στο τελειώσω το τι λεσ είναι συνδυασμός κοινωνικής μόρφωσης εκπαίδευσης προσωπικότητας κοινωνικού στάτους κλπ αυτό έλειπε να μην πει και βλακεία

Senior Member
    Εμείς εδώ πάνω όλοι λέμε παπαριές όλη μέρα

Page 5 of 6 FirstFirst ... 3456 LastLast